Ubilačka zdravstvena tiranija vlada Amerikom. „Kako napuhati broj umrlih od Covida kako bismo prestrašili stanovništvo.“

Vakcinisanje djece
14 komentara

Školski odbor Los Angelesa nalaže cijepljenje protiv Covida za 600.000 djece u dobi od 12 godina.

Mnoga će imati ozbiljne zdravstvene probleme, a mnoga će i umrijeti. Sve je uzalud, jer zdrava djeca u biti nemaju rizik od Covida.

Poznata je činjenica da je cjepivo veća opasnost za mlade od virusa Covid. Zašto se djeca prisiljavaju na cijepljenje? Najvjerojatniji odgovor je da je Školski odbor potpuno korumpiran i da ga je kupila Big Pharma.

Mnogi od naivnih roditelja koji toleriraju ovo imat će mrtvu i oboljelu djecu od nuspojava na rukama.

 

Autor: Dr. Paul Craig Roberts

COVID-19
Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Joe
2 godine prije

Nema sreće gdje vladaju Izabrani.

abcčćddžđ
2 godine prije

¸U Sloveniji na benzinskoj možete točiti samo uz Covid potvrdu.
Ubrzo ovo iz Slovenije stiže u Hr.

Zvrk
2 godine prije

Baš čitam vijest, umrla je slavna košarkašica Žana Lelas. Sama po sebi ta je vijest tragedija jer je riječ o jednoj o naših najboljih košarkašica.

Kad se malo zagrije ima tu i onih stvari koji se ne bi smjele pisati. Možda čak i zadirem u intimu.
Evo što je javno…osim ako ne brišu.
ps://www.hks-cbf.hr/reprezentacije/2021/u18-z-reprezentacija-juniorke-u-pohodu-na-european-challenger/
 Pripreme smo priveli kraju bez ozljeda, ali smo imali nesreću da je glavna trenerica Žana Lelas imala jaku reakciju na drugo COVID cjepivo te je nažalost morala napustiti pripreme.
Dakle, navodi se da je napustila pripreme zbog jakih reakcija na drugo cjepivo. Vijest iz srpnja, znači nekih mjesec i pol od tada.
Neki komentari spominju samoubojstvo…ali ne bih dalje.

Sve me strah da će i ova vijest ostati obavijena misterijom.

Emiliano Zapata
2 godine prije

Roditelji moraju brutalno reagirat inace su djeca mrtva!

Max
2 godine prije

Zločin

Josip Skok
2 godine prije

Strašno. Korumpirani školski odbori, ravnatelji, političari i ostali za šaku dolara žele zatrti djecu opasnim vakcinama koje to nisu. Neka prije naprave laboratorijsku analizu cjepiva da se vidi što ima u njemu: nanometala, toksina, otrovnih priona, magnetiziranih proteina S, parazita i dr. Paziti da na analizu ne podvale placebo injekcije koje ćuvaju za svoje odabrane da ih ne srede. Ovo je opasni uzor za hrvatske đake i njihove roditelje. Nećemo se dati kokati. Otpor je pravedan. Vidite što je izjavio opasni dr H. Kisinger 2009.g. na odboru za eugeniku SZO.;” Jednom kada stado prihvat iobaveznu prisilnu vakcinaciju, igra je završena. Tada će prihvatiti bilo što – prisilnu donaciju krvi, organa i dr….”Ljudi, ovo je strašno! Glasovali smo za demokraciju, a ne za neofašizam pod krinkom “velikog reseta” i “novog normalnog”. Uzmite odvjetnike i pišite kaznene tužbe i prijave sudovima u zemlji i Međunarodnom kaznenom sudu u Haagu..

pero
2 godine prije

Pohvatat štakore jedino je rješenje.

Tim Kunić
2 godine prije

Samo pripišu smrt od cjepiva covidu i eto im dovoljnog broja i razloga za paniku. Hrpe ovaca trče zasukanog rukava na bodilište.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI