Ukrajina je u osnovi zemlja koja prodaje biološko oružje NATO-u

Ukrajina-Nato-Biolosko oruzje
55 komentara

Stalni predstavnik Ruske Federacije pri uredu Ujedinjenih naroda (UN) u Ženevi rekao je da opsežno i vrlo opasno biološko vojno oružje i istraživački programi, koji su otkriveni u Ukrajini, ukazuju na to da je ta zemlja igralište za biološko oružje za NATO

Gennady Gatilov tvrdi da velik dio istraživanja financiraju Sjedinjene Države (to jest porezni obveznici), a točnije Pentagon pod svojom Agencijom za smanjenje prijetnji obrane (DTRA). Druge financiraju i upravljaju njemačko ministarstvo vanjskih poslova i njemačke oružane snage, što sugerira snažnu uključenost članica NATO-a u plan.

Mike Whitney s UNZ.com objavio je članak u kojem tvrdi da kriza u Ukrajini zapravo nije vezana za Ukrajinu, već za Njemačku, a čini se da ova nova otkrića to potvrđuju. Opsežna istraživanja, uključujući brojne dobro dokumentirane izvore, snažno upućuju na to da je Ukrajina odabrano odredište NATO-a za istraživanje i razvoj biološkog oružja.

To bi objasnilo zašto većina igrača duboke države želi da svi “navijaju za Ukrajinu” i zašto neprestano ocrnjuju Rusiju kao “glavnog negativca” u svemu tome. Ako je Rusija doista neovisna o NATO-u, a ne neka vrsta kontroliranog oporbenog entiteta, onda ono što ta zemlja zapravo radi je puštanje poklopca na NATO-ovu kriminalnu aktivnost u Ukrajini. “Sada je potvrđeno i pokazano da Ministarstvo obrane SAD-a i njegova podružnica DTRA financiraju biološke i znanstvene istraživačke projekte obrane na moru”, izvijestio je Daily Exposé.

„Dokazi upućuju na to da su te aktivnosti ‘dvostruke namjene’ pri čemu je istraživanje biološke sigurnosti zamjenjivo s razvojem međunarodno zabranjenog biološkog oružja. Zbog inherentne dvosmislenosti ovog područja istraživanja, takvi programi i njihovi objekti pokazali su se nepropusnim za bilo kakav značajan nadzor ili međunarodni inspekcijski režim.”

Njemačka je potajno slala milijarde Ukrajini tijekom godina

Kao mala pozadina njihovog odnosa, Njemačka i Ukrajina su već duže vrijeme u partnerstvu. Njemačka je najveći ukrajinski civilni bilateralni donator s isplatama koje sežu negdje u blizini 220 milijuna dolara; usporedno, SAD su poslale oko 200 milijuna dolara. Njemačka također pridonosi operacijama u Ukrajini putem Europske unije (EU). Između 2018. i 2019. Njemačka je dala najveći doprinos Ukrajini od 400 milijuna eura (oko 432 milijuna dolara) kroz EU.

Od 2014. Njemačka također financira političku i ekonomsku “transformaciju” Ukrajine u iznosu od oko 771 milijun eura (više od 832 milijuna dolara), uz dodatnih 96,5 milijuna eura (više od 104 milijuna dolara) u novim obvezama obećanim prošle jeseni tijekom međuvladinih pregovori.

“Sve gore navedeno je i shema jamstva za kredit ukupne vrijednosti 500 milijuna eura (oko 542 milijuna dolara) koju je pokrenula njemačka vlada 2014. godine”, dodaje Exposé. “Njemačka također podržava ukrajinsku vojnu zdravstvenu službu. Od 2014. godine njemačke vojne medicinske donacije bile su više od 13 milijuna eura. Njemačka financira terensku bolnicu koja se može rasporediti s troškom nabave od 5,3 milijuna eura (oko 5,7 milijuna dolara), plus komponentu obuke, s procijenjenim datumom isporuke u veljači/ožujku 2022.

Godine 2013., njemačko Ministarstvo vanjskih poslova pokrenulo je “Njemački program partnerstva za izvrsnost u biološkoj i zdravstvenoj sigurnosti” koji je u početku trebao trajati samo tri godine, ali je produžen do 2022. pod zastavom njemačkog programa bio-sigurnosti.

Navedena svrha ovog programa je ublažavanje bioloških sigurnosnih opasnosti i poboljšanje biološke sigurnosti. Međutim, imena uključena u program i detalji koji su otkriveni upućuju na to da se program više bavio stvaranjem više biološkog oružja, a ne ublažavanjem postojećih. Sada znamo barem jedan od razloga zašto Duboka država mrzi ruskog predsjednika Vladimira Putina u tolikoj mjeri kao i oni: on razotkriva njihove masovne operacije biološkog oružja, koje predstavljaju izdaju i zločine protiv čovječnosti.

Biološko oružjeNATOukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
55 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ja to onako
1 godina prije

Sto je prodala,prodala je sad im Rusi zatvorili radnju.

tuf
1 godina prije

Jalovo je svako “razotkrivanje” kada “duboka država” kontrolira narativ i procese. Baš kao što nikome nije pala las s glave nakon ratnih zločina u Iraku (nego je naj… Assange) – tako će se i u ovome slučaju dogoditi jedno veliko – ništa. Jer tko će pokrenuti postupak protiv SAD-a, Njemačke? UN? OPCW? Ajte, molim vas. Složiti će Rusiji kemijsko-biološki false flag takav da će ih se proglasiti Većim Zločincima od Nacističke Njemačke i taj narativ će održati sljedećih 50 godina (uz očekivani eksponencijalni rast žrtava svake godine revidiranjem (dez)informacija). Jedini uvjet ‘smanjenja kazne’ biti će postavljanje svojeg režima u Rusiji koji bi opet omogućio opću pljačku resursa. Tada se opet sve stavlja pod tepih i u ladice, baš kao i u slučaju “vjernih saveznika” Saudijske Arabije, Izraela i desetaka drugih podobnih režima.

ad astra
1 godina prije

Da li Rusija ima koji biološko kemijski laboratorij? Da li Rusija proizvodi bojne otrove? Da li Rusija prijeti nuklearnim oružjem? Cijeli svijet griješi samo je Rusija u pravu, to je već duže vrijeme poruka nekih autora na portalu. Rusija je povukla suicidalan potez kad je napala Ukrajinu. Ogromna i dugoročna šteta a nikakva korist. Rusija će osijećati posljedice decenijama.

Max
1 godina prije

Rasadnik virusa.

Lofo
1 godina prije

Realno, rat se u Ukrajini vodi od 2014. Nekih 5 mil Ukrajinaca je dalo petama vjetra, onih imućnijih. Ginu siromašni Ukrajinci do kojih nikome nije stalo. Kao i što bi u RH ginuli radnici i seljaci, dok bi elita hladila jaja u Njemačkoj. Ista elita, koja bi podržavala rat preko leđa radnika i seljaka. Iz udobnosti toplog doma, naravno.

1 godina prije

Jao, kako bez veze.
Ko može, neka ide na Moon of Alabama. Tamo je komentar GonzalaLire, koji je preživeo Ukrajinski gestapo!
I pošto je jedan od najupučenijih, ima projekciju, koja če vas razveseliti!

abc
1 godina prije

Njemački novinar govorio je o svom iznenađenju što se pritužbe lokalnog stanovništva odnose samo na vojsku Ukrajine, a ne Rusije.
Njemački novinar Thomas Röper, koji je obišao teritorije Donbasa oslobođene od nacionalista, govori o odnosu stanovnika Melitopola i Volnovakhe prema Oružanim snagama Ukrajine i Oružanim snagama Ruske Federacije:
“Pitao sam ljude o ponašanju ruskih i ukrajinskih vojnika i bio sam iznenađen što su samo Ukrajinci bili uključeni u pljačku, posebno prije povlačenja…
Svi su primijetili da se Rusi ponašaju korektno, pokušavaju pomoći i, ako je moguće, čak i dijele lijekove. Nije bilo konkretnih pritužbi na ruske vojnike. Ali na Ukrajince – da, da su pucali na civile, pljačkali i tako dalje.
Očekivao sam da će biti barem pritužbi na Ruse, ali sam se prevario. Nevjerojatno! Čak iu Volnovakhi, gradu manjem od Mariupola i također potpuno uništenom. Pri povlačenju odande, Oružane snage Ukrajine su namjerno pucale na bolnicu iz tenkova.”

1 godina prije

Nakon dva-tri dana pojavit če se možda članak i ovdje.
Ali danas je Putin nakon Macrona,Sholza, da ne spominjem nekih patuljaka, školovao i Gutieresa!
I to na Srpskom primjeru.
Ako jo moglo Kosovo razglasiti samostalnost, a da ne pita Srbiju, može i bilo koje republika u Donbas i široj regiji, napraviti isto!

pirat sa kariba
1 godina prije

i onda se cudimo zasto zelenko ne dopusta da se predaju ukrajinci

Kinez
1 godina prije

Koliko mi je poznato ruska čizma gazi po Ukrajini, a ne obratno.

1 godina prije

Razumijem gdje goni cijeli članak, ali…
Citiram:
“Ako je Rusija doista neovisna o NATO-u, a ne neka vrsta kontroliranog oporbenog entiteta, onda ono što ta zemlja zapravo radi je puštanje poklopca na NATO-ovu kriminalnu aktivnost u Ukrajini.”

Šta se želi poručiti ovom rečenicom?

Emiliano Zapata
1 godina prije

Isto radi i Kina.
Oce li Putin napasti i Kinu?
Nece jer ima zadatak izvrsit polarizaciju a ne baviti se antiglobalizmom.
Eno ga, Moscvu je premrezio camerama da su hapsili ljude koji su u vrijeme samoizolacije izbacivali smece!
Na kraju neznas gdje obicni covjek losije zivi u Rusiji, Canadi, Australiji, Austriji, USA, Ukraini ili Kini ali zato bitno da se medusobno pljuju i djele.
Usput sve navedene drzave su dovoljno bogate i mocne da bi njeni stanovnici mogli pristojno i sretno zivjeti no malobrojni superbogati mocnici cuvaju resurse za svoje potomke i jako dobro rade na depopulaciji.

1 godina prije

Neću bio-oružje u moju butigu!

vladimir
1 godina prije

Ja da sam putin. licno bih ispalio sve atomske rakete sto ima. bolje je bez ljudi

Z-Z-Z
1 godina prije

Novinar Gonzales Lira je zarobljen / uhapsen / kidnapiran u Ukrajini.
Nema nigdje dokaza da je on na slobodi i da pise iz zatocenistva.

Keki
1 godina prije

Jer je u Americi to zakonom zabranjeno proizvoditi, pa su proizvodnju rasporedili po svijetu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI