Vlasti u Šangaju sada postavljaju KAVEZE oko zgrada u karanteni

Kavezi u Sangaju
35 komentara

Ako ste mislili da ne može luđe – izgleda da može. Šangaj se polako pretvara u najveći koncentracijski logor u povijesti, točno onako kako su nas upozoravali „teoretičari zavjera“ još prije dvije godine. Osim što lockdown postaje potpuno sulud u Šangaju, vlasti sada najavljuju lockdown i u glavnom gradu Pekingu, u kojem su već najmanje desetak zgrada stavili u sličnu blokadu.

U Šangaju vlasti podižu mrežaste ograde ispred nekih stambenih zgrada, što je izazvalo javno negodovanje zbog prisiljavanja većine stanovnika tog 25-milijunskog grada da ostanu kod kuće. Fotografije, koje prikazuju radnike u bijelim zaštitnim odijelima kako zatvaraju ulice i ulaze u stambene zgrade gotovo dva metra visokom zelenom ogradom, proširile su se na društvenim mrežama u subotu, što je dovelo do upita i pritužbi stanara.

Čini se da je većina pregrada podignuta oko blokova koji su nazvani “zatvorenim područjima”, a to su zgrade u kojima je barem jedna osoba bila pozitivna na covid-19 pa je i ostalim stanarima zabranjeno da napuštaju svoje domove.

U gradskoj financijskoj četvrti, Pudong, barijere – tanke metalne ploče ili mrežaste ograde – postavljene su u nekoliko četvrti prema službenoj direktivi

U međuvremenu, lockdown se najavljuje i u Pekingu. Najveća četvrt u Pekingu zahtijevat će od svih koji žive ili rade u tom području da se ovaj tjedan podvrgnu tri testa na COVID-19, a više od desetak zgrada će staviti pod blokadu, nakon što je kineska prijestolnica u subotu prijavila 22 nova slučaja. U okrugu Chaoyang živi 3,45 milijuna ljudi.

Najava je izazvala paničnu kupnju u nedjelju navečer, jer su povrće, jaja, soja umak i drugi artikli izbrisani s polica s namirnicama.

CovidLockdownLudiloŠangaj
Pretplatiti se
Obavijesti o
35 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
1 godina prije

Dobro je govorio zorule,ako se ne varam..magija.samo magija moze natjerati covjeka da ne pruža otpor dok te zatvaraju i izgladnjuju.ljudska vrsta mora biti neciji experiment,nema druge.hvala.

Vedran
1 godina prije

Moguce da se pripremaju na buduce smrtonosne bolestine koje stizu. Pogotovo nakon plandemije pokusa, ocito je da kada se pusti nesto smrtonosno da ce biti onih koji nece vjerovati. Nadam se da samo baljuzgam i da su samo fokusirani na unistavanje vlastitog naroda koji je idealan za trening jer su mlakonje.

1 godina prije

….”ljudska vrsta mora biti neciji experiment,”
zanimljivo kako si izvukao ovaj navod iz sebe što odaje porast svjesnosti u tebe.
Eto se mnogi na ovom portalu i pitaju a što imamo od sveg ovog piskaranja i komentiranja ?
pa ……b u đ e nj e……nad činjenicama života i postojanja čovječanstva s kakvim to zvjerkama smo suočeni kojim naše tijelo ne znači ama baš ništa di je teška zvonjava probila uši rječju………a d r e n o k r o m…..svaki od vas nek sam nađe kako se dobije ta opačina da mi ne tupite kako se ovdi pravim pametan te se prisjetim jedne poruke malo žešće:
“- Nas ne zanimaju vaša raspadljiva tijela već VAŠE DUŠE.”
No ajd neću ući u dubokuumnost iz probavljena štiva di je naglašena borba više inteligencije različita opredjeljenja za nadzor nad životom na Zemlji.

łedeno doba
1 godina prije

nisu ni drugi narodi se baš nešto pokazali protiv kabale, ali drugi narodi nisu imali tako stroge mjere ali kinezi i azijati su katastrofa vidio sam slike, u tajlandu, prije 2 godine, gdje u vrtićima stavljaju djecu u posebne staklene kaveze. tako da je svako dijete u jednom zasebnom kavezu, a vidio sam i slike iz , čini mi se, također Tajlanda i Vijetnama, gdje su novorođenčadi stavljali one vizire, face shield, koji su se nosili u 1. godini plandmije.. pa zato vjerovatno nije slučajno, da je kabala odabrala Kinu za najgore fašističke eksperimente.. jer znaju da će tamo biti najslabiji otpor.. Kinezi ionako po mentalietu naviknuti na totalnu potčinjenost i poslušnost, još davno prije komunizma, za vrijeme cara u Kini.. pa onda u komunizmu, kada je Mao haračio i ubijao, a pajdo David Rokefeller ga hvalio zbog toga..svršavao u gaće od pohote pa onda diktatura i nakon Maoa.. i onaj… Čitaj više »

supervisor
1 godina prije

gledam te
nadzirem te
ne mozes mi pobjeci

BTK
1 godina prije

Mjere su adekvatne situaciji kad bi zaraženi ili oboljeli, ili čak nosioc simptoma, asimptot, ili sumnjivi slučaj.. (ma svi oni zapravo!), činio da samo pogledom na zdravog zdravom meso otpada s kostiju.

Iuo
1 godina prije

Dvoumim se da nije možda fake news i onako subliminarni uvod u ono što pokušavaju spremiti? U svakom slučaju dobro pobjeđuje zlo. U svakom. 😊 Postoje mehanizmi kada zlo prelije čašu onda se dobro izlije. Ravnoteža.

Emiliano Zapata
1 godina prije

Ono sto za sad ne vidimo je kako ostre giljotine.

Max
1 godina prije

Iz zla u gore.

Max
1 godina prije

Iz zla u gore. Još jednom.

Petra
1 godina prije

Sam postupak mi uopse nije human , tako da nema price da su mjere za dobrobit ljudi , prije ce biti da i oni imaju neku agentu a to je najlakse uraditi kada ljudima das ono od cega tvrdis da ih stitis .

Rimtutituki
1 godina prije

Sve su to igre bivsih komunistickih mocnika,jer se ovaj kandidovao za vjecnog predsjednika,bumo vidili takva sranja u kini,tek sad. Kod mene doma se vec 3 godine ne kuouje nista kinesko,2019 Božić sam to zabranio,niti upaljac,kupujemo Njemacke stvari,umjesto 1e platis 3e ili 10e platis 30e,ali koliko kvalitetnijr zivimo,manje smeca po kuci

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI