U čemu je smisao cijepljenja – Švicarska objavila da svi moraju biti testirani za prelazak granice

PCR test
75 komentara

Švicarska pooštrava mjere nakon prijetećeg porasta zaraze korona virusom. Svi putnici prilikom ulaska u zemlju od sutra moraju pokazati negativan PCR test. To se odnosi i na one koji su ozdravili i koji su cijepljeni, priopćila je danas švicarska vlada.

Osim toga, drugi test, PCR ili brzi test na antigen, mora se obaviti između četvrtog i sedmog dana nakon ulaska u zemlju. Testove morate provesti o svom trošku.

Pravilo se ne odnosi na putnike iz Lihtenštajna ili susjednih regija kao što su savezne države Tirol i Vorarlberg, njemački Baden-Württemberg i Južni Tirol (Italija). Ukidaju se ranije nametnuti karantenski propisi za brojne zemlje.

U Švicarskoj se u velikoj mjeri primjenjuje 3G pravilo, odnosno pristup za cijepljene, rekonvalescentne i testirane osobe. No, organizatori sada mogu sami inzistirati na 2G pravilu, odnosno pristup samo za one koji su ozdravili i koji su cijepljeni. Tada se ne moraju nositi maske.

Osim toga, valjanost brzog testa na antigen smanjen je s 48 na 24 sata. PCR test ostaje valjan 72 sata. A zahtjev za nošenjem maske u zatvorenom prostoru je proširen kada necijepljene osobe imaju pristup, a rad od kuće se snažno preporučuje.

cjepivoCovidNove mjerePandemijaPCR testŠvicarskavakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
75 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Kujundžuša
2 godine prije

Cepanje stiti od smrti i respiratora. Dokazano.

AHA
2 godine prije

h ttps://www.bitchute.com/video/PO8CARKrHVX8/

OZLIJEĐENI NAKON CIJEPLJENJA

Itd
2 godine prije

Znam u cemu je smisao .

Siniša
2 godine prije

Ma jelde, nešto ste u čudu!!?? Apsolutno svi mogu biti prenosioci…zdravi i nezdravi,vakcinisani i nevakcinisani, preboleli i nepreboleli, oni sa stečenim ili prirodno jakim imunitetom i oni bez jakog imuniteta. To se uvek govorilo, niko nikada nije rekao da neko ne može biti prenosilac zaraze ali se od samog početka govori da su nevakcinisani PRVI izvor zaraze, oni koji su razlog postojanja zaraze, oni koji stvaraju zarazu….biti prenosilac jeste jedno ali stvarati zarazu je nesšo apsolutno drugo i opasnije. Dakle….MOŽE LI SE RETORIČKI OVAKO STVAR POSTAVIT jer je ovo sve postalo obična IGRA REČI a sve je manje logike i razuma u obome svemu, obična igra reči i FILOZOFIRANJE!!!!!!?? Juče gledm na Poliklinici Doma zdravlja Banja Luka, od ovih silnih brabonjanja i i filozofiranja umorni i pacijenti i osoblje Doma zdravlja, i jedni i drugi vide suludost mera, nelogičnost i zaostalost protokola postupanja sa pacijentima ali prosto se mora nešto… Čitaj više »

Mrčikola
2 godine prije

piždro, daj neki znak da si živ i zdrav gore u alpskoj jazbini majstora.

Mr.T
2 godine prije

Germ theory( teorija klica) je laz. Priroda ne funkcionira tako. Strah od nevidljivog neprijatelja, zaziranje od svog ljudskog brata, rat protiv mikroba koji su naravno nastali negdje u Africi, ili na istoku, je svoje izvorište moglo imati samo u glavama onih koji nas zele kontrolirati.
Đaba i te gluposti kako cijepljeni prenose nekakav nepostojeći virus, takve price i dalje hrane ideju o svetom virusu. Dok ne shvatimo da je teorija klica vjerojatno najveca prevara koju su nam prodali, oni ce biti u prednosti

ledeno doba
2 godine prije

umjetna kabalina prdezh državica, za kabaline banke, pljačku i pranje novca
koja glumi da je “neutralna”,- da pukneš od smijeha
i u kojoj vlada “stvarna direktna demokracija” preko refernduma–da još više puknše od smijeha…

samo hebemu miša, kako to, da rezultat svakog referenduma, ide u prilog kabali

Zoki
2 godine prije

S ovom mjerom su zvanicno potvrdili da je Covid propusnica/potvrda/putovnica potpuni promasaj. Ispravan je ovo potez, ili svi ili nitko. Nema povlastenih po statusu koji je beskoristan. Mjera je ok kao presedan za poziv da Covid 3P je apsolutno diskriminirajuci i neucinkovit. Naravno, revolt ce izazvati kod cijepljenih jer to smatraju nagradom i pravom prvenstva.

Mr.T
2 godine prije

Germ theory (teorija klica) je laz. Priroda ne funkcionira tako. Shodno tome i imunizacija je nepotrebna i stetna.
Strah od nevidljivog neprijatelja, zaziranje od svog ljudskog brata, rat protiv mikroba koji su naravno nastali negdje u africi, ili na istoku, je svoje izvoriste moglo imati samo u glavama onih koji nas zele kontrolirati.
Đaba i te gluposti kako cijepljeni prenose nekakav nepostojeci virus. Dok god ne shvatimoda je teorija klica vjerojatno najveca prevara koju su nam prodali, oni ce biti u prednosti.

057
2 godine prije

Jbg micane,pala dobit nekom glavonji koji se bogatio na testovima. Money money money

Hrast
2 godine prije

Tako i treba, debili.

Dijana
2 godine prije

‘Snažno’ se štite od unosa bolesti na granici, a unutar zemlje virus se širi ko blesav preko cijepljenih👏

Armagedon
2 godine prije

Smisao je u “primanju” tehnologije a sve radi 4. ind.revolucije, opće kontrole, sjedinjavanja čovjeka i tehnologije.

tihobl
2 godine prije

odgovor je prost – samo treba istaziti koliko ministri zaradjuju na testovima. Ista stvar kao sa nijemcima i maskama.

Air Brush
2 godine prije

Cijepljenje je za istrebljivanje ljudi. Dokazano! 100% učinkovito.

AbraCAdaBra
2 godine prije

Kad te sprida” ne valja ti-kad te “ozada” ne valja ti…ma puši tamo

Nene
2 godine prije

U lovi je smisao!

Lucija, prva
2 godine prije

Molim i predlažem ponavljanje ovog komentara
Sa više detalja, ako je moguće.

Krle
2 godine prije

Nije stvar u vjerovanju nego u razmišljanju. Od kad je svijeta i vijeka bud.aletine izmišljaju ili šire tuđe bud.alaštine. Zar je jedan snimak Big Foot-a, UFO ili vanzemaljaca? Razlika je u tome što ti skupljaš glu.posti u koje vjeruješ nevezano da li su istinite. Koliko treba biti pametan pa skontati da ovaj virus i svi ostali postoje? Od čega ti ljudi umiru i imaju simptome koje imaju ako nema virusa? Mislim, to je toliko debilno razmišljanje da ne vrijedi s tobom išta raspravljati. Komentar se odnosi na one koji bi mogli, ako ne razmišljaju, nasjesti na tvoje bezvezarije, Naglabaš o sasvim drugoj temi. problem je što se uvodi testiranje, za sve kategorije, iako se zna da je testiranje nepouzdano. Može da pomogne u sprječavanju zaraze ali nije dijagnostički alat. Isto je blesavo kao obaveza testiranja samo za necijepljene, iako i cijepljeni mogu prenositi zarazu kao i necijepljeni. Pusti fantazije, stvari… Čitaj više »

Jovoaa
2 godine prije

Gloopaca te okotila.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI