Washington proširuje listu sankcija Rusiji

Sankcije protiv Rusije
15 komentara

Konkretno, popis sankcija uključivao je Expobank, koja je među 40 najvećih banaka u Rusiji

Sjedinjene Američke Države proširile su popis sankcija za Rusiju, dodajući desetke fizičkih i pravnih osoba, izvijestilo je Ministarstvo financija Sjedinjenih Država.

Konkretno, popis sankcija uključivao je Expobank, koja je među 40 najvećih banaka u Rusiji, rudarsku tvrtku Highland Gold i njezinog vlasnika Vladislava Sviblova, Naselje nebankarske kreditne organizacije Metallurg, tri broda za suhi teret pod ruskom zastavom – Arkady Chernyshev, Kapetan Yakubovich i Maria te pridružena brodovlasnička tvrtka IBEX Shipping, tvrtka za rudarenje zlata Vysochaishy, proizvođač automobila Motorinvest iz Lipetska, tvrtke Gazprom Linde Engineering i Northern Technologies.

Na listi su i građani Ruske Federacije: Igor Afanasjev, Boris Bernikov, Ruslan Bulatov, Aleksandar Čerkovski, Sergej Dokučajev, Vladimir Gugnin, Zarakh Iliev, Andrej Kazazaev, Darija Horkina, Roman Kotekin, Vladimir Krilov, Aleksandar Pan, Aleksandar Potapov, Vasilij Šupranov, Vladislav Sviblov, Ivan Tavrin, Dmitrij Veleslavov i Andrej Zelvski.

Osim toga, na popisu su bila dva državljanina Pakistana, jedan državljanin Kine, jedan državljanin Republike Koreje i jedan državljanin Turske.

rusijaSADSankcije
Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Filip
4 mjeseci prije

US-rani se nadaju da ce to imati psiholoski ucinak zato jer to u praksi ne znaci nista, tako to mogu raditi 100 godina. Rusi i ruski celnici i obicni narod su se prilagodili cinjenici da mogu doci na listu USA sankcija. Oni zivu svoj zivot a USA ih ne moze uhapsiti i ne moze im ukrasti ni novac ni imovinu. Kad bi to u praksi radilo i Rusija bi uvodila sankcije na americke drzavljane. Najveca ironija je da RT takve stvari objavi bez svog komentara koji bi to ismijavao.The Guardian bi znao to ismijati.

eks
4 mjeseci prije

Proširenje i pojačavanje sankcija prema Rusiji je znak da Rusi napreduju i postižu uspehe na frontu, a Amerikenjci iz očaja uvode nove sankcije. Šta će to promeniti ? Ništa . Pobeda Rusije i poraz NATO fašista pod maskom Ukrajine postaje sve više vidljiva. Zato Amerikenjci guraju narativ o mirovnim pregovorima , jer ne znaju kako da se izvuku iz govana u koja su uvukli i Ukrajince i sebe . Ipak, za “utehu”, uspeli su da “rasture” EU , da dovedu ekonomiju EU u stagnaciju,( po nekim predvidjanjima sledi recesija ) i da stave EU u potpuni vazalni položaj. Nikada EU nije bila tako jadna i okupirana od Amerikenjaca kao sada.

Max
4 mjeseci prije

Na zrak.

Treton
4 mjeseci prije

Christian Ulbrich, izvršni direktor JLL-a, globalne tvrtke za usluge nekretninama. Ulbrich je Nijemac i strastveni Europljanin, ali nema velike nade za budućnost kontinenta osim ako se ne promijeni. “Europa zaostaje”, rekao mi je izvršni direktor Frankfurta ovaj tjedan “Naše bogatstvo se topi velikom brzinom.” Napokon glas razuma.

MrKamenjarac
4 mjeseci prije

…MOZE KOMPLETAN AMERICKI SENAT ZAJEDNO SA EURO RUKOVODIOCIMA I NATO SA ZELENSKIM POEDINACNO SVAKOM RUSU DA POLIZE DUPE I POPUSIIII….

Nekoime
4 mjeseci prije

Zabraniti će izvoz maskirnih hulahupki i borbenih štikli?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI