YouTube i Twitter potiskuju dokumentarac o američkoj ”Dubokoj državi”. U isto vrijeme InfoWarsov reporter biva uhićen.

ShadowGate - o6r
78 komentara

YouTube je povukao kontroverznu istragu o Millie Weaver sa svoje platforme, nekoliko dana nakon uhićenja dopisnika InfoWarsa, dok je pokušavala pregledati video-izvještaj. Video je cenzuriran i na Twitteru.

Film “Shadow Gate”, kojeg je Weaverin suradnik objavio nakon uhićenja, maknut je s YouTubea zbog kršenja “pravila vezanima za govor mržnje”. Dokumentarni film, temeljen na izvješćima dvaju zviždača privatnih obavještajnih službi, želi razotkriti dalekosežni sigurnosni aparat ”Deep State” (”Duboka država”), koji je uključen u manipuliranje američkom politikom.

Konzervativni komentator Mark Dice rekao je da je na Twitteru zabranjena i poveznica koja je vodila do YouTubeovog videozapisa, koja sada upozorava na “štetni sadržaj”, kad ga korisnik pokuša objaviti. Potraga za hashtagom #ShadowGate izgleda da ne pokazuje objave na Twitteru u posljednjih nekoliko dana, što potiče nagađanja o tome da je to sve zajedno zataškano.

No, čini se da postoje brojni ponovni prijenosi dokumentarca, koji su dostupni na više platformi.

Weaver i njezin partner Gavin Wince uhićeni su u petak, baš u vrijeme kada je 29-godišnja novinarka objavljivala dokumentarac. Par iz Ohia optužen je za pljačku, uzurpiranje dokaza, ometanje pravde i nasilje u obitelji, navodi se u izvještajima.

Video njihova uhićenja, kojeg je snimila sama Millie Weaver, na Twitteru je objavio kolega iz Info Warsa. Na snimci Weaver izražava zbunjenost u vezi s tim zbog čega ju je policija pritvorila. “Upravo sam se pripremala objaviti vrlo važne stvari”, govori ona. Video uhićenja ubrzo je postao javno dostupan i odmah je doveo do teorija zavjere i različite špekulacije.

Očekuje se da će se par pojaviti na sudu u ponedjeljak.

Deep StateInfoWars
Pretplatiti se
Obavijesti o
78 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
ffjord
3 godine prije

Ne tribaju nista briniti, americki rezhim je pravedan

Lucija
3 godine prije

Koliko ja znam, kad su je privodili, bila je optužena za ‘ Burglary ‘, znači, provalu.
Neki sumnjaju da je sve to reklama, ali otac od dotične, pastor (?), kaže da – nije.

Jxlspsp
3 godine prije

Sloboda govora.
Demokracija.

Mucke
3 godine prije

Eksplozivni videouradak koji principom “connecting the dots” dovodi do vrha piramide izvrsilaca i upire prstom u centar moci duboke drzave, odakle se proizvode dogadjanja u SAD ali i cijelom svijetu.
Autor dokumentarca M.Weaver i dvoje zvizdaca su ili ludo hrabri ili imaju necije garancije za dobro zdravlje.

Ante
3 godine prije

Ovo je video koji su zabranili. https://www.bitchute.com/video/DS7CN67XL1lb/

Mortimor
3 godine prije

amerika je IZVOR svakog ZLA i patnje na ovom svijetu. Kraj patnjama biti će kada uradimo kraj ovakvoj americi kakvu poznajemo danas.

weorgnwergwnergnweirgiwenriguwergwerg
3 godine prije

Pročijtate komentare na Bičutu dolje par njih koji negiraju Đonsa i ovu žensku kao i ja što sam davno rekao da je Đons podvaljen (vele i da je varan a i žena mu). Istražuj mi je ovo ostavio kad je maknuto sa juciotuba a onda kasnije ostavio na Bičutu, gledam ja i ništa se ne dešava pričaju priće, prestanem gledati odem dolje pročitati komentare, vidim vispreni skužili igru.

putnik83
3 godine prije

Yandex izlistava dokumentarac u tražilici,dostupan je na video platformi Bitchute..
Svakako pogledat.

Max
3 godine prije

Uzalud im trud snimka je još dostupna na drugim stranicama.

bauštelac
3 godine prije

2012-Transformacija Svijesti.com sve vam je tamo na pladnju

g6h8
3 godine prije

Dokumentarac se može pronaći na više adresa (Guglova pretraga). Imam stari OS i na većini tih adresa nisam mogao da startujem video. Ko ima isti problem može ovde da proba.
https://videos.utahgunexchange.com/watch/shadowgate-full-documentary_TUF2XW7MPHpnLFe.html
Vredi ga odgledati.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI