Američka NFL momčad predstavila prvu transrodnu navijačku plesačicu

Justine Lindsay
25 komentara

Justine Lindsay objavila je da je krajem ožujka ušla u navijački tim Carolina Panthers TopCats.

NFL sezona počinje tek u rujnu, ali Justine Lindsay ulazi u povijest izvan sezone kao prva otvoreno transrodna navijačica lige.

Lindsay, 29, objavila je da je postala tim Carolina Panthers TopCats ranije ove godine u objavi na Instagramu.

“Gledate na najnovijeg člana Carolina Panthers TopCats Cheerleader @topcats kao prvu transrodnu ženu u ekipi”, napisala je Lindsay. “Želio bih se zahvaliti lijepim i talentiranim plesačicama koje su me podržavale na tom putu… Ovo je trenutak koji nikada neću zaboraviti i jedva čekam da vam pokažem sve što ova djevojka ima za donijeti. Hvala @topcats”

 

Lindsay je za BuzzFeed News rekla da se “tako boji” podijeliti objavu na Instagramu u kojoj je javno izašla.

“Osjećala sam se kao da kad sam to objavila, kakvu god reakciju dobijem od svih, nije važno”, rekla je Lindsay za BuzzFeed. – A onda mi je telefon počeo eksplodirati.

Obožavatelji su Lindsay poslali poruke podrške na njezinim objavama na Instagramu, uključujući i poruku da blokira sve poruke mržnje ili one koje dovode u pitanje njezino mjesto u momčadi.

Direktorica TopCatsa Chandalae Lanouette i Panthers su izjavili da su Lindsayine vještine ono što joj je osiguralo mjesto u timu.

“Članovi TopCatsa zapošljavaju se na temelju njihovih kvalifikacija i sposobnosti”, rekli su Panthers u izjavi za NPR. “Naša je organizacija poslodavac jednakih mogućnosti i ne diskriminira zbog dobi, rase, vjere, boje kože, invaliditeta, spola, seksualne orijentacije ili nacionalnog podrijetla. Svim TopCats, uključujući Justine Lindsay, želimo odličnu sezonu.”

Justine Lindsay rekla je da će nastaviti “krčiti put onima ispod mene koji se boje i boje poduzeti taj korak.”

Lindsay je rekla da zna da je stvaranje tima kao crne trans žene velika stvar i da već govori protiv onih koji je pokušavaju srušiti.

“Hvala svim mojim hejterima koji misle da rušim organizaciju, jasno je da ne”, rekla je Lindsay u objavi na Instagramu u ponedjeljak. “Organizacija Carolina panthers je izvrsna, ona koja podržava sve ljude bijele, crne, žute trans, ravne itd. Na kraju dana sam ja i ostalih 29 članova @topcats napravili fer i poštenu momčad.”

Lindsay je priznala da to nije uvijek lako, ali da će nastaviti “krčiti put onima ispod mene koji se boje i boje poduzeti taj korak.”

“Nastavit ću inspirirati i pomagati svojim prelijepim trans sestrama iz Afroamerikanaca do posljednjeg daha.”

Carolina PanthersJustine LindsayNFLTransrodna osoba
Pretplatiti se
Obavijesti o
25 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tupko Glupko
1 godina prije

Zašto svi šute o diskriminaciji muškaraca od strane žena koja traje puno desetljeća jer onemogućuju da i oni budu cheerleadersi?
I ovaj se mora prikazivati kao žena da bi to postao.

pero
1 godina prije

Ha,ha,ha…baš super?! novo normalno. Bitno da je ONA zadovoljna.

Kalle balle
1 godina prije

Alien?

Rimtutituki
1 godina prije

Vec naziv trans-rodno je strasan

nekoime
1 godina prije

Na kraju godine dobit će nagradu za plesačicu s najvećom kitom u ligi.

Emiliano Zapata
1 godina prije

Sta je sad “ovo” ?
Moze netko “strucan” da mi objasni jer nebi htio negdje naletjet na kakvu “minu”!

Mrčikola
1 godina prije

Kreneš nju uhvatit za picu, a uhvatiš njega za ćunu-ovo bih odgovorio da me netko upita; što je to transgender.😁

p.s. evo, da me netko ne bi, iz zayebancije ili provokacije, upitao kako sam došao do “ovoga”, sam ću se upitati; kako sam došao…e, kako sam došao…ha, kako sam došao, kako sam došao, kako…he…😁

македонец🇲🇰
1 godina prije

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Metabaron
1 godina prije

Ovo je cista ” Placljiva igra ” ….osim toga – kako ste to napisali “mjesto u momcadi” …pa, valjda je ONO dobilo mjesto u djevojcadi …?

Teodorik
1 godina prije

Ovo se nekad dok nije postojao termin “govor mrznje”, nazivalo nakazom.

Max
1 godina prije

uh.

nessy
1 godina prije

Igracima odmah raste motivacija kad medju navijacicama vide ovo…stvorenje.

Slučajni gost
1 godina prije

ДРУШТВЕНА ДЕКАДЕНЦИЈА Богати Грци у античкој Атини су по правилу били ожењени, али њихове жене нису смеле саме да се појављују у јавности. Осим жена, ови богати Грци су имали неограничен број робиња за своје “уживање”, образоване хетере (нешто слично као гејше у Јапану), али је било питање престижа, ко ће на трг да доведе млађег и лепшег дечка. Педерастија (грчка реч за сексуалну изопаченост, од које је настала наша реч педери) је била широко распрострањена међу античким Грцима. Осим тога, међу тадашњим Грцима се уобичајила пракса кастрације мушке деце, пре полног сазревања, да се не би развла маљавост и да не би дошло до мутације гласа, а овакви дечаци су били на “цени”, јер су их изопачени Грци користили за “уживање” па су често (пре) продавани и за њих се давало читаво богатство. У позном Римском царству је било питање престижа, ко ће организовати боље “забаве”, које су укључивале… Čitaj više »

POLITIČKI NEKOREKTAN
1 godina prije

…amerika i engleska bit’ će zemlja pederska…

sokre
1 godina prije

kakva je ovo nskaza

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI