Zelenski uzima kredite od BlackRocka i predaje narod i resurse globalističkoj kabali

Adam Smith i Zelenski
37 komentara

Shvatio on to ili ne, ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski sprema se da preda narod svoje zemlje kabali globalista gladnih moći koji će njih i njihovu naciju iskorištavati za svoje resurse i imovinu u narednim decenijama.

Prema  The Post Millennial -u , ukrajinski predsjednik je u srijedu najavio da će prisustvovati Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu, u Švicarskoj, u januaru, gdje planira potpisati ugovore o zajmu s finansijskim divom Blackrockom za obnovu zemlje nakon rata s Rusijom — što pokazuje nema znakova skorog kraja.

“U skladu s preliminarnim sporazumima koji su postignuti ranije ove godine između šefa države i Larryja Finka, BlackRock tim već nekoliko mjeseci radi na projektu savjetovanja ukrajinske vlade o tome kako strukturirati fondove za obnovu zemlje”, navodi se u objavi na službenoj web stranici ukrajinskog predsjednika . Dodaje se da su se obojica „složili da se u bliskoj budućnosti fokusiraju na koordinaciju napora svih potencijalnih investitora i učesnika u rekonstrukciji naše zemlje, kanališući ulaganja u najrelevantnije i najuticajnije sektore ukrajinske privrede“.

“Tokom razgovora naglašeno je da određeni čelnici BlackRocka planiraju posjetiti Ukrajinu u novoj godini”, navodi se dalje u postu. “Predsjednik je zahvalio Larryju Finku na radu stručnog tima koji je BlackRock dodijelio da savjetuje o strukturiranju projekata rekonstrukcije.”

Dok desetine miliona ljudi širom svijeta već dugo sumnjaju da su Svjetski ekonomski forum i njegov osnivač Klaus Schwab samo paravan za globalnu dominaciju, sumnje su nedavno potvrđene.

U intervjuu na kineskoj državnoj televiziji —  gdje su svi  javni forumi u Kini u vlasništvu ili pod njenom kontrolom — Schwab je konačno skinuo masku kada je hvalio autoritarni komunistički režim i nazvao ga „uzorom“ za sve zemlje.

Fox News Digital  je objavio :

Švab, 84, dao je ove komentare tokom intervjua sa Tian Weiom iz CGTN-a na marginama prošlonedeljnog samita izvršnih direktora APEC-a u Bangkoku, Tajland.

Schwab je rekao da poštuje “ogromna” dostignuća Kine u modernizaciji svoje ekonomije u posljednjih 40 godina.

“Mislim da je to uzor mnogim zemljama”, rekao je Schwab dok se pretvarao da vjeruje u ‘demokratiju’ dodajući da svaka zemlja treba sama odlučiti koji sistem upravljanja biraju njeni ljudi.

“Mislim da treba da budemo veoma oprezni u nametanju sistema. Ali kineski model je svakako vrlo atraktivan model za veliki broj zemalja”, dodao je Schwab.

Fox News Digital  je nastavio da ističe da Schwab nije nastavio s elaboriranjem o tome koji su mu aspekti kineskog modela upravljanja privlačni ili koji aspekti vjeruje da bi bili od koristi drugim zemljama.

“Kinom upravlja apsolutna vladavina Kineske komunističke partije (KPK), koja ne dozvoljava ljudima da prakticiraju religiju ili uvjerenje po svom izboru, i nema tolerancije na neslaganje ili kritiku”, izvještava agencija, što znači da je malo za ljude koji veruju u reprezentativnu vlast da se zaista dopadaju.

Inače, prema  web stranici CGTN -a, jedna od tema razgovora sa Schwabom bila je “globalna uprava”.

„Pošto je region danas jedan od najdinamičnijih regiona sveta, godišnji događaji APEC-a su takođe postali središta za pokretače i potrese širom sveta. Među njima je i Klaus Švab, osnivač Svjetskog ekonomskog foruma. Sjeo je s Tian Wei-om iz CGTN-a i podijelio svoja zapažanja o tome da li glavne ekonomije u regionu i svijetu mogu poduprijeti globalnu upravu”, navodi se u objavi zajedno sa video snimkom intervjua.

KabalaSchwabZelenski
Pretplatiti se
Obavijesti o
37 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
target
1 godina prije

Znaju oni sta rade. Zelenski Zidov, Larry Fink Zidov. Zidov Zidovu prodaje Slavensku zemlju koja je vec uveliko ociscena i jos se cisti od “Slavenske stoke” za stanovnike Nove Hazarije.

tihobl
1 godina prije

Koliko se ko obogatio u poslednjih 6 mjeseci u milionima $:

  • Zelenski: 650 —> 1.500
  • Kuleba: 450 —1.200
  • Klicko: 150 —> 800
  • Podoljak: 620 —> 1.000

Izvor: Forbes

Kolomojski je spao na milijardu, a Ahmetov na 4.

Davor
1 godina prije

Školski primjer kako se od države pravi dužnička kolonija.

Karma
1 godina prije

Gamad i krvavi novac

eukolonija
1 godina prije

Dobit će ih kada otplati glavnicu sa zelenaškom kamatom. Nisu ovi iz BlackRocka toliko naivni. Ako Rusi preuzmu Ukrajinu mogli bi dobiti ćhunu u po somuna. Ništa od toga posla neće biti. Pokušavaju navući naivne

Otpornik
1 godina prije

Zelenski je već odavno predao živote Ukrajinaca Amerikancima za borbu protiv Rusa. Resurse Ukrajine također. The end.

Kobac
1 godina prije

Američke korporacije posjeduju oko 30% ukrajinske obradive zemlje Utorak, 2. kolovoza 2022 infobrics .org Drago Bosnić, nezavisni geopolitički i vojni analitičar Uništavanje i pljačka Ukrajine već je neko vrijeme, nažalost, stara vijest.  Međutim, mediji i javnost samo su zagrebali po površini samih razmjera ovog procesa.  S obzirom na to da je teritorij današnje Ukrajine žitnica Europe (i šire) tisućljećima, zemlja je bila meta raznih poljoprivrednih korporacija, posebno onih koje potječu s političkog Zapada.  Posljednjih godina, posebno nakon neonacističkog državnog udara 2014. godine, strane su korporacije preuzele ukrajinska polja, lišavajući zemlju svake kontrole nad izvozom hrane, pa čak i domaćom opskrbom hranom. Korporacije kao što su “Cargill“, “DuPont” i “Monsanto” (koja je formalno njemačko-australska kompanija, ali suštinski američka) su među najistaknutijim vlasnicima ukrajinskih oranica.  Osim toga, korporacije poput “Vanguarda“, “Blackrocka” i “Blackstonea” među najvećim su dioničarima spomenutih poljoprivrednih divova, posjedujući trilijune imovine.  Na primjer, “Blackrock” je fond koji upravlja imovinom vrijednom… Čitaj više »

eukolonija
1 godina prije

Rusi već dobili poslove po Ukrajini. Operativa je na terenu, ruši stare gradevine da bi izgradili nove. Ukrajinci sve plaćaju😂

Tupko Glupko
1 godina prije

Larry Fink, CEO BlackRocka je – sasvim slučajno – Židov, kao i Zelenski.

Još da se Ukri osvijeste što im se radi od države, ali izgleda da je to još uvijek nemoguća misija.
Rubikon su – na žalost i na njihovu ogromnu štetu – odavno prešli.

dragi
1 godina prije

Košer mafija je spremno dočekala raspad njihove zajedničke drzave sa parama da pokupuju sve što vrijedi a također i spremna da ukloni sve one koji su se protivili.Za male pare su stekli bogatstva i napravili najveću pljačku nezamislivih razmjera a uz to i uništili i raselili narod.

Tamarino
1 godina prije

Sve se plaća,nista nije besplatno.
Tako je bilo i kod nas.

hiber
1 godina prije

Pa Putin je Zelenskome dao jamstvo od 300 milijardi. Od ruskih oligarha ima dodatnih 80 milijardi, a za dalje cemo viditi.

Max
1 godina prije

Jasno kad je njihov igrać.

dona
1 godina prije

pa to se znalo od samog početka da će biti takav ishod

Tim
1 godina prije

Pa dobro, zar to i nije cilj? Još samo da deložiraju na nebo sve Ukrajince.

goran
1 godina prije

dragi ukrajinci,vi ste mislili da če te najebati od rusa,ali kako se vidi tek če vas sad jebati amerikanci koji vam tobože pomažu hahahahahaha,svi postajete robovi amerike,a vaša država nestaje,mislim imat če te ime države,dok sve ostalo ne.
to možete izbjeći samo ako ulovite zelenskog i predate ga rusiji i tražite od rusije da vas primi u federaciju.

macedon
1 godina prije

Za resurse i narod, dogovaraju se sa pogresnim covekom. Za Ukrainu sad se pita iskljucivo Moskva. Tako da ovo je samo parada za pred kamere. I “crna stena” zna da Zeleni se ne pita za nista.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI