Više oružja Ukrajini – više misija na terenu, Rusija upozorila Zapad!

Sergej Lavrov - Kremlj
71 komentar

“Napumpavanje” Ukrajine zapadnim oružjem samo će navesti Rusiju “da izvrši više misija na terenu”, rekao je u utorak ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov.

Govoreći na konferenciji za novinare, ministar je rekao da je pozicija Zapada kada je u pitanju situacija u Ukrajini “apsolutno kontraproduktivna i štetna”.

Što više oružja bude upumpano u Ukrajinu, duže će trajati ovaj sukob, to će duže trajati agonija nacističkog režima, koji podržavaju zapadne prestonice, rekao je on.

U tom kontekstu, Lavrov se osvrnuo na ukrajinske i zapadne političare

U optužbama u vezi sa tržnim centrom u ukrajinskom gradu Kremenčugu, koji su u ponedjeljak navodno pogodile ruske snage, ministar se pozvao na ranije saopštenje ruskog Ministarstva odbrane prema kojem je vojska gađala hangar sa američkim i evropskim oružjem i municijom. Detonacije su zapalile tržni centar, koji je bio prazan, naglasio je Lavrov.

“Govorim to da naglasim činjenicu da što se duže isporučuje oružje, koje je dizajnirano da produži sukob, produži patnju civila koji stalno žive pod granatiranjem od strane ukrajinskog neonacističkog pokreta, to ćemo više misija izvoditi na tlo”, rekao je Lavrov.

Dodao je da će “ove misije biti završene”.

Lavrovljeve primjedbe uslijedile su nakon što su se lideri G7 složili da nastave podržavati Ukrajinu, i vojno i finansijski, “koliko god bude potrebno”.

Oružjerusijaukrajinazapad
Pretplatiti se
Obavijesti o
71 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
1 godina prije

U jednom danu sasulo se more informacija o tom Kremenčuku…
Najinteresantnija je ona sudska odluka, koje je oslobodila hrvatske generale bombardovanja civila u oluji. Koliko metara od vojnog objekta je napad na vojni objekt legitiman uprkos civilnih žrtvi. Tada je bilo određeno 200m. U ovom slučaju ta razdalja odnosi 90m…
Zato, i sudski nema osnove.
A postoje i druge činjenice, željeznička stanica, sakriveno naoružanje…

A što se same suštine izjave tiče, Rusija če tuči Ukrajinsku vojsku dokle god če ta udarati po Ruskim vojnicima, pa ako zapad tako odluči, do zadnjeg.
Stvarno je teško razumjeti tu zločinsko razmišljanje, ako čovijek ne shvati, da zapadu, strahovito rasističkoj zajednici, koji su kolonizirali, izrebljavali, čitave narode, odgovara, da Slaveni ubijaju Slavene… Jer su Ukrajinski opratog mozga, zavedeni.
A pojavljuje se zračak nade. Kod Lisičanska predala se trečina ukro vojnika…

mrdo
1 godina prije

Zapadni imperijalisti i njihov sluga Zelenski koriste Ukrajince doslovno kao topovsko meso. Naoružavaju ih sa feleričnim oružjem, obećavaju im bajke, ulijevaju im lažnu nadu, nebili Rusi potrošili sve rakete i topovske granate. Što više mrtvih Slavena, to bolje za Zelenskog i ekipu.

Ico
1 godina prije

Sve zlo u Ukrajini je plod neoliberalne demokracije, koju su im uporno nametnuli vlasnici FED-a, odnosno “ duboka država” USA. Evidentno je da “ duboka država” USA ne shvaća u kojem stoljeću živimo!

Mlata
1 godina prije

Hm…pa kako bi gos’n Lavrov Rusija ispunila cilj a da joj se druga strana baš ovako ne “namešta”? Kako rešiti pitanje baltičkih ” državica” a sve oko tebe mirno, niko ne doliva benzin na vatru? Mlati se to nameće kao logika…on bi tako, isto

Lucija, prva
1 godina prije

“Panika decki panika u G7/NATO jedino što preostaje su propagandni pamfletici u MSM ( za ovce main stream media aka svi mediji zapada) koje kontroliraju ukljucujuci mali index, nije se Rusija urusila kao trula kula nakon balistickih sankcija bez pramca u povjesti….a trebala se pošto je samo benzinska stanica sa raketama i gospodarstvo ranga Portugala, tako so barem pricala gospoda G7…. Povjest se ponavlja.

Hitlerova recenice pre Barbarose: Potrebno je samo jako sutnini nogom u vrata i trula kula ce se urusiti. “Wir müssen nur die Tür auftreten, und das ganze verrottete Gebäude wird krachend zusammenbrechen””

mrdo
1 godina prije

Škotska najavila referendum za oslobađanje iz GB tamnice naroda, sljedeće godine.
Nadajmo se da će Rusija pomoći Škotima u njihovoj težnji ka slobodi. Sigurno će Škotima trebati oružje da se brane od engleske gamadi

News
1 godina prije

Mene interesira jedna stvar. Na G7 su rekli da ce oni odrediti cijenu za rusku naftu, jel tko zna vise?

Max
1 godina prije

NATO i hoće da rat traje što dulje.

onaj najglu...Dalton
1 godina prije

Upućeni kažu da se sada na ilegalnom tržištu može kupiti Stinger za 30 tisuća dolara… 
Razmislite o tome kad ulazite u avion.

P.S.
Najnovije znanstveno istraživanje pokazuje da je letenje u avionu daleko sigurnije od letenja u automobilu…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI