Zvaničnik Bidenovog režima kaže da je prisiljavanje Amerikanaca na siromaštvo otpuštanjem poslova DOBRA stvar za spašavanje planete od “klimatskih promjena”

11 komentara

Senator po imenu Deb Haalan koji radi za lažnog predsjednika Joea Bidena kao njegov ministar unutrašnjih poslova vjeruje da je uskraćivanje Amerikancima mogućnosti zapošljavanja i gurnuti zemlju u siromaštvo i ekonomski kolaps dobra stvar jer je u skladu s Bidenovim režimom ciljevi klimatskih promjena.

Senator Josh Hawley (R-Mo.) je nedavno zapalio Haalan po tom pitanju, tražeći od nje neku vrstu logičnog odgovora zašto Bidenov režim ubija američku ekonomiju i kako to može biti dobro za američki narod, od kojih velika većina nije glasala za ovakve stvari.

U sljedećem videu, Haalan se vidi i čuje kako objašnjava Hawleyju kako je bolje za zdravlje planete ako Amerikanci izgube posao, zajedno sa svojom ekonomskom stabilnošću, dok gladuju u feudalnom siromaštvu – sve dok komunistička Kina dobije sve poslove, sve kompanije i sve industrije.

„Poslovi za plave ovratnike u ovoj zemlji su vrijedan resurs. Sredstva za život i dobrobit američkih porodica su vrijedni resursi. Sposobnost Amerike da ima svoju industriju i da ne zavisi od Kine je vrijedan resurs. Zašto bi te stvari, za milione Amerikanaca, trebale biti žrtvovane u korist vaše agende za radikalne klimatske promjene?” Hawley je upitala Haalan, na što je ona odgovorila:

“Senatore, znam da, uh, trenutno ima 1,9 posla za svakog Amerikanca u zemlji. Dakle, znam da ima puno posla…”

U tom trenutku Hawley je kroz smijeh prekinula Haalana kako bi je pitala da li zaista sugerira da u zemlji ima nekako previše radnih mjesta, na što je ona odgovorila:

“Pa ja kažem da nemamo dovoljno ljudi. Zato nam je teško pronaći ljude koji bi radili u našem odjelu.”

 

Deb HaalanSADsiromaštvo
Pretplatiti se
Obavijesti o
11 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
11 mjeseci prije

Namjerno uništavanje naroda.

Pinčunela
11 mjeseci prije

Kao da gledam i slušam Miku Špiljka u ono doba privredne reforme u bivšoj YU.Starije generacije koje su proživjele (i preživjele) sve mjene bivše tvorevine CKKPJ ne čude se dekadenci Zapada i njihovo lutanje u realnosti propadanja, gdje ne mogu vjerovati da se Svjet mjenja i da oni više nisu “dirigenti” svjetlije budućnosti…

Nekoime
11 mjeseci prije

Dobiti po lusteru od Rusa također smanjuje utjecaj klimatskih promjena. Svaka propala banka smanjuje emisiju CO2, a da ne pričamo koliko će se smanjiti ta emisija kada kapitulira američka vojska.

Ivan Bgd
11 mjeseci prije

Tuzno je sto i kad se to prizna, uspavana vecina jos uvek ne shvata i ne veruje u te “teorije zavera”.

onaj najglu...Dalton
11 mjeseci prije

Znanstvenici koji nisu točno predvidjeli niti jednu stvar u zadnjih godinu dana, uvjereni su da znaju kakvo će biti vrijeme za 100 godina…

P.S.
Vijesti iz budućnosti… 2033. g.

Osim novih certifikata o energetskoj učinkovitosti, zbog masovnih nereda i protesta na ulicama i trgovima, EU je veličinu penisa “mali” reklasificirala u “prosječan”. Kao što je to uvijek i trebalo biti…

goran
11 mjeseci prije

ma amerima neće biti lako pogotovo bidenovoj ekipi koja ima plan da uništi državu,samo koči ih to što su im ljudi u državi naoružani do zuba i kad krenu sranja neće biti sigurne kuće ni za ijednog famoznog senatora,bit če im mala amerika

dulebg
11 mjeseci prije

Otpušteni ne treba da padnu u bedu: plate treba podeliti između onih koji rade i otpuštenih. Tako da mogu da se školuju, rade nešto u fušu ili domaćinstvu. A zaposledima da se smanji radna nedelja na 3 dana, tako da se svi manje-više izređaju.

Keki
11 mjeseci prije

Ameri ne znam što čekate, od vas kreće svaka revolucija, drugi amandman nije izglasan zabadava…. Znali su vaši oci domovine što će vlasti biti spremne učiniti.

Schwarze Hunderte
11 mjeseci prije

Sad .. Pitanje je , koliko će Yanks sve ovo trpjeti jer po svim Božjim i drugim zakonima ako vam je ŽIVOT UGROŽEN — IMATE SVAKO PRAVO NA SAMO-OBRANU – SVIM – SRJEDSTVIMA ! A ta *retena bih volio sresti face to face pa makar “ičke više ne vidjeo 😡 .

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI