Trump: Ukrajinu uništavaju

Donald Trump
38 komentara

Donald Tramp je još jednom izjavio da će mu trebati samo 24 sata da ispregovara o miru u Ukrajini. Govoreći za Fox News, bivši američki predsjednik upozorio je na moguću nuklearnu eskalaciju i pozvao da se neprijateljstva odmah prekinu.

“Ključ za to je da se rat sada mora zaustaviti, jer je Ukrajina izbrisana”, rekao je Trump voditelju Seanu Hannityju u intervjuu u ponedjeljak.

Trump je uporedio snimke iz sukoba sa “stotinama onih sa mjesta za rušenje” koje je vidio kao dio svog građevinskog posla. “Nije bilo zgrade koja stoji”, objasnio je bivši američki lider.

Trump je ponovio svoju tvrdnju da bi mogao postići mirovni sporazum u Ukrajini u roku od 24 sata ako bude ponovo izabran na funkciju. Međutim, odbio je objasniti svoju strategiju, tvrdeći da bi to bilo “vrlo lako” , ali da neće uspjeti ako se otkrije prerano.

Trump je sugerirao da se američki predsjednički izbori možda neće ni održati sljedeće godine, tvrdeći da je “moguće da budemo u Trećem svjetskom ratu sa ovim idiotima koji rade ono što rade”. Takav sukob bi učinio da dva prethodna svjetska rata izgledaju kao “kolačići”, dodao je.

Gotovo sat vremena dugačak intervju s Hannityjem bio je prvi Trumpov nastup na Fox Newsu otkako je najavio svoju predsjedničku kandidaturu 2024.

Bivši predsjednik ima komplikovan odnos s vodećim konzervativnim američkim informativnim kanalom, koji je kritizirao zbog pozitivnog izvještavanja o guverneru Floride Ronu DeSantisu, njegovom potencijalnom protivniku za nominaciju Republikanske stranke. Hannity je bio među najotvorenijim Trumpovim pristalicama na mreži.

III SvjetskiSADTrumpukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
38 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
1 godina prije

Točno rečeno.

tuf
1 godina prije

To te nije brinulo dok si naoružavao Ukrajinu, “za razliku od svojeg prethodnika”, kako si se sam pohvalio nedavno.

C.F.
1 godina prije

Ocigledno je da zatvoreni Trump ne ide u korist Bidenu.
Sukob Trump-De Santis pa Trump – Biden je puno bolja opcija.

nonwo
1 godina prije

Putin ally’s big nuclear warning to Biden amid war | ‘Russia has weapons to destroy U.S. if…’
youtube
“Saveznici ruskog predsjednika Vladimira Putina upozorili su da Moskva ima dovoljno oružja da uništi bilo kojeg protivnika, uključujući i SAD, ako njezin opstanak bude ugrožen. “Američki političari zarobljeni vlastitom propagandom i dalje su uvjereni da su u slučaju izravnog sukoba s Rusijom Sjedinjene Države sposobne izvesti preventivni raketni napad, nakon čega Rusija više neće moći odgovoriti. To je kratkovidna glupost i vrlo opasna”, rekao je Nikolaj Patrušev, tajnik ruskog Vijeća sigurnosti.”

Putin’s men destroy West’s arms before they reach Kyiv | 70 Ukraine troops ‘surrender’ in Donetsk
Hindustan Times
youtube

nonwo
1 godina prije

China’s 12 points peace plan for Ukraine | Geopolitics
youtube
Amit Sengupta ima izvrsne analize.

Jedina prepreka miru je usa vojnoindustrijski kompleks-oni ne žele da rat završi.

Posao Anthony-a Blinkena je neprekidno laganje,lagao je pred kongresom o porijeklu covida(Blinken-Rand Paul rasprava),povlačenju iz Iraka,…laže čim zine.
JUST IN: Rand Paul Directly Confronts Antony Blinken About COVID-19 Research Funding Records
youtube

‘What Idiot Decided That?’: Brian Mast Grills Antony Blinken Over US Withdrawal From Afghanistan
youtube

hiber
1 godina prije

Dok je Trumpa Biden može biti miran iako ne zna uvijek gdje se nalazi. Jedina opasnost je da ga ne ubije Iranska nacionalna garda.

Cane
1 godina prije

Gospodin Trump uvek govori istinu i jedini preostali borac!

burt
1 godina prije

sve one priče o nesuglasicama između NATO država i kašnjenu dolaska oružja u Ukrajinu su bile priče za malu djecu, kako je i bilo planirano tokom ožujka u Ukrajinu su stigli prvi transporti Leopard 2, Challenger 2, Bradley, Stryker, Cougar, Marder, uskoro dolaze CV90, AMX-10, Bastion a nakon njih Abrams i Leopard 1, ruska vojska ne može parirati ovim oklopnim vozilima pa koriste zastarjele T-54, T-62, BRDM-2, BTR-50 koje su izvadili iz skladišta oružja bivšeg SSSR-a

abc
1 godina prije

On je bio prvi koji je počeo sa uništavanjem Ukrajine i Evrope opčenito , a sad glumi sveca, koji če ispraviti sve nepravde. U stvari želi samo doči opet na vlast, a promjeniti ne želi ništa.

Franjo Vinkovski
1 godina prije

U Ukrajini se vodi rat Židova protiv Slavena. A ukrajinski neonacisti su glupa i naivna boranija koju če židovske gazde iskoristiti kao topovsku hranu i ostatak na kraju likvidirati.

goran
1 godina prije

trumpu jedini krivac za 3 svj rat si ti ako dodje do njega,jer si mirno predao ukradene predsjedničke izbore,cijeli svijet zna da si bio pokraden jedino si se ti pravio blesav,e sad ispaštaj zbog svoje blesave odluke dfa mirno predaš ukradene izbore

burt
1 godina prije

Trump još nije kandidat republikanaca na izborima za predsjednika SAD-a

Mali Boro
1 godina prije

Trump priča gluposti i laže kao i svi anglosasi., Putin neće stati dok ne ostvari što je zacrtao pa bio bilo tko predsjednik Amerike. Putin je pričao od 2007 godine do 2022 ali ga na zapadu nitko nije htio slušati pa je počeo raditi I SADA RADI DOK NE DOVRŠI POSAO PA KADA TO I KAKO GOD BILO. Na kraju drugog svjetskog rata u Njemačko je bila smjena Američkih časnika . Novopridošli časnik pita odlazećeg kako da se ponaša i radi sa Rusima. Kaže mu kolega – SLUŠAJ RUSE ŠTO GOVORE , JER ONI GOVORE ŠTO MISLE A RADE ŠTO GOVORE.

Lucija, prva
1 godina prije

“Teško je naglasiti koliko bi napuštanje američkog dolara kao globalne rezervne valute bilo katastrofalno. Od kraja Drugog svetskog rata, dolar je bio utočište jer je bio podržan, najpre zlatom a potom snagom američke ekonomije, ali i činjenicom da se naftom uvek trgovalo u dolarima. Ako bi se to okončalo, to bi značio kraj dolara“, navela je Krauli. „Imati status svetske rezervne valute je privilegija koju smo mi zloupotrebili nesmotrenom monetarnom i fiskalnom politikom koja je umanjila vrednost dolara. Sada imamo savršenu oluju zbog Bajdenove slabosti, njegovog obračuna sa energetskim sektorom kod kuće, sukoba u Ukrajini. I zato neprijatelji predvođeni Kinom formiraju novi ekonomski blok. Ako Saudijska Arabija, koja je nagovestila da je otvorena za ovo, odluči da trguje naftom drugim valutama, doći će do implozije globalnog ekonomskog sistema, sasvim sigurno američkog, a ako se to dogodi, sledi nam visoka inflacija“, upozorila je Kraul” ++++ “Секретар Савета безбедности РФ Николај ПАТРУШЕВ:… Čitaj više »

Lucija, prva
1 godina prije

Nastavak:

“Русија је у 18. и 19. веку два пута помогла Сједињеним Америчким Државама да избегну распад, али у данашње време то није препоручљиво…

Патрушев сматра да су САД главни диктатор у свету и да газе суверенитет других земаља…

Земље НАТО су, у ствари, стране у сукобу у Урајини.
Вашингтон Кијеву шаље оружје и пружа му обавештајне податке. Инструктори и саветници НАТО обучавају украјинску војску, а страни плаћеници учествују у биткама.

Западне земље не намеравају да окончају сукоб док не победе Русију и не раскомадају је“.”

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI