Wokizam: Motor rata u Ukrajini i Poljskoj

LGBTQ zastava
61 komentar

LGBTIQ+ propaganda razvija se u Poljskoj pod utjecajem američkog show businessa, ali i zbog Ukrajine i unutarnjih napetosti koje tamošnji rat izaziva u Poljskoj.

31. prosinca 2022., kao i svake godine od 2016., Poljska je organizirala veliki novogodišnji koncert u gradu Zakopane s međunarodnim zvijezdama. Ovom je prilikom javna televizija TVP, koja je prenosila događaj, iznevjerila svoju konzervativnu uredničku liniju i izazvala skandal dopustivši pozvanoj američkoj rap grupi Black Eyed Peas da na pozornici nosi LGBTIQ+ trake oko ruke. LGBTIQ+ propaganda se u Poljskoj razvija pod utjecajem američkog šoubiznisa, ali i zbog Ukrajine i unutarnjih tenzija koje rat u Ukrajini izaziva u Poljskoj, kako je spomenuo poljski predsjednik Andrzej Duda, opravdavajući veto na zakon Czarnek.

Između 2004. i 2014. Ukrajina je bila poprište dviju obojenih revolucija koje su potaknule ono što je nekada bilo poznato kao ljevičarstvo, a sada se zove Wokizam, tj. obrana etno-kulturnog i LGBTIQ+ miješanja. Glavni akteri ove moralne revolucije su Zaklada Otvoreno društvo Georgea Sorosa, ali i NATO, naoružano krilo globalizma, koji također zagovara “uključivu različitost” i “otvoreno društvo”. Tako je, nedugo nakon Narančaste revolucije u zimu 2004.-2005., ukrajinska vlada počela poduzimati korake kako bi potaknula masovnu neeuropsku imigraciju u Ukrajinu i preodgajala Ukrajince da je spremnije prihvate.

Između ostalih inicijativa, 2007. godine ukrajinske su vlasti pokrenule “antirasistički” program društvenog inženjeringa pod nazivom Inicijativa različitosti, uz potporu UN-a i njegovog Međunarodnog ureda za migracije (IOM). Ovu politiku zamjene stanovništva, koju provodi i Europska unija, podržavali su mnogi Ukrajinci koji su se nadali da će se u nju integrirati i pridružiti modernom Zapadu i njegovom etnomazohizmu.

Ovo samoubojstvo ukrajinskog identiteta zaustavila je tek ruska vojna intervencija, pokrenuta 24. veljače 2022. Međutim, kozmopolitizam u Ukrajini i dalje utječe na paravojne postrojbe, koje čine islamisti koji vode svoj “sveti rat” protiv Rusije, od početka neprijateljstava 2014. , uz potporu Kijeva i NATO-a. Posljednja od ovih borbenih skupina koja je pritekla u pomoć ukrajinskim nacionalistima zove se Turanski bataljun, što je referenca na turkofoni svijet, a sastoji se uglavnom od azijskih muslimana.

Druga struja Wokizma zavladala je u Ukrajini odmah nakon EuroMaidana, državnog udara u zimi 2013.-2014., što je omogućilo novoj vlasti da cijeli LGBTIQ+ pravni arsenal uvrsti u ukrajinski zakon. To je dovelo do legalizacije Gay Pridea u nekoliko gradova, ali i do čudnog fenomena “LGBTIQ+ vojnika” koji regrutiraju homoseksualce i transrodne osobe voljne boriti se protiv Rusije, a organizirani su u Uniju LGBTIQ+ vojske Ukrajine koju sponzorira američkog veleposlanstva, što se može vidjeti na njihovoj web stranici. Više anegdotalno, ali svejedno tipično za mješavinu žanrova koja karakterizira to doba – više nije riječ o Marilyn Monroe koju američki imperij šalje na turneju kao dio svoje meke moći kako bi poduprla moral trupa i ratne napore – već ukrajinski transvestit, Verka Serdutchka , čije je pravo ime Andrij Danilko, otpjevati “Zbogom Rusijo!” sa svojim blještavim bendom koji evocira svijet Drag Queensa.

S druge strane granice, Poljaci počinju shvaćati što se događa u susjednom ukrajinskom pandemoniju, i u koji ih pakao bruxelleski režim uvlači – zajedno u EU i NATO. Naravno, ne bez opreza, kako ih ne bi optužili da su “ruski špijuni”, ali nešto se događa u poljskom javnom mnijenju izvan prilično uskih krugova antiglobalističkih organizacija poput Rodacy Kamraci, Falanga, Zmiana ili Konfederacja. Javlja se snažna struja protivljenja ratu – koja se jednako protivi Wokizmu – čiji su pokret Stop Amerykanizacji Polski Leszeka Sykulskog i demonstracije u Varšavi 21. siječnja 2023. samo prvi koraci.

Simptomatično za ovu evoluciju mentaliteta u Poljskoj je da je 13. listopada 2022. katolički medij Polonia Christiana komentirao članak u digitalnim novinama Do Rzeczy [The Essential] o napredovanju LGBTIQ+ kolektiva u Ukrajini, uključujući i nacionalističke ( Banderite) krugova, koje u nastavku prevodimo.

“Kijev radije potpisuje pakt sa zapadnom ljevicom nego da postane žrtva imperijalizma Moskve. Zato ukrajinski patriotizam sve više prihvaća dugine boje. Kao i neobanderovci”, piše Maciej Pieczyński u tjedniku Do Rzeczy.”

Novinar ističe da se dio poljske desnice boji da će Ukrajina, pod utjecajem Zapada, postati “predstraža globalizma”, “bastion ljevičara” na ovim prostorima.

Prema mišljenju krugova koje navodi urednik, glavni uzrok rata u Ukrajini bio je EuroMaidan, revolucija za obranu prozapadnog kursa zemlje. “Ukrajinci su možda jedina nacija na svijetu u kojoj se ginulo za Europsku uniju uz slogan ‘Ukrajina u Europi! (Ukraí̈na—ce Evropa!) na usnama. Rusija je napala kako bi onemogućila ovaj kurs.

“Znači li to da se u Ukrajini vodi rat između, s jedne strane, saveza globalizma i lijevog liberalizma i, s druge strane, konzervativizma? Moskva bi jako željela da ukrajinski i zapadni konzervativci (uključujući Poljake) povjeruju u ovo pojednostavljeno gledište”, primjećuje Pieczyński.

Pieczyński podsjeća da su homoseksualni odnosi bili zabranjeni u SSSR-u i da je Ukrajina bila prva od bivših sovjetskih republika koja je tu zabranu ukinula. Unatoč usvajanju zakona od strane državnih vlasti 1996. godine u kojem je brak definiran kao “zajednica muškarca i žene”, od EuroMaïdana je u Ukrajini došlo do jasnog “lijevog zaokreta” po ovom pitanju, zaokreta za koji posebno je zaslužan bivši ukrajinski predsjednik Petro Porošenko, koji je “javno izjavio”, nastavlja Pieczyński, “da nema ništa protiv Gay Pridea u Kijevu… Odgovarajući na zahtjev protivnika parade, rekao je da dijeli njihovu zabrinutost, ali da mu je namjera izgraditi tolerantno, demokratsko i europsko društvo u Ukrajini.”

Maciej Pieczyński potom napominje da predsjednik Zelensky na početku svog mandata nije zauzeo jasan stav o LGBTIQ+ ideologiji. Ali to se promijenilo s početkom ruske invazije na Ukrajinu.

“Dok u Rusiji”, nastavlja Pieczyński, “propaganda homoseksualizma nije dopuštena, u Ukrajini ideologija duge prodire čak i u redove vojske. Već 2018. na rijeci Dnjepar osnovana je nevladina organizacija pod nazivom LGBTIQ+ vojnici kako bi pružila potporu neheteroseksualnim vojnicima.”

U vanjskoj politici ništa nije besplatno, a Ukrajina, koja apsolutno treba potporu Zapada i žudi da bude primljena u zapadne dnevne sobe, mora dokazati da se drži istih vrijednosti Wokizma koje prevladavaju na Zapadu.

Izvor: thepostil.com

LGBTQPoljskaPropagandaukrajinaWoke
Pretplatiti se
Obavijesti o
61 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
MrKamenjarac
1 godina prije

….JA SAM PREDPOSTAVLJAO DA SUPLJACI PEDERI ,ALI DA SU TOLIKI PEDERI NEMOGU VEROVATI…..

alexosijek
1 godina prije

Pa, onda problem riješen..eto ekipa sa duginim bojama oko rukava neka lagano krene u sve one leoparde, abramse i ostalu tehnologiju koja čeka svoje operatere…jednim udarcem dvije muhe..pa kako to Stoltenbergu i Annaleni nije već palo na pamet…i onda još one koje su žene se počnu “osjećati” muškarcima i zadovoljeni svi agendaši..tko prvi u tenk dobije nagradu od Sorosa…lp

MNK
1 godina prije

Ukrajinci se bore za teritorjalni integriteg i nezavisnost (sto je sigurno protiv ljevicarske woke filozofije) a njihovi vojnici su izrazito konzervativni, a vi opet plasite ljude homoseksualcima da samo opravdate rusku agresiju prema Ukrajini. Lijepo da citirate Pieczynskog steta da selektivno, napisao je puno toga sto bi se ruskoj propagandi ne bi svidjelo. Sto se tice Rusije, mozda i zatvorili su neke homoseksualne ili ljevicarske organizacije, ali sto oni nisu zatvorili? Cak su zabranili djelovanje Jehovinih svjedoka. Zatvorili su “Memorial”, organizaciju za ljudska prava koja takoder istrazivala komunisticke zlocine protiv naroda i etnickih skupina, a za vrijeme komunizma najvise stete pretrpjeli sami Rusi! Odnosno, ako netko zeli saznati nesto o proslosti svojih predaka koji su poginuli od ruke Sovjeta, nema takve mogucnost, svi arhivi su zatvoreni, moguce da nepovratno unisteni. Tko zna. U Rusiji ne moze se nista. Ne moze se cak ni organizirati spontane proputinovske demonstracije ako nemate dopustenje… Čitaj više »

Goga
1 godina prije

U ovom tekstu se koristi termin ljevičari za grupe koje nemaju nikakve veze sa stremljennjem ka oslobađanju ljudskog roda od današnjeg korporativnog kapitalizma. To što se taj termin ljvičari tako besmisleno koristi je također smišljena politika korporativnih medija kako bi se što više degradirala borba za ukljanjanje današnjeg profitersko robovlasničkog kapitalizma.

Max
1 godina prije

Tako je to kad se vlastiti narodi uništavaju za tuđe interese.

Vojni analitičar
1 godina prije

Mislim da je došlo dotle da s “wokistima” svih razina više ne može biti nikavih razgovora i pregovora. Ovo će ili biti rat do istrebljenja, ili ćemo se svi skupa naći u distopijskohj noćnoj mori kakvu ni Orwell nije mogao zamisliti i n akraju nestati ako oni prevladaju. Treću opciju jednostavno ne vidim. “Wokizam” i “wokisti” su rak na tkivu ljudskog društva koji je metastazirao i tu nikakvi “neinvazivni” tretmani više ne pomažu. Samo operacija. Nož i odstranjivanje.

Vojni analitičar
1 godina prije

Uzgred budi rečeno, Inna Sovsun iz ukrajinske stranke Golos objavila je u utorak da je podnijela prijedlog zakona o legalizaciji istospolnih civilnih partnerstav na razmatranje parlamentu i tvrdi da bi se time nagradilo služenje LGBTQ vojnika i zadovoljilo strane podupiratelje Kijeva. “Legalizacija istospolnih zajednica sada mi je vrlo važna, jer ako se vratim kući mrtav, moj me partner ne može ni pokopati”, bio je jedan od argumenata Facebook zajednice ukrajinskih LGBT vojnika i saveznika koje je Sovsun citirala. “Mogla bih reći da je to ono što naši zapadni saveznici zahtijevaju od nas – i istina je da zahtjevaju”, Ali 56% Ukrajinaca slaže se da bi LGBTQ osobe trebale imati pravo na civilna partnerstva, napisala je. “Kao društvo, sazreli smo izvan ‘ruske močvare’ i sovjetskog svjetonazora.” Budući da Ukrajina cijeni “ljudsko dostojanstvo i slobodu”, Ukrajinci su “jednostavno drugačija biološka vrsta” od Rusa, zaključila je. Ja bih rekao da su “wokisti” (svih… Čitaj više »

CWRK
1 godina prije

Što se tiče LGBT skupine lojalni su svojim partnerima i prijateljima van te skupine. U ratu su spremni poginuti su za partnera ili suborca koji nije LGTB!

Zdravko
1 godina prije

Gamad prebolesna

Lucija, prva
1 godina prije

“ono što je nekada bilo poznato kao ljevičarstvo, a sada se zove Wokizam, tj. obrana etno-kulturnog i LGBTIQ+ miješanja.”

‘Ajde? 😯 Ovaj je stručan za ljevicu…kao i za neke druge stvari…

Jbt. Znači svi ljevičari su bili i jesu – pe.deri?
Ipak ima nešto što dijele Lgtžlj i ljevičari. A suprotno je od etno, barem deklarativno.
Internacionalizam.

Lucija, prva
1 godina prije

“Naime ja sam protiv katolibanstva, konzevativnosti i klerofašizma, ali zastava duginih boja nije moja zastava. Zasto se gay zajednica nameće kao glavna opozicija desničarima? To je isto tako nametljivo i antipatično kao i klečavci. Ovo je isključivo klerofašistička provokacija. I da raščistimo, IZJEDNAČAVANJE LJEVIČARSTVA/ liberalizma i WOKE IDEOLOGIJE JE KRIVO. Za to je kriva gay zajednica koja se BEZOBRAZNO NAMEĆE kao perjanica ljevice, što ja, kao ljevičar, ne podržavam. Gay ekipa je nametljiva … To je problem ljevice. Umjesto razumnih, civiliziranih ljudi u prvim redovima su ekstremisti, bučne ružne lezbijke.” Naravno da se nameće. Ali, ne bi se mogla nametati bez sponzorske podrške Otvorenog društva. A koje tako radi sprdačinu ne samo od ljevice, to je očito, nego i od – desnice. Tome ne mogu odoljeti. Da sve unerede. A naravno, glavni cilj je eliminiranje iz javnog prostora i svijesti, naročito “pametnih”mladih, – onih koji vide “iza sjenki”. A, to… Čitaj više »

Marko
1 godina prije

treba organiziraati anti LGBTIQ+ i prvo na lijep nacin objasnit da to NE MOŽE…
ako tim bolesnim glavama to i dalje ne bude jasno, ee onda imaju drugacije i efikasnije metode lijecenja… cesto je nasilje jedino rijesenje 😉

Гавран
1 godina prije

Vesti, da vojnici Azova i ostalih naci snaga siluju obične ukrajinske vojnike , smatrao sam neukusnom i preteranom propagandom.

Гавран
1 godina prije

Budućnost LGBT pokreta se rešava kod Bahmuta.

Boris
1 godina prije

Bez našeg Spasitelja Isusa Krista nema ni Istine, ni mira, ni sreće, ni zdravog društva bez homoseksualizma, rata i svih drugih zala, zato Bibliju u ruke i uz molitvu za Božju pomoć hrabro naprijed!

Đuro
1 godina prije

Ko da je kod nas drugačije

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI