WikiLeaks: Do sada smo objavili samo 1% materijala o CIA-i

CIA - Vault 7
8 komentara

WikiLeaks je u srijedu objavio prvi dio svojih dokumenata o globalnoj cyber-špijunaži Središnje obavještajne agencije (CIA), a taj dio dokumenata je nazvao “Year Zero”. No, to je samo 1% od materijala “Vault 7”, kako je nazvana cijela građa o načinu “rada” CIA-e.

Vault 7” je velika zbirka dokumenata o globalnoj cyber-špijunaži razvijenoj od strane američke Središnje obavještajne agencije (CIA).

“Year Zero” otkriva da CIA ima cijeli arsenal cyber-oružja razvijenih od strane pet tisuća elektroničkih gusara koji rade za agenciju. Ovaj arsenal je pao u ruke hakera i uposlenika agencija koji su imali ovlašteni pristup do njega, nakon čega je dostavljen WikiLeaksu.

Portal jamči da će objaviti više informacija, kada ih obradi i analizira. Za sada je WikiLeaks odbio otkriti podatke o sadržaju budućih dokumenata o CIA-i.

WikiLeaks navodi kako ono što je do sada objavio čini samo 1% ukupnog materijala “Vault 7“, a 99% je još tajna.

WikiLeaks će objaviti detaljne informacije, uključujući i one o svojim izvorima, ali neće otkriti njihov pravi identitet. WikiLeaks tvrdi da ima dovoljno “šokantnih” materijala za stotine medijskih članaka i obećao brz pristup novinarima koji su pokazali “izvrsnost” prilikom pregleda već objavljenih podataka.

“U dosjeu postoji znatno više nego što su mediji, novinari i znanstvenici u stanju napisati”, tvrde na stranici WikiLeaksa.

CIAnsaŠpijunažaVault 7WikileaksYear Zero
Pretplatiti se
Obavijesti o
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
laki
7 godine prije

WikiLeaks je zasluzio priznanja od svih “medjunarodnih humanistickih organizacija” ali eto nazalost, bas te organizacije ga bojkotiraju, jerbo te imenovane organizacije radu za CIA pravu zhljeb za rat, spijuniranje gradjanja i kaos.

Osobno sam D.Trump nece nikom iz CIA dati otkaz, toliko o samom americkom predsjedniku kojem su usta pina demokracije a istovremeno krade po svijetu da se bogastvo slije u USA.

jale
7 godine prije

I, šta će značiti jednom prosječnom licemjernom i gramzivom zapadnjaku to što je prije 30 godina CIA dala likvidirati nekoliko afričkih ili latinoameričkih predsjednika? Gramzivi licemjerni zapadnjaci znaju da je to urađeno u njihovom interesu i radi produžetka “američkog načina života”, a to malo krvi na rukama, i pod uvjetom da proradi savjest, lako će oprati alkoholom ili nekim drugim stimulansom.

goltanco
7 godine prije

Dok god “zapadnjak” moze profitirati od zlocina, on nece dignuti glas protesta.

Njemu vise smeta pravedna stvar iz Rusije nego zlocini koje pocini njegova vlada.

Svaki zapadnjak zna da su ti zlocini napravljeni da bude njima bolje, da oni budu na vrhu piramide.

Bobi
7 godine prije

Meni se i taj wikicurenje cini kao jedan dio cionistickog plana. Mi svi veseli kao evo robin hooda za nas siromahe, a ja jos nisam vidio da su otkrili sta vecina ljudi vec zna odnosno bolje reci sumnja jer nije potvrdjeno ili priznato, kao sto i dalje ne priznaju djela i nedjela iako je wikileaks pustio informaciju o njihovim akcijama

Jupiter
7 godine prije

Treba objaviti sto vise ,da se vidi kako nam kasikom mute po mozgu!

subaru
7 godine prije

Wiki se previše pojavljuje u ciovjestima da bi ga zarezivao.

sardelino
7 godine prije

Koje su to američke vrijednosti.
Krasti i ubijati po cijelom svijetu a onda lagati da to nije istina.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI