Biden ima rak?

Joe Biden
66 komentara

Američki predsjednik Joe Biden objavio je u srijedu novinarima da ima rak, iako je nejasno da li je pogriješio. Govoreći na događaju o klimatskim promjenama u Massachusettsu, predsjednik je tvrdio da je zagađenje u njegovoj rodnoj državi Delaware uzrokovalo njegovu bolest.

„Morali ste da stavite brisače da biste bukvalno izbacili uljnu mrlju sa prozora“, rekao je Bajden o zagađenju u blizini njegove kuće iz detinjstva, pre nego što je dodao „zato ja i mnogi drugi ljudi sa kojima sam odrastao imamo rak .”

Prema rečima njegovog ljekara, Bajden je prije nego što je postao predsjednik uklonio niz „lokalizovanih, nemelanomskih karcinoma kože“, ali nikada ranije nije pokušao da poveže ta manja dermatološka stanja sa zagađenjem, niti je sebe nazivao „ima rak“. ” Međutim, zamjenik sekretara za štampu Bijele kuće Andrew Bates kasnije je pokušao  razjasniti da su se Bajdenove misteriozne riječi zaista odnosile na njegov prethodni postupak.

Bidenovu fizičku i mentalnu spremnost više puta su dovodili u pitanje njegovi republikanski protivnici i američki birači.

Nakon predsjednikovih komentara, konzervativni stručnjaci spekulisali su da li je Bajden samo priznao da ima ozbiljnu bolest ili je pokazao jednu od svojih karakterističnih verbalnih grešaka, za koje tvrde da dokazuju kognitivni pad 79-godišnjaka.

Bajden je tokom kampanje 2020. rekao da će, ako ikada dođe do “fundamentalnog neslaganja” između njega i potpredsjednice Kamale Harris, “razviti neku bolest i reći da moram podnijeti ostavku”. Njegovu izjavu pojedini mediji  tretirali su kao “šalu” .
BidenrakSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
66 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
LZN
1 godina prije

Možda ima a možda i nema…nebitno. Bitno je da za Putina znaju i kad i gdje ga je koji komarac popiknul.
Za sve nas je bitnije ima li Biden šta u glavi ili nema……

eks
1 godina prije

Sprdnja od predsednika je istovremeno sprdnja od države. Zato Amerikom vladaju razni klanovi, kabalisti, satanisti, seksualni i transrodni degenerici, gangsteri i fašisti . U takvom konglomeratu idiota i ludaka caruje Pentagon i CIA , naslednici fašističkih SS i Gestapo zločinaca.

lalala
1 godina prije

dobit ce on i menstruaciju, kako je krenuo

1 godina prije

“objavio je u srijedu novinarima da ima rak, iako je nejasno da li je pogriješio.”
Možda je mislio objaviti da je rak dobio njega?

nessy
1 godina prije

Da, da, dobio je rak. Samo nije rekao da li je to bilo prije ili poslije ‘pjesacenja od 16.000 milja preko Himalaja, sa Xi-om’.

mrdo
1 godina prije

Ko da on zna šta ima, šta nema, gdje se nalazi, gdje se ne nalazi.

tuf
1 godina prije

Standardna procedura u SAD-u je da u ovakvim slučajevima oporbeni političari potegnu pitanje zdravstvenog stanja predsjednika i mogućnosti da zdravstveni problemi utječu na njegovu funkciju te traže očitovanje zdravstvenog osoblja ili čak i zdravstvene preglede. Opoziv (impeachment) se može zasnivati na tome a Biden možda svjesno pokušava i požuriti postupak ovakvim izjavama.

Red Dog
1 godina prije

Doci ce Kamala, a Kamala se uvek smesi, sto znaci da je nesigurna.
Odabrali su i Joea i Kamalu da budu poslusni.

Red Dog
1 godina prije

Proverila je CIA.
Kazu da je previse zdrav.

petar schroder
1 godina prije

Ja mislim da on i ne zna gdje se nalazi Sramota od demokrata da su izabrali bolesnog covjeka na celo Amerike Njegova zamjenica kako pisu Americki portali isto nije sposobna da ga zamjeni.Zelim mu zdravlje i da ide doma da lezi u krevetu. Njega je Farma dovela u Bjelu kucu TAKO DA MOGU DA RADE STA HOCE. Amerikom vlada Soros ,Bill Gates i skriveni masoni , koje mi ne vidimo On je totalno unistio Ameriku a sada Amerika hoce da unisti Evropu. Iza toga stoji KLAUS SCHWAB I NJEGOV NOVI RESET

Metabaron
1 godina prije

To je, vjerojatno, bio planirani izgovor kako bi stari prdonja ” dostojanstveno odstupio sa vlasti zbog zdravstvenih problema” , umjesto da bude ponizavajuce pregazen na izborima …No, stari se izbrbljao I sve pokvario pa se sad njegovi ” savjetnici” hvataju za glavu …

Max
1 godina prije

Ne zna što govori.

nepoželjni
1 godina prije

Ma recite vi meni, zar u cijeloj “junajtid stejts” nije bilo bolje, normalne, mlađe, osobe da obnaša dužnost predsjednika?!

Je li se to neki ridikul sprda sa 330 miliona Amerikanaca i ostatkom svijeta ili “demokracija” ima ozbiljnih sistemskih problema kada takva osoba stoji na čelu “najmoćnije” i najmnogobrojnije zajednice država svijeta?

petar schroder
1 godina prije

Evo citam da ima coronu Kako to da ga to zadesi covjeka koji je primio 3 busta a DR Fauci mu je pri ruci? Sta radi Fauci? Biden NE SMIJES VISE PROMOVIRATI VAKCINU .NISTA NE VRIJEDI To znaci nista ne vrijedi.Reklamiraj Farma da nista ne vrijede te njihove neprovjerene vakcine Moj komsijs bio zdrav kao dren a sada poslije trece SAV SE TRESE:Zao mi ga je ali htjeo je da ide u Grcku na godisnji i radi toga je dobio trecu , i sta sada? NI GRCKE NI ZDRAVLJA

Emiliano Zapata
1 godina prije

Jedno je sigurno, nema spolnih bolesti jer je oduvijek opcio samo s nevinom djecicom…

Lenko
1 godina prije

Samo priprema i popločavanje puta za svoj opoziv. Zna on svoju sudbinu.
Velika će nacija pozvati na povlačenje svog vladara i podići će ženu.

C.F.
1 godina prije

U biti je rekao popusio sam.

Izgleda stvarno da pusenje uzrokuje rak

Otpornik
1 godina prije

Nije to ništa. Evo Putin je prebolio već 72 raka u zadnja 3-4 mjeseca.

Tupko Glupko
1 godina prije

Danas je Bidenova glasnogovornica Karine Jean-Pierre priznala da američki 79-godišnji senilni predsjednik boluje od koronavirusa, da se redovno dva puta cijepio i na to primio ne jedan, već dva boostera i da sada prima tretman antivirusnim lijekom Paxlovidom.
Naglasak u piopćenju je da ima vrlo blage simptome.
Kada ga pogodi moždani ili srčani udar ili ga tromb dokrajči, uopće neće biti sumnje da je to od starosti, ne od cjepiva.

Babbage
1 godina prije

Toliko je zasra da su mu dodjelili coronu na par dana samo da ga ne pokazuju neko vrime

Rudar
1 godina prije

Biden ima krak !
Bosna u opasnosti, čuo je za rudnike Kreka, sad će okupacija.

So baby talk to me
1 godina prije

Ja mislim da će on da nadrndi do kraja godine

škamp
1 godina prije

Rak ima Bidena?

Jadni rak.

Oli
1 godina prije

Beštija ima…… I sve ostale

Franjo Tuđić
1 godina prije

Bolestan predsjednik bolesne države.

tihobl
1 godina prije

Šef CIA: Vladimir Putin je previše zdrav

Biden ima novi covid
1 godina prije

Biden ima covid i to je potvrđeno!

Cijepio se 2x i busterirao još 2x. Naravno, zastarjelim cjepivom! Kao i svi ostali cijepljeni.

Moćni Pajošfrizer? uvalio Bidenu zastarjela cjepiva!?

JozoO
1 godina prije

Biden je izlizan i nebitan deep stateu. Došlo je vrijeme da ga maknu. Kamala ga ne može zamjeniti. Tipujem na onoga Gavina.

Antivax
1 godina prije

Jedno govno manje!!!

tata mata
1 godina prije

ma mislio je reci da ima jastoga za rucak

tata mata
1 godina prije

pa sudeci po komentarima koliko su bijedni ,treses se i ti od muke

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI