Udarno – Putin poručio ukrajinskim neonacistima i njihovim gospodarima: “zdrobit ćemo vas”

Putin - Ukrajina
251 komentar

Jutros 2. ožujka, glasnogovornik ruskog predsjednika Dmitrij Peskov rekao je da će Rusija nastaviti upozoravati međunarodnu zajednicu na terorističke akcije Ukrajine, a nakon što se dogodio napad na ruskoj teritoriji, piše ruske agencije.

Ruski predsjednik Vladimir Putin izrazio je uvjerenje da se gospodari ukrajinskih neonacista neće obazirati na napad izveden u četvrtak u ruskoj regiji Bryansk, gdje je došlo do zarobljavanja civila. Snimke su već na Internetu, ali mainstream mediji pokušavaju prikriti stvar ili optužiti Ruse za napad pod lažnom zastavom.

“Uvjeren sam da će ti isti vođe [ukrajinskih neonacista] zaboraviti današnji napad. Nitko neće obratiti pozornost na ovo”, rekao je ruski predsjednik Vladimir Putin.

Svejedno, govoreći o ukupnoj situaciji, ustvrdio je: “Neće uspjeti, mi ćemo ih zgaziti”.

Ako se dokaže da su snimke vjerodostojne, a osobe na njima pripadaju ukrajinskim jedinicama, to će zasigurno biti okidač za pogoršanje situacije, što vjerojatno nekima i odgovara.

Nakon napada, Vladimir Putin se obratio javnosti s tvrdnjama da su teroristi otvorali vatru na civile i da se se u vozilima mogla vidjeti i djeca.

FSB je dao novi komentar na aktualnu situaciju na granici regije Bryansk. Prema FSB-u, situacija u naseljima Klimovskog okruga Brjanske regije je pod kontrolom agencija za provođenje zakona. U tijeku je provjera i pregled terena, pronađen je veći broj eksplozivnih naprava raznih vrsta, u tijeku je razminiranje. Kao rezultat napada ukrajinskih nacista, lokalni stanovnik je ubijen, 11-godišnje dijete je ranjeno, javljaju ruski mediji.

 

rusijasukobukrajinavladimir putin
Pretplatiti se
Obavijesti o
251 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Pravda
1 godina prije

ŠTO SE ČEKA.????Nije huškanje već vrijeme da se podvuče crta i napravi saldo…A onda MIR I IZGRADNJA u PRAVDI I MIRU…Žalosno da tajnik UN ne zna da u Povelji stoji da svaka zemlja “pobjednica” (velike sile) nakon WWII ima pravo bez upozorenja “rješavati” nazipitanje.Isot kao što NE ZNA da UKR nema razgraničenje i prijavu UN nakon raspada SSSR-a kao država …već kao da pripada zajednici Russije.Pa TKO to onda sjedio na tako važnim mjestima?

Bordo DNK
1 godina prije

Zapad zaista do krajnjih granica testira Putinovo strpljenje.Huška i potpaljuje maksimalno pronacistički dio ukrajinskog naroda koji slijepo slijedi njihovu marionetu, konja zelenka.Oni zaista imaju namjeru da se bore do zadnjeg Ukrajinca.Nadajmo se samo da se rat neće proširiti dalje u Evropu, što je vjerovatno dugoročni cilj stanista preko bare.

vanja
1 godina prije

Kad izgubiš kredibilitet možeš pretiti ,ali ti niko više ne veruje.

Duh Kijeva
1 godina prije

Potpuno je jasno da se ne radi o napadu Ukrajinaca, već se radi o pokušaju mobiliziranja Ruskog naroda, da se upali njihov patriotski duh.
To pokazuje da Rusi koji su inače hrabar narod i dobri borci nemaju motiv da se bore u Ukrajini. Zlikovac Putin očajnički pokušava da se Rusima upali duh samoobrane.

tihobl
1 godina prije

Sta je rekao Kadirov napisao sam na temi o Njemackoj.

burt
1 godina prije

zadnjih dana se udaralo po Mariupolju, Belgorodu, Krimu, Kavkazu, okolici Moskve, to je opomena ruskim generalima da neće ostvariti svoje ciljeve i da će se za svaki napad na teritoriju Ukrajine uzvraćati po teritoriju Rusije

tihobl
1 godina prije

У Часовом Јару, који се налази пет километара западно од Бахмута, готово стално се чује артиљеријско гранатирање, а руски положаји су скоро код насеља преноси ЦНН.

Новинари су разговарали са становницима Часовог Јара,старија жена, Валентина, рекла је да је изнад њих летело много граната и да се са одређених тачака у граду „може пешице прошетати до руских положаја“.

Дописници ЦНН-а били су сведоци украјинских оклопних колона које су се кретале у оба смера дуж главног пута од Часовог Јара до Бахмута.

Mrki
1 godina prije

Koja šuplja priča FSB-a. False flag napad u vlastitoj režiji. Pa koji bio motiv da Ukrajinski vojnici upadnu u tamo neko selo i napadnu civile a ne vojnu metu ? Pa zato jer se očitito mora progurati narativ “napali su nedužne civile”. I naravno FSB već zna sve i pronalazi dokaze. Ali nisu znali da dolaze.I da su Ukrajinci uspjeli ubaciti diverzante u Rusiju sigurno ih nebi “potrošili” na nešto vojno bezvrijedno.

tihobl
1 godina prije

ФСБ Русије

Налет украјинских снага у Климовском округу Брјанске области је заустављен, саопштава ФСБ РФ. Да би се избегле жртве цивилног становништва и оштећење цивилне инфраструктуре, непријатељ је потиснут на територију Украјине, где је на њега нанет масовни артиљеријски удар.

tihobl
1 godina prije

Пензионисани мајор америчких маринаца Скот Ритер изјавио је да сумња да данашњи терористички напад у Брјанску који је извела Украјина није био насумичан чин терора, већ намерна завера како би се испровоцирала Москва.

“Јасно је да није било војних циљева, већ је у питању провокација са циљем да се наљути Русија. Нећете гађати жене, децу, село и цивиле, осим ако вам није циљ да испровоцирате Русију до те мере да би она могла да претерано одреагује. Мислим да је то био циљ”

Ziv je Geza
1 godina prije

Vlado ima dobre zivce ali se bojim ako ovako nastave ,da ce ih klepit taktickom.

tihobl
1 godina prije

Tuca u moldavskom paralamentu:
Молдавска опозиција блокирала је говорницу у парламенту, протестујући због преименовања државног језика у румунски.

Maja Sandu je krenula kao Zelenski od diskriminacije jezika.

onajnajglu...Dalton
1 godina prije

“Estonija si to ne može priuštiti. Rusija službeno ostaje stranka sporazuma, o tome se ne raspravlja”, rekla je estonska premijerka Kaja Kallas.

Nakon što je Estonija zabranila Rusiji da suspendira ugovor START-3, Putin je ipak potpisao zakon o suspenziji sudjelovanja Rusije u tom sporazumu.
Ali tek nakon što je razgovarao je s premijerom Samoe i ovaj mu je rekao OK….

P.S.
Talibanima dosadili uredski poslovi…
Kažu da im nedostaju dani džihada.
Zovu Amerikance da se vrate…

Max
1 godina prije

Ovim napadom su otvorili vrata pakla. Osobno očekujem jače raketne punu ofenzivu sve do Poljske granice i moguće proširenje rata uz uključivamje Bijelorusije.

Zorule
1 godina prije

Skrenuo bih pažnju na jedan po meni vrhunski članak od Aleksanda Dugina “From special operation to full-scale war”, mislim da bi bilo dobro da osvane prijevod na ovome portalu.

Komplicirano
1 godina prije

Vidi vraga,blinken ulijece Lavrovu kao slucajno,,neki dan pokusano dronovima na Moskvu i Mariupolj,bez uspjeha,,,kuha se Pridnjestrovlje ne bi li se zauzela Kolobasna,naj vece skladiste municije,granata,,jbg,izgleda sve minirano da ne bi slucajno palo u ruke nacistima,,,teska partija,,,,evo pokusava se upadom u neko selo poslati poruku zastrasivanja,i to ne bu islo,,,bu dale jos ne shvacaju da taj Ruski narod ne mozes plasiti,,pa onakvi beskompromisni Ceceni su to shvatili a ovi jos ne,,,,na posljetku,,panicno djelovanje i galamljenje nato pudlica je siguran znak da brod tone,a znamo da ce misevi prvi napustiti tu propast,,,,haleluijah

1 godina prije

Narode polako s komentarima , ovaj jadni trol će se raspasti od mijenjanja ip adresa i davanja minusa..Hoćel mangupa još mozdani zaljepiti ..

Ziv je Geza
1 godina prije

Plenkovic je ocito svojim sendvicarima podjelio par eura iz usruljinog fonda solidarnosti,jebote vec par dana udaraju minuse udarnicki u tri smjene, koda sutra ne postoji.
Valda misle da ce minusima na logicnom pomoci obrani bakhmuta:))

Viktor
1 godina prije

Postovani Vadimire Vladimirovicu Putine, obracam se tebi jezikom tvojih neprijatelja. FESTINA LENTE!

DRD
1 godina prije

Tezak su orah NATO-nacisti

Ivan
1 godina prije

Orban je zaključio da bi Moskva mogla imati poteškoća u sljedeće dvije-tri godine. No, dodao je, situacija će se opet promijeniti nabolje jer Rusi znaju učiti i prilagođavati se poteškoćama i ne treba ih podcjenjivati.hehe bravo Rusijo sveta slavanska zemljo

Patriot
1 godina prije

Pokušaj prodora na Istok ( Drang nach Osten) zamaskiran demokracijom,ljudskim pravima,raznim drugim glupostima neće uspjet.

Yugo45neregistrovan
1 godina prije

Na samu riječ “Putin”reaguje milion trolova na ovoj stranici,koji očaj ,jad i bijeda iblisovih sljedbenika

DRD
1 godina prije

Bas sam sad gledao na youtube kako su Ukrajinci napravili kontraofenzivu u Bahmutu.

Napad je napravila peta motorizirana Nuland brigada uz podrsku keyboard Sandwichara druge pjesadijske brigade i treceg korpusa mornarickih trollova s Twittera…

Imate izvanredni VIDEO stavljen je 1 Marcha a do sad ga je vidilo 300 000

Samo pastirajte

Wagner Assault Units SWARM North BAKHMUT

Disclaimer
Nije za Rusofobe, Atlantiste, NATO-naciste, pristalice da Amerika stvori jednopolarni svijet u kojem bi upravljali iz Washingtona pedercine i ostali frikovi……………

Martin
1 godina prije

Koliko minusa, tri ti sunca žarkoga!?! Indexovi sendvičari rade prekovremeno, bit će četiri reda sa mortadelom i kozjim sirom…

1 godina prije

Iran otkrio drugu najveću svjetsku rezervu litija, što bi ga učinilo drugom najvećom svjetskom rezervom litija nakon Čilea..
Kad te krene !

DRD
1 godina prije

Bas sad vidim netko mi je dao plus, hvala, a cemu to ce NULAND sendvicari sve izbrisati i napuniti minusima, znaci da ih boli, sto vise minusa, veci ugled.

Kaze Mondi – No group can claim global leadership

Mat
1 godina prije

Svako djelo ima potpis,ovaj je Britanski.

Basinac
1 godina prije

Dio je strategije,ali i taktike u ratovima okrivljivati neprijatelja.
Tocna je ona “U ratu prva strada istina”…

goran
1 godina prije

Ukrajinci su osnovali neku vojnu formaciju pod imenom Boris Johnson i danas javlja engleski Daily Mail da su ga ruski muzicari potpuno unistili i da je ta vojna formacija prestala postojati.
Meni nije jasno koji vojnik da i malo drzi do sebe bi usao u vojnu formaciju pod tim imenom cak i kad bi dobivao sandvic s hot dog jednu stopu duzine.
Boris Johnson osobno nije htio biti u toj formaciji, u nekom londonskom Pub-u stanca pive i sastavlja pjesme.
Biti u brigadi koja se zove Boris Johnson je ekvivalentno biti u brigadi “Njemacke sestre za odbranu virginity”
Orkestar je opkolio Bahmut a ostavio je namjerno vrata otvorena i gadjaju ih tupipanima kao muhe tko prova uci u misolovku ili izaci iz nje.

Ovi jadni Ukrajinci sta su isli na trening engleskih tenkova su Dead men walking, tako je kad se ljudi zelu yebati za hot dog one foot LONG.

DRD
1 godina prije

hahaha pobjegao je jadni sendvicar koji je radio za trojicu, shvatio je da NULAND ne placa a budale radu mukti

Antee
1 godina prije

Udri Putine neka ŠČvile ko kuje

Nena
1 godina prije

Zanima me odakle ovoliki minusi na ovu temu?!?
Pa Hr.predsednik Z.Milanović na one njegove komentare bi trebao do sad dobiti milione minusa od svojih sunarodnika s obzirom na to šta je sve izjavljivao u proteklom periodu..

Neistomisljenik
1 godina prije

Godinu dana se satire Ukraina i govori se o nekoj specijalon operaciji.Jednom se desi navodno nesto u nekom selu u Rusiju rezanje na sve strane.Licemjerstvo na velikom nivou.

BordoDNK
1 godina prije

Poštovana redakcijo, ne vidim svrsishodnost komentarisanja ako se vrši evidentna manipulacija pozitivnim i negativnim ocjenama ispod komentara korisnika od strane trolova koji koriste skripte. Sem toga, zloupotrebljavaju se korisnička imena. Neko je koristeći moj nick replicirao jednom od kolega. Shvatam da portal trpi napade nedobronamjernih, ali, ipak…

Dux
1 godina prije

“Ko sije vjetar, žanje oluju”, iskustva postoje, a kad oluja krene, ajme i kuku.

hiber
1 godina prije

Dakle, triput cijepljeni Kepec tvrdi da će zdrobiti neonaciste i njihove gospodare. Koja zajeba*ncija. Dakle, Kepec sada odjednom tvrdi da je napadnut ruski teritorij, a zaboravio je da je teritorij koji napada također ruski. Do sada sam mislio da je lazno cijepljeni globalistički igrač. Sada mi vise liči da mu je lažno cijepivo unostilo mozak kao i dobrom dijelu ovdašnjih komentatora.

FATIH
1 godina prije

IZGLEDA DA SU SE NATOVA KOPILAD OKOMILA NA OVAJ PORTAL.

hiber
1 godina prije

Kako vam nije jasno odakle minusi. A odakle se našlo 3.500 srpskih grad raketa u Ukrainskoj vojsci. A tek ide 50.000 granata 152 mm.

tihobl
1 godina prije

MI6 najavljuje danima da ce rusi krenuti sa razornim raketnim udarima po bivsoj Ukrajini. Ukropi su to ozbiljno shvatili i pored centrala i trafostanica natrpali PVO. A neke trafoe su zatrpali vrecama pijeska pa kako otopljava dolazi do kratkih spojeva.
Poslednjih dana ruska avijacija naveliko radi. Na snimcima se vidi po 4 SU-25 odjednom, a jos cesce po 6 istovremeno izvodi udare. Rokaju naveliko dok englezi cekaju dubinske udare i drze PVO daleko od fronta. Rusi cekaju da zapadne PVO sisteme primaknu blize frontu da ih porokaju lancetima pa da krenu sa masovnim udarom po dubini. .

tihobl
1 godina prije

Украина Онлајн – најпраћениjи Телеграм канал близак влади у Кијеву, 1.3 милиона пратилаца:

26. фебруар: На аеродрому Машулиши, 15 км од Минска, у експлозији уништена авионика и радиолокациона антена авиона А-50 (ruski avaks). Авион неће више никад полетјети.

2. март: Авион А-50 полетио са аердрома Машулиши, уколико се подигну и МиГ-ови 31 слиједи ваздушна узбуна на цијелој територији Украинe.

I bi uzbuna danas uz upozorenje: ovo je prava uzbuna, a ne kao kad je bio Bajden.

Zapadne lazi imaju sve kraci vijek trajanja.

tihobl
1 godina prije

Морамо бити свесни да НАТО и њихова сопствена обавештајна служба даје Украјинцима информације о слабим руским тачкама и немогуће је покушати све да се заштити, а покривање граница мора бити организовано стварањем зона искључења. Али пре свега, активне акције доносе резултате, укључујући циљани лов на лидере и водеће функционере украјинских специјалних служби, а истовремено и на „стране консултанте“. Израел живи на овом принципу, а терористички напади великих размера су пропали док су се њихови покретачи и инспиратори преселили на онај свет. Чак ни ово не даје потпуну гаранцију, али у сваком случају, сваки украјински лидер, било који саветник НАТО-а који је укључен у такве акције треба да зна да таква умешаност за њега значи смртну казну. И овакав се приступ мора интензивно појачавати.

tihobl
1 godina prije

Док Сједињене Државе уверавају да не пружају обавештајне податке Украјини, МИ6 то ради уместо њих. Штавише, све операције припремају британски обавештајци, о чему смо давно писали. Пентагон је одлучио да игра на сигурно, али изгледа чудно.

Украјински извор „Резидент“

Gle i ukropi shvatili da su englezi glavno zlo.

tihobl
1 godina prije

Izrael prijeti Brazilu:

“Још увек није касно да се нареди бродовима да напусте луку”, саопштило је израелско министарство на Твитеру.

tihobl
1 godina prije

116. бригада Оружаних снага Украјине повучена је из зоне борбених дејстава код Бахмута и упућена на 239. комбиновани полигон у Новомосковску у Дњепропетровској области због огромних губитака.
Три батаљона су практично уништена , а у једној од чета која броји 70 људи остало је живо шест.

Рубар

peralozac
1 godina prije

AUUUUUUU, al se nakotilo sendvicara krvi ti…Sasvim normalni komentari po hrpu minusa a but,hiber mladen i ostala zgadija pluseva ko u prici.

tihobl
1 godina prije

Медведев:
Ако се авиони који су испоручени Украјини буду сервисирали у Пољској, то ће бити директан улазак НАТО-а у рат против Русије

tihobl
1 godina prije

Губернатор Брјанске области затражио је да дечаку Федору, који је данас рањен у нападу украјинске ДРГ, додели орден „За храброст“.

„Тренутно је на операцији у Брјанску. Сматрамо да је дечак херој и припремамо сва документа за одликовање медаље „За храброст“. Показао је храброст и храброст “, рекао је Александар Богомаз у етеру Првог канала.

Према последњим подацима, две особе су погинуле у терористичком нападу у региону Брјанска. Стање дечака прате лекари који су већ извадили метак НАТО производње.

Vec sam pisao o malcu koji je ranjen u skolskom autobusu, a vozac ubijen. Mali je uspio izvuci dvije djevojcice, provuci ih kroz sumu, doci do autobuske stance i otici u hitnu pomoc. Bice reportaza o njemu pa cu javljati.

Damir
1 godina prije

Prvo se postavlja pitanje istinosti svih informacija koje dobivamo, a ako je ovo istina što se tko ima čuditi, rat je prepun kojekakvih gnjusoba, treba se čim prije početi pregovarati o okončanju sukoba

tihobl
1 godina prije

САД не преносе обавештајне информације Украјини за ударе на руску територију.

Вашингтон не тражи оружани сукоб са Москвом.
/Пентагон/

Naravo, to rade britanci koji preko pet ociju imaju pristup satelitima.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI