YouTube štiti trgovinu djecom, pedofile i vrebače zabranom intervjua i videa o filmu “Zvuk slobode”

YouTube cenzura filma Zvuk slobode
84 komentara

Primijetili smo da videoplatforma YouTube u vlasništvu Googlea ne dopušta nikome objavljivanje bilo kakvog sadržaja o novom filmu o trgovini djecom “Zvuk slobode”.

Prema YouTubeu, rasprava o filmu znači “kršenje smjernica zajednice”, što očito znači da YouTube podržava trgovinu djecom u svrhu seksa i ne želi da bilo koji od njegovih korisnika dovodi u pitanje taj stav.

Dvoipolminutni pregled filma u kojem glumi zvijezda Jim Caviezel navodno je povučen s YouTubea zbog kršenja smjernica zajednice platforme. To je potvrdio bivši suradnik Navy SEAL-a i CIA-e Shawn Ryan koji je objavio snimke zaslona iz pozadine svog YouTube računa – pogledajte dolje:

YouTube je nadalje proglasio sadržaj pod naslovom “Glumac Jim Caviezel razotkriva mračne istine iza trgovine djecom” “nepodobnim” za unovčavanje, što znači da YouTube kažnjava navedeni video ne dopuštajući kanalu koji ga je objavio da na njemu zarađuje.

Svatko tko na YouTubeu spomene “Zvuk slobode” u pozitivnom svjetlu suočava se s kaznom, demonetizacijom

Ispostavilo se da Ryan nije jedina osoba koju je YouTube kaznio jer je pokušao govoriti o “Zvuk slobode”. Mnogi drugi računi koji su prenijeli sadržaj u kojem se spominje film prijavljuju sličan tretman videoplatforme u vlasništvu Googlea.

Komentator Luke Rudkowski, na primjer, dobio je opomenu na svom računu jer je objavio recenziju filma. Rudkowskom je također blokirano učitavanje daljnjeg sadržaja dok ga YouTube ne odluči pustiti iz kućice za pse.

“Luke je opet maltretirao pedofile pa ga je YouTube kaznio”, tweetao je Tim Pool, voditelj i izvršni direktor Timcast IRL-a.

Inače, video Rudkowskog je još uvijek dostupan za gledanje na LukeUnfiltered.com.

Rudkowski je pokušao zatražiti od YouTubea da mu dopusti povratak videa, samo da bi platforma udvostručila svoj stav protiv njega. Sada razmišlja o postavljanju isključivo na Twitter i LukeUnfiltered.com, a potpuno zaboravi YouTube.

Tim Ballard, bivši vladin agent iz stvarnog života na kojem se temelji “Zvuk slobode”, u nekoliko je nedavnih medijskih istupa govorio o tome kako se mediji općenito “ometaju pedofilima i trgovcima ljudima”. Čini se da je YouTube dio te propedofilske kabale.

“Zašto biste htjeli lagati kako biste progurali plan čiji je cilj da djeca budu u zatočeništvu?” Ballard želi znati. – Nekako je bolesno.

U slučaju da još niste pogledali film, svakako pogledajte službeni trailer u nastavku:

“Cijeli ljevičarski konzorcij web stranica za razmjenu sadržaja, uključujući društvene mreže, započeo je rat protiv filma koji ima za cilj učiniti nešto mentalno najzdravije i najciviliziranije što je vjerojatno ikada, a to je podizanje svijesti protiv pedofilije i trgovine djecom u svrhu seksa”, napisao je jedan komentator, zapanjen odnosom YouTubea prema korisnicima koji promoviraju film.

“Vrijeme je da postavimo prava pitanja: tko su oni koji stoje iza ovog rata? Trebali bismo ih loviti dok iskaču iz svog skrovišta.”

Drugi je nagađao da su možda pedofili zaduženi za YouTube i Google, pa stoga ovi tehnološki divovi pokazuju takav animozitet prema promotorima “Zvuka slobode”.

YouTube, Google i ostatak Big Tech-a pomažu i podržavaju trgovinu djecom u svrhu seksa.

PedofilijaSound of FreedomTrgovina djecomYouTubeZvuk slobode
Pretplatiti se
Obavijesti o
84 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Herr
9 mjeseci prije

Amerika se poziva na svoj zakon da Sj Koreja izruci Americi americkog vojnika koji je pobjegao U Sj Koreju….Koga Amerika ovdje yebe u zdrav mozak? Cijeli svijet.

MarioS
9 mjeseci prije

Big tech štiti “napredno” i cenzurira “nazadno” i to nije nikakva nova vijest.
Tako je u zadnjih 10 – 20 godina i to raste proporcionalno s rastim moći big tech kompanija.
Bjesomučnim ponavljanjem onoga lošeg šta nas okružuje, bez osvrta na to šta napravit, samo se generiraju negativne emocije i podižu frustracije šta u konačnici cementira bespomoćnost.

Emiliano Zapata
9 mjeseci prije

Mene vise cudi a i poprilicno brine kako ranije niste primjetili da su sve te platforme i socijalne mreze u rukama zlog?
Zar je moguce zbilja da ce doci dan kad ce biti sve kasno a mnogi ostat ovako “iznenadeni”??
Mene nista ne iznenaduje a ponajmanje kad budu krenuli otvoreno s giljotinama raznog tipa…

ZZZ
9 mjeseci prije

YouTube ima svog gazdu a to je Google. Google radi onako kako mu americka vlada u sjeni i Washingtonu odredi.

Гавран
9 mjeseci prije

Protokoli sinskih mudraca (pdf) su mi u početku delovali kao čista propaganda ruske carske policije (Ohrana) protiv Jevreja (Hazara). Danas se prisećam optužbe za kidnapovanja dece radi podmlađivanja kabalista. Sada se to ptvrdilo i zove se izdvajanje adenohroma.

Ivan Bgd
9 mjeseci prije

Desavanja oko filma pokazuju da ti zlikovci nisu neka marginalna pojava sa kojom organi reda mogu lako da se izbore. Ne, to su monstrumi koji su na jako uticajnim mestima, mestima moci, odakle mogu da kreiraju tokove i desavanja u drustvu. U zadnje vreme se eksponencijalno intenzivira njihov rad da bude “sto gore, to bolje”, jer ovo je pravi rat u kom je satanistima cilj da potpuno potpuno izopace i uniste covecanstvo.

Ivan
9 mjeseci prije

Ima li ista vise normalno da dolazi iz te septicke jame od Amerike?

Гавран
9 mjeseci prije

Naslov knjige sam govori. Sveta Rusija protiv Hazarije, Tatjana Gračova (pdf)

Filip
9 mjeseci prije

Svatko tko cenzurom brani zločin je suučesnik u istom.

Da, I??
9 mjeseci prije

Zasto ovaj cijenjeni Portal ne stavi Film na svoj server I pokaze da je protiv pedofilije?

Ante
9 mjeseci prije

Ovo što se događa je vam je odlična municija da se tak izrazim u raspravi o koliko je zapravo dobar taj zapadni svijet. Samo morate znati da ne treba osuditi cijelu Ameriku jer takav način će biti kontraproduktivan. Treba točno ukazati tko su krivci za određene događaje. A to su u ovom slučaju svi oni koji stoje iza cenzure oko ovog filma.

Ivek
9 mjeseci prije

Pa u Hr i zambiji je legalno prošvercati djecu iz konga u zambiju i dobiš papire na sudu u Zlataru da su hr državljani.

ljena bitanga
9 mjeseci prije

Vlasnik youtube-a je Google.
Ikona google-a na browseru je sastavljena od tri šestice.
Apple!? Odgrizena jabuka!
Et cetera…

dona
9 mjeseci prije

dok ne počnu padati glave tih pedofila, krenuvši od vrha vlasti nema mira,svi su oni dobro umreženi kao sekta

ljena bitanga
9 mjeseci prije

Vlasnik youtube-a google.
Ikona na browseru google-a je komba 3 šestice.
Apple? Odgrizena jabuka.
Et cetera.

Tjeskoban Jelačić
9 mjeseci prije

Upravo pogledao dva trailera i intervju od Mel Gibsona na YT.

Tjeskoban Jelačić
9 mjeseci prije

Upravo pogledao dva trailera i intervju od Mel Gibsona na YT.

eks
9 mjeseci prije

Isti monstrumi, koji promovišu pedofiliju, LGBT , satanizam, lažnu demoratiju i lažna ljudska prava, sada vode rat protiv Rusa u Ukrajini. To ne vide i ne shvataju samo glupi i zaludjeni rusofobi. Rat izmedju Rusije i monstruma sa zapada , vladara tame predvodjenih američkim manijacima, to je rat dobra protiv zla. Svo zlo dolazi od Londona i Vašingtona.

eks
9 mjeseci prije

Šire se zapadne vrednosti – otvoren je prvi LGBT vrtić u Nemačkoj – u Berlinu . To pripremaju i nama na Balkanu, dok šire rusofobiju , a “iza ledja” sprovode svoju monstruoznu agendu.

Red Dog
9 mjeseci prije

Niko ne zabranjuje film. Dostupan je i na intrnetu.
Samo sto su neki konstatovali da Caviezel ima veza sa QAnonom. Kao sto Cruise ima sa Scientologima.
QAnonovci su izmislili „neprijatelja“ i sad se kao bore protiv njega.
YT ne pusta, ako je to istina, da QAnonovci ne bi dobili zeljenu platformu.
Kako je krenulo ce postovi oko toga sigurno voditi do konflikta.

Schwarze Hunderte
9 mjeseci prije

Pa dajte svim zainteresiranima link za preuzjet film i tako , probijajte blokadu !!! ——->>>> veed.io/view/0c005224-b286-4c52-9fa0-345dbad5fdec/8ebef267-7f42-4efa-846d-272e25633a0d?sharingWidget=true&panel=share 🍸

ljena bitanga
9 mjeseci prije

Četvrti put !
Google je vlasnik Youtube-a.
Ikona google na pregledniku se sastoji od tri šestice.
Apple logo je odgrizena jabuka.
Eto cetera.

C.F.
9 mjeseci prije

I dalje na trecem mjestu po zaradi , 20 miliona tjedno…
Od kud film koji se naveliko cenzurira i dalje zaraduje vise od Mission impossible i Indiana Jonesa ?
Unatoc opcoj cenzuri on se i dalje prikazuje tamo gdje Vanguard i Black Rock posjeduju.
Sto se tu zapravo stiti?
Zarada?

Magefun
9 mjeseci prije

Jubito je Google!

Selena
9 mjeseci prije

Kjubrik nije dočekao montažu filma,,Širom zatvorenih očiju”, reperi koji su govorili o pedofilskoj industriji nađeni mrtvi – drug overdose, Epštajn se obesio o kvaku (?!) sedećki itd. A oaj filmić postade blokbaster, svi živi, zdravi i berićetni. Zar ovo ne liči na varijantu – Snimili smo film sami o sebi i pokazali vam srednji prst.

Zvrk
9 mjeseci prije

Lik kojega se glumi je stvarna osoba koja je po vjeroispovijesti mormon. To je posebna sljedba proizašla iz kršćanstva. Njihove organizacije financiraju film i usput propagiraju svoj nauk.

Max
9 mjeseci prije

Bit će im suđeno.

CAN
9 mjeseci prije

Pedofilija caruje golivudom ,već 10ljećima!

Stela
9 mjeseci prije

A što ste očekivali? Svojedobno je jedna prolupala profesorica s američkog koledža predlagala da se pedofile oslovljava kao “osobe koje privlače maloljetnici”. Ne možeš više reći bobu bob, popu pop. Valjda je postalo politički nekorektno primjetiti da je netko pedofil.

Istina
9 mjeseci prije

Čemu se čudite.
Bajden uredno godinama šlatari i hvata maloljetnice i to se javno pokazuje. Ima dosta snimaka gdje se vidi. Kada to radi javno, što svi skupa rade tajno.
Crkva se kazni i kazni naplaćala za pedofiliju i dalje postoji.
Onaj nesretnik je sa onom kčerkom čiji je otac držao medije podvodio maloljetnice svima koji su na položajima u zapadnim sustavima vrijednosti.
Sada imamo cijelu filozofiju i kult priznavanja raznolikosti koje su u manjini ali su nametnule da svi moraju poštovati i ne protivit se tome. Čisti fašizam, jednoumlje i dikatura gdje manjina terorizira većinu svojim stavovima i tko se pobuni biva označen i marginiziran.
Oni koji bi nešto trebali kužit i mijenjat ošli na partijanje po Mediteranu i vode revoluciju slikama na Viber.
To je kratki prikaz stvarnosti.

Antee
9 mjeseci prije

Kao i kod bojkota Bud Light piva…samo odjeb generira promjenu…nije YT jedini…u stvari sam prešao na Bitchute, odysee i rumble a YT koristim manje id 2,3% vremena ako se zaželim idiotskih sadržaja tipa funny, fail ,instant regret…

marez
9 mjeseci prije

Ima možda ko link do filma (samo da ni scriner)

9 mjeseci prije

Big tech jesu pedofili..

Primat
9 mjeseci prije

da se mi puno ne zajebajemo… ovo “kinematografsko ostvarenje”, ne bi ubralo, niti 5% novca, a koje bere, pod siroche-brendom, “zabranjenog..”!
pa to su, bar, dobro znane, stare, olinjale – marketinske tehnike..
i sve to skupa tema, slike, projekcije, aluzije, uvlacenje u perverziju, ukljucujuci i ovaj film, sluzi samo dodatnom uronjavanju u apatiju i disfunkciju!
sto je najsexepilnije, ..tu novac, – uopce nije bitan. ..on je tu usput, ..da vam podstakne zlijzde za slinjenje… pare, pare…da je meni…
jos samo jedan, – baceni urok!

rjesavajte se uroka ljudi, prestanite bit “dragi gledaoci”, prestanite se “smjestati u glave” pedofila, pedera, pervertita, ubojica, lopova, oce-ubojica i babo-jebaca…
tako oni proizvode nove! ..tako cete vi, postat novi pervertit, koji pristaje biti “nemoćan” i bez-znacajan, …a u isto vrijeme, krajnje okrutan, – prema slabijima od sebe!
zivite SVOJE zivote.
s ovim, ..vas samo omeksavaju ko hobotnicu prije peke.

Lucija, prva
9 mjeseci prije

“Balet ruskog Boljšoja, nepoželjan na Zapadu, putuje na prvu turneju nakon covida.” —- u Kinu. Na Zapadu je nepozeljno SVE sto je pristojno, kulturno, duhovno i moralno obrazovano. Nije to slucaju samo sa Ruskim baletom, oni proganjaju sve pametne ljude, Nobelovce, doktore, profesore i razne znanstvenike i bilo koga tko se usudi govoriti i propagirati bilo sto duhovno i moralno zdravo i uzviseno. Pozeljni su samo teroristi, nacisti, fasisti, genocidasi sa otrovnim vakcinama, pedofili, trgovci robljem, drogom, organima, oruzjem i svim i svacim. Sto vise zla ucinis i vece zvjerstvo nad ljudskim rodom, to ti je visa fotelja i pozicija u Americi na vlasti i gore u Briselu. Ovo je na zalost tuzna istina dekadencije Zapadne civilizacije, okupirane Amerike u rasulu i svih drzava na Zapadu u rasulu, koje je okupirala mafija, Hazarska mafija preciznije, i domaci izdajnici na vlasti koji sluze tome ZLU sto razara svijet sa svojim zvjerstvima… Čitaj više »

goran
9 mjeseci prije

ma tko jebe youtube i google mi svi ostali normalni ljudi kojima je stalo i do tudje djece ne samo svoje čemo se borit protiv tih monstruma mater im jebem,sve bih ja njih pročistio putem vatre
a zvuk slobode je dosad najbolji film koji je izašao iz produkcije holivuda

Maja
9 mjeseci prije

Postavila sam na mom fb profilu kao objavu film(titlovan na francuski jezik) i za divno čudo nisu ga stopirali do sada!?

Trajko
9 mjeseci prije

Postavlja se temeljno pitanje; može li koncentracija ( financijske) moći oduzeti stečena prava ostalima?

Rimtutituki
9 mjeseci prije

Ovo se radi odavno. Nadjite stew banon war room,pa sta godt svjedoci,10pimuta jaca i sladja od heroina sa misticnim osjecajima,tako opisuje adenocrom,teorija kurca a n zavjere.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI