Ukidaju se svi javni mediji i stavljaju pod kontrolu centralnog režima!

Ukrajina kontrola medija
119 komentara

Ono što se dešava u Ukrajini je apsolutno nevjerojatno, a još je strašnije da svi mediji to jednostavno ignoriraju i nastavljaju pljuvati po Rusiji i tamošnjoj situaciji. Za to vrijeme, u Ukrajini Zelenski je de facto uveo nacionalističku (nacističku) diktaturu u kojoj je jednostavno – zabranio opozicijske stranke, uključujući i onu najveću. Novinare se proganja, upada im se u stanove, a televizijske kanale je sada „ujedinio“ tako da će im biti dozvoljeno emitirati samo one vijesti koje dolaze od njegovog režima. Da budemo precizniji, te vijesti zapravo izrađuje veliki tim američkih i britanskih konzultanata i obavještajaca. Zbilja, niže od ovoga, na skali demokracije, jedna zemlja ne može potonuti. A istovremeno se predstavljaju kako se bore za „europske vrijednosti“.

Svi ukrajinski mediji, bez iznimke, stavljeni su pod kontrolu Vijeća sigurnosti i obrane, objavio je predsjednik Zelensky 20. ožujka 2022.

Upadi u domove najpoznatijih novinara, posebice onih koji su istraživali slučajeve korupcije, postali su normalni. Neki od njih su nestali, a da se ne zna jesu li uhićeni ili su otišli u ilegalu.

1+1 Media Group, u vlasništvu oligarha IhoraKolomoyskyija (zaštitnika predsjednika Zelenskog i kuma ukrajinske mafije), čini se da nadzire ovu kontrolu nad cjelokupnom komunikacijom koja dolazi iz Ukrajine. Teško da je ovo “demokratski” potez, ali ove informacije podupiru rusku tvrdnju da rat u Ukrajini ne ide Zelenskom po planu.

Vlada Ukrajine također se pripremila za evakuaciju iz Kijeva. To je naznačeno odlukom Vrhovne Rade (parlamenta) da podrži uvođenje izmjena i dopuna dva zakona: „O središnjim vlastima” i „O pravnom režimu izvanrednog stanja”. To znači da se Kabinet ministara sada može preseliti u bilo koji drugi grad u Ukrajini.

Štoviše, istodobna zabrana oporbenih političkih stranaka osporava tumačenje sukoba kao sukobljavanja diktature, Rusije, protiv demokracije, Ukrajine. Kako bi se poklopilo s ekstremnim medijskim pritiskom, ukrajinski mafijaški bos poslao je naoružane vojnike da zauzmu državnu naftnu tvrtku. Njegova privatna milicija preuzela je urede naftne tvrtke UkrTransNafta kako bi zaštitila njegove financijske interese.

Kritički nastrojeni novinari su nestali

Podsjetimo, svi stvarni oporbeni mediji, uključujući najmanje tri TV kanala, zatvoreni su ili otjerani u podzemlje u valu proizvoljne, izvansudske represije koja je započela prošlog ljeta, mnogo prije invazije. Rođaci istaknutih novinara, stručnjaka i blogera kažu da su članovi njihovih obitelji nestali ili stavljeni u pritvor ili kućni pritvor od početka ruske operacije.

Sada je nekoliko posljednjih “lojalnih” kanala, kao što je Channel 5, donedavno u vlasništvu milijardera bivšeg predsjednika Porošenka i blisko povezanih s njim, zatvoreno. Manje od 48 sati nakon što je Channel 5 počeo emitirati sumnje u tvrdnje Zelenskog u vezi s opsadom Mariupolja, kijevska je vlada uskočila kako bi natjerala sve TV vijesti da slijede scenarije koje su im predali Zelenskijevi visoko plaćeni britanski i američki timovi za odnose s javnošću. Vlada je izričito zabranila emitiranje bilo kakvih drugih vijesti.

Čelnik ukrajinskog vijeća za nacionalnu sigurnost i obranu Aleksej Danilov također je posebno upozorio zakonodavce OPZZh-a da ostanu kod kuće jer će na “našim kontrolnim točkama” biti strijeljani. OPZZh je oporbena politička stranka Platforma — Za život u Ukrajini.

Slika ukrajinske vojske koja se suprotstavlja ruskom Golijatu pomno je kultivirana kroz propagandnu kampanju od strane vojske antiruskih utjecajnih osoba i hvaljena od strane zapovjednika NATO-a kao “stvarno izvrsna u stratcom – medijima, info operacijama, a također i psihološkim manipulacijama”.

Rekao je Washington Postu: “Zapadni dužnosnici kažu da, iako ne mogu neovisno provjeriti većinu informacija koje Kijev iznosi o razvoju situacije na bojištu, uključujući brojke žrtava za obje strane, one ipak predstavljaju vrlo učinkovit stratcom.”

Stranica s vijestima PRWeek tvrdi da propagandna inicijativa uključuje više od 150 tvrtki za odnose s javnošću, na čelu s Nickyjem Regazzoni i Francisom Inghamom, vrhunskim konzultantom za odnose s javnošću s bliskim vezama s vladom Ujedinjenog Kraljevstva. “Ingraham je prije radio za britansku Konzervativnu stranku, član je strategije komunikacijske službe britanske vlade i Vijeća za vrednovanje, glavni je izvršni direktor Međunarodne konzultantske organizacije za komunikacije i vodi tijelo za članstvo za komunikatore lokalne uprave u Ujedinjenom Kraljevstvu, LG Comms”, prema izvješću Mint Pressa.

Ministarstvo vanjskih poslova Ukrajine prenosi “ključne poruke” i odobreni sadržaj putem Yaroslava Turbila, opisanog na svojoj stranici na LinkedInu kao “šef Ukraine.ua — ukrajinskog digitalnog ekosustava za globalnu komunikaciju. Strateške komunikacije i promocija brenda zemlje”.

Ali njihovi napori nisu uvijek bili “visoko učinkoviti stratkom”. Turbil je bio odgovoran za farsu o Zmijskom otoku. Predsjednik Zelenski je čak održao konferenciju za novinare na kojoj je najavio da će dodijeliti orden heroja Ukrajine “mrtvim vojnicima” ali su se svi ubrzo pojavili živi i zdravi. Medalje nisu dobili.

Poziv Zelenskog za strane borce još je jedna neuspješna PR operacija s lažiranim elementima koji sada otkrivaju da će se koristiti kao topovsko meso. Više je primjera lažnih “bombardiranja” nuklearnih elektrana i “ratnih” slika iz videoigara koje su razotkrivene onakve kakve jesu.

NATO farme trolova

No mreža Zelenskyjevih plaćenih medijskih šundova ipak je strašna i neumoljiva.

“Još jedna anonimno napisana istraga pokazuje kako su ukrajinske tvrtke za odnose s javnošću koristile ciljane reklame da bi pokvarile ruski internet i društvene mreže s porukama koje pozivaju na ekonomsku izolaciju Moskve i ‘zaustavljanje rata’. Ovaj napor vodi Bezlepkin Evgenij Vitalijevič, koji koristi alias Evgeny Korolev, zajedno s Pavelom Antonovim iz organizacije Targetorium.”

Facebook je u međuvremenu označio izjave ruskih dužnosnika, uključujući Ministarstvo obrane, kao “lažne” zahvaljujući naporima Stop Fakea, samoopisanog portala za “provjeru činjenica” financiranog od strane National Endowment for Democracy, Atlantskog vijeća, Češke i Velike Britanije ministarstva vanjskih poslova, te Međunarodna zaklada za renesansu koju financira Zaklada za otvoreno društvo milijardera Georgea Sorosa.

Koordinator agencije za odnose s javnošću One Philosophy u Kijevu surađivao je s američkim State Departmentom i savjetovao bivšeg predsjednika Petra Porošenka. Ona je također suosnivačica i članica odbora ukrajinskog kriznog medijskog centra, financiranog od strane Američke agencije za međunarodni razvoj, Nacionalne zaklade za demokraciju, Veleposlanstva SAD-a i NATO-a, između mnogih drugih.

Ovo su samo neki od napora vezanih za odnose s javnošću koji su u tijeku kako bi se podržala Ukrajina.

Ratno lobiranje u Washingtonu se pojačava

Bivši američki veleposlanik u Rusiji Michael McFaul opisao je mrežu stručnjaka za odnose s javnošću i proratnih lobista koji okružuju ukrajinskog predsjednika kao dobro uspostavljenu komunikacijsku arhitekturu. “Ovo su ljudi oko gospodina Zelenskog koji su kao posrednici i sugovornici. Oni su već dugo u interakciji s američkim elitama i američkim medijima”, rekao je.

McFaul zapravo djeluje kao neformalni savjetnik Zelenskog. Za Politico je rekao da je razgovarao s dužnosnicima ukrajinske vlade “vjerojatno svakodnevno” i “pomogao im da se povežu s producentima NBC-a ili MSNBC-a”.

Ističući njihov blizak odnos, Zelensky je održao “strateški videopoziv” s McFaulom prije nego što se nedavno obratio demokratima u Zastupničkom domu američkog Kongresa.

Izvor: freewestmedia.com

MedijiNATOrusijatotalitarizamukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
119 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nepoželjni
2 godine prije

Ma koji totalitarizam, to je demokracija na djelu (američka demokracija na ukrajinski način;).

Ps.
U utorak pogledajte u nebo, mogli bi vidjeti “zaprašivanje” ….

2 godine prije zadnji put uredio dzabaludin
Kornel
2 godine prije

Magija iz dana u dan sve više djeluje i što je veće njeno djelovanje to se svi magiji više opiru uključuhući ćlanke i komentatore onih koji bi kao htjeli biti objektivni.
Problem je što se nemože biti istovremeno pod djelovanjem magije i objektivan.
Iluzija je dokazivanje diktature u on going ratu u Ukrajini, a sad se svi trude dokazivati neslobodu medija kao da je te slobode ikad i bilo.
Čitao sam u članku za komentatore kako i ovaj portal može biti pravno sankcioniran zbog nepoćudnih komentara, ako je to istina, onda što bi svi mi trebali raspravljati o ukrajinskom pravnom sustavu.
To je magija.

2 godine prije

Ovo i nije neka vijest za čudjenje.
Pa tamo je rat i sasvim je normalno da je istina prva žrtva.
Mislite da je u Rusiji drugačije?
Ili na Zapadu?
Samo što su to na Zapadu rješili u mirnodopsko vrijeme. Kupovinom svih medija koji nešto znače.
Vidjeli smo u korona vremenu kako to funkcioniše.
Isti text, sročen u CK, podjeli se svim glavnim urednicima i svaka TV i radio stanica dipli istu priču.
Imaš osjećaj slobode medija, jer možeš mjenjati izmedju 100 kanala, a na svakom kanalu ista priča.
To se odavno zove – propaganda.
Ilitiga ispiranje mozga.

Tako da…

Kaže mi stara, tamo negdje u proljeće 2020te…joj sine, vidi kako umiru…
Ugasi TV majko i vidjećeš da umiru samo oni kojima je došlo vrijeme.
Poslušala me i eno je žive i zdrave i nenabodene.

Dragačevac
2 godine prije

Stvar je u tome što SAD ne žele da okončaju rat u ukrajini već žele da što duže traje da bi Rusija trošila resurse.
Ukrajinci su tu topovsko meso.

ljeto64
2 godine prije

Kome ovaj potez Zelenskog nije otvorio oči nek ode u psihijatra. A sad se odoh nauživat svježeg zraka koji je skoro mjesec dana bez chemtraila 🙂

gigi pinna
2 godine prije

Dobro, zar nije bio jedan od proklamiranih Putinovih tobožnjih ciljeva i rušenje ovog režima? I sad kažu iz Moskve da im je glavni cilj Donbass.
Imam dojam da im je jedini i pravi cilj bio osvajanje tuđeg teritorija.

Transzemljaš
2 godine prije

Odmah se vidi koliko je Zelensky nesposoban, on to uvodi tek ovih dana, a mi to imamo već 10 tak godina.

Toni
2 godine prije

Evo nam generalne probe pomoću koje globalističke sotonjare preko ukrajinskih Hazara isprobavaju implementaciju NWO u sustav. Goje oprez!

2 godine prije

Ovo je plastični prikaz kako GB i USA,uz podršku kurvanjske EU na stetu vlastitog stanovništva,vodi rat protiv RUSIJE.i to na području koje se zove UKRAJINA.to područje je samo formalno drzava,u biti je samo klin,upravljan izvana,kojim se zeli Rusiju ugušiti.nazalost,tamo zive ljudi od krvi i mesa koje nitko neće postedjeti jer su sile previše zabile zube u meso.hvala.

ljeto64
2 godine prije

Napisala sam najnormalniji komentar kojim nikoga ne vrijeđam i ne prijetim , zašto ga nema ? Da ponovim. Kome ovaj potez Zelenskog nije otvorio oči nek zatraži stručnu pomoć. A sad odoh nadisat se svježeg zraka koji je nekih mjesec dana oslobođen chemtraila.

Čovjek je življen
2 godine prije

U iščekivanju vijesti dal se Dostojevski konačno odrekao Putina zbog ruske invazije u Ukrajini, stiže nam senzacionalno otkriće američke vlade… Na netom završenoj presici State Departmenta, Viši vladin dužnosnik objavio je otkriće: “Jurij Gagarin, prvi čovjek u svemiru, a za kojeg se smatralo da je Rus, ipak, ispostavilo se, nije Rus. Naime, Lady Gaga, pjevačka i glumačka superzvijezda SAD-a, povjerila se neimenovanom izvoru da je ona majka Jurij Gagarina. Naša vlada je provjerila ovu informaciju i, nakon DNK analize, potvrdila se informacija kao točna. Ovo otkriće baca novo svjetlo na to čiji je, zapravo, Gagarin.” rekao je Viši vladin dužnosnik. Presica je prošla uz jedan manji i jedan veći incident. Prvi (manji) incident se dogodio kad je novinar Reutersa rekao da ima zapravo drugačiju informaciju od ove netom potvrđene, a to je da je Lady Gaga u biti Lady Gagarin tj da je Gagarin promijenio spol, pobjegao od komunističke čizme… Čitaj više »

Mali zloco
2 godine prije

Imam osecaj da je Kim Jong-un veci demokrata od zelenog.

Sardelino
2 godine prije

Zelenski. *One man show.
Rat koristi kao svoj *perfomans.Svoju veliku životnu predstavu za zapadnu javnost u kojoj mu kreatori predstave uveliko pomažu.
Razaranja i stradanje nevinih služe mu kao kulisa u predstavi.
Put od komedijaša do tragičara može biti dug.Bolje za ovaj svijet bi bilo da bude što kraći.

Davor drugi
2 godine prije

Da je ovaj članak objavljen u mirnodopsko vrijeme imao bi svaki smisao u opisu stanja i političke situacije u Ukrajini. Međutim kako je ovdje riječ o vanrednoj situaciji i ratnom stanju u Ukrajini (po Rusiji je to vojna akcija) gdje se vode oružane borbe, stradanja stanovništva bilo vojnog ili civilnog dijela i sa teškom devasatacijom i uništavanjem infrastrukture i objekata u Ukrajini o kakvom demokratskom vladanju tu može biti riječ? Ukrajina je u ratnom stanju i vanrednoj situaciji u kojoj ne može biti, niti je ikada moglo biti nekog govora o demokraciji i načelima pravne države. Prvo i osnovno svake države u takvom stanju je uvođenje ratnog prava i običaja. U tim pravima također spada i oslonac na njihove saveznike i pomagače u tom sukobu, bez obzira o kojim i kakvim se sredstvima tu radi s tim da su u skladu sa načinom i pravima ratovanja. Za napistati jedan ovakav… Čitaj više »

Sve samo HDZ NE
2 godine prije

Čitam koliko obrazovanih javnih osoba kritizira Rusku specijalnu operaciju u Ukrajini, a niko se ne pita zašto je Rusija pokrenula tu operaciju.
Vrlo jednostavno, da Rusija nije pokrenula tu operaciju u Ukrajini za godinu dvije bi uz pomoć Ukrajine Amerikenjci pokrenuli takvu operaciju u Rusiji. Prvo su uz pomoć NATO okružili Rusiju sa svih strana, ostala je zadnja karika okruženja, Ukrajina, koja je eto ostala ne rješena.
Ako su Amerikenjci i NATO miroljubivi čemu im treba to obkruživanje Rusije.

2 godine prije

…Nemojte se uhvatiti u igricu zvanu geopolitika…Tehnički… ovaj članak je istina!…

Ali… pravi rat je onaj protiv Običnog Čovjeka… Svakog od nas… bilo gdje na ovom Plavom Svijetu…

…Putin zna koja je… i prihvatio je svoju ulogu u tom Antičovječnom ratu… I nažalost nije na našoj strani: (logicno.com/politika/trojanski-konj-u-ruskoj-sredisnjoj-banci-hoce-li-se-putin-probuditi-zbog-prijetnje-ruskih-atlantistickih-integracionista.html) …

…ako si dozvolimo da nas obuzme navijački zanos možemo doživjeti različit spektar emocija…i izgubiti istinu iz vidokruga…

…a istina je da Putin samo izvršava što mu je zadano… kao i dementni pedofil Biden, još jače dementna Nancy Pelosi, rubno imbecylna potpredsjednica Kamala, hazarski demon Blinken, mladi Castro iz Kanade, drug Plenki… itd…

…stado je raspodijeljeno na više torova, čobani su nabrusili noževe… I kolinje je krenulo…

složni
2 godine prije

Rusija je u ratu.
Amerika i NATO su nametnuli Rusiji rat ptreko grbace Ukrajine.

Cilj Amerike je da rat traje sto duze.
Da bude sto vise ubijenih u Ukrajini i poraziti Rusiju.

Ovo je za Rusiju borba za opstanak, borba na zivot i smrt kao sto je bilo 1812 ili 1854 ili 1941

Ukrajinska elita je imala interes da dodje do rata, ogromni novac se sliva u djepove ratnih profitera i onih osoba koje upravljaju s novcem.
Ukrajinci se boru za americke i NATO interese.
NATO cilj nije od jucer fragmentirati Rusiju to je njima u DNA za to su i stvoreni.

Do otvorenog rata je moralo doci, da nije bilo otvorenog rata Amerika i NATO bi davili Rusiju svaki dan tako dok ne bi sama od sebe kolapsirala usljed njihovih podvala, makinacija i sankcija….

Zagten
2 godine prije

USA sluzbena politika kojom vladaju okultisti ne zeli mir, EU nema svoju volju, Rusija se ne kani povuci. Sve kvazi nastupi raznih strucnjaka, analiticara su najobicnije laprdanje. Ovo sto se sad dogadja ocekivao sam da ce biti tek kroz nekih 5 godina i duze.

Lara
2 godine prije

Mediji su u ratu vrsta oružja, da vijesti pišu novinari one bi se razlikovale, jer svaki čovjek vidi situaciju nešto drugačije. U msm sve vijesti su iste jer dolaze iz istog pera i jednog nametnutog viđenja, služe hipnozi, stvaranju strahova i mržnje, a ne informiranju.
Suština ideologije fašizma promicanje je države kao središnje vrijednosti i njezino prvenstvo u odnosu na volju i prava pojedinca. Takav svjetonazor sustavno je ulazio u sva područja života putem potpune kontrole medija, odnosno iznimno snažnom propagandom (koju je osmislio i vodio J. Goebbels).

Mrčikola
2 godine prije

Za sad plavi i zeleni uživaju potpunu slobodu pisanja pod kontrolom “centrale”.
Crne se centrala nada, uskoro, staviti pod kontrolu i osloboditi ih. 😁

tihobl
2 godine prije

Kakav Zelenski njega niko nista ne pita. Americki i britanski okupatori vode igru. Svaka jedinica ima anglosakosna za nacelnika staba i politickog komesara iz nacistickih udrzenja. Njih dvojica imaju vise vlasti od komandanta.

Jedna vijest sa oslobodjenih podrucja: novorusi dijele penzije na oslobodjenim podrucjima u rubljama koje su skoro duplo vece od penzija koje su dobijale u grivnama.

Druga vijest je iz NATO: bugarska je digla kredit i kupila F-16. Kredit uredno otplacuje, a sad joj je stigla vijest da joj avioni nece biti isporuceni 2023. kao je ugovoreno vec poslije 2030. zbog korone. Istovremeno je stigao zahtjev da svoje oruzje posalje u Ukrajinu. Njemacka je odobrila 100 milijardi za kupovinu F-35, ali nigdje se ne pominje datum isporuke. Ameri pljackanje vazla dizu na novi nivo.

łedeno doba
2 godine prije

iskreno da kažem, tema rata u Ukrajini, me malo interesira..Jer samo odvlači pažnju.. pa vidimo i na ovom portalu, otkada je počeo rat u zadnji mjesec dana, – članci i komentari o ratu su se drastično povećali, dok su oni o plandemiji i cjepljenju se drastično smanjili..dakle cilj je već postignut.. međutim, agenda plandemije, cjepljenja i velikog reseta i dalje se održava u pozadini… navodna ukidanja ili navodna drastična ublaženje mjera u mnogim državama, su, ako se pogledaju pobliže, ustvari pušiona i varka.. Jer,– ukidaju se mjere ograničenja za ulaske u ugostiteljske objekte, šoping centre…i ostale javne ustanove.. međutim ona glavna ograničenja korona-diktature u većini država ostaju na snazi i kabalini plaćenici nemaju namjeru da ih ukinu: dakle -putovanja iz države u državu ili zadržavanje radnog mjesta–ili u nekim državama i prijevoz sredstvima javnog prometa- i dalje ne može bez kovid-propusnica i raznih drugih propusnica.. ova kofol ukidanja ili ublažavanja… Čitaj više »

crodaemon1
2 godine prije

Ukrajina je u ratnom stanju…

łedeno doba
2 godine prije

evo odmloka iz nedavne vijest iz ms medija, koja govori u tom pravcu: Drastičan porast zaraze koronavirusom širom Europe, struka upozorava da su uvjeti idealni za ‘savršenu oluju’  Broj slučajeva covida ponovno raste u zapadnoj Europi zbog idealne kombinacije za ‘savršenu oluju’ – ukidanja mjera ograničenja, slabljenja imuniteta u populaciji i nove, zaraznije podvarijante omikrona BA.2, kažu stručnjaci. Nakon što je više od mjesec dana broja slučajeva diljem većine Europe padao, u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj, Italiji i drugim zemljama, posljednjih je dana broj zaraza drastično porastao.  U Francuskoj je broj slučajeva porastao za više od trećine otkad je vlada prošli ponedjeljak ukinula većinu ograničenja. Iako velik broj njemačkih saveznih pokrajina ima slobodu postavljati ograničenja na svoju ruku, većina je ipak zadržala postojeća.  Premda neki epidemiolozi smatraju da su vlade prebrzo opustile mjere, također ističu da je za nagli rast broja slučajeva kriva podvrsta omikrona BA.2, koja je u mnogim… Čitaj više »

Diabolik
2 godine prije

Ma nema veze Putko je objavio da je prva faza uspešno završena , mali predah pa se ide dalje … Odustajanja nema …

Lenko
2 godine prije

Traži se sreća u neredu, ali nalazi se samo tuga.

Kinez
2 godine prije

Eto, tako i vi radite cenzuru na svom portalu zar ne?

Z-Z-Z
2 godine prije

Prije nego što je Rusija napala Ukrajinu 24. veljače, mnogi su se političari natovarili na dionice koje su značajno porasle u posljednjih mjesec dana. Neke od najznačajnijih kupnji od strane članova američkog Kongresa uključivale su Lockheed Martin Corporation….itd

Pastiraj
10 Stocks US Politicians Bought Before Russia’s Attack on Ukraine

Kalle balle
2 godine prije

Stvarne vlade su anglosaxonske ambasade u svim drzavama pasalucima. Ovaj zeleni moze i dalje svirat penisom po klavir kao sto ima na you tube njegov video… Zele.. Play piano with penis

Davo
2 godine prije

A što drugo radi antinarodni režim u Hrvatskoj. Da nema ovakvih portala kao Logično ne bih ni znali što riječ istina uopće znači !

Praetorian
2 godine prije

Ne znam po cemu su drugacije ostale zemlje Europe. Pa u Hrvatskoj prvoj je totalna cenzura i diktatura. Ljude se hapsi zbog komentara na Facebooku, Instagramu, dalje da ne govorimo o mrznji i etiketiranju drugacijeg stava i misljenja. U Ukrajini nacisti u Hrvatskoj komunisti, ali to je ista stvar

Lara
2 godine prije

Zbog objave istinitih informacija neki su završili u zatvoru, zbog lažnih nije nitko.

Jadranka S.
2 godine prije

Ljubav je jedina istina, sve ostalo je lazna umotvorina….. Ne mozete prebaciti odgovornost ni na koga drugoga, sami ste. I sto god ucinili, to je vase djelo. Ne mozete reci da vas je na to netko prisilio – zato jer ste slobodni, nitko vas ne moze prisiliti! Zato jer ste slobodni, vi odlucujete hocete li nesto uciniti. Sa slobodom dolazi i odgovornost. No um je veoma lukav, um to tumaci na svoj nacin: uvijek slusa samo ono sto zeli cuti. Nastavlja tumaciti stvari na svoj nacin. Um nikad ne pokusava shvatiti sto je prava istina. Tu odluku je vec donio. Ljudi stalno govore o slobidi, ali zapravo ne zele obodu, zele neodgovornost. Traze slobodu, ali duboko u sebi, nesvjesno, traze neodgovornost, razuzdanost. Sloboda je zrelost, razuzdanost je veoma djetinjasta. Sloboda je moguca jedino kada ste toliko cjeloviti da mozete preuzeti odgovornost da budete slobodni. Svijet nije slobodan jer ljudi nisu… Čitaj više »

Lenko
2 godine prije

Što god se dogodi, ostanite pri istini.

Politicki nekorektan
2 godine prije

Zna li netko da li je ovaj zelenko narkoman?
Meni odaje dojam teskog narkomana.

Legendarni Grk
2 godine prije

Svi zapadni masonski kopilanderi koji su od Majdana 2014. prevarom i nasiljem postavljeni na vlast u Ukrajini treba ukloniti ukrajinski narod, a ruska vojska im može u tome značajno pomoći.
Zašto narod trpi te luđake, jer su ih oni natjerali na rat s Rusijom stalnim trzavicama i bombardiranjem Donbasa i Luganska.
Sada ta banda prokletnika silom tjera ljude na obje strane da bezveze ginu, umjesto da se svi zajedno usmjere na tu šačicu plaćenih luđaka koji se zovu “političari” i “državnici”.

Max
2 godine prije

Sve što Ukrajinci rade je programirano imaju premoć na internetu i u medijma. I mene je napao Ukrajinsski spam samo zato jer sam igrao šah na yandexu. Rusija ima jaku vojsku a Ukrajina jaku propagandu. Za to su ih unaprijed pripremili zapadni mentori.

abc
2 godine prije

U zapadnoj Evropi su več skoro svi mediji pod kontrolom američkog priatsko-zločinačkog režima.
A Evropejci su ovce, koji če radije gladovati, samo da bude Amerikancima bolje.

abc
2 godine prije

U Sloveniji znam za barem desetak važnijih medija, koji su osnovani pod pokriveljstvom Soroša ili je nad njima preuzeo kontrolu, kad se radi o nacionalnim medijima.

Politicki nekorektan
2 godine prije

Ukrajinska inacica oluje koja se trebala dogoditi u regijama Donbas i Lugansk odpuhana kalibrima,bastionima,onyxima i iskanderima.
A lijepo sam im govorio da Putin nije Mile Martic.
Kolinda, pljesnjikovic, grlic radman maternicea na nato aparatima, gledaju u nebo i mole boga da nepadne dron iz 1976 godine.

Lucija, prva
2 godine prije

“…izjave ruskih dužnosnika, uključujući Ministarstvo obrane, kao “lažne” zahvaljujući naporima Stop Fakea, samoopisanog portala za “provjeru činjenica” financiranog od strane National Endowment for Democracy, Atlantskog vijeća, Češke i Velike Britanije ministarstva vanjskih poslova, te Međunarodna zaklada za renesansu koju financira Zaklada za otvoreno društvo milijardera Georgea Sorosa.”

I, što je novo? Jedino Česi.

mrdo
2 godine prije

Počeo još jedan rat. Azeri napali Armeniju, Nagorno Karabah. Kauboji dobro rade na uništavanju Evrope. Sigurno će i na Balkanu uskoro.

Micko
2 godine prije

Slava Ukraini.

Ante
2 godine prije

To je već odavno napravljeno u Hrvatskoj.

Mat
2 godine prije

To je samo prelazni period ka demokratiji…nesto slicno kao kod nas 90-tih.

Partizan
2 godine prije

Čista diktatura! Nevjerovatno kako su Amerikanci i Britanci od još jedne države poput Njemačke prije 90 godina uspjeli napraviti nacističko, rusofobično, antislavensko uporište.

nikola
2 godine prije

“No mreža Zelenskyjevih plaćenih medijskih šundova ipak je strašna i neumoljiva.”
Ovo što ovdje piše neumoljivo je nadmašilo “plačene medijske šundove Zelenskijevih”.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI