Zataškavanja smrti od Covid-19 i nuspojava uzrokovanih cjepivima. Zviždači – medicinske sestre otkrivaju kako se na njih vrši pritisak kako VAERS-u ne bi prijavljivale smrtne slučajeve i nuspojave

Zataskavanje nuspojava i broja smrtnih slucajeva od cjepiva
39 komentara

Kao što smo ranije izvijestili ovdje na vijestima o utjecaju na zdravlje, vladin Sustav izvješćivanja o nepovoljnim događajima protiv cjepiva (VAERS) sada navodi dvostruko više smrtnih slučajeva nakon vakcine protiv COVIDA-19 u posljednjih 9 mjeseci nego smrti nakon SVIH cjepiva u posljednjih 30 godina!

Ne samo da se ovi podaci iz vladine baze podataka NE prenose u korporativnim medijima koje financira farmaceutska industrija, nego se sada javljaju i medicinske sestre i drugi djelatnici na prvoj crti, koji govore da se zapravo prijavljuje vrlo mali broj smrtnih slučajeva i nuspojava od cjepiva protiv COVIDA-19 VAERS-u zbog ogromnog pritiska koji dolazi od strane zagovornika cijepljenja.

Korporacijski mediji cenzuriraju njihove glasove.

Evo video izvješća koje smo sastavili o zviždačicama – medicinskim sestrama (uključujući svjedočenje pomoćnika liječnika) koje objašnjavaju koliko je teško bilo kome podnijeti prijavu o nuspojavama i smrti od cjepiva za COVID-19.

 

Dakle, koliki je STVARAN broj onih koji su već mrtvi ili imaju trajne probleme zahvaljujući nuspojavama od COVID-19 cjepiva?

Dr. Jessica Rose nedavno je napravila stručnu analizu podataka o VAERS-u i problema podcjenjivanja. Doktorica Jessica Rose je diplomirala primijenjenu matematiku, magistrirala je imunologiju na Memorijalnom sveučilištu Newfoundland u Kanadi. Doktorirala je računalnu biologiju na Sveučilištu Bar Ilan, a zatim je doktorirala na Hebrejskom sveučilištu u Jeruzalemu iz molekularne biologije.

Ovo je možda najsjajnija analiza VAERS podataka koje sam do sada vidio. Dr. Rose je napravila neovisnu analizu jednog VAERS događaja, za koji su FDA i CDC priznali da je nuspojava temeljena na ispitivanjima prije nego što su injekcije uopće odobrene, anafilaksija, a zatim su pogledale neovisne studije koje su pokazale učestalost anafilaksije kako bi se utvrdio pravi postotak, u usporedbi s onim što se zapravo izvještava u VAERS-u.

Otkrila je da se u VAERS-u četrdeset i jedan puta premalo izvještavalo o anafilaksiji. Uzimajući tu varijablu, a zatim je primjenjujući na druge događaje, poput smrti, došla je do brojke od 150.000 umrlih.

Autor: Brian Shilhavy
cijepljenjeCjepivaCOVID-19NuspojavesmrtZataškavanje
Pretplatiti se
Obavijesti o
39 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Žvuž
2 godine prije

Jednostavno je nemoguće ušutkati sve koji se usude progovoriti, a posebno je nemoguće ušutkati prijenos informacija “od uha do uha”. Problem je što je još uvijek previše hipnotiziranih čarobnim pravokutnicima iz kojih mantraju razni dnovinari, Markotićke, Capaci, Beroši, Đikići, a kojima hipnotizirani vjeruju više nego svojim očima i ušima. Mnogi su toliko hipnotizirani da ne vjeruju logici čak ni kad ih (ili njihove najbliže) iznenada spraši infarkt, moždani ili neka treća zdravstvena nevolja neposredno nakon što u sebe uštrcaju sveto cijepivo.

Hipnoza pod kojom su nesretnici koji su potpali pod nju je neviđena i sasvim sigurno okultnog porijekla jer drugog racionalnog objašnjenja nema.

Što bi rekao Sherlock Holmes: kada odbacimo sve ono što sigurno nije objašnjenje, ono što preostaje, koliko god čudno bilo, JE objašnjenje.

Max
2 godine prije

Zločin

Ra-Tutankhamon
2 godine prije

Možda nije uz ovu temu ali evo jednog mog iskustva od danas u 10 sati i 50 min..Uz kavu na jednoj terasi prijatelj i ja dotaknemo se teme cij-eplj-e-nja i svega ostalog vezanog uz to.U blizini konobar, čuje naš razgovor, gdje sam spominjao mogučnost da putem qr koda isčitam pod kojim se brojem vodi, i kaže da je on dva puta ci-jep-ljen i nek probamo da vidimo ima li istine.Prijatelj odmah vadi mobitel i pita ga koja ruka je u pitanju?…tako uz lijevu ruku on približi na nekig 2-5 milimetara od ruke, prođe lijevo desno i očita se broj-3222021194118.On probljedi a mi onako prvo začuđeni prasnemo u smijeh i kažemo počni lajati sad si či-pi-ran.
Molio bih sve Vas da probate na nekome tko je primio taj bučkuriš i da vidimo što je u pitanju.
Sad ću probati na još nekoliko njih da vidim.
Hvala

petar schroder
2 godine prije

NOVE VJESTI PATHHOLOGEN UNTRSUCHEN TODES- FALLE NACH CORONA IMPFUNG NA OVOME PODCAS MOZETE CUTI STA SU PATOLOGI NASLI KOD UMRLI OD CJEPIVA Meni je tesko prevesti medicinske rijeci na hrvatskom

Kažun
2 godine prije

How COVID vaccine destroyed my life, 64-year old doctor lamentshttps://nationaldailyng.com/how-covid-vaccine-destroyed-my-life-64-year-old-doctor-laments/

GoCro
2 godine prije

Prije nekoliko tjedana umre zdrav 42.godišnjak(poznanik) , a patologa ustvrdi da je dobio moždani udar nakon epileptičnog napada.
Problem je bio što pokojnik nije imao epilepsiju ali to nikoga nije briga isto kao i što je bio svježe cijepljen.

neznanje
2 godine prije

h ttps://ideje.hr/najnovije-spoznaje-o-rijetkim-nuspojavama-razlicitih-cjepiva-i-usporedbe-s-efektima-zaraze-virusom-sars-cov-2/

ledeno doba
2 godine prije

istinomprotivlazi.info/component/k2/1337-eu-nakon-covid-uboda-24-526-smrtnih-slucajeva-2-317-495-ozlijedenih-od-toga-1-126-86-tesko

Miljac
2 godine prije

Kuma od moje stare skoro oslijepila nakon prvog uboda a njena dr rekla to je slučajno i nije htjela staviti pod nuspojavu, sranje totalus!

Jomla
2 godine prije

Jedino OBDUKCIJA može utvrditi stvarni fizički uzrok smrti!
Ah da, obdukcije su ZABRANJENE!
Zašto li, zbog čega li… ?

Kujundžuša
2 godine prije

Kad će se oformiti parastožer?(najavljeno na festivalu) Vrijeme je, pritisak je sve veći!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI