Zapadni mediji pozivaju na genocid nad svim Rusima

65 komentara

Ukrajinska blogerka Melania Podoliak, istaknuta gošća zapadnih informativnih kanala, zahtijevala je da se Rusija i njen narod “izbrišu s lica zemlje”. Podoliak je u subotu pozvala na genocid nakon što je protuzračna odbrana njene zemlje navodno izazvala rusku raketu da pogodi stambeni blok.

„Apsolutno je pošteno da poželim da svi Rusi i Rusija budu izbrisani sa lica Zemlje“, napisao je Podoliak na Tviteru. “To nije govor mržnje, nije užasno od mene, to je samo POŠTENO.”

Podoliak je podijelila sliku stambenog bloka u istočnom ukrajinskom gradu Dnjepru, za koji je rekla da je uništen “nakon ruskog raketnog napada”. Dok je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski rekao da je zgradu pogodila ruska raketa, njegov savetnik Aleksej Arestovič je kasnije priznao da je projektil oboren ukrajinskim protivvazdušnim oružjem, zbog čega je pogodila zgradu.

Komentatori na Tviteru osudili su Podolaka da je “proetničko čišćenje”, ali ukrajinska blogerka je ostala pri svojoj izjavi, odgovarajući na kritičare psovkama.

U nastavku tvita u nedjelju, opisala je Arestoviča kao “jebenog morona”.

Prije nego što je pozvao na smrt više od 143 miliona ljudi, Podoliak je bila hvaljena na Zapadu. Bivša službenica ukrajinskog parlamenta, predstavljena je na NBC News- u kao “politički aktivista” koji zahtijeva da Zapad pošalje teško oružje u Kijev, a na Fox News- u kao “medijski konsultant” koji poziva na sankcije Moskvi. Na svom YouTube kanalu gledaocima nudi linkove za doniranje novca ukrajinskoj vojsci.

Rusko ministarstvo odbrane saopćilo je u nedjelju da je subotnja raketna baraža bila usmjerena na “sistem vojne komande i kontrole Ukrajine i povezane energetske objekte”. Moskva je više puta poricala da je ciljala civile, navodeći da je raketna kampanja pokrenuta protiv ukrajinskih vojnih i infrastrukturnih ciljeva kao odgovor na ukrajinske „terorističke“ napade na sopstvenu infrastrukturu, uključujući Krimski most.

Podoljakrusijaukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
65 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
1 godina prije

Ne razumijem..koji zapadni mediji pozivaju na genocid nad ruskim stanovnistvom??hvala.

Promatrac
1 godina prije

Pošteno bi bilo organizirati specijalnu operaciju, eto to bi bilo pošteno, iako me nije briga.

Max
1 godina prije

Što je babi milo to joj se i snilo. Ali gdje su sada cenzori koji zabranjuju i Čajkovskog?

Ziv je Geza
1 godina prije

Do u natrag 20 tak godina,mislio sam da su zene po prirodi stvari( impuls i instinkt kao sto je to majcinstvo)njeznija, dobrohotnija i po prirodi miroljubivija stvorenja od muzijaka primata vrste.

Medjutim od kad su zene poput van der lajen, podoliak, olbreit,kitarovic…..
Zajahale na pozicijama moci, shvatio sam da zene treba drzati sto dalje od pozicija moci,jer ce nam u suproptnom svima doci glave.

roberto
1 godina prije

Ova je fakat miroljubiva..hehe
Nema šta…prava blogerka..hehehe..što god to značilo..

tihobl
1 godina prije

Два батаљона Оружаних снага Украјине напустила су линију фронта у Артјомовску и Соледару због недостатка муниције, преноси “Ел Паис”.
Присуство проблема са снабдевањем потврдио је и командант тенка 24. механизоване бригаде Оружаних снага Украјине. Он је признао да је од шест возила која се налазе у његовим редовима, само једно остало у функцији – његово.

Amar
1 godina prije

Da Rusi zele da gadjaju civile oni bi vec unistili sve ukrajinske gradove.Mozda bi ova pametnica mogla pozvati na unistenje izraelaca koji vec godinama vrse genocid na palestincima,ili na unistenje amerikanaca koji su od drugog svjetskog rata u raznim intervencijama masakrirali vise civila od samog hitlera,i koji su takodje napravili Gvantanamo Bay.

1 godina prije

Kao da se igramo gluvih telefona: portal daje neprecizne naslove koji ne odgovaraju tekstu, čitaoci prihvataju tekst prema naslovu i rezultat je pogrešna percepcija.

Dakle:

  • blogerka jeste bila gošća zapadnih medija
  • blogerka jeste pozivala na genocid Rusa… ali preko Tvitera!!! a ne kao gost zapadnih medija

———————
Daleko od toga da podržavam rad MSM-a ali ne možemo biti istovremeno i histerični i objektivni. Ovde su pojedinci opravdavali tezu da “cilj opravdava stretstvo – ako je suprotna strana lažljiva onda mi treba da budemo još veći lažovi”!

Ne, laž možda donese privremenu korist ali na duže staze je sigurna propast.

tihobl
1 godina prije

Витолд Модзелевски, колумниста недељника Мисл Полска, рекао је да је русофобија у Пољској постала главно политичко оруђе.

Према речима Модзелевског, и политичка елита земље и опозиција користиле су овај алат. Штавише, ова два табора су се чак „такмичила једни са другима на пољу антируске реторике“.

У чланку се такође наводи да је русофобија одувек била једна од водећих тема у пољској политици, али је након почетка Новог светског поретка од стране Русије постала главни политички вектор. „После фебруара 2022. ово такмичење је постало једина осовина политичке агенде и почело је да добија гротескни карактер“, наводи се у чланку.

eks
1 godina prije

Gde su im sada cenzure zbog govora mržnje ?

Ringo10
1 godina prije

Da Rusi nemaju oruzja masovnog unistenja, Zapad bi im odavno priredio genocid i istrebljenje

Sardelino
1 godina prije

Zakasnila je.Postavila se u poziciju epigona.Vidila žaba da konj diže noge pa dignula i ona. Preduhitrili su je:

  • “Leh Valensa” koji je rekao da bi ruski narod trebalo svesti na cca 60 mil. jedinki.
  • “Makron” koji je otprilike rekao da on nije kao neki koji žele uništili ruski narod (očito je da se u nekim njemu bliskim krugovima razmjenjuju mišljenja o tome) jer bi to bilo nemoguće pošto je rusija moćna vojna sila. I on bi taj genocid podržao samo da rusi nisu moćna vojna sila.

Očito je da su nekim močnicima odkazale “brenze”.

Schroder
1 godina prije

Ovo je vise nego strasno Ruski narod nema nista sa ovim ratom Putin ne prestavlja cjeli Ruski narod Inace Ukraina je bila poznata po radanju djece za lovu za bogate Amirikance i za Zapadne zemlje Tamo je postajalo 100 bolnica gdje su koje su se bavili prodajom beba , mislim Ukrainke su nosile 9 mjeseci bebu i za nekoga Amerikanca za 15 tisuca euro a bolnice su zaradivale 40 tisuca euro Mislim da taj biznis i u ratu ide dalje Nositi 9 mjeseci u svome stomaku djete i poslije se preda jednom paru bez ikakvi osjecaja. Mediji su ovdje odigrali veliku ulogu kao i politicari Ovaj rat je dogovoren a Zelenski glumi jednog predsjednika za Ameriku za veliku lovu Amerika je uvukla zapad u ovaj rat jer je to dogovor veliki sila da uniste Evropu zbog VELIKOG RESETA KLAUSA SCHWABA: On je napisao knjigu CETVERTA REVOLUCIJA 2016 GODINE I SVE… Čitaj više »

Guli
1 godina prije

Ja sam sreo i Hrvata koji tako misle. Kad sam pitao za razlog, uvijek je bilo ono u stilu Rusija je siromasna. Nikoji argument nine mogao promijeniti njihovo misljenje ni kad sam im rekao da po toj logici me bi imali pravo na zivot I Hrvati. Njihovo mozak je blokiran. Kako je to Amerika postigla?

onajnajglu...Dalton
1 godina prije

Što su ti žene…
Prvo je prijetila mami da će otići i udati se…
Onda je prijetila mužu da će otići i vratiti se mami.
Sad prijeti Rusima…

Stipe
1 godina prije

Propaganda ide dalje. Ova zgrada je srušena sa ukrajinskim s300 koji je skrenuo sa putanje.

Vojni analitičar
1 godina prije

Ukrajinska blogerka Melania Podoliak…” nije “zapadni mediji”. Ali danas kad se novinarstvo svodi na beskrajno kopipejstanje i gugltranslatiranje jednog te istog teksta u tisuću “medija” ili prepisivanje priglupih objava s društvenih mreža nadrljanih od strane potpunih i beznačajnih anonimaca, egzibicionista ili čak botova nije za čuditi da se ovo bulažnjenje nekakve beznačajne ukrajinske histeričarke željne pet minuta slavei vjerojatno s dva prsta paučine na pički tretira kao vijest i “pisanje zapadnih medija”. Pa ljudi Božji, ne možete piskaranje svake budaletine na Tviteru tretirati kao vijest i senzaciju.

Jere
1 godina prije

I Rusiji jedan reziser, dobitnik oskara se nasao na EU listi sankcija. Da je radio protiv Rusije dobio bi NATO nagradu Saharov.

goran
1 godina prije

ovakve što govore da je pošteno pobit sve ruse poručujem draga gospodično digni to lijeno dupe sjedni u prvi avion i odlazi u ameriku i tamo radi što te volja,ovdje u europi nisi više poželjna ni ti ni svi koji tako razmišljalju.
umjesto da kriviš svog predsjednika koji je potrčko americi i eu ti želiš smrt svih rusa.
a toliko zla su napravili amerika i nato i ti braniš te proklete ubojice a ruse bi uništila.
ti i mozak dva različita pojma

xyz
1 godina prije

Blogerka ? Pa i ovdje neki komentatori melju o Sarmatima i sl.(koji se ionako neće koristiti) pa život ide dalje. A usput dosta raketa podne ne civile što su ih je srušila Ukrajinska PZO i slučajno baš padnu na gradove. Čista slučajnost.

Sasa Sasa
1 godina prije

Ipak će Ukrajina biti izbrisana. Slava Rusiji, spasiocu planete.

Rimtutituki
1 godina prije

Kurvetina ukro DOC

Karlovac
1 godina prije

@ Tucker Carlson. Najprije dodje mrznja iz americke vlade, njihovog predsjednika pa kongresa, stranke nisu vazne, tad loptu mrznje prihvatu sva americka medija 100% nema iznimke, onda predje kao zaraza na Hrvate, recimo 80%, predje na ostale narode iz EU, na cijeli svijet. Na tom putu mrznja se usavrsava, mrznja se perfektira I tad se pojavu psihicki ostecene osobe pa trazu javno ubijanje svih Rusa da im se rastura drzava kao sto je Rim rasturao zidove AD 70 ili kao sto je Rim rasturio Kartagu, pocme se govoriti o tribunalima za ratne zlocine, odavno prije ovoga svega se legalizirala pljacka ruske imovine, silovanje Rusa u inozemstvu, grancie nema, oni postanu free game, divljac u sezoni lova. Zao mi je Rusa ali mnogo su krivi oni sami njihovi politicari pa i sam narod.Napravljeno je mnogo gresaka. Izgleda mi da zadnjih par stoljeca upada neprijatelja u Rusiju ih je malo naucilo pameti.… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI