NOVO MRAČNO DOBA – Nekada su HITLERJUGEND spaljivali knjige, danas ZAPADJUGEND spaljuju univerzitete

Hong Kong - Spaljivanje univerziteta

Ako ste mislili da je mračno doba samo povijest, griješite. Ono se vraća gore i podlije nego ikada u povijesti. Nacisti su palili knjige, ali danas prozapadna omladina u Hong Kongu pali svoj univerzitet i svoje fakultete. Ludilo je nadvladalo racio. Indoktrinirani studenti su postali zvijeri bez empatije koji zlom žele činiti dobro, što je više puta viđeno u povijesti. Ovo je očiti dokaz da su revolucije temeljene na destrukciji civilizacijsko zlo. Balkanski narodi svih država moraju biti na oprezu, jer slične zvijeri i indoktrinirani korisni idioti su svuda oko nas. Kreator kaosa ih može pustiti s lanca u svakom momentu. Bošnjaci, Hrvati, Srbi,… pogledajte rezultat sličnih aktivnosti i pamet u glavu.


manipulacijaProsvjedi
Pretplatiti se
Obavijesti o
38 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Bart
4 godine prije

Treba ih ekonomski ugusiti pa ce doci sebi.

Fabijan
4 godine prije

Koliko ja pratim povijest I sadasnjost
Ozbiljne probleme su radili I rade 50+ godisnjaci a ne 20+ godisnjaci

Siniša
4 godine prije

Samo se budala uči na svojim greškama.

Kajzer Soze
4 godine prije

Ovo je definitivno najgluplja pobuna u istoriji glupih pobuna !!!

Joca
4 godine prije

Svakako da postoje knjige koje Treba spaliti,kao na primer sve one koje promovisu otvoreno satanizam (entoni la vej,Alister krouli it’d) .problem je sto ljudi ne znaju da nadju granicu pa bi vremenom palili sve sto I’m se me svidja

Moreno
4 godine prije

Knjige su se palile od kad su se prve napisale . . . nije počelo sa nacistima, svi kršćanski tekstovi tijekom vrimena su minjani . . . užgana je Aleksandrijska biblioteka . . . ali najveći današnji problem nisu knjige nego kontrola onoga šta se pojavljuje na web-u . . . pitanje je jeli postoji “internet kill switch” . . .

Ana
4 godine prije

Pa sto mislite zasto uvoze milijune soldata, 18-35 godina, i upozoravaju nas da se ne bunimo ma sto soldati uradili, jerbo ih mozemo iznervirati.
Tj jos je rano da pocnu teci rijeke krvi.
Prema onom sto su nam spremili domovinski rat bice samo izlet.

Ana
4 godine prije

Protesti u Francuskoj su kriticni zadnjih barem 15 godina. Ti zahtjevi se ispunjavaju, i pitaju treba li jos. Svaki razruseni kvart napravi se jos ljepsi i moderniji, svako razbojnistvo , uvreda , napad na sluzbenu osobo tj drzavu na sav glas i kroz sve sustave “informiranja ” i politikanstva se opravdavaju.
A sada o protestima o kojima ti vjerojatno govoris-gdje su za razliku ovih prethodnih upotrijebljeni i vodeni topovi, i blindirana vozila, i famozni LBD i granate za razbijanje mase.
Prvi put je policija ozljedivala, kopala oci, odbijala ruke.
Sakatila one koji u ogromnoj vecini imaju na grbaci one prve, tako vec desetljecima…

Perun
4 godine prije

Dobar clanak ,analiticki ,misaono i logicki….Nema puno portala kao Logicno Hr , i svaka vam cast sto pisete i pristupate temama na ovakav nacin…..

Kvisko
4 godine prije

Ne treba se vraćati tako daleko u prošlost a pogotovo ne zazivati zapadne kreatore haosa jer ih imamo i sami za izvoz, taj domaći haos je tu medju nama i traje vec 30 godina, takoreći na dohvat ruke ali niko ništa ne poduzima.Piskara se o nacizmu, o Hong Kongu , o trulom zapadu , o trulim amerikancima ali o ovome ni riječi. Tijekom 1990-ih iz hrvatskih je knjižnica, prema gruboj procjeni, odstranjeno gotovo 2,8 milijuna knjiga ili 13,8 posto ukupne građe. Devedesetih je u Hrvatskoj iz školskih, tvorničkih, javnih i specijalnih knjižnica, bivših domova JNA, društveno-političkih organizacija i privatnih biblioteka zbog ideološki nepoćudnog sadržaja, zbog pisma kojim su pisane, zbog etničke ili političke pripadnosti autora, uklonjeno i uništeno više stotina tisuća knjiga koje su završile u kontejnerima, na ulici ili u reciklaži. Među knjigama koje su prikupljene u akciji našli su se, primjerice, srpski prijevodi »Winnieja Pooha« i »Petra Pana«,… Čitaj više »

apofvoauwnrifuawifrwiurfwrfwrf
4 godine prije

Još jedno nedjelo gospodara kaosa, ništa novo pod ovim suncem milenijima, zemljani puše li ga puše.

Arcibald Rajs
4 godine prije

Pravo u metu! Vec godinama govorim da liberalne politicke partije stvaraju Hitlerjugend pod krinkom demokratije! Mnogim medijima je promakao ocigledan dokaz u Norveskoj kad je manijak Brejvik masakrirao onu decu na ostrvu Utoja! Naime ta deca koja su bila maloletna i u proseku stara oko 15-16 godina, na ostrvu Utoja nalazila su se u kampu politicke omladine jedne Liberalne stranke?! Sta ce maloletna deca bez prava glasa u podmlatku jedne politicke partije na izolovanom ostrvu!? Da nije ovaj manijak Brejvik bio na slicnom ispiranju mozga kao dete pa resio da se osveti?! Time se apsolutno nijedan medij i novinar nikada nije bavio. Bilo bi vrlo zanimljivo ispitati sta je norveska liberalna partija radila sa maloletnom decom na ostrvu Utoja, ali oni su sad zrtve, i to bi se iskoristilo u kontraargumenzima sigurno! Indoktrinacija se sprovodi nad maloletnom decom vec dugo, to je radio i Srdja CIA Popovic sa OTPORom u… Čitaj više »

ruska crvena armija
4 godine prije

ruska crvena armija = RAF = hitlerjugen = zapadjugend = rotarmisten = KGB = štasi = zlovešći pravoslavci = islam teroristi

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI