Kanadska bolnica prisilila osoblje na 4. dozu cjepiva – 3 doktora umrla u istom tjednu!

Buster doza vakcina
184 komentara

Jedna od najvećih kanadskih bolnica Trillium Partners iz Ontarija, počela je davati svojim zaposlenicima 4. dozu Covid cjepiva, kao obaveznu za zadržavanje radnog mjesta. Nedugo nakon toga, čak trojica mladih doktora iznenadno su preminula. Bolnica je u sva tri slučaja poslala email memorandum svim zaposlenicima ali ni u jednom slučaju nije spominjala uzrok smrti. Naravno, službeno se radi o još jednoj „slučajnosti“ i nisu dopuštene nikakve špekulacije da bi te smrti mogle biti povezane sa cjepivom.

Umrli su:

  • Dr Jakub Sawitcki (memorandum poslan 21.7.)
  • Dr Lorne Seagull (memorandum poslan 18.7.)
  • Dr Stephen McKenzie (memorandum poslan 19.7.)

Riječ je o vrlo mladim muškarcima, jedan je tek napunio 30 godina, drugi je u srednjim 30-im, a treći je u ranim 50-im. Pogledajte memorandume koje je bolnica poslala:

bolnicaCjepljenjekanadaSmrtni slučaj
Pretplatiti se
Obavijesti o
184 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Probuđeni
1 godina prije

Ako jedna strana laže, to ne znači da druga strana govori istinu!!

Damir
1 godina prije

Ako su doktori ovce a sta onda da ocekujemo od obicnih ljudi

Jadranka
1 godina prije

Da bar njihove smrti nebudu uzaludne !

Schwarze Hunderte
1 godina prije

Kako su ih ” prisilili ” ?! Na silu ?! Neeee Dame i Gospodo .. SAMI SU UREDNO STALI U RED ZA BOCKU !! Zasto ?! —- E TU JE KLJUC !!! Zelite bit DIO SUSTAVA tj —;- ZIVJET LUXUSNO NA CREDIT !? MOZE ! SVE moze – jedino .. Znate … To vam je sve SUSTAV OMOGUCIO !! Potpisali ste ugovor —- SA VRAGOM , sada vragec trazi SVOJE ! VALJA VAM MRIJETI ! Stoga , lijepo , uredno , BEZPOGOVORNO , stante u red —— ZA PAKAO !!!! NEEEEEEXT !!!!!!!!

Joe
1 godina prije

Što bi tek bilo bez busteruše??

ZAzaza
1 godina prije

Doso djavo oo svoje.

Lijecnik u mirovini
1 godina prije

Nekad pomislim, zasto Boze dragi!? A onda shvatim, a zasto ne? To nisu lijecnici, jer da jesu to im se ne bi desilo. Otkad se ukinuo termin LIJECNIK za titulu osobi koja lijeci i uveo termin DOKTOR, medicina je izgubila svoju svrhu i smisao. Danas imamo obucene zanatlije u medicini, usko obrzovane koje postuju protokole uvodjenja terapija iskljucujuci simptom po simptom kao uzrok a ne kao posljedicu. Samo neko neuk i medicinski needukovan moze ubrizgati u sebe 4x eksperimentalni otrov! Pa onda i zasluzuje ishod koji zasluzuje. Drugi sute!? Ne! Oni ne sute, nego NE ZNAJU!!! Onog dana kada se Hipokrat zamijenio Hipokritom za potrebe farmacije, imamo doktore a ne lijecnike. Doktori su danas lica koja postuju obrasce prepoznavanja bolesti uz protokole lijecenja prema preporukama farmacije. Oni ne misle svojom glavom i ne poznaju medicinu u svome korijenu, vec povrsno, gdje je glavni trening kroz skolovanje: nabildavanje samopouzdanja i potiskivanje… Čitaj više »

Ja to onako
1 godina prije

Ta tri doktorta je dokaz da vakcina radi.

nepoželjni
1 godina prije

“počela je davati svojim zaposlenicima 4. dozu Covid cjepiva, kao obaveznu za zadržavanje radnog mjesta”
Da su ti “doktori” sposobni svojom pameću i rukama zaraditi svoj kruh na drugim poslovima ne bi mogli biti ucijenjeni…..a možeš si zamisliti kako ti oni mogu pomoći kada ni sami sebi nisu sposobni….

Otac Zico
1 godina prije

Sve je ovo IQ test. Ocigledno je da se doktori nisu bas proslavili.

postenlopov
1 godina prije

Onaj tko se tri puta cjepio, nema razloga zasto se ne bi i cetvrti puta cjepio. Da je na prvo mjesto stavio svoje zdravjle a ne posao, znao bi da zdrav moze radit svuda , a bolestan ili mrtav nigdje, pa se ne bi cjepio ni jedan put.

throne
1 godina prije

Ucjene i tzv.cjepljenje protiv COVID-a je ubijanje u ime farmakomaije i eugenike i ono se nastavlja nesmanjenom zestinom u razvijenim drzavama kako medju sirom populacijom tako i u zdrastvenim ali i u ostalim znanstvenim krugovima. U Hrvatskoj unutar bolnica vec se suska o povecanju bolesnih ili zarazenih upravo zbog turizma (veceg priliva turista i eura),jer zbog prisustva velikog broja stranaca a i velikog broja bocnutog domaceg stanovnistva ubrzava se prijenos covida (ovdje promatramo samo ulogu spike proteina u ljudskom tjelu). Tako se u jesenskom i zimskom razdoblju sprema ponovo namjerno dizanje panike i trazenje krivca upravo i to ponovo zbog necjepljenja, jer zbog toga imati cemo ponovo veliki broj umrlih medju starijom populacijom kao i medju ostalim ljudima, a opet ce se presutiti ono najbitnije da je glavni krivac ili uzrok ovoga cjepivo ali i dozvoljeni masovni turizam (opet cjepljenih ljudi). Ovo ludilo traje vec tri godine. Vlada namjerno ponavlja… Čitaj više »

andrej
1 godina prije

U tišini nestaju jedan po jedan..

Lenko
1 godina prije

Dok liječnici bespomoćno tumaraju mračnim bespućima vlastite indoktriniranosti pogrešnim medicinskim informacijama, a „znanstvenici“ pišu plaćeničke tekstove studija za farmaceutsku mafiju, običnim ljudima otvorenog uma, situacija je prilično jasna. Sadržaj „cijepiva“ koji se u tijela ovih ljudi uštrcavao iglom pokazuje se vrlo učinkovitim.

1 godina prije

Uskoro ce biti pronadjene njihove izjave kako njihova smrt nema nikakve veze sa vakcinom…

ZriBra
1 godina prije

“Pare(posao) ili život”

Brko
1 godina prije

Gdje je umrla demokratija? Znaci sve je demokratski osim ako se protivis vakcini ili kazes nesta protiv pedera? Neka hvala. Lijepi Balkan.

Ivan
1 godina prije

Ako liječnici sami ne mogu shvatiti o čemu se tu radi, bolje bi im bilo da vrate diplome i rade nešto drugo, nego da se daju, na ovakav način, ubijati.

Josip
1 godina prije

Pitam se zašto Kanađani to trpe i na jeftin način se ne riješe Trudeua? Za to im treba samo jedan Dolar i neko dobro oko..

Dokurčilomi
1 godina prije

Ma to nema veze s cijepljenjem nego s njihovim imunitetom i organizmom. Oni nisu bili sposobni primiti cjepivo. Uz sve to bila je sunčeva oluja pa je njihov organizam bio povećano radioaktivan da ne kažemo da je taj tjedan mjesec bio u maksimumu i pun a gravitacija Jupitera je oscilirala dok je u središtu galaksije crna rupa izbacila NEŠTO.

Gorki šećer
1 godina prije

” Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da, Oče, tako se tebi svidjelo.”

Hvala ti moj voljeni Isuse na Tvojoj žrtvi i Otkrivenju. Amen

Pravednik
1 godina prije

Hmmm, umiru zato jer su primili 3., ili 4. dozu a ne znaju da je 5. spasonosna

Гавран
1 godina prije

Posle komentara Schwarze Hunderte i Lijecnik u mirovini, suština problema je istaknuta. Nema šta da se doda.

Jednostavno receno
1 godina prije

Jesuli zadržali poso?

roberto
1 godina prije

Meni to izgleda kao da razmišljaju(misle),desilo se meni sranje,ko hebe sve,nek se i drugima isto desi..

bilmez
1 godina prije

Money, money, money
must be funny

eks
1 godina prije

ispravka: ne “rusofoba” , nego rusofobi .

Mister.No
1 godina prije

Sistem će svakoga dovesti pred isti izbor ili primi vakcinu ili otkaz ili zabrana putovanja i sl.To je samo pitanje vremena. Kada se nademo pred tim izborom na nama je da odlučimo. Po meni ključan će biti kvocijent duhovne inteligencije i mrvica zdravog razuma. Tako se provodi selekcija.

Emiliano Zapata
1 godina prije

Bez brige, prezivjeli ce stati u red za 5tu!
Sta mislite da ce se pobunit?
NECE!

Max
1 godina prije

Užasan zločin

padin
1 godina prije

Sve je jasno in sve je več glasno. Šta treba jo da se dogodi, da se narod probudi?

padin
1 godina prije

Htio doktor svoj posao, da zadrži in cijepio se. A sada nije zadržao ni jedno ni drugo…..

padin
1 godina prije

Čitao sam, da postoji lijek za uništenje grafen oksida. Ali kad link šalješ nekomu koji se je cijepio, neče ni čitat. Briše mail. Kako, da razumijem svoj prijatelja? Kao da je pod hipnozom.

Jadranka S.
1 godina prije

Na sva pitanja odgovor je jedan: Tko savjesno/odgovorno ZIVI, intuitivno voden, necim ga se ne moze uvjetovati, niti je na prodaju!

danjan
1 godina prije

ko ih jebe…neka crkivaju kad su debili…

najbolji
1 godina prije

cilj ubijanja liječnika je uništavanje zdravstvenog sustava, kao što je cilj paljenja tvornica hrane, zabrane umjetnih gnojiva, smanjenje CO2, itd. uništavanje prehrambenog sustava, a sve zajedno s krajnjim ciljem da se narod baci na koljena, odnosno u poziciju u kojoj može samo moliti, a primiti može samo ono što mu se ponudi.

Dupla Kamilica
1 godina prije

Jel zna netko koliki je porast u % kod sportaša od srčanih?

Marko
1 godina prije

Čini mi se da je 5. ubod ključan….

Jomla
1 godina prije

Ove “vakcine” isto Kinder surprise, jbt…

ogo
1 godina prije

Sve ce to popraviti 5 doza

Gostioničar
1 godina prije

Ej doktore,doktore popravi me majstore,tužan mi je svaki dan,jer ja nisam normalan.

Lenko
1 godina prije

LOGIČNO, kakva je ovo grozota pustoši sa ovim pustim plusevima?
Bilo bi najbolje da ukinete ocjenjivanje, ovo nema nikakvog smisla.

Mir bio s Vama. Zdravi i veseli bili.

nessy
1 godina prije

Zao mi je umrlih, ali, nakon stotine informacija o stetnosti, iz bezbroj razlicitih izvora, ako je neki lijecnik spreman riskirati zdravlje/zivot, da bi zadrzao radno mjesto, to govori da i nije bio jako cijenjen u struci, jer bi inace, ili nasao drugi posao, ili bi sadasnjem poslodavcu objasnio zasto ne zeli cjepivo.

mrdo
1 godina prije

Voditeljica emisije Kate McCann pala u nesvijest za vrijeme dok je Liz Truss pričala besmislice. Ne zna se da li joj se to desilo kao posljedica pelcovanja, ili zato što je bila prisiljena da sluša odvratnog stvora Liz Truss.

Dole link. Ima video

Gdje je Tiffany Dover? Jedna og prvih žrtava otrovne “vakcine” protiv nepostoječe bolesti. Vakcinisana u decembru 2020, pred kamerama, pala u nesvijest, i od tada joj se gubi svaki trag. Do tada je bila vrlo aktivna na socijalnim platformama. Dvoje male djece. Gotovo svaki dan nove fotografije i novi upisi. Od tada – ništa.

Tiffany Dover – Gone But Not Forgotten

—————————
Kate McCann collapses during Talk TV debate as Liz Truss shouts ‘oh my god’

A live TV debate between Liz Truss and Rishi Sunak was scrapped after the host suddenly fainted, sparking an alarmed reaction from the Foreign Secretary
—————————

mirror-co-uk/news/politics/liz-truss-looks-shocked-loud-27584139

Pero
1 godina prije

I neki moji poznanici su umrli ili tesko oboljeli nakon trece doze, a mnogi se zale na otezano kretanje i konstantan umor i odjednom su mnogi zasutjeli…

Gogo
1 godina prije

Ima jedna knjiga … uđbenik dat ljudima kako zivjeti….mislim da je ovi doktori uza silne skole nisu procitali…. pa rezultat i nije za čuditi!

2344dfgzukuighjhtzui
1 godina prije

sad je rikno i 4. doktor u torontu, u 5 dana! …sve više mojih prijatelja,poznanika,susjeda ima zdravstvenih problema od bocke…

Goran
1 godina prije

Ako su pristali va vakcinu a neznaju ništa o tome onda nisu ni Doktori

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI