Zapad uništava globalni ekonomski sistem

Putin
62 komentara

Zapadne zemlje ruše postojeći okvir globalnih ekonomskih odnosa koji su i same pomogle u izgradnji, rekao je u utorak ruski predsjednik Vladimir Putin, dodajući da se mnoge zemlje protive tome.

Govoreći na plenarnoj sednici Istočnog ekonomskog foruma u Vladivostoku, Putin je naveo da se pejzaž međunarodne ekonomije delimično menja zato što „ neke zemlje, pre svega zapadne nacije, uništavaju sistem finansijskih, trgovinskih i ekonomskih odnosa sa svojim ruke.”

Međutim, ova destruktivna aktivnost se poklopila sa širenjem “prave poslovne saradnje”, uključujući mnoge nacije širom svijeta koje se odupiru svakom vanjskom pritisku i slijede svoje nacionalne interese, rekao je Putin.

“Oni ne daju prioritet privremenim političkim događajima, već promociji vlastitih projekata… koji donose direktnu i dugoročnu korist njihovom stanovništvu”, rekao je Putin, dodajući da to dovodi do pojave novog međunarodnog modela “koji nije oblikovan Zapadnim standardima i opskrbi odabranoj ‘zlatnoj milijardi’, nego cijelo čovječanstvu i multipolarni svijetu u razvoju.”

multipolarni svijetrusijazapad
Pretplatiti se
Obavijesti o
62 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
eks
7 mjeseci prije

Zapad uništava globalni ekonomski sistem a rusi ga popravljaju a bem ti pleme pa koja glupost.

Zbljuvvvv
7 mjeseci prije

uništavaju sistem finansijskih, trgovinskih i ekonomskih odnosa sa svojim ruke.”ahahaha

Toni
7 mjeseci prije

Dnevna doza plakanja

Starlight
7 mjeseci prije

Schwabov ucenik Vlado Selomov i dalje nastavlja da glumi. Postojeci financijski sistem unistavaju vlasnici privatnih cionistickih centralnih banaka, privatnog MMF-a, Svjetske banke… a ne “zapadne” nacije kako kaze cionisticki lutak Putin. Cilj je gojime i na “zapadu” i na “istoku” prorjediti i digitalizirat nametanjem tzv. digitalnog identiteta i digitalnih valuta centralne banke CBDC. Cio zidovsku bankari imaju monopol nad izdavanjem novca koji podredjuje sve “vlade” svijeta. Sto se tice “multipolarnosti” i tzv. BRICS je takodjer cionisticko preduzece: Petnaesti godišnji samit BRIKS-a održan je krajem avgusta u Johanesburgu u Južnoj Africi. U okviru svečanosti, države članice potpisale su „Deklaraciju iz Johanesburga II — BRIKS i Afrika: Partnerstvo za uzajamno ubrzani rast, ‘održivi razvoj’ i inkluzivni multilateralizam“. Kratak rezime: UN su kamen temeljac „međunarodnog sistema“, a članice BRIKS-a su posvećene punoj „implementaciji Agende za održivi razvoj 2030.“ „Javno-privatna partnerstva“ će pomoći da se obezbedi „održivi razvoj“, a BRIKS je uzbuđen zbog rada… Čitaj više »

držnedaj
7 mjeseci prije

Neizabrana šefica Europske unije, predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen, apelirala je na svjetske čelnike da uvedu globalni sustav “digitalnog identiteta” za građane. Čelnik EU-a uputio je ovaj apel u govoru na sastanku “Jedna budućnost” na summitu G-20 u Indiji u nedjelju. Moćni birokrat pohvalio je digitalnu infrastrukturu koju je EU stvorila za “putovnice za cijepljenje”. Dodala je da će isti sustav stvoren za putovnice za cjepiva sada biti ažuriran kako bi podržao globalnu digitalnu identifikaciju. Izjavljujući da će “budućnost biti digitalna”, von der Leyen također je pozvala globalne institucije da reguliraju umjetnu inteligenciju (AI) i nadolazeću globalnu digitalnu identifikaciju. “Danas bih se želio usredotočiti na umjetnu inteligenciju i digitalne infrastrukture”, rekla je von der Leyen, bivša njemačka ministrica obrane. Kao što je opisano, umjetna inteligencija nosi rizike, ali također nudi “ogromne mogućnosti.” “Ključno pitanje je kako možemo iskoristiti tehnologiju koja se brzo razvija”, rekla je. Na Twitteru Usrulja… Čitaj više »

Schwarze Hunderte
7 mjeseci prije

Pa pusti ih onda neka idu u p.m sa vlastitim ludilom !!!! Gradi sebe i one u dobroj namjeri s pram tebe i tvojih ! Spram ovih – ZID !!! Filtriraj tko uopće može ući čak sa bilo kome uopće i pričati ! Te fino porazmisli o raskidu svih , diplomatskih odnosa sa zemljama , članicama NATO plus Novi NATO i napusti UN !!! Kinezi će i onak za tobom jer je i njima pun k. ovih maniaca pa formirajte iznova nekakovo Društvo Slobodnih Naroda što ti onda omogućava , dotuč hidru Centralna Bankarstva ! Dakle !!! Nema uvoza iz NATO – NULTI export prema NATO + VISOKO FILTRIRAJUĆI – ZID ! Heeebi ga brate !!! Prije 48 sati si dobio izbore o KOJIMA NITGDJE NA ZAPADU NITI SLOVA 😁 sa 70 i neki % UKLJUČUJUĆ I NOVOINKORPORIRANE TERITORIJE ŠTO OVE IZ NATO DOVELO DO PJENE NA USTIMA 🤣 👍… Čitaj više »

držnedaj
7 mjeseci prije

Jesu li ukrajinski predsjednik Zelensky i ruski Vladimir Putin su globalisti Pogledajmo izbliza politike i akcije koje su obojica poduzeli u proteklih nekoliko godina. Autori Paul Smeaton i Michael Haynes (LifeSiteNews) – Nedavna dramatična eskalacija sukoba između Rusije i Ukrajine ponovno je potaknula velik dio svjetske populacije da se intelektualno pozabavi temom o kojoj su prije znali vrlo malo. Kao i kod izbijanja COVID krize, kada su mnogi od nas pokušali steći malo razumijevanja teških znanstvenih i medicinskih koncepata koje smo prethodno zanemarivali, posljednjih tjedana mnogi od nas su se borili s izazovnim pitanjima o političkoj situaciji u Istočnoj Europi. Drugi su se, naravno, usredotočili na pokušaj razumijevanja ključnih moralnih pitanja u kontekstu sukoba koji postaje veliki dovela do humanitarne krize. U ovom članku želimo se usredotočiti na različita, ali povezana pitanja. Prije nego što su zapadni mediji svoju pozornost usmjerili na rat između Rusije i Ukrajine, što se još… Čitaj više »

Podsjetnik
7 mjeseci prije

Srećom, Putin je tu,
On će popraviti stvar
Njegov moto – mir, mir, mir I Srećom I blagostanje svakome
Rusa I kineza vise od milijarde

Just
7 mjeseci prije

To je i te kako istina

Jomla
7 mjeseci prije

Davno zamijećen “paradoks”: Ali kada to stavite u kontekst preslagivanja svijeta, svjetske ekonomije, svjetskih financija, političkih utjecaja… 😛

hajde
7 mjeseci prije

Cvile NATO-vci

Roko
7 mjeseci prije

Rusija i Putin su mi svaki dan drazi.

Tupko Glupko
7 mjeseci prije

Ta ‘zlatna milijarda’ koju Putin često spominje u zadnje vrijeme može se dvostruko shvatiti, zato je i koristi.

Jedno shvaćanje je smanjenje svjetskog pučanstva sa 8 milijardi na 1 milijardu, a drugo shvaćanje je broj stanovnika koji žive u državama koje sankcioniraju Rusiju.

Ali tih čije države sankcioniraju Rusiju je oko 1,4 milijarde.
17% svjetskog stanovništva.
Da, sveukupno ih ima kao Kineza.
Ili kao Indijaca.

Srećko
7 mjeseci prije

Licemjerno je kad on o tom govori ! Naravno da je njegov interes da drugima nije stalo miješati se u ovaj rat i pomagati Ukrajini .

hiber
7 mjeseci prije

Ocito mu bas ne ide. Unistise ga zapadni partneri, pa sad stalno kuka. Umjesto 150 milijardi m3 izvoza u Europu sada im je udarna vijest da su povećali izvoz plina u Kinu 40%. Sa 20 na 30 milijardi.🤣🤣🤣

anik bontuči
7 mjeseci prije

dugovi su ono što uništava Zapad… Oni više troše nego proizvede. Zna to VVP.

Mrčikola
7 mjeseci prije

“Zapad”…kako da ne…”Stogodišnjim ratom”, “Tridesetogodišnjim ratom” i ubojstvom (ili vraćanjem “u gnijezdo” (tko toj bandi može išta vjerovat)) ruskog cara, majstori su završili svoje novovjekovne “razmirice”, a sa smrću brkatog Gruzijca otvoreni su im svi putevi prema stjecanju vlasništva nad planetom Zemljom i svim oblicima života koji na njoj obitavaju…i nad tkz. virusima, također😁…nažalost…kakvi hladni ratovi, blokovske podjele.., kakvi Putini, Xiji, miji, briji, trli, brli.
Slijedeća “pandemija” će bit “lakmus papir” za otkrivanje globalističkih “namještenika”, baš poput onog “indikatora B” pomoću kojega su otkrivali ljude-štakore u Papićevu “izbavitelju”.

Max
7 mjeseci prije

A pritom i sam sebe.

Lucija, prva
7 mjeseci prije

Putin je uništio i kokošLindu Oglasila se čo.banica, u polit.krugovima poznata kao blondie, kodnog imena “falio mi jogurt u djetinjstvu”: “Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je u nedavnom intervjuu za jedan britanski podcast na pitanje novinarke kazala kako smatra da se Rusija, hibridnom akcijom, umiješala u predsjedničke izbore 2020. godine, kada je izgubila od aktualnog predsjednika Zorana Milanovića. Za svoju tvrdnju, doduše, nije dala nikakve dokaze. “Taj LNG terminal je bio najveća sporna točka s Rusijom i vjerojatno je bio razlog za hibridne akcije…” I to nije sve !!!! Pridružio joj se i podržao je i Njonjo, poznatiji kao “biser u gaćicama na leopardov uzorak” Komentari: Istina je. Mene je Putin nazvao i rekao da ni slučajno ne glasam za nju. Vjerojatno je i sve ostale koji nisu glasali za nju nagovorio na to. To pricaj svojin bosancima Ako je tako, hvala Rusiji haha ja se sjećam Ruske namještaljke našmrkana kolinda… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI