Žuti prsluci nakon prekida izvještavanja televizije BFMTV: “Pod hitno suditi novinarima za zločin protiv istine” (Video)

Žuti prsluci - Reims

Jučer smo svjedočili 27. okupljanju Žutih prsluka koje nije prošlo bez policijskog agresivnog ponašanja. Ovoga puta ljutnju je izazvala BFMTV televizija, koja je nakon policijske agresije na ženu, naglo prekinula emitiranje snimke, kako mučna scena ne bi dodatno pogoršala porušen ugled policije. Scena se dogodila u gradu Reims, oko 120 km istočno od Pariza. Policija je bez očitog razloga bacila na beton osobu koja je samo mirno stajala na ulici. BFMTV televizija, poznata po pristranosti, vrlo brzo je reagirala prekinuvši direktan prijenos. Istina, sakrila je detalje agresije, ali nije mogla prikriti nelagodu novinara koji su to sve pratili. Novinari BFMTV televizije već odavno ne smiju ići među Žute prsluke, bez da budu napadnuti i protjerani, a sve zbog bliskosti s vlašću koja na sve moguće načine pokušava ugušiti prosvjede.

Ako vam se članak svidio, podijelite ga ->

avatar
10000
5 Grupirani komentari
2 Odgovori unutar grupe
0 Pratitelji
 
Komentar koji izaziva reakcije
Najaktivniji komentar
7 Komentatori
Muppet shouNepotvrdjeniTomDudiPero Zadnji aktivni komentator
  Pretplati se  
najnoviji najstariji najviše ocjenjeniji
Obavijest
Tom
Gost
Tom

Svi su novinari placenicka govna
U mojem gradu gradska uprava daje lokalnom listu svake godine milion kuna mita
Normalno da takve novine nikada nece pisati o lopovskim makinacijama lokalnih serifa i njihove djece
Oni pisu samo o stoci sitnog zuba i sirotinji koja nema za hranu pa napravi neki sitni prekrsaj to je odmah u crnoj kronici o milionakim makinacijama lokalnih serifa ni rijeci
Govna placenicka su novinari

Dudi
Gost
Dudi

To je taj civilizirani Zapad!

Kajgot
Gost
Kajgot

Hrvatskoj se stalno popuje zbog slobode medija. Da nas ima bar 30 milijuna s bivšim kolonijama naokolo bili bi demokratični kao i francuzi.

IroničnoSarkastičniCinik
Gost
IroničnoSarkastičniCinik

Ništa bolja demokracija u Hrvatskoj. u dva tjedna, na 24 sata su mi ukinuli 8 računa za komentiranje bez kartona, bez upozorenja, bez kazni, samo račun više nije aktivan a nikoga uvrijedio niti povrijedio beko od pravila. Da ne bi pomislili 8 računa odjednom, ne. Jedan zatvore ja drugi otvorim, oni zatvore ja otvorim i tako 8 puta sada je cijelo ime zauzeto bez obzira koji broj iza upisao.

Pero
Gost
Pero

Ti ga napisi na satrovacki i opet s brojevima. Nisi ni ti vesla sisao.

Nepotvrdjeni
Gost
Nepotvrdjeni

Uključivo i logicno

Muppet shou
Gost
Muppet shou

Novinari su vecinom u masonskim klubovima pa naravno da dobiju naputak sto pisati ili ne.. To pijani pricaju po restoranima i kaficima. Zivot i karijera koji moral danas, nema toga vise. Rijetko ali los bumerang se vraca u glavu boys.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik