VIDEO: Bashar Al-Assad šeta ulicama Damaska bez straha od građana

Bashar Al-Assad šeta ulicama Damaska
52 komentara

Predsjednik Sirije Bashar Al-Assad prošetao je ulicama Damaska pozdravljajući iznenađene građana.

Iako teroristi svakodnevno prijete građanima Sirije, kao i glavnom gradu Damasku, iz gornjeg videa se vidi, ma koliko on bio kontroliran, podrška naroda Sirije aktualnom legalnom predsjedniku Bashar Al-Assadu.

Mali broj građana Europe, a posebno Sjedinjenih Američkih Država, poznaje stanje u Siriji prije vanjske agresije. Sirija je bila i ostala jedna od modernijih država Bliskog istoka. Ne govorimo o bogatstvu i modernom kičeraju, nego o stanju međuljudskih odnosa i toleranciji prema drugima.

Snimka sigurno nije slučajno nastala. Ona predstavlja najavu konačnog oslobođenja Sirije, čemu se raduju svi iskreni i pošteni ljudi.

Ostavljamo vam da sami pogledate kako izgleda šetnja predsjednika kojeg podržava narod, a ne samo mediji.

šetnja
Pretplatiti se
Obavijesti o
52 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
gostgost
6 godine prije

gledao sam je vec na internetu samo cekam da je objavi cnn i njhovi sateliti

Čađo
6 godine prije

Evo neka neki vođa “slobodnog i demokratskog” svojeta prošeta ovako….
Bez naoružanih tjelohranitelja, bez blindiranih vozila, bez jammera signala i ostalih stvarčica koje su neophodne za izlazak u javnost u “slobodnom i demokratskom” svijetu…
A inače zarazliku od ostalih zemalja, nejgova zemlja je godinama u ratu i oružja i streljiva ima na sve strane….

Tadmur
6 godine prije

Suvišno je bilo šta pisati i naglabati.Bašar je ljudina i tačka.

Tadmur
6 godine prije

Teško, gotovo nemoguće.Plaćeničke hulje ovo ne objavljuju.

Vektor
6 godine prije

Propaganda toliko prozirna da ne bi prosla ni u vrticu.Prolazi samo kod ovog novinara i par bena komentara.Basar je krvolok,isti kao otac mu Hafez,ruke su im okrvavljene do laktova.Skoro evo 50 godina,Alaviti,10%,populacije Sirije,drze ostatak u teroru i strahu.Pobijenih hiljade.Cekajte samo da krvnik padne, da vidis grozote koje koje ce isplivati vani.

Andrej
6 godine prije

Velika slika predsjednika u trgovačkom centru?! Nemojte ljude driblati pričom o ljubavi prema voljenom vodji. Gledajući jednu drugu snimku na YT, dobro sam zapamtio kako su se srbi i hrvati na utakmici Zvezda-Hajduk kroz suze zaklinjali u voljenog predsjednika, da bi danas oni prvi sa suzom radosnicom u oku jedva docekali da mu iskopaju les i eksportuju ga “tamo daleko”, ali ne u njihovom dvorištu, dok ga oni drugi nose toliko u srcu da im smeta i ploca na trgu koja nosi njegovo ime. Eto toliko balkanska braco o ljubavi, iskrenosti, a bogami i o povijesnom pamcenju. Kao klinac sam zivio u Misurati (Misratah) i tamo su takodjer bile slike voljenog vodje Gadafija. Gle slucajnosti! Njemu je voljeni narod namjenio zvjersku torturu, pa su ga zakačenog kao odstrijeljenog vepra provozali na haubi od auta kroz moj grad. Upravo isti moji sugradjani koji su mu freneticno pljeskali kadgod bi se pojavio.… Čitaj više »

Qweet
6 godine prije

Ono sto je nekad za nas Hrvate bio Gotovina – on je to za Sirijce.

Filip
6 godine prije

Iza Erdogana i ovih vehabija iz zaljeva hoda bar 20 tjelohranitelja

Georgij Žukov
6 godine prije

Slava Sirijskom dijelu naroda i borcima koalicije protiv zla (sirijska naroda oslobodilacka vojska , Ruske vazdusne i specijalne snage , borci hezbollaha , iranske revolucionarne garde te svi znani i ne znani junaci) koji su se suprostavio agresiji nato/isilovih fasista i krenuli u svetu borbu za slobodu , mnogi ne prepoznaju znacaj ovoga sto se danas dogadja u i oko Sirije , okupacija Sirije od fasista znacila bi jos jednu pobjedu tame te jos veci stupanj ropstva za sve slobodno mislece ljude svijeta i zato klicem NAPRED SIRIJO ,NAPRED RUSIJO DO KONACNOG OSLOBODJENJA!

Jirźi
6 godine prije

Lijepo je vidjeti Bashara Al-Assada sa svojim narodom još je lijepša spoznaja da je porazio američki fašizam za sve nas

PERO
6 godine prije

Da to nije dvojnik,cionisti koliko znam nisu objavili lovostaj.

nebitan
6 godine prije

Po meni jedini covjek koji je pokazao zube “aždajama zapada” i koji im je dao do znanja da se sa njegovom zemljom ne mogu kockati.Izaci ce Sirija iz problema jos jaca i odlucnija,sada zna ko su joj prijatelji,a ko ne! Assad,simbol slobode i otpora da mu cak moze pozavidjeti i Ce Gevara,Fidel Castro,Kim Yong Un……

MilanCZ
6 godine prije

Do zimě u Siriji rat zavrsava. Onda dolazi Red na Ukrajinu dá Rusi dovedu u Red..od danas Ukrajinci mogu be víza do eu,prvih sati hranici přešlo u Slovácku preko 60 tisuca ukrajinaca,90% nece vrátiti,vec pocelo traziti politické azile po Evropi

adnan
6 godine prije

Vektore svaka čast. Pitam ovog imbecila koji je napisao ova tekst : A ZAŠTO JE ONDA KRENULA REVOLUCIJA 2011 PROTIV OVOG ŠTAKORA KOJI NE LIČI NA LJUDSKO BIĆE?JELI MOŽDA ZATO ŠTO JE NAROD SIRIJE “moderne i prosperitetne” živio u materijalnom i sektaškom blagostanju?! JELI SE NEKO BUNI KADA IMA DOBRU I REDOVNU PLATU I SLOBODU VJEROISPOVIJESTI? Čemu toliko opiranje sunijskog naroda već 7 godina,SEM ŠTO IM JE DOSTA “PRAVDE” 50 GODINA HAFEZA I NJEGOVOG KOPILETA?! Koji si ti zadojeni imbecil zajedno sa ovim dole bolesnikom “Tedmurom”. Ali samo lagano..i Hitlera su smatrali herojem 🙂 .Džihad u Siriji još malo i ode u gerilu ondje gdje je trebao i ostati..A TADA VAM TEHNOLOGIJA KUKAVIČKE RUSIJE KOJA SE TAKO SAMO I SMIJE SUOČITI SA MUDŽAHIDIMA,NEĆE KORISTITI NIMALO.Sirija je Šam imbecili bolesni..Allah NIKADA neće dozvoliti da njome vladaju ni šiti ni aleviti ni rusi ni ameri. Rekao sam vam za Rusiju će Afganistan… Čitaj više »

Zvrk
6 godine prije

zapravo i nije neka vijest. bit će kad bude šetao po ulicama halaba, latakije i ostalih oslobođenih gradova. rijetko se kad miče iz damaska.

Čardak
6 godine prije

Draga Adnanova majko, ako dopustite, iznio bih nekoliko stihova posvećenih vašem sinu. I sami znate kakav je, ali nije sve za zlo, budite uvjereni da je u njega srce junačko.

Pita majka Adnana budalu,
E moj sine od kretena kralju,
Jesi li se ikad – prepanuo?
Jel od vina jel od droge – ljute?
Odgovara Adnan joj budala,
Ja se nisam nikad prepanuo,
Ni od droge ni od rujna vina,
Već sam sve po redu – tamanio!
Kume Ado Bog ti pomogao,
Nad tobom se ne našlo junaka,
Ime ti se svuda pominjalo,
Dok je budala – biti će i rata!

(Copyright: Buldožer)

bato
6 godine prije

Bashar Al-Assad-a su napale koalicija NWO zbog odbijanja petro$ kao sredstva plačanja za Sirijski gas , njegov greh je, što je, njegov otac I on u zadjih pa recimo 20 god izgradio Syriju kojoj je zapad prosto zavidi u svim vidima , kulturnom, zdravstvbenom školskom nacionalna savest verska svoboda do svih koji to prakticiraju umjereno , naravno tu je interes Izraela na Golanu,…I ništa od svega što nam plasiraju west media, moj sine

rrrreeee
6 godine prije

Šetaće on tako sve dok ga negde ne dočeka bum,bum….

Vektor
6 godine prije

Jao, koliko negativnih mi nalupalo.Pokusati cu ponovno.1988.godine bio sam u Bejrutu,Liban,dvije godine nakon prestanka rata u toj zemlji.Kupio svoj prvi video plejer za 500 dmaraka dok je po Evropi bio minimum 2000 dm.Raj za shoping i tada. Svicarska na Levantu,zvali su ga.Zemlja puna sirijske vojske.Razgovarao sa mnogima o ratu i svi govorili da su nagori zlocinci bili upravo sirijci.Ti su sa svojom bratijom iz hezbolaha masakrirali sve:arape,palestince,druze,maronite,dervise,ama bas sve.Ali to nije nista prema onom sto su radili u Homsu 1980,kazu ljudi kada su pobili 50000 sunita.Zena mi kroz suze pokazivala slike muza i kceri od 8 godina,koje su sirijski agenti pred njom zive pekli na raznju.Hafez je zivotinja bio, Basar nije nista bolji,a najgora verzija bi bio Basel,koji je srecom poginuo 94te u sudaru.Ovima sto ce mi opet lupati minuse,proucite malo historiju,proguglajte,nije tesko.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI