U Njemačkoj spriječen puč ‘Reich’

Njemacka policija
89 komentara

SWAT raspoređivanja, više od 130 pretraga i ukupno 25 uhićenja provedeno je u Njemačkoj i nekoliko susjednih zemalja u jednoj od najvećih protuterorističkih operacija u povijesti nacije, navode njemački mediji.

Među uhićenima su bivši pripadnici vojske i policije, kao i jedan ruski državljanin. Oni su osumnjičeni da su se urotili da silom svrgnu trenutnu vladu u Berlinu i ponovno uspostave režim po uzoru na njemački Reich iz 1871.

Više racija u ranim jutarnjim satima srijede uključivalo je oko 3000 njemačkih policajaca koji su upadali u stanove u 11 regija u zemlji, otkrile su vlasti.

Za članove grupe kaže se da su sljedbenici QAnon ideologije, koji vjeruju da je Njemačka trenutno pod kontrolom ‘duboke države’.

Nakon što su započeli pripreme za državni udar još u studenom 2021., osumnjičenici su formirali ‘vojno krilo’ i aktivno su pokušavali regrutirati vojno osoblje koje trenutno služi u Bundeswehru.

Osim upada u državni parlament, Bundestag, i uzimanja zastupnika za taoce, osumnjičenici su također navodno namjeravali ciljati njemačku energetsku infrastrukturu u nadi da će izazvati sukobe nalik građanskom ratu.

Zavjerenici su navodno formirali i kabinet u sjeni, planirajući postaviti plemića iz Frankfurta, princa Heinricha XIII., na čelo u privremenom razdoblju nakon državnog udara.

Među uhićenima je Birgit Malsack-Winkemann, bivša zastupnica desničarske stranke Alternativa za Njemačku, kojoj je također pretražena imovina, izvijestio je ZDF.

Među osumnjičenima je i ruska državljanka identificirana kao Vitalia B. Ona je navodno pomogla budućem vladaru da uspostavi kontakte s Rusijom, iako očito bezuspješno. Kao što je njemačko savezno tužiteljstvo napomenulo, “Prema istragama [provedenim] do sada, nema tragova [koji sugeriraju] da je njihov kontakt partner pozitivno reagirao na njihov zahtjev.”

U međuvremenu, rusko veleposlanstvo u Berlinu izjavilo je medijima da ga njemačke vlasti nisu obavijestile da je ruski državljanin priveden. Diplomati su dodali da će poslati upit njemačkom tužiteljstvu, rekavši da su spremni pružiti svu potrebnu pomoć ženi.

Komentirajući racije, glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov rekao je u srijedu da su dužnosnici u Moskvi saznali za situaciju iz medija, opisujući to kao “unutarnji problem Njemačke”.

Državni udarnjemačkaNjemački Reichpuč
Pretplatiti se
Obavijesti o
89 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Valter
1 godina prije

Sve što ste učili u povijesti o drugom svjetskom ratu je laž. To ste već sami mogli zaključiti iz pandemijsko-Ukrajinskog podvaljivanja. Da li je racionalno zaključiti da u vrijeme interneta takve žestoke laži prolaze, ali žestoke laži nisu prolazile u doba nekoliko židovskih novina prije kompjutera?

Holokaust je ogromna laž, sastavljena da prekrije masovne zločine Amerikanaca i Britanaca. Leuchter Report je sustavno i znanstveno razložio da niti jedan židov nije ugušen plinom jer plinske komore u niti jednom radnom logoru nisu postojale.

Kada je Leuchter Report publiciran, židovska mašinerija se pokrenula da uspostavi globalnu cenzuru kojoj sada svjedočimo. Dapače, fact-checking holokaust podvale je zakonom zabranjeno. To je racionalno napraviti za “povijesne činjenice”, jel’da?

Isto kao što je bilo racionalno napraviti žestoku cenzuru oko “stvarne pandemije”? Takve stvari se moraju raditi kad je nešto stvarno, jel’ tako?

Vendetta
1 godina prije

Vjerojatno jos jedna igra obavjestajaca. Postoji razlog zasto se isto desilo nedavno u rvackoj zasto u jos nekim zemljama citamo isto.

Ovo je samo bijedan ali naravno uspjesan pokusaj kabale da jos vise zastite svoje guzice, vjerojatno ce ograditi zid oko Bundestaga hahahah

Ali politicari kao politicari, mogu da rade sto zele, nikad ni zene ni muskarci nisu bili slabiji, 95% muskaraca su djecaci zaostali u pubertetu gdje su nogomet, auta, igrice i sise bitne teme…A zene, njih mi je bas zao, unistio ih Instagram + samo gledaju neki lazni status u drustvu, nema majki vise, nema vise onih zena koje ce naterati svoje muzeve na ulicu,

sve je oslo u k, jedini tko je od pocetka upravu je Emiliano Zapatta nas, mozete se smijati mozete ga sprdati, ali je covjek jedini u pravu cjelo vrijeme.

Max
1 godina prije

Ovo je neka grdna namještaljka tu nema čega nema qanon Rusi caristi nacisti desničar afdovovci vojnici policajci zbrda zdola kao u turskoj sapunici.

gigi pinna
1 godina prije

Asti miša, u kakvoj su zabludi živjeli ti “pučisti” – za “Dubokom državom” u Njemačkoj ni nema potrebe – i ova “Plitka” je i više nego kooperativna.

Onogošt
1 godina prije

Idealno tempirani lažni državni udar da bi se spriječilei masovne demonstracije protiv njemačke izdajničke vlasti koja uništava sopstvenu državu. Cilj je da se njemci uplaše od nasilnih demonstracija i solidarišu sa legalnom vlašću koja u suštini radi protiv njih. Ako ova vlast u Njemačkoj izgura pun mandat njemački narod zaslužuje sve najgore.

nessy
1 godina prije

U jednom drugom clanku kaze, da su imali namjeru u odgovarajuce vrijeme kontaktirati RF (Rusija mora biti spomenuta, mada nema veze sa ovim), i napraviti sporazum sa njima. Plan, makar teoretski, o paktiranju sa Rusijom, dize kosu na glavi globalistima. Rusija, sa svojim energentima i sirovinama i Njemacka, sa svojom tehnologijom i potencijalom, cine neusporedivo najjacu silu na planeti. U tom momentu USA i Kina, ostaju korak iza. Dakle, ovo je razvoj situacije kojega se ‘vladari svijeta’ najvise boje i zele ga sprijeciti po svaku cijenu. Inace, sve njemacke desnicarske stranke i pokreti, nepovratno su infiltrirani obavjestajcima, jer ih se vidi kao stvarnu opasnost za trenutni poredak. Desnicari vide svoju drzavu kao ‘trajno okupiranu’, te ne vide Rusiju kao prijetnju, nego kao moguceg partnera. Dakle, opasno, da ne moze biti opasnije. Teroristi? Borci za slobodu? Ovisi o kutu gledanja i vremenu dogadjanja. Tito je na sudjenju za terorizam izjavio “ne… Čitaj više »

Klosterman
1 godina prije

Dok je za Njemačku vladu državni udar 2014 u Ukrajini sasvim ok, a u kojem je i sama Njemačka aktivno učestvovala sa svojim zapadnim partnerima na čelu sa SAD.

Ivan
1 godina prije

Ovo mi liči na hapšenje Marka F.

SIRIUS
1 godina prije

EUROPA – The Last Battle
pogledati ovaj 12h dokumentarni uradak na odyssee!!!

mikiyugo
1 godina prije

Pa lep,dok oni hapse ljude koji zvanicno jos nista nisu uradili,u isto vreme islamisti svaki dan kasape i siluju.

Adriana
1 godina prije

I Stauffenberg je imao dobru ideju…

KISIK
1 godina prije

Članak je površan,koji Reich?
Kupe sviju,koji imaju mlo jači glas protiv rata i corone…metode iste kao 1939e…i isti producenti.

veni
1 godina prije

Prema njemackim novima koje svi radu za GESTPO, iza ovog pokusaja je Rusija.

Ivan
1 godina prije

Ovo je repriza Navalni, novichok, igrokaz

tata mata
1 godina prije

kladim se da je ova “ruskinja ” u stvari ukrainka ,ali ne mogu izjaviti

goran
1 godina prije

spremaju se nevolje,dragi državni službenici svih zemalja,ne bih vam bio u koži,poči nju vam se tresti stolice,kad padnete povratka više neće biti,a počeo je poočetak vašeg kraja

Planski
1 godina prije

Elite planski ukidaju demokratiju i uvode totalnu kontrolu. Ili nadju laznjake ili korisne idiote koji “navodno” pripremaju udare, atentate, napade, hakerisanje i sl. Sve da bi se ukorijenio strah a kroz medije sijala panika, da narod svojevoljno pristane na digitalu, kontrolu i kontrolu za svoje dobro i slobodu.

Roccos
1 godina prije

Baš sam predložio da o tome nešto napišete,a nisam vidio da ste već reagirali,svaka čast.Ovo je inače,kao što sam već napisao,čista farsa Soroš-Schwab-CIA bratije na vlasti.

peralozac
1 godina prije

Za administratore.
Dokle iliti koliko dugo cu ja bit na “moderiranju” komentara. Zasto bih uopste komentirao ako mi svaki komentar zapne na “moderatoru”. Nije me bilo skoro godinu, mogu ja odsetat ponovo nije problem, samo recite.

Klica
1 godina prije

Sve iscenirano, a Njemacka ne da je u rukama duboke drzave, nego je ona sama duboka drzava unutar europskog kontinenta i iz nje se kontrolira ostatak EU
Njemackom vladaju zidocionisti, bankari iz Frankfurta i Svicarske

Berni
1 godina prije

Vjerujem .da su svi uhićeni aktivno planirali organizirali, umrežavali se , vrbovali duge s ciljem smjene trule Njemačke političke nomenklature. Ako su germani kakvim ih smatramo i onda su to radili temeljito i sustavno sa zadanim vremenskim okvirima. Osjetili su opasnost za Njemački narod pa su se organizirali i to su učinili tako dobro da su ih se globalisti uplašili pa su na brzinu sklepali neku terorističku optužnicu i to začinili ” mogućim ” vojnim i naoružanim krilom te spominjući i Rusiju digli temperaturu cijeloj priči. Ako se ovo dogodilo u njemačkoj onda je vrag odnio šalu! Sprema se novi Schturm und drang, samo na koju stranu.

Otpornik
1 godina prije

Cilj ove farse je spriječiti prosvjede zbog katastrofalne ekonomske situacije u koju su nas u EU uveli naši vlastodršci svojom katastrofalnom politikom. Obrazac je isti kao i s plandemijom. Sve koji se usude dignuti glas protiv, proglasiš ekstremnim desničarima, dio uhapsiš, kako bi odgovorio ljude od prosvjeda. Dio njih jer će se prestrašiti hapšenja, a dio jer ne žele imati ništa s “ekstremnom desnicom”. Prvi put im je uspjelo. Do određene mjere. Kad su krenuli prosvjedi u Kanadi i Francuskoj, corona je prestala biti opasna. Vidjet ćemo sto će biti sada. Pljačkati će nas dok se ne pobunimo, a onda će energija naglo pojeftiniti i prijeći će na plan C.

alexosijek
1 godina prije

Sada Robert, Annalena i Olaf bez problema vezanih uz ‘domaće teroriste’ mogu vratiti germanske slavne dane pobjeda protiv Rimljana; svi će veselo plesati po zelenoj travi, a niti kršćanstva neće biti —- ‘woke’ ‘green’ prestanak Njemačke države zagarantiran!!

Zorule
1 godina prije

to je valjda ovaj princ
YT => worldwebforum 2019 Keynote Prinz Reuss

1 godina prije

Sjetih se ” testiranja ” sirena 90tih kod mene u gradu…Sitno broje…..

Немачка сутра тестира нови систем упозорења: Сирене ће се чути широм земље

🚨 Сутра у 11 сати широм Немачке биће тестирани системи упозорења. Активираће се сирене, а упозорења о опасности биће послата истовремено путем ТВ-а, радија и мобилних телефона, објавили су немачки медији.

📲 Нови, напредни системи упозорења већ су тестирани у многим земљама. Предвиђено је да се обавештења о упозорењу шаљу у свим ванредним ситуацијама које могу да представљају опасност по грађане.

Raulko
1 godina prije

U masovnim racijama diljem Njemačke rano jutro uhićeno je 25 osoba koje se sumnjiče da su htjele nasilno srušiti vladu. Iako bi se očekivalo da će racije uslijediti zbog 27-godišnjeg tražitelja azila iz Eritreje, koji je jučer u gradu Illerkirchbergu nožem ubio 14-godišnji curicu, a njezinu godinu dana mlađu prijateljicu teško je ozlijedio, to se nije dogodilo. Racije se provode zbog navodnih nacista koje je predvodio, ni manje ni više već opaki 71-godišnji djedica, pod nadimkom Heinrichom XIII.Znači na čelu zavjerenika je 71-godišnjak, a vlast u cijeloj zemlji trebala su preuzeti samo 52 urotnika. Može li priča biti više šuplja nego što jest?

Emiliano Zapata
1 godina prije

Kladim se da nikad necemo doznati pravu istinu o ovome a najblize mi se cini da Njemacka ima vise ljudi poput dobrog Marka koji se zele pobrinuti za nesto svijetliju buducnost vlastite djece…

banana
1 godina prije

ak “zapadnu demokraciju” moze srusiti 25 ljudi.. e, pa…

ANTINAZY
1 godina prije

Možemo li trenutni sistem vladanja u Njemačkoj, Hrvatskoj, USA i na cijelom političkom Zapadu zvati demokracijom ili jednostavno činjenično zvati DIKTATUROM KRUPNOG KAPITALA? Jer činjenica da na cijelom Zapadu politički utjecaj ili prava svakog pojedinca ovise isključivo o količini kapitala koji pojedinac posijeduje ili kontrolira.

rttgghhfgjkuiollxcce
1 godina prije

ajd u dvaes marke…da su konspirativno tipkali po telegramu…

Antonija
1 godina prije

U gay i covid drzavi laz je legalizirana, istina je zabranjena.

tata mata
1 godina prije

hiber nije uspio ,,a ima mokre snove za fuhrera

Auslender
1 godina prije

Alles gute kein Problem….

Tamarino
1 godina prije

Nacisticka Njemacka ,sve po starom.
Povijest nas uči da se voli ponavljat.
Nema nista novo pod ovim suncem.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI