Videozapis pokazuje da Pfizer ima kriminalni dosje. Je li to relevantno?

Pfizer - vakcina
24 komentara

Uvodna napomena, tokom rujna 2009. godine, odvjetnice Ministarstva pravosuđa i tajnice zdravstva i socijalnih usluga Kathleen Sebelius održale su konferenciju za novinare “koja se bavila nagodbom vezanom za zdravstvenu zaštitu.”

“Savezna vlada objavila je najveću nagodbu o medicinskim prijevarama u povijesti SAD-a.

Pfizeru je naloženo 2009. godine plaćanje 2,3 milijarde dolara kao odštete za optužbe u vezi s korištenjem Pfizer lijekova za svrhe koje nije odobrila Uprava za hranu i lijekove.”

Pfizer Inc., koji trenutačno promovira mRNA cjepivo, optužen je 2009. godine za „prijevare u marketingu i prodaji.“

Američki farmaceutski div Pfizer Inc. pristao je platiti 2,3 milijarde dolara, najveću nagodbu za prijevaru u zdravstvu u povijesti Ministarstva pravosuđa, za rješavanje kaznene i građanske odgovornosti, koja proizlazi iz ilegalne promidžbe određenih farmaceutskih proizvoda, priopćilo je danas Ministarstvo pravosuđa.

Pfizer se 2009. godine složio za ”izjašnjavanje krivim za teško kazneno djelo kršenja Zakona o hrani, lijekovima i kozmetici.”

Radi se o velikoj farmaceutskoj tvrtki koja sada prodaje „neodobreno“ mRNA cjepivo, koje je već rezultiralo brojnim smrtnim slučajevima i teškim nuspojavama.

Američko Ministarstvo pravosuđa dosudilo je Pfizeru uvjetnu kaznu:

“Kao dio nagodbe, Pfizer je također pristao sklopiti opsežni ugovor o korporativnom integritetu s Uredom glavnog inspektora Odjela za zdravstvo i socijalne usluge. Taj sporazum predviđa uspostavljanje postupaka i revizija, kako bi se izbjeglo i brzo otkrilo ponašanje slično ovome koje je dovelo do ovog pitanja.”

Korporativni integritet? Gdje su postupci i pregledi?

Takvo “slično ponašanje” tvrtke Pfizer ponavlja se u razdoblju prošle i ove godine i to u mnogo većem opsegu od onog iz 2009. godine. Ono što se događa je “svjetski lažni marketing” neodobrenog cjepiva.

cjepivokriminalni dosjePfizervakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
24 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Dupla Kamilica
2 godine prije

A šta je sa tužbom od Nigerije?

2 godine prije

“… Ono što se događa je “svjetski lažni marketing” neodobrenog cjepiva….” To je tacno. I odlicno je da ste postavili i ovaj clanak! Razumljivo, ogromna vecina ljudi, nema cak niti pojma o kakvom se zlu-“kompaniji” i radi kada su u pitanju ubrizgavanja nepoznatih buckurisa za promjenu genetskog koda ljudi… Dakle pouzdano, samo u Grazu (Austrija) prakticno se dogadja – pokolj… Pokolj idiotiziranog svijeta koji jos uvijek slijepo vjeruje u “demokratske institucije i medicinu”… Zlocin je toliko ogroman, da cini mi se da je tesko cak i spoznati do kojih dubina je to doslo… Dakle, bukvalno se desava POTOP tzv “javnog zdravstva” sa slucajevima mozdanih/srcanih udara i slicnih problema sa krvotokom… 99% svih koji dolaze su “vakcinisani” tj promjenjen im je genetski kod. Najcesce “corbom” ovih zlocinaca Pfizzer. O tome niko nista ne javlja, jer “moderna medicina” – ne priznaje da su zrtve eksperimentalnih tzv “vakcina” dobile mozdane udare od 7-20… Čitaj više »

2 godine prije zadnji put uredio Žx
Jednostavno receno
2 godine prije

Kako će biti relevantno u svijetu u kojem se izvinjavš zbog iskrenog mišljenja a laž veličaš i predstavljaš kao jedino pravo. Sve dok padamo na ovo mi smo u banani.

2 godine prije

Ovo nije ništa čudno. Kriminalni dosje i nastavak obavljanja istog posla gdje si uhvaćen u kriminalnoj radnji. No, to zavisi kojim se poslom baviš. Ovo je jedan primjer. Drugi primjer su banke. Koliko puta su ih uhvatili u raznim kriminalnim radnjama? I? Neki službenik dobije nogu i milione otpremnine. Ali, ima i onih “nižih” zanimanja gdje se zaposlenik može vratiti na isti posao gdje je napravio krivično djelo. Npr vaspitač u vrtiću. Uhvaćen na djelu. Pedofil osudjeni. Poslodavac nema pravo tražiti izvadak iz kaznenog registra jer zakon to ne dozvoljava. Ne znam da li je nešto promjenjeno po tom pitanju. Istovremeno, osoba osudjena za pronevjeru nema šanse da dobije posao u banci. Da jedan doktor ostane bez legitimacije treba biti kompletan idiot. Gradjevinski inžinjer neće nikada više dobiti posao u svojoj struci ako mu se, zbog pogrešnog proračuna, sruši most koji je projektovao. Zar nije interesantno koja se zanimanja mogu… Čitaj više »

TIKTAKTIKATAKATAK
2 godine prije

Ima i ZDH (čitaj obrn.),pa šta.

Zvrk
2 godine prije

Čitam na nekim komentarima da ovaj preminuli glumac Anočić se par dana prije iznenadne smrti cijepio. Znači sakupilo se tih poznatijih osoba koje imadu manje-više iznenadne smrti nakon cjepiva. Onaj boksač, Balašević, Tozovac, Zafir, …..

Max
2 godine prije

Jest bitno je.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI