Zelenski prijeti Putinovoj unučadi

Zelenski
42 komentara

Ukrajinski čelnik održao je vrlo osoban govor na Svjetskom gospodarskom forumu u Davosu

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski zaprijetio je cijeloj obitelji ruskog predsjednika Vladimira Putina “kaznenim suđenjima” i dugim zatvorskim kaznama, tijekom govora na Svjetskom gospodarskom forumu u Davosu u utorak. Obraćanje Zelenskog okupljenima budućih globalnih čelnika bilo je usmjereno na traženje više oružja, novca i streljiva, kako bi se mogao nastaviti boriti protiv Rusije. U jednom je trenutku ipak spomenuo obitelj ruskog čelnika. Putin neće “počivati u miru, ni na ovom ni na onom svijetu”, rekao je Zelenski. Ni njegova djeca, ni njegovi unuci”.

Ruski je čelnik “jedini razlog zašto razni ratovi i sukobi traju” i mora se smatrati odgovornim kako njegova “agresija” ne bi ohrabrila druge “autokracije”, inzistirao je Zelenski. “Da, mi nismo teroristi i stoga će to biti kaznena suđenja”, nakon kojih bi Putin i cijela njegova obitelj proveli “dugi, višegodišnji odmor” iza rešetaka, dodao je.

Zelenski je često inzistirao na tome da se Ukrajina ne bavi terorizmom, priznajući iako je priznao da bi eliminirao Putina, kada bi mu se za to ukazala prilika. Ukrajinska sigurnosna služba, SBU, upravlja posebnom jedinicom za ubojstva od 2015., prema njezinom bivšem šefu. Washington Post nedavno je istaknuo SBU-ovu kampanju ubojstava pokušavajući odvratiti bilo kakvu krivnju od CIA-e, koja je duboko ukorijenjena u ukrajinskoj obavještajnoj službi. Ukrajina je ciljala lokalne ruske dužnosnike, kao i novinare kao što su Darya Dugina i Vladlen Tatarsky. Pisac Zakhar Prilepin preživio je pokušaj atentata, dok su ruske sigurnosne službe osujetile napad SBU-a na glavnu urednicu RT-a Margaritu Simonyan u studenom.

Zelenski je spomenuo Putinove unuke samo dan nakon što je Anne Applebaum, američka novinarka i supruga poljskog ministra vanjskih poslova Radeka Sikorskog, izjavila da ruski predsjednik “ima unuka s nizozemskim državljanstvom”. Njezin izvor bio je suradnik Alekseja Navaljnog, ruskog blogera koji je zatvoren zbog pronevjere.

Ruski predsjednik bio je u braku od 1983. do 2013. godine i ima dvije kćeri, koje su ostale izvan svjetla medijske pozornosti. Njegovu bivšu suprugu Lyudmilu Ocheretnayu sankcioniralo je Ujedinjeno Kraljevstvo 2022. godine.

DavosPutinZelenski
Pretplatiti se
Obavijesti o
42 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
3 mjeseci prije

Čovek ima interesantne ideje – sada je smislio da prodaje reparacije koje “će tek dobiti”.
Da vidim, pa ako su uslovi povoljni da kupim te obveznice – biće sigurna zarada :)))))))))))))))

Keki
3 mjeseci prije

Nije se sjetio svoje što rade genocid u Palestini spomenuti.

nastran
3 mjeseci prije

ovaj je poludio od očaja

žile29
3 mjeseci prije

Hahahah koji pačenik ovaj narkomančina da boźe sačuvaj

tuf
3 mjeseci prije

“Zelenski je spomenuo Putinove unuke samo dan nakon što je Anne Applebaum, američka novinarka i supruga poljskog ministra vanjskih poslova Radeka Sikorskog, izjavila da ruski predsjednik “ima unuka s nizozemskim državljanstvom” – što je ovo ako nije signal plaćenim ubojicama da tog unuka potraže, otmu i ubiju?

Bruno
3 mjeseci prije

Kada se prosjak nameće da bude svjetski lider i da kreira politike drugih država. Žalosno je to što ovi evropski jadnici primaju naređenja , ne od SAD, već od jednog debilnog pajaca, koji najmanje voli svoj narod. Sramota.

Sparkling
3 mjeseci prije

Izgleda da ovaj bolesnik i narkoman nije iscackao dovoljno mecku. Dok mu jedna ne doleti ispod kreveta.
Stvarno bolesno prijetiti otvoreno nekom duznosniku javno (bilo kojem) i to jos njegovoj obitelji.
Rusija ovaj rat mora na bilo koji nacin privesti kraju i pomesti ove bolesnike jer u nedostatku pobjede na terenu svakakve lazne zastave su moguce.
Lp

Josip
3 mjeseci prije

Zelenski ce jos ove godine nahraniti crve

BlueZg
3 mjeseci prije

Čovjek bi trebao u pdihijatrijsku ustanovu a ne u zatvor. Koja korist od toga? Da je Hitler strpan u ludnicu na početku a ne u zatvor, ne bi nikad od tamo izašao. Iako bi cionisti našli nekog drugog. Ko da je to problem. 🇵🇸🇷🇺🇧🇾

xyz
3 mjeseci prije

Ovaj čovjek je produkt zapadne ideologije i dobro pokazuje svo njeno satanističko i zlobno poslanstvo. Iza lepog zapadnjačkog omota se krije okorjeli zločinac i patološki psihopata.

Max
3 mjeseci prije

Zelenski je ostao živ zahvaljući Putinu.

xyz
3 mjeseci prije

Pa na zapadu se ovako prijeti svakom političaru, koji ne pleše po sionističko-američki ili želi misliti drugačije. Sav politički zapadni svet je ucjenjen pretnjama po život i familiju. Globalistička mafija političare i medije jako steže za uzde.

Čakija
3 mjeseci prije

Ovaj Zelenski če uskoro ostati bez muda i to bez anestetika….

Ventilator
3 mjeseci prije

Previše si je uzeo za pravo, a djecu ima i sam.

xyz
3 mjeseci prije

Zbog ovog zapadnog zločinca je stotine hiljada ukrajnske djece ostalo bez očeva, koje je taj gad protiv njihove volje otjerao pred ruske topove i strojnice.
Zelenskemu če da presude udovice i djeca tih nesretnika.

nessy
3 mjeseci prije

Cak ni mafijasi, ako imaju trunku casti ne diraju porodicu neprijatelja. To rade samo bijednici kojima je naziv “kriminalac”, kompliment. Ovaj Zeleni magarac, izgleda, to jos nije shvatio. Ove njegove smijesne prijetnje samo govore koliko duboko je UA u govnima. Dalje, bilo koji covjek, radnik obicni, nakon ovakvih prijetnji dao bi sebi truda da zapecati ta lajava usta.
Nadalje, UA se “ne bavi terorizmom”, osim sto radi atentate na civile na ruskom teritoriju. A sto je to, ako ne terorizam? Da su rusi htjeli tako, on odavno ne bi disao, ali, ovim izjavama mislim da je jezicak vage sa ‘pustite budalu na miru’, premjestio na ‘sto je previse, previse je’. Rusi ce mu definitivno, zacepiti usta, jer se ne prelazi preko ovakvih rijeci.

tatamata
3 mjeseci prije

napokon promijenio majcu ,, bit ce mu se raspala

Мунгос
3 mjeseci prije

Зеленски је ову претњу Путину упутио у име масона чији је данас у Давосу он био пуноважни представник.
Масони су гадни, не заборављају, и од њих се треба пазити и они који им нису стали на жуљ.
Видим на слици, шеф Клаус је Зеленском купио нову дуксерицу, та милост мора нешто да значи.

Emiliano Zapata
3 mjeseci prije

Bilo bi super kad bi diljem svijeta stradavale obitelji onih koji zapocinju ratove i to s obje strane a ne sirotinja namjenjena depopulaciji. Naravno, nista od toga jer vrana , vrani ne vadi oci!

Karma
3 mjeseci prije

Jeeba majkicu on i ko ga lize po eu. Gomila stakora

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI