Želimo ubiti Putina – izjavio zamjenik šefa ukrajinske obavještajne službe

Želimo ubiti Putina
62 komentara

Vadim Skibitski rekao je medijima da ruski predsjednik osjeća da mu se kijevski operativci “približavaju”

Ruski predsjednik Vladimir Putin nalazi se na popisu za ubiti u Ukrajini, otkrio je zamjenik šefa obavještajne agencije te zemlje. Vadim Skibitski je dodao da njegovi podređeni također love ruske vojne zapovjednike.

Govoreći za njemački Die Welt u srijedu, Skibitski je upitan pokušava li njegova služba ubiti šefa ruske države. Ukrajinski dužnosnik je odgovorio rekavši da predsjednik Putin “primjećuje da mu se sve više približavamo”.

Prema Skibitskom, ukrajinska obavještajna služba nije uspjela ubiti Putina jer on “ostaje u rupi”, ali je dodao da ruski vrhovni zapovjednik “sada počinje izbacivati glavu van”.

Međutim, kada se javno pojavi, obavještajna agencija “nije sigurna je li to doista on”, inzistirao je Skibitski.

Dodao je da su njegovi podređeni “pokušavali ubiti” Jevgenija Prigožina, šefa privatne vojne tvrtke Wagner.

Ruski ministar obrane Sergej Šojgu i načelnik Glavnog stožera Valerij Gerasimov također su označeni za eliminaciju od strane ukrajinske obavještajne službe, ustvrdio je njen zamjenik načelnika.

Na pitanje stoji li Kijev iza atentata na novinarku i aktivisticu Darju Duginu prošlog kolovoza i vojnog blogera Vladlena Tatarskog krajem travnja, kao i iza atentata na pisca Zahara Prilepina ranije ovog mjeseca, Skibitski je ustvrdio da su to bili ‘poslovi iznutra’.

Ukrajinski dužnosnik također je naveo da se različite skupine unutar ruske elite međusobno bore za vlast.

Skibitski je dodao da ruski “propagandisti” nisu prioritetne mete za njegovu službu za razliku od zapovjednika ruskih vojnih jedinica. Tvrdio je da je Kijev uspio ubiti neke od te vrhuške, ali je odbio dati imena ili brojeve.

PrijetnjaubojstvoVadim Skibitskivladimir putin
Pretplatiti se
Obavijesti o
62 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
10 mjeseci prije

Ovaj ne smije proviriti iz podruma

Dux
10 mjeseci prije

Niste vi u stanju ni muhu na zidu ubiti, a kamoli Putina, nego priznajte ako imate muda da iza svih likvidacija i bacanja kroz prozore ruskih građana stoji CIA, MI-5,… i drugei zapadni obavještajci.

vinko ivankovic
10 mjeseci prije

Zelje i stvarnosti nisu iste ,Mislim da bi od kijeva ostalo samo jezero nakon velike rupe !

Rus iz Donbasa 🚀🚁✈🪂
10 mjeseci prije

Ukrajinci počinju nešto sumnjati: zemlja u zapadnim regijama zemlje bit će podijeljena Poljacima. Za Poljake koji su sudjelovali u sukobu na strani Oružanih snaga Ukrajine, na zapadu zemlje dodjeljuju se besplatne parcele : u regijama Volyn, Lviv i Transcarpathian Zakon također predviđa povlaštene kredite i izgradnju kuće za obitelji mrtvih plaćenika na račun ukrajinskih poreznih obveznika. Kako nazvati vlast koja vrši genocid nad vlastitim narodom i daje zemlju besplatno strancima?

Dragačevac
10 mjeseci prije

Vi ste država na NATO infuziji ako nedelju dana ne dobijete municiju i oružje postaćete opet Rusija što ste oduvek i bili.
Lakše malo sa ubistvima možda sutra Putin bude i tvoj predsednik.

Onogošt
10 mjeseci prije

Ova izjava je jako alarmantna za svijet. Ukri nemaju moć da ubiju Putina.. Ali ce cionisti probati. Kako god prošao taj atentat pri pisaće ga ukrima..zato se i pušta izjava ovog nebitnog lika. Nadam se da satanisti nece uspeti.

Ivan
10 mjeseci prije

Na mlate Rusi i Putin ove ukrajinske majmune bez razloga. Steta samo sto ih do sada nije pretvorio u prah i pepeo i iskorijenio tu fasisticku bagru..

Schwarze Hunderte
10 mjeseci prije

Vadim ne vadim dođe ti na isto . Nikad ti *ičke više vidjet nećeš tovariš ” nazist ” …

Motorola
10 mjeseci prije

Zapad je Ukrajince 30 godina preodgajao i dresirao u kontraruse i naciste. Sve što gledate danas je posledica zapadnih ekspanzionističkih kreatora, kojih cilje je zauzimanje istočnih prirodnih bogastava. Ukrjainci i Rusi su pri tom nebitan i smetajuči faktor.

Reno
10 mjeseci prije

Živa prozapadna propaganda,ko gubi ima se pravo ljutiti.Boli Artemovsk.

H/K
10 mjeseci prije

Lipši je Hitlerov brk od ove glupe brade

Hattori Hanzo
10 mjeseci prije

Čitaj CIA,MI6,ove jadnike se vise nista ne pita.Bankrotirani zapad ide na sve ili nista i to treba svakog zabrinuti.

abc
10 mjeseci prije

Rusi več imaju pripremljenu adekvatnu zamjenu. Tko misli, da tako ogromna država sve odluke stavlja u ruke jednog čovjeka, taj je jako naivan. I Rusija ima svoje vladare iz sjene, koji odlučuju u kriznim situacijama. Zato Rusija nikad nije raspadala.

abc
10 mjeseci prije

Poljska, nakon poraza Oružanih snaga Ukrajine, može zauzeti teritorije u zapadnoj Ukrajini koji su prethodno bili u njenom sastavu, rekao je pukovnik Douglas McGregor, bivši savjetnik šefa Pentagona, u intervjuu za YouTube kanal Judging Freedom.
Novinar Stephen Gardner pitao je stručnjaka može li jedna od europskih država zahtijevati svoja prava na dio teritorija Ukrajine zbog nemogućnosti kijevskih vlasti da same nadziru njih.
“Svatko u istočnoj Europi može dati takvu izjavu i djelomično će imati pravo na to. U Poljskoj će uvijek biti onih koji žele vratiti kontrolu nad svojim bivšim zemljama,” objasnio je.
Sada se situacija Oružanih snaga Ukrajine pogoršava, trpe velike gubitke.
NATO saveznici bore se protiv iskušenja da napadnu zapadnu Ukrajinu jer postaje jasno da se kijevski režim ne nosi s onim što se događa, zaključio je McGregor.
Ukrajina če nestati u svakom scenariju.

nepoželjni
10 mjeseci prije

Ovaj lik Vadim je omražen među Ukrajinkama.
… želi li popraviti svoj status, mora pod hitno promijeniti svoje ime u – Turam …

tihobl
10 mjeseci prije

Amerikanci igraju poker. Dali su Zelenskom rok da zapocne kontraofanzivu i ostvari uspjeh do samita NATO kada ce ameri odobriti EU vazalima da isporuce F-16 starije generacije. To znaci da ce kontraofanziva poceti dan ili dva pred samit. Bice puno izvjestaja o napadima dronova, bice izvjestaja o kilometima krvadratinim, cak desetinama kilometara, mediji ce biti preplavljeni nacistickim uspjesima. Odobrice im F-16 za uporebu nad Crnim morem. Kad ga rusi obore neka se pomuce da dodju do ostataka. Istovremeno ameri ce odobriti isporuke preostalih tenkova svojih saveznika, jer se evropske vrijednosti brane u Ukrajini. A da ne budu razoruzani morace naruciti kod amera novo oruzje (eno francuzi se spremaju da potrose 413 milijardi za oruzje, a za penzije nije vazno). Amerikanci ce stalno duplirati ulog iako znaju da ne mogu dobiti partiju, jer igraju sa evropskim parama. Pokerasi. Britanci igraju svoju igru – terorizam, diverzije, trovanje, sabotaze i ono u cemu… Čitaj više »

Xam
10 mjeseci prije

Ukrajinci su uspjeli neizbježni poraz u Bakhmutu pretočiti u pirovu pobjedu Rusije, to je sada očigledno. Grad koji je prije dva mjeseca trebao pasti bez velike borbe u samom gradu, kada su Rusi stigli do Khromova i Ivanova, uspjeli su se od tada održati, potpuno umrtvlivši Wagnera i spriječivši nastanak bilo kakvog ruskog zamaha za dalje napredovanje na zapad od Bakhmuta. A kamoli nekakvo opkoljavanje i slično. Usput su, naravno, doveli do potpunog uništenja grada, koji je sada beskoristan i čijom će popravkom morati da se bave Rusi. Ukrajinci su to skupo prodali, preskupo. I Rusi su uspeli da okončaju ovaj masakr zahvaljujući Wagneru, a sada kada su potpuno istrošeni, videćemo kako će i da li će regularna vojska uspeti da osvoji neka veća mesta. Ili ćemo za godinu dana vidjeti kako će marinci ginu pod pišalim Ugledarom. Većinom se situacija već kristalizira i očito je da Rusi neće imati veće teritorijalne pomake. Šta Slavjansk… Čitaj više »

Rudar
10 mjeseci prije

Tako, tako, a nakon Putina dođe vam Medvedev,a tada zbogom svijete, odoh ja u Sarajevo.

gostgost
10 mjeseci prije

Koga ćeš ti ubit kokošaru.

zac
10 mjeseci prije

bacaj vise taj FAT BOY , Putine, nek zapadnim govnarima curi niz butine

zac
10 mjeseci prije

koja ogavna faca, pravi zidov, hazar

Crni Golf 4 vrata
10 mjeseci prije

ha, ha, ha, ha, ha… Želim i ja novog Porschea 911, idiote………………….

Samo U Prolazu
10 mjeseci prije

Po tome je sasvim legalno i da druga strana ubije vaseg predsejdnika!
(No hard feeling!)

Don
10 mjeseci prije

Tek sada sam siguran, čitajući komentare, da se na ovaj portal prikačio veliki broj psihopata. Vjerovatno je to bio i cilj uredništva.
Elem. Bez obzira na sve prljave igre Zapada; nema tog Ukraijinca da nije poželio smrt Putinu (a i svakom ruskom vojniku-agresoru), a što bi bilo apsolutno opravdano.
Očito da neki zaboravljaju kako je nastala Rusija u današnjim granicama; terorom, okupacijom i genocidom nad neruskim narodima. Ako bude zemaljske, a i Božije, pravde Rusija u ovim gabaritima bi morala prestati postojati.

Miro
10 mjeseci prije

Vidi se na kilometar da je Jevrejčina.

Ivan
10 mjeseci prije

Konju glupi cuvas li na sigurnom svog stakora Zelenskog? Sto mislis koliko su mu puta do sada mogli skinuti glavu?

noppo
10 mjeseci prije

V stanju rata se ne priča takve stvari ako jih žele zaista napraviti.

Гавран
10 mjeseci prije

Nema bekstva od Kindžala. Uništenje NATO generalštaba 150m ispod zemlje u atomskom bunkeru je bila pokazna vežba.
Posle toga je Zelenski u bekstvu.
Komandant Zalužni eliminisan.
Bil Gejts i Kisindžer, Rotšild i ostali znaju da nemaju gde da se sakriju.

Mark.
10 mjeseci prije

Mogao bi ti dobiti priliku igrati Ruski rulet.

Oki
10 mjeseci prije

glupi…….imas bradu ko dzihadista i pricas kao oni…..

Karma
10 mjeseci prije

I ovaj je neslavenskog izabranog porijekla u slavenskoj zemlji? Brada, nos, retorika…. Fino majka odgoji sa puno ljubavi….

Anton
10 mjeseci prije

mislimo ubiti Putina…
…ali misliti i srati nije isto

bato
10 mjeseci prije

sanja svinja kuruz

Realno
10 mjeseci prije

Ja želim sprčiti Jennu Jamson u njenim 20tim.

Jasna
10 mjeseci prije

Treba svu vašu korumpiranu vlast povješat zajedno sa Zelenim i sve one koji siluju ovaj rat.Putinu💪

Grdi
10 mjeseci prije

Umno poremecen ……….. uz podrsku zapada …….

hiber
10 mjeseci prije

To je prilično nemoguće, jer je upotno je da li je Putin uopće živ. Mozda neki dvojnik. Kepeca je davno zamjenio neki operirani kinez.

Max
10 mjeseci prije

Svi Ukrajinski dužnosnici živi su zahvaljući Putinu . Jer ih nije dao ubiti.

Perun
10 mjeseci prije

taj hazarski mongoloid Vadim Skibitski i njemačko pornolitičko glasilo Die Welt nacrtali su sebi metu na načelu…smrad Vadim Skibitski i go…vno na papiru Die Welt akteri su ove ljubavne priče ili bolje rečeno trača…ako trebam nešto dodati molim napomenite ,spreman sam to uraditi bez pogovora i sa velikim zadovoljstvom…Smrt Fukarama Sloboda Narodima

Dawor
10 mjeseci prije

Poznavajući poznatu rusku nesposobnost i šlampavost bojim se da će i uspjeti …

HRvoje
10 mjeseci prije

Mama koja te je rodila te se srami, židove odvratni izobličeni, pogledaj se u ogledalo stvoru jedan, jebem ti onoga koji te napravi takvoga ružnoga. I sve one koji u tvoje laži vjeruju!!! Jebem ti jahveta i svu njegovu svitu prokletu i sve njih, koji u vraga vjeruju i njemu lažnome se mole!!! Vražji narod, vražja posla. Smrt izdajicama!!!

Tom
10 mjeseci prije

Ukrajinske teroriste treba što prije eliminirat

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI