Ako je ovo pismo vjerodostojno, mnoge “teorije zavjere” oko korone postaju istina!

Veliki reset

VELIKI RESET je pred nama? Detalji o tome kako će se odviti polako isplivavaju. Pročitali smo jedno pismo na internetu, na koje nas je upozorio naš čitatelj. Dva-tri dana smo provjeravali što se događa. Tada smo pali na video snimku kanadskog političara Randya Hilliera, koji u Parlamentu postavlja pitanja o velikom broju kampova koji se grade u Kanadi, a u koje žele smjestiti ne samo bolesne, nego i druge.

Kanada doista priprema kampove za puno više osoba nego što ih je navodno oboljelo od koronavirusa, ali ne daje konkretan odgovor za koga točno priprema ostatak kapaciteta. Odluku o objavljivanju ove poruke, koja se pojavila nedavno, donijeli smo danas, jer i u Francuskoj najavljuju mjere do travnja 20021. godine. Sve se ovo radi na temelju lažnih statistika o navodnoj zaraženosti, a ne o previše osjetljivim PCR testovima. U isti dan, kada je u mainstream medijima najavljeno eventualno totalno zatvaranja Francuske do travnja 2021., potvrđena je vijest da su statistike oboljelih lažne zbog preosjetljivih PCR testova.

Međutim, kada smo spoznali, također iz francuskih mainstream medija, da broj primljenih bolesnika i onih na reanimaciji vjerojatno ne štima, shvatili smo da ova ispod poruka ne smije biti zanemarena. Ako je 10 % istina ovo što u njoj piše, moramo biti svjesni da smo svi u velikoj opasnosti, jer će nam psihopati doći glave.

Poruka člana Odbora u Liberalnoj stranci Kanade:

“Želim da vam pružim neke vrlo važne informacije. Član sam odbora u Liberalnoj stranci Kanade. Sjedim u nekoliko grupa odbora, ali informacije koje pružam potiču od odbora za strateško planiranje (kojim upravlja Premijer).

Moram početi tim da nisam sretan što ovo radim, ali moram. Kao Kanađanin i, što je još važnije, kao roditelj koji želi bolju budućnost, ne samo za moju djecu, već i za drugu. Drugi razlog što ovo radim je taj što otprilike 30 % članova odbora nije zadovoljno pravcem kojim idemo u Kanadi, ali naša mišljenja su zanemarena i oni planiraju da krenu naprijed ka svojim ciljevima. Također su vrlo jasno stavili do znanja da ništa neće zaustaviti planirane ishode.

Mapu puta i cilj utvrdio je Premijer i oni su sljedeći:

  • Faza u sekundarnim ograničenjima zaključavanja laganom razinom, počevši od glavnih gradskih područja, a šireći se prema vani. Očekuje se do studenog/novembra 2020.
  • Požurite s nabavkom (ili izgradnjom) objekata za izolaciju u svakoj provinciji i teritoriji. Očekuje se do prosinca/decembra 2020.
  • Svakodnevni novi slučajevi COVIDA-19 će premašiti kapacitet testiranja, uključujući povećanje broja smrtnih slučajeva povezanih s COVIDOM prateći iste krivulje rasta. Očekuje se do kraja studenog/novembra 2020.
  • Potpuno sekundarno zaključavanje (mnogo strože od ograničenja prve i druge tekuće faze). Očekuje se do kraja prosinca/decembra 2020. i početkom siječnja/januara 2021.
  • Reforma i proširenje programa nezaposlenosti treba prijeći u program univerzalnog osnovnog dohotka. Očekuje se do prvog kvartala 2021.
  • Predviđena mutacija COVIDA-19 i / ili koinfekcija sa sekundarnim virusom (nazvanim COVID-21) što dovodi do trećeg vala s mnogo većom stopom smrtnosti i većom stopom infekcije. Očekuje se do veljače/februara 2021.
  • Svakodnevni novi slučajevi hospitalizacija od COVIDA-21 i smrtnih slučajeva povezanih sa COVIDOM-19 i COVIDOM-21 premašit će kapacitet medicinskih ustanova. Očekivano Q1 – Q2 2021.
  • Bit će primijenjena pojačana ograničenja i karantena (koja se nazivaju Treće zaključavanje). Uvest će se potpuna ograničenja putovanja (uključujući međuprovincijska i međugradska). Očekivano Q2 2021.
  • Prelazak pojedinaca u program univerzalnog osnovnog dohotka. Očekivano sredinom Q2 2021.
  • Projektirani slom lanca snabdijevanja, nestašica zaliha, velika ekonomska nestabilnost. Očekuje se krajem Q2 2021.
  • Raspoređivanje vojnog osoblja u glavna gradska područja, kao i na sve glavne puteve radi uspostavljanja putnih kontrolnih punktova. Ograničiti putovanja i kretanje. Pružiti logističku podršku području. Očekuje se do trećeg kvartala 2021.

Zajedno s tom mapom puta, od odbora za strateško planiranje zatraženo je da osmisli efikasan način tranzicije Kanađana kako bi ispunili neviđeni ekonomski pothvat. Ono što bi promijenio lice Kanade i zauvijek promijenilo život Kanađana. Rečeno nam je da će, kako bi nadoknadila ono što je u suštini bio ekonomski kolaps na međunarodnoj razini, savezna vlada Kanađanima ponuditi potpuno olakšanje duga.

Ovako to funkcionira:

Savezna vlada će ponuditi da obriše sve osobne dugove (hipoteke, zajmove, kreditne kartice, itd.). Za to će biti osigurana sva sredstva za Kanadu od MMF, a što će postati poznato kao Program za vraćanje svjetskog duga. U zamjenu za prihvaćanje ovog ukupnog oproštaja duga, pojedinac bi zauvijek izgubio vlasništvo nad bilo kojom imovinom i osobnom svojinom. Pojedinac bi također morao da pristane da sudjeluje u rasporedu cijepljenja protiv COVIDA-19 i COVIDA-21, koji bi pojedincu omogućio neograničeno putovanje i neograničen život čak i pod potpunim zaključavanjem (korištenjem identifikacije s fotografijom koja se naziva kanadski HealthPass).

Članovi odbora pitali su tko će postati vlasnik oduzete imovine u tom scenariju i što će se dogoditi sa zajmodavcima ili financijskim institucijama, jednostavno nam je rečeno da će „Svjetski program poništavanja duga obraditi sve detalje“. Nekoliko članova odbora također je pitalo što će se dogoditi s pojedincima ako odbiju da sudjeluje u programu za vraćanje svjetskog duga ili HealthPass ili rasporedu vakcinacija, a odgovor koji smo dobili bio je vrlo zabrinjavajući.

U osnovi, rečeno nam je da je naša dužnost osigurati plan koji će osigurati da se to nikada ne dogodi. Rečeno nam je da je to u najboljem interesu pojedinaca da sudjeluju. Kada je nekoliko članova odbora neumorno tražilo da dobiju odgovor, rečeno nam je da će oni koji su to odbili prvo živjeti pod ograničenjima zaključavanja na neodređeno vrijeme. I da će se tijekom kratkog vremenskog perioda, kako bi sve više Kanađana prešlo u program oproštaja duga, oni koji odbiju da sudjeluju bili bi smatrani rizikom javne sigurnosti i bili premješteni u izolacione objekte.

Jednom kada se nađu u tim objektima, imat će dvije mogućnosti, sudjelovati u programu oproštaja duga i biti pušteni ili ostati na neodređeno vrijeme u izolaciji pod klasifikacijom ozbiljnog rizika po javno zdravlje i bila bi im oduzeta sva imovina.

Dakle, kao što možete zamisliti, nakon što ste čuli sve ovo, slijedila je prilično burna rasprava i eskalirala je iznad svega čega sam ikada bio svjedok. Na kraju je PMO nagovijestio da će se cijela agenda kretati naprijed bez obzira na to tko se s tim slaže ili ne. Da to neće biti samo Kanada, u stvari će sve države imati slične mape puta i agende. Da treba da iskoristimo situacije koje su pred nama da promoviramo promjene na sve većoj skali za boljitak svih. Članovi koji su se protivili i oni koji su pokrenuli ključna pitanja koja su proizašla iz svega bili su potpuno ignorirani. Naša mišljenja i zabrinutosti su zanemareni. Jednostavno nam je rečeno da to samo uradimo.

Znam samo da mi se ne sviđa i mislim da će sve to Kanađane odvesti u mračnu budućnost.”

Veliki reset ipak nije teorija zavjere

Veliki reset  kao kontrolirani proces, opisan je na portalu Logično prije godinu dana. Dok su drugi objašnjavali da se trebamo otvoriti, sve rasprodati, biti konkurentniji nego Kinezi, govori da su naše zemlje male da bi samostalno opstale… nama je matematika jasno pokazala da iz dužničkog ropstva nije moguće izaći bez Velikog reseta. Monetarni sustav, temeljen na neotplativim kreditima, koji stvaraju monetarnu depresiju, već stoljećima parazitira radnike i poduzetnike.

Kriminalne ideje neće biti dovoljne za realizaciju Velikog reseta. Nastradat će siromašne zemlje i veliki broj radnika, ali se postavlja pitanje što će biti sa štednjom i obveznicama, direktno i indirektno u rukama srednje klase? Kako će se ponašati Rusija i Kina, nakon što maske padnu i upali se svjetlo, te shvatimo da su svi igrali igru i čekali svoj trenutak?

Inflacija je zadnja faza ovog globalnog projekta, a koja će poslužiti da umanji vrijednost štednje i obveznica u vlasništvu zemalja koje su izvozom domaćih resursa i prodajom jeftine radne snage prikupile na tisuće milijardi dolara. Svi dobro znamo, da velika osiromašenja puka vrlo lako rezultiraju raznim krvavim sukobima. Stalno ponavljamo i sada ćemo: “Pamet u glavu. Imamo posla s nesposobnim socio-patološkim profilima,  spremnim na sve.”

Pogledajte ispod video u kojem Randy Hillier postavlja pitanja i izolacijskim kampovima i pita jesu li ti kampovi namijenjeni samo bolesnima od koronavirusa ili i nekim drugim osobama. Odgovor nije dobio, pa je iznova postavio isto pitanje, nakon čega mu je rečeno da sjedne.



kanadaKoronavirusRandya HillieraVeliki reset
Pretplatiti se
Obavijesti o
336 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
buga
3 godine prije

Bolesna elita će većinu stanovništa eutanizirati. Oni neposlušni koji odbiju špricu za njih su FEMA kampovi i ostale prekrasne stvari. Bitka za SAD će se odlučivati o sudbini svjeta. Samo građani SAD su dobro organizirani i što je najbitnije naoružani da su bar u mogućnosti da se suprostave eliti. Nas na ovim prostorima čeka pakao naši dupelisci moraju se dokazati gospodarima da su dostojni ući u zlatnu miljardu. Ova bagra izdajnika će napraviti apsulotno sve što im gazde zapovjede, očekuje nas teška vremena neka nam je Bog na pomoći jer nepiše nam se dobro.

hogar strašni
3 godine prije

Jedino što možemo spasiti su naše duše. Ne dozvolimo zlu da nam to uzme.

Ante
3 godine prije

O tim izolacijskim kampovima slušam i čitam već malo više od deset godina. Sada mi je jasno zašto su uništili u svim državama lokalnu proizvodnju, zašto su ujedinili države u Europsku uniju. Sada znam zašto dozvoljavaju da se države zadužuju do besvijesti.

Spacevoodoo
3 godine prije

Samo mala primjedba na naslov, puno teorija zavjere su postale činjenice, ali ne sve. Oni koji su izmislili termin teorija zavjere također puštaju u opticaj i nebulozne teorije zavjere te ih medijski eksponiraju kako bi nastao kaos. To jasno vidimo na primjer kad netko priča o GMO ili promjeni klime kako se javljaju oni koji takve etiketiraju kao ravnozemljaše i često spominju aluminijsku foliju kojom se pokrije glava. Ovo sam napisao zbog toga jer već vidim trolove koji će zatrolati s fake teorijama zavjere i optužiti ovaj portal kako širi po svim pitanjima neodržive teorije zavjere u koji ne vjeruje nitko pa ni oni koji su ih plasirali. Igra je više nego zajeßana i postiže se to kako trolovi sjeßu znanje dijelu populacije koja je polusvijesna događanja oko njih. U Americi postoji na stotine FEMA kampova s miljunskim kapacitetima i na webu je postojala karta s lokacijama svakog od njih… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Spacevoodoo
... ....
3 godine prije

U epizodi od nekidan, Max Keiser je spomenuo razgovor sa gostom od prije godinu dana kada je rečeno da je manja populacija jedno moguće objašnjenje za negativne kamatne stope i tu situaciju bez presedana.
Pitanje je, je li to onda plan koji se sprovodi?

Ico
3 godine prije

To da je Corona samo sredstvo, a cilj je veliki reset, to je nadam se konačno svima jasno.
Kako će se veliki reset odvijati to možemo samo nagađati, ali kako iz iskustva znamo da mali uvijek prvi nahebu … ne piše nam se dobro.

Son of Alerik
3 godine prije

Kod nas nema FEMA kampova. Ali zato ima preglomaznih, uglavnom pustih trgovačkih centara koji godinama zjape prazni (primjerice West Gate u ZG). Mnogi od nas su se pitali čemu toliki trgovački centri s toliko kvadrata prostora, toliko katova…možda je odgovor u gornjem tekstu?
Ajmo biti pošteni i priznati da bi u slučaju nastavka provedbe tog plana, čak i ti trgovački centri bili preveliki kampovi za broj ljudi koji bi se bunio.
Negdje oko 60% ljudi ne vjeruje stožerima. Ostali su navučeni na izvješća o broju zaraženih. No, koliko ljudi nije u dugovima?
Koliko bi stvarno ljudi biloprotiv tog plana? Nažalost, nisam optimist.

Ivan
3 godine prije

Cekaj sad. Nije li ovaj portal iskljucivo za promicanje teorije urote Covida i tvrdnju da je to izmanipulirana laz? Da virus ne postoji? Aha, tiraza je bitnija.

Milance
3 godine prije

Pisao sám věc dá koronavirus Kao virus nepostoji, to je instrument za ekonomsku preformaciju svjeta.. najnovija analiza o svému tome https://kremlin.ru

3 godine prije zadnji put uredio Logic
Musa Kesedzija
3 godine prije

Ruska kuca trolova,ispostava za region d.o.o Brcko,radi u 3.smjene,samo jako tovarisi.EU,USA i Engleska bit ce zemlja proleterska.:)))
Mozda kapne koja rublja za bozicnice.

Hattori Hanzo
3 godine prije

Najvazniji dio je ovo sa oprostom svih dugova,to je lukavo smisljeno i vecina onih koji se dvoume ce tu pasti.S jedne stranje je prijetnja s druge na oko dobra ponuda o oprostu svih dugova koji ljude mrcvare godinama.
Kad i ako dođe do ovoga tada je se najbolje zateci u sto sjebanijoj i korumpiranijoj zemlji kao sto su naše balkanske državice,jos uvijek dobro naoružani sa bogatim iskustvom za przivljavanje.
Njima sve ide po planu za sada,jucer se i Papa otkrio do kraja,rušenje katoličke crkve kakvu poznajemo službeno je započelo.

huh
3 godine prije

pismo nije vjerodostojno….

Žvuž
3 godine prije

Hm, ovo s bockanjem i čipiranjem u zamjenu za oprost svih dugova je prilično paklen plan, priznajem. Ukoliko je to istina, ogromna većina ovaca će to objeručke prihvatiti (prihvatili bi nositi metalnu šipku u dupetu za otpis dugova, a gdje neće “sitnicu” poput boce i mikročipa) i onda imamo ogromnu većinu ispranog mozga koja će vršiti teror nad onima koji se ne pokore. Vidjet ćemo. Slučajno imam kontakt s nekim “našim” u Kanadi, tamo je nezadovoljstvo raje također na rubu eksplozije. Slijede povijesni tjedni i mjeseci u kojima se moguće odlučuje smjer sudbine svijeta.

bumbar
3 godine prije

Jeste li možda pročitali “Uredbu o izmjenama i dopunama mjera zaštite od ionizirajućeg zračenja te postupanju u slučajevima izvanrednog događaja”, a koju je donijela Vlada RH na 236. sjednici od 18.06.2020. (u vrijeme kad je Sabor bio raspušten)? Uredba se donosi na prijedlog MUP-a i s njom se sve ovlasti u svezi s tim prenose SA STRUČNOG TIJELA Državnog Zavoda za Radiološku i Nukleamu Sigumost NA MUP. Zanimljive su izmjene i dopune prethodne Uredbe koje su tom prigodom napravljene. “Točka 12. se mijenja i glasi: premještanje stanovništva je rana mjera zaštite koja se poduzima radi sprječavanja dugotrajnog izlaganja stanovništva ionizirajućem zračenju a podrazumijeva premještanje ljudi iz njihovih domova u privremeni smještaj (prihvatni centri ) na duže vremensko razdoblje. Osim ljudi premještaju se i domaće životinje te pokretna osobna imovina. Provodi se unutar mjesec dana nakon izvanrednog dogadaja. Ako traje do dvije godine radi se o privremenom premještanju a ako povratak… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio bumbar
hiber
3 godine prije

Nevjerojatna naivnost redakcije. Testovima se registrira prisutnost na SVE korone u našim nosivima. Najmanje četiri se vrte među nama zadnjih 5-10.000 godina. Ovo bi kao trebala biti peta. Ako registriramo samo ovu zadnju, gdje su preostale četiri? Zašto je ovo bitno. Jer i ostale četiri izazivaju, u određenim uvjetima, simptome, a mogu biti i “smrtonosne”. Međutim, daleko opasnija je i eširihija, naravno u određenim okolnostima, a ona je prisutna 100% u organizmu. Znači li to da svi umiru od eširihije?

hiber
3 godine prije

Sto se tiče korone, mogu komentirati samo Hrvatsku ali i iz toga je sve jasno. Prvo su im u kolovozu bili krivi dalmatinci, a uzrok je bio povećani turizam i vrućina sa većom vlagom uz izuzetno malu smrtnost zbog imuniteta. Onda su
neodgovorno postali zagrebčani, a primjer su postali Istrani. Uzrok je aerosolno širenje virusa na zatvorenom ovisno o omjeru temperature i vlage, pospješeno lažnom sigurnošću od ovakvih maski. Sada će buknuti u Istri iz istog razloga. Međutim, RADI SE O PRIRODNOM DOGAĐAJU, POPUT MIGRACIJE PTICA, SAMO OBRNUTE. Sto se tiče mjera, nemojte zaboraviti da je jedino ljudska glupost beskonačno. I opasnija od bilo kakve ljudske nakane.

Austrijanac101
3 godine prije

Ne znam tko će raditi ako svi budu kući ili u kampu?
Ovo mi sve više zvuči kao komunistička internacionala. Ne zaboravite da je u kaplaru njemački narod vidio spasenje od vanjskog neprijatelja.
Ljudi na ovim prostorima znaju da im država nije prijatelj i ne može ih zaštititi ni od čega.

PROVJERENI RECEPT iz naših krajeva: Oni se prave da zapovijedaju, mi se pravimo da slušamo. Kad počnu grist mi odemo u brda!

Ma koji su
3 godine prije

se zavjerili: lekarsko medicinska mafija

The Beatles
3 godine prije

“Čovjek planira, Bog određuje” tako nekako glasi izreka. Kad su Njemci planirali drugi svjetski rat (ili ko već) činilo se da sve ide svojim tokom sve dok se nije potpuno okrenulo, a tako će i ovo. Može jedno vrijeme i onda se urušava, to je dinamika života na zemlji. Ovi su planovi još suludiji, a tim i teži za sprovesti tako da ovoga nema ništa, može jedno vrijeme….što bi rekli matematičkim riječnikom, ima previše varijabli odlučivanja da bi se mogle sve kontrolirati, za mnoge još i ne znaju, neke će se naknadno pojaviti, a šta je čovjek, obično laprdalo koje umišlja da zna nešto

Arcibald Rajs
3 godine prije

U Srbiji je još letos najavljena ubrzana izgradnja 2 Kovid univerzalne bolnice, imaće čak i Kovid porodilišta, a završetak radova za početak decembra 2020. Jedna veća u Batajnici kod Beograda i manja u Kruševcu! To je isto kao ovo u Kanadi što se planira za početak decembra. Dakle ima nekog plana. Zanimljivo je da se u ove svojevrsne logore odjednom ulažu tolika sredstva koja godinama nisu mogla biti odvojena za završetak Kliničkog centra u Beogradu. Radi se o nekoliko stotina miliona evra!!!
https://beta.rs/vesti/politika-vesti-srbija/131244-vucic-nova-kovid-bolnica-kod-beograda-gotova-do-1-decembra

Mik
3 godine prije

Sve je to dio veceg plana kojeg mi kao raja ne mozemo shvatiti. Mali djelići slagalice ,naoko bezveze raspoređeni, a tvore veliku sliku… Pocelo je malo brže tehnologijom mobitela i gsm mreža 90.-ih. Oni stariji koji se sjećaju vremena prije mobitela, dobro znaju da se dolaskom mobitela život nije poboljšao , već zakomplicirao. Mislim da je tu ključ. Ta tehnologija je namjerno proživljavala “evoluciju” ,a cilj je tek sad u magli i lagano vidljiv. Masovna kontrola ljudi. Nekoliko analitičara je zaključilo da “pandemija” nikako ne bi bila moguća bez danasnje tehnologije, osobito smartfona. Prvo su nas, sa tom tehnologijom, učinili ovisnima, jer danas nista ne mozes bez toga, odvojili od svijeta i sad nas kontroliraju sa time kao za nase dobro. Mastermind! Jos samo fali integracija unutar tijela i, imaju sve, tvoje misli, želje, potrebe, kretanje tokom dana…Samo čitajte kako brzo analiziraju neke zločine. Začas se sazna gdje je optuzeni… Čitaj više »

3 godine prije

“…Na kraju je PMO nagovijestio da će se cijela agenda kretati naprijed bez obzira na to tko se s tim slaže ili ne. Da to neće biti samo Kanada, u stvari će sve države imati slične mape puta i agende…” Pa ovo je apsolutno jasno! Svako ko je malo posmatrao 1 i 2 svjetski rat – te nastanam (zlocinackog!) tzv Rockfellerovog UN – lako je mogao zakljuciti da je tzv “prvi veliki reset” (tako su zvali 1 svetski rat) – samo uvertira u “Zavrsni veliki reset” – tj uspostavljanje totalne piramidalne vlasti onih “filantropa” pout Rockfellera, Gatesa i ostalih kojise ubise na zase “zdravlje”. Kina je samo “pilot projekat” – kojim su Rockfelleri i Gatesa ocito – odusevljeni! Upravo o ovom je prije jedno 5 mjeseci pricao i Predsjednik Ghane! Tada je jos kruzila prevedena verzija po mrezi (mislim Marija S je prevela, ali su sada njen YT kanal cionisticki… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Žx
Grom iz vedra neba
3 godine prije

Kako stvari stoje, vlast i pojava Antikrista se primiče…, nakon toga slijedi Kristov 2. dolazak…

Dude
3 godine prije

Ma stanite malo na loptu s rigidnim teorijama. Pitajte se slijedece: – Zar ti isti premijeri ili visokopozicionirani politicari i biznismeni diljem svijeta imaju zastitu ili racunaju na zastitu za sebe, svoje i sire obitelji. Realno to zaista nije izgledno i sumnjam da su ti svi ljudi glupi. – Vec dugo radim vani na velikim projektima i sasvim je normalno imati krizni plan tj. odgovor na nepredvidjene situacije. Pogotovo u anglosaksonskom svijetu. – Zasto mislite da ovaj govornik nije prekrsio poslovnik jer ponavlja pitanje pa mu je receno da sjedne. Vise mi se cini da je ovo izvuceno iz konteksta. – I naposljetku: Kome je to interes smanjiti populaciju? To je bedastoca. Kome ce korporacije prodati proizvode? U prvom redu farmaceutska industrija, prehrambena industrija, vojna industrija, tehnoloski proizvodi, itd. Cinjenica je da je ekonomski sustav na klimavim nogama, da su slobode govora mrtvo slovo na papiru no hajde odgovorite mi… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Dude
ja sam
3 godine prije

To , trebamo se oraganizirati dok je vrijeme. Jednom kad vecina nas zavrsi u logorima to vise nece biti moguce. Ljudi jos misle da je vrijeme kad ce nas poceti da zatvaraju daleko Ne mogu shvatiti da se proces naseg porobljavanja ubrzao. Kako papagaj cu ponavljati u komentarima da drzave koje su bile primjer za demokraciju preko noci su postale diktature. Samo promislite o tome.Jerdnom kad vas strpaju u logor ili cipiraju , gotovo je , kraj borbe.

Tutankamon
3 godine prije

“””Američka strategija mora podupirati opće aktivnosti kojima je moguće postići velike proboje u ključnim problemima koji koče postizanje ciljeva kontrole plodnosti. Primjerice, razvoj učinkovitijih i jednostavnijih metoda kontracepcije pomoću biomedicinskih istraživanja bit će na dobrobit svim zemljama koje se sučeljavaju s problemom brzog porasta stanovništva. Poboljšanje metoda mjerenja demografskih promjena pomoći će brojnim najmanje razvijenim zemljama pri utvrđivanju tekućih stopa porasta stanovništva i pri procjenjivanju učinka koji će aktivnosti na planiranju stanovništva/obitelji polučiti za određeno razdoblje”””…. “”Prije negoli su Drugi svjetski rat i Auschwitz taj izraz učinili neprobavljivim, to se zvalo eugenika. Poslije Drugoga svjetskoga rata taj je naziv zamijenjen eufemizmom kontrola stanovništva. Sadržaj je ostao nepromijenjen: eliminiraj “inferiorne” rase i narode kako bi se održale i sačuvale “superiorne” rase.””” “””Sjedinjene Američke Države mogu obezvrijediti optužbe da iza njihove potpore kontroli broja stanovnika stoje imperijalistički motivi tako što će tvrditi da je ta potpora rezultat brige za: a) pravo parova… Čitaj više »

puki
3 godine prije

Glavni njemački lažov , Christian Drosten , njemačka “Alemka Markotić” i banda drugih Gejtsovih lažova zvana, “Društvo za virologiju (GfV) (Gesellschaft für Virologie), objavili su saopćenje u kojem kažu da su mnogo uvred-jeni i iznenad-jeni (kako bi rekao “Pirotjanac” Milan Gutović), zato što su se mnogi neovisni znastvenici založili za prestanak mjera ograničenja i za imunitet krda… Misle, naravno na proglas velike skupine znastvenika, takozvani “Proglas Great Barrington”, koji su nedavno inscenirali mnogi neovisni znastvenici u SAD-u, na čelu sa dr. Jayom Batticheraom.

“Sa zabrinutošću smo primili k znanju, da jačaju glasovi, koji se, kao strategiju za borbu protiv pandemije, zalažu za prirodno širenje virusa u velikom dijelu stanovništva, sa ciljem stvaranja imuniteta krda...”- kaže se na početku njihovog saopćenja.

I onda banditi kažu dalje u tom saopćenju, da nikako ne može biti prirodni imunitet krda, već se pandemija, može zaustvaiti jedino s cjepivom.

puki
3 godine prije

Skupina njemačkih znastvenika, liječnika, ekonoma, itd… ne iz odjeljenja “teoretičara zavjere”, već su svi iz mainstreama, objavili su priopćenje u kojem kritiziraju politiku njemačke vlade i stalno izmišljanje novih mjera i maltretiranje stanovništva i zahtjevaju da se s tim prestane i da se napravi zaokret u politici prema savladavnju pandemije. Na čelu ove skupine su renomirani ekonom zdravstva, Gerd Glaeske i dr. Franz Knieps- predsjednik Udruženja bolesničkih osiguranja. Oni kažu, između ostaloga da je strategija njemačke vlade i pokrajinskih vlada, potpuno pogrešna i zabrinjavajuća.. “Stječe se dojam da odgovorni inzistiraju na uvijek istoj strategiji i stalno pooštravju mjera, čiji su učinak i prihvatljivost su iz znastvenog pogleda, dubiozni.” Znastvenici upozoravaju Merkeličinu vladu, da prestane prijetiti stanovništvu sa stalno novim prijetnjama i mjerama zaključavanja. Umjesto toga trebalo bi razviti nove koncepte, kako postupati dalje u ovoj situaciji. Međutim, njemačka vlada i pokrajinske vlade, propustili su priliku za to, na nedavnoj zajedničkoj konferenciji,… Čitaj više »

puki
3 godine prije

ovu novu sam informaciju tek nedavno saznao… o Merkeličinom ministru zdravlja Jensu Spahnu, njihovom “Viliju Berošu”– glavnom Merkeličinom oprerativcu za donošenje svih tih mjera. Spahn je inače gej i nije liječnik, i sudjelovao je 2017. na skupu Bilderberga (što sam znao odavno). Ali dakle još ova informacija: Još prije toga, prije, sudjelovanja na skupu Bilderberga, kabala je očito polako pripremala Spahna za dužnost koju će dobiti nekoliko godina kasnije. Organizacija “Prijatelji Europe” (Friends of Europe-FOE), progalsila ga je 2015. za “new young leader of the year” i zato je dobio nagradu. FOE je jedna od desetak sličnih organizacija kabaline mreže u Europi, organizacija takozvanih “federalista”. Koji se zalažu za pretvaranje sadašnje EU, koja je savez država u jednu saveznu (federalnu) državu. Predsjednik FoE je stara Rokefelerova ljiga (ima preko 80 godina), Etienne Davignon , belgijski političar i biznismen. Bivši dopredsjednik Europske komisije i član glavnog odbora grupe Bilderberg. Ostali članovi odbora su:… Čitaj više »

puki
3 godine prije

 evo clanak sa portala Rubikon,–sto se jos krije u pozadini lazne pandemije- veliki reset financijskog sistema i uvdjenje digitalnog novca Iako politika i mediji ponovno zastrašuju građane zbog sve većeg broja pozitivnih PCR testova, u pozadini se odvijaju procesi koji će u idućim godinama i desetljećima utjecati na sve naše živote puno više nego što je bolest Covid-19 vjerojatno ikad mogla. Najvažniji i za sve nas najopasniji projekt koji se trenutno pod velikim pritiskom provodi u svijetu je uvođenje digitalnih valuta središnje banke kojima se očito želi spasiti globalni financijski sustav od konačnog kolapsa. To dugoročno neće uspjeti, ali moglo bi održati trenutni sustav kratkim povijesnim razdobljem. Međutim, cijena koju bismo svi morali platiti bila bi visoka: plan predviđa da svaki građanin ima samo jedan digitalni račun kod središnje banke i koristi ga za obavljanje svih financijskih transakcija. Kad bi se gotovina istodobno ukinula, bilo bi nemoguće da svi izbjegnemo… Čitaj više »

Starina
3 godine prije

“Kako će se ponašati Rusija i Kina, nakon što maske padnu i upali se svjetlo, te shvatimo da su svi igrali igru i čekali svoj trenutak?” Jedno možemo biti sigurni, a to je da su i Kina i Rusija potpuno uključeni u igru. Naredbe dolaze sa vrha od nevidljivoga vladara koji je iznad nevidljivih vladara i Kine i Rusije. Njihove međusobne igre završavaju i svi se uključuju u finalnu fazu. Vjerojatno je to prorečeni Žig zvijeri iz Otkrivenja 13:16-18 ” I prisiljavala je sve ljude, male i velike, bogate i siromašne, slobodne i robove, da prime žig na desnicu svoju ili na čelo svoje i da nitko ne može kupovati ni prodavati osim onoga tko ima žig — ime zvijeri ili broj imena njezina. Za ovo je potrebna mudrost: Tko je razuman, neka izračuna broj zvijeri, jer je to broj čovjekov, a njezin je broj šesto šezdeset i šest. ”… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Starina
puki
3 godine prije

njemacki mediji javljaju: Jens Spahn testiran pozitivno…

Dakle, Jens Spahn, ministar zdravlja , glavni Merkelicin operativac za provodjenje mjera…

-ovo je tipicni trik— namjenjen neukim ovcama, da se pokaze kako eto i najvisi duznosnici se mogu kofol zaraziti, sa ciljem da ovce i dalje slusaju sve mjere

Makedonac
3 godine prije

Malo plitko, ali gore-dolu tačno. Kapitalizam je bio jedan ot mogućih varijanta u putu globalizma, a glavni cilj je sami globalizam. Krajnji sistem je elita sa beskonačnim pravom prema robovima, robovi sa nula prava u odnos elite, i sistem da je večni. Novi sistem o koji probaju da uspostave danas je pred-poslednji, i je tehno feudalizam. Na tubu možete da nađete video: ” Выступление Михаила Ковальчука ПСИХОЛОГИЧЕСКАЯ ОБОРОНА. БОРЬБА ЗА БУДУЩЕЕ” Direktor instituta Kovaljčuk prostim jezikom opisuje stvari kao što su, a ipak nije to priča na pijacu ili pred seosku kooperaciju, a pred Ministarstva Odbrane Rusije . Šojgu , Putin, Si, Tramp i ceo front zna šta se dešava, i rade da se to ne desi.Zlikovci nisu toliko mnogo, u smislu konceptualna vlast 30 coveka i elita NWO desetak hiljada. Ranije u drevnom Egiptu je bilo tako, ali silove strukture nisu imali porodicu, jednopolova ljubav 😉 ili javne kuče, tako… Čitaj više »

puki
3 godine prije

kabala uopce i ne krije namjeru velikog reseta. Klaus Schwab, Svicarac, stara iskusna Rokefelerova ljiga (ima preko 80 godina), ravnatelj “Svjetskog ekonomskog foruma” (WEF), najavio je za slijedeci godisnji skup WEF-a, “great reset”, tako je rekao. A o tome je govorio i tajnik UN-a, Antonio Gutierres, takodjer kabalina ljiga, sve pod maskom navodno nepravednog ekonomskog sistema, koji treba preustrojiti i slicno. WEF je udruzenje 1000 najvecih koncerna, iza kojega konce vuce grupa Bilderberg. SChwab je jedan od clanova glavnog odbora Bilderberga, zajedno sa velezlocincem Kissingerom i drugim banditima. WEF je nesto kao “Bilderberg light”. Dok su godisnji skupovi Bilderberga zatvoreni za javnost i na njima sudjeluje samo probrana elita, 100 do 130 sudionika, na skupovima WEF-a u svicarskom skijaskom centru Davos, sudjeluju svi; politicari, novinari, bankari, menadzeri–bude oreko 2000 sudionika. WEF je, u listopadu 2019. organizirao onu vjezbu pandemije korone, u New Yorku, zajedno sa Gatesovom zakladom. Dakle, slijedeci godisnji… Čitaj više »

Pitanje
3 godine prije

Pitanje za redakciju : koje su to zemlje prikupile tisuće milijardi od prodaje domaćih resursa i prodaje jeftine radne snage?

mQstar
3 godine prije

Nije dovoljno ljudima samo reći istinu.
Treba im POKAZATI.

uvjerenja vs spQznaja
(borba za uvid u Istinu)

gostPeko
3 godine prije

Ovakvi članci su potpuno smiješni bez konkretnih izvora na koje se poziva članak.
“Mapu cilja utvrdio je premijer….”. Gdje je referenca na te ciljeve? Ovako opsežan članak zahtjeva 15 do 20 referenci ili barem linkova. Blamirate se samo!

puki
3 godine prije

Dude “– Zar ti isti premijeri ili visokopozicionirani politicari i biznismeni diljem svijeta imaju zastitu ili racunaju na zastitu za sebe, svoje i sire obitelji. Realno to zaista nije izgledno i sumnjam da su ti svi ljudi glupi. – Vec dugo radim vani na velikim projektima i sasvim je normalno imati krizni plan tj. odgovor na nepredvidjene situacije. Pogotovo u anglosaksonskom svijetu.” —– -Za ovo tvoje prvo pitanje: Icke kaze nesto sto je sasvim logicno: Ovo nije stvarni virus, ne postoji bolest Covid. Vec je sve ovo iluzija virusa. Zasto? Zato sto, da su pustili stvarni virus, onda bi bas postojala opasnost, da ga ne mogu kontrolirati, jer virus ne poznaje prijatelja i neprijatelja i mogao bi zaraziti i clanove kabale. Zato su napravili iluziju virusa,, sa golemom medijski insceniranom panikom za tvoju drugu tvrdnju. procitaj sto kaze neovisni njemacki novinar Paul Schreyer u intervjuu za RT. Najvaznije dijelove tog… Čitaj više »

bezelbub
3 godine prije

Uuahahaha gotovi ste svi ovo je vas kraj vi blesavi teoreticari zavjere .

puki
3 godine prije

davno sam ovdje rekao: ovo je tako ogromna, tako gigantska, tako divovska planetarna akcija, da nikako ne moze okoncati mirno i tiho, vec jedino sa velikim svjetskim armagedonom, fakticki trecim svjetskim ratom i potocima krvi. Ali u tom ratu nece ratovati drzava protiv drzave, kao u 1. i 2. sv. ratu, vec narod protiv vlasti, u svakoj drzavi. Ili u velikoj vecini njih. Kvaka je ta da veliki dio ljudi to jos uvijek ne kuzi, ni priblizno. Da se svijet kakav smo poznavali, raspada pred nasim ocima, raspada se cijelo drustvo, religije, crkve..sve, ali skuzit ce kad tad… Zmijolika kabala je sve to pokrenula namjerno i na kraju ce to dovesti i do njenog samounistenja. Ali na zalost, stradati ce i mnogi ljudi. Na kraju ce svi oni koji su 1)davali zapovjed za ovu zlocinacku planteranu akciju, kao i 2)-svi oni koji su izvrsavali njihove zapovjedi (politicari, stozerasi, kao i obicni… Čitaj više »

puki
3 godine prije

najnovija vijest:
prva zrtva jos neispitanog cjepiva protiv korone!

U Brazilu je umro jedan dobrovoljac na kojem se vrsio test novog cjepiva korone.. firme Astra Zeneca…
Koja je nakon toga, privremeno prekinula testiranje…

vijest nije sa portala “teorija zavjere”, vec sa portala mainstream lista FAZ:

https://www.faz.net/aktuell/gesellschaft/gesundheit/coronavirus/toter-bei-corona-impfstoff-studie-von-astrazeneca-in-brasilien-17013889.html

Moreno
3 godine prije

Zavisi kako ko shvaća rič ”reset”, velika većina to shvaća ka da će se sad sve svest na nulu, popravit šta nije valjalo, pa će se ić iz početka, a mala manjina tkz ”oni” to shvaćaju nikad veći i nikad brži transfer imovine od macro većine prema micro manjini.

mario
3 godine prije

DOBAR

Mat
3 godine prije

Vratite sjecanja u 90-te,sto ste trazili,to ste I dobili,uzivajte……nastavak slijedi.

esfviewiriewuruvesrf
3 godine prije

Bi ako je to cilj ovih koji ovo organiziraju ali nije, bit će obrnuto.

jbg
3 godine prije

Prijevod je na slovenski jezik, ali čete razumjeti.
Ernst Wolff, korona kriza, finansijski slom, uloga B. Gatesa
https://www.youtube.com/watch?v=zogMbHdw2w4

Amen
3 godine prije

Ovo je očito scenarij po romanu “Oči tame” jer u njemu se govori o drugom ubojitom virusu. Cjepivo nameću oni kojima ga financira opsjednuti Gates koji je jasno rekao da nas treba biti 15% manje na svijetu. Samo lud čovjek može pristati na cijepljenje! Mislim da bi svaki čovjek trebao sebe upitati: “Čuješ li ti sebe?” i to bi dovelo do buđenja i otvaranja realnosti. Svi ti zlikovci nisu većina već manjina u odnosu na čovječanstvo. Mogli bi ih sažvakati i ispljunuti kao stoka ako naiđe na korov.
Ovdje više nije problem šta zlikovci rade i planiraju već zašto ljudi kao debili šute i kao hipnotizirani samo gledaju???!!! U Sloveniji policijski sat i što rade? Ništa! U Australiji 100 dana žive u kučnom logoru i što ljudi rade? Ništa! Generalno sagledano. Šta onda očekujemo??!! Pitajmo sami sebe šta od sebe očekujemo da nam zlo učini?! Tu će biti odgovor!

Max
3 godine prije

Četvrti Reich nam nastaje pred očima.

aleks
3 godine prije

Sve ce to Trump poslati u pako za nekoliko meseci. Letece glave duboke drzave po americi i bice kraj korone ubrzo samo gledajte sta se desava u ovih zadnjih 11 dana.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI