M. Pompeo: Rusija prkosi interesima SAD-a i naših saveznika

Mike Pompeo
26 komentara

Washington zna da Rusija prkosi strateškim interesima Sjedinjenih Država, izjavio američki državni tajnik Mike Pompeo tijekom govora u Odboru za vanjske poslove Zastupničkog doma američkog Kongresa kojeg je održao 23. svibnja.

“Znamo da se Rusija bori protiv naših strateških interesa, kao i sigurnosti naših saveznika. Dokaz tome je kemijski napad u Velikoj Britaniji, zbog kojeg je Rusija kažnjena od nas i od nekih naših partnera i saveznika”, rekao je Mike Pompeo.

Pompeo je također priznao da je nedavno posjetio Donbas.

Posljednji put sam to napravio tijekom moje prethodne dužnosti, rekao je Mike Pompeo, koji je od siječnja 2017. do travnja 2018. bio direktor CIA-e.

“Bio sam u Donbasu da pogledam izazove s kojima se suočavaju Ukrajina i njezini ljudi”, kazao je američki državni tajnik.

Podsjetimo, u ožujku su Donjeckoj Narodnoj Republici priopćili kako se  ukrajinske snage pripremaju za provokacije u Donbasu “po nalogu CIA-e”. U Donjecku su rekli da je  Mike Pompeo u to vrijeme posjetio područje pod nadzorom Kijeva.

Mike Pompeo je ranije najavio svoju namjeru da nastavi kurs “tvrde diplomacije”, ako treba braniti američke interese.

donbasdonjeckNATO
Pretplatiti se
Obavijesti o
26 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
čitalac
5 godine prije

Kako ovi likovi iz SAD permanentno ponavljaju svoje mantre o Rusiji, čovjek počme razmišljati da oni doista vjeruju u sve to.
Naime, tako strasno ponavljati priče o Rusiji može samo onaj tko doista vjeruje u sve to. Poslje toliko vremena počmeš i sam vjerovati u to.

eu kolonija
5 godine prije

a možda rusija samo brine o svojim interesima. neznam čemu ovolike frustracije u američke političke elite. zapravo oni priznaju svoju nemoć u odnosima s rusijom.

Good Old Rebel
5 godine prije

Mike Pompeo, točno Vlado vas pravi budalama, koje liče na Del Boya Trottera, a nije istina to da vi imate prijatelje i saveznike….niste ni svjesni da ste sami. Čak i Britanci s prezirom i nadmenošću kuže da ste primitivne budale, dostojne konkurirati likovima iz serije “Mućke”, ali nemate njihovu popularnost.

Fille
5 godine prije

Klasicno pljuvanje na diplomatskoj razini. Obrnutom logikom se koristi od kako je u kabinetu Krampa. Pomislim nekad da nije Pompeo zapravo taj koji odlucuje umjesto Krampa ????

igi
5 godine prije

…zamisli razmaženo derište i njegov histerični šok kada se nađe u situaciji da ne može dobiti od roditelja ono na šta je navikao bilo da se radi o igračkama bilo da se radi o slatkišima…ovi sadašnji trenuci pripadaju trenutku kada derište od bjesa kmeči,otima se i na kraju baca na tlo a suza prati jednu za drugom…naravno derište američka politička elita…sljedeći period je mirenje sa situacijom brisanjem suza i inat,…ali pitanje svih pitanja ide li taj period bez bolne odgojne mjere ili ne….

Spock
5 godine prije

Jel i on dijelio kolače? Ja sam uvjeren da će se Porošenko jedno jutro probuditi u zatvoru kad FSB organizira jedan Anti-Maidan.. samo čekaju da narodu prekipi, završiće svi ko Mussolini

Kadro2
5 godine prije

Amerika osim Izraela nema već pravih saveznika. EU s kojom je u gospodarskom ratu nije američki saveznik. “America first” uništava sva američka savezništva. EU se mora bolje povezati s Rusijom.

Churko
5 godine prije

Ovom Pimpeu ne samo da noge smrde, on je i dobrano lud, ma slucaj za umobolnicu

fb slo
5 godine prije

Kavboji, stvarno.

Siniša
5 godine prije

Sram ih bilo,kako smiju!!?

Nena
5 godine prije

Bolesno, jako bolesno

Goran
5 godine prije

Never interrupt your enemy when he is making a mistake. Napoleon Bonaparte
U tome je poenta. Ostaviti ih u tom ubedjenju da su oni izuzetni.

Edo
5 godine prije

Ma samo kad oni ne prkose ničijim interesima.
Ovo stvarno prelazi svaku granicu drskosti i bezobrazluka.

Spartak
5 godine prije

Jasno, za razbojnika je pljačka od “strateškog interesa”. Jer od nje živi.

Alen
5 godine prije

Dasta nego prkosi majmune i to sa stilom…

obavjestajac globalista
5 godine prije

rusija ne prkosi poludjelim zionistima nego im daje guze

Sparkling
5 godine prije

“prkosi strateskim interesima Sadista”?? A nego kome bi trebala prkosit? Strateskim interesima Bangladesa?

Kanncer
5 godine prije

Američka kuhinja, vidljivo sa Marsa…

Duki
5 godine prije

Mali sve zna !
Pravi obavještajac Pa kada toliko zna o Rusiji,Sjevernoj Koreji Kini itd.itd kako to da nezna da mu interkontinentalke “Minutman”
Čuvaju narkomani!!,točnije specijalci na LSD-u
i kokainu ?doduše ne svih 400 komada već samo 1/3 nekih 130 ?
Bože imali te ??

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI