Podaci VAERS-a pokazuju povećanje od 2000 posto slučajeva ozljeda mozga nakon cijepljenja protiv COVIDA-19

Kako cjepivo utice na mozak
14 komentara

Brian Shilhavy, s internetskog portala Global Research, ispitao je podatke iz sustava za izvješćivanje o nuspojavama cjepiva (VAERS) i otkrio šokantan porast izvješća o oštećenju mozga, nakon cijepljenja protiv koronavirusa (COVID-19).

“Saznao sam da je zabilježen porast ozljeda mozga za 2000 posto ili više nakon cijepljenja protiv COVIDA-19”, rekao je.

Od početka distribucije cjepiva protiv COVIDA-19 u prosincu 2020. prijavljena su 64 slučaja mjesečno. Za usporedbu, zabilježeno je 1068 slučajeva encefalopatije nakon cjepiva odobrenih od strane FDA u posljednjih 30 godina, u prosjeku za manje od tri slučaja mjesečno. Shilhavy je također rekao da postoji vrlo jasna korelacija s povećanim cijepljenjem djece s rastućom stopom autizma u Sjedinjenim Državama, iako vladine zdravstvene agencije odbijaju priznati bilo kakav uzročni učinak između forsiranja cjepiva protiv Covida-19 za djecu i dijagnoze autizma.

Osim oštećenja mozga, oslabljena srca i krvni ugrušci također su neke od nuspojava prijavljenih kod djece nakon cijepljenja protiv COVIDA-19.

Studija slučaja objavljena ranije u svibnju u časopisu ”Journal of Neuroimmunology” otkrila je da je 15-godišnja djevojčica razvila encefalopatiju, miokarditis i trombocitopeniju istovremeno nakon što je primila drugu dozu Pfizerovog cjepiva protiv COVIDA-19.

“Prema našim saznanjima, ovo je prvi prijavljeni slučaj u kojem su se encefalopatija, miokarditis i trombocitopenija razvili istovremeno nakon druge doze Pfizerovog BioNTech mRNK cjepiva (BNT162b2), unatoč nuspojavama nakon prve doze istog cjepiva,” napisali su autori studije.

Autori su predložili da se mora provesti više istraživanja koja uključuju više slučajeva kako bi se otkrila točna patogeneza ove neurološke i srčane manifestacije te uzročna uloga cjepiva. “Kliničar bi trebao biti svjestan moguće nuspojave nakon cijepljenja protiv COVIDA-19 te ih obavijestiti i liječiti u skladu s najboljim dostupnim dokazima”, preporučili su autori.

Djeca pate od nuspojava i umiru nakon cijepljenja protiv COVIDA-19

Asheley Carbajal Garcia, 15-godišnja djevojka iz Meksika, preminula je 13. ožujka, samo pet dana nakon što je primila cjepivo tvrtke Pfizer.

Rosario Flor, majka tinejdžerice, rekla je u jednom intervjuu da je njezina kći primila prvu dozu cjepiva 08. ožujka u Ayutli. Dan kasnije imala je glavobolju i dali su joj paracetamol. Odvezena je u regionalnu bolnicu nakon što je počela povraćati i imati konvulzije. Tetka žrtve, Rosaura Carbajal, rekla je da je njezina nećakinja bila zdrava djevojčica i da nikada nije imala nikakvu bolest. “Njezina smrt mogla je biti uzrokovana ozbiljnom reakcijom na cjepivo protiv COVIDA-19”, rekla je Carbajal.

Ivan Hernandez Diaz iz meksičkog Tajništva za socijalnu skrb brzo je zaključio da cjepivo ne može biti uzrok Garcijine smrti. “Predodžba komplikacija ne odgovara nuspojavama koje uzrokuju Pfizer cjepiva”, rekao je. U međuvremenu je dr. Ezequiel Martinez, kirurg i primalja, proveo neovisnu procjenu slučaja i javno iznio svoje mišljenje rekavši da liječnici u službenom zdravstvenom sustavu nerado priznaju da injekcije protiv COVIDA-19 nanose ogromnu štetu stanovništvu.

Rekao je: “Da nije bila cijepljena, bila bi živa. Vrlo je vjerojatno da je maloljetnica već imala prethodnu nedijagnosticiranu ozljedu i aneurizma nije nešto što se može generirati cjepivom koliko ja znam. Međutim, cjepivo može uzrokovati promjene koagulacije koje pogoduju krvarenju, a može uzrokovati i hipertenzivne krize u mladih ljudi. Ovo dvoje može pogodovati rastu i širenju aneurizme.”

Još jedan slučaj ozljede mozga koja je uzrokovala smrt tinejdžera je Danylo Zinneck Nobre, 15-godišnji dječak iz Brazila.

Uzeo je dvije doze Pfizera, prvu 24. kolovoza i drugu 19. listopada 2021. Nakon 18 dana osjetio je slabost u nogama, zamagljen vid i težinu u glavi.

  1. siječnja dobio je napadaj i intubiran je zbog otežanog gutanja i nejasnog govora.

Nobreu je dijagnosticiran autoimuni Bickerstaffov encefalitis mozga, što je rijetka neurološka bolest perifernog i središnjeg živčanog sustava. Prošao je tretman plazmaferezom, što je proces filtriranja krvi kako bi se uklonile tvari koje oštećuju plazmu. Ali u petoj seansi doživio je hemoragijski moždani udar. Dječak je preminuo 03. ožujka.

Maryglace Balasabas, teta osmogodišnje filipinske djevojčice, 27. travnja objavila je na Facebooku: “Moja nećakinja Tanya trenutno je u bolnici zbog encefalitisa, kojeg je dobila nakon što je primila drugu dozu cjepiva.”

U odjeljku za komentare, djetetova majka Shannon Nunez, zahvalila je Balasabas na pomoći. Također je 01. svibnja objavila da se njezina kći trenutno oporavlja te zahvalila prijateljima i obitelji na molitvama i financijskoj potp

CjepivaCOVID-19PfizerVAERS
Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
radoznalo_mače
1 godina prije

Osobno poznajem čovjeka koji je zbog cijepljenja posve izgubio vid na jedno oko. Kao neki mikroinfarkt u oku. Išao čovjek poslije na pretrage, sve krvne žile prohodne, srce ok, ali vid otišao. Znam za još jednu osobu koja je izgubila vid na jedno oko nakon cijepljenja.

1 godina prije

Imam jedan problem u razumijevanju te tvrdnje.
Onaj, koji ima oštečen mozak, to sam nezna. Njemu je lijepo…..
A ovi, koji su istraživanje izveli, svi su cepljeni, inače ne bi mogli raditi.
Tako, postavi se pitanje, kako jim je uspjelo?

Tupko Glupko
1 godina prije

U tekstu piše o umrloj djeci od posljedica Covid cjepiva. Podsjećam da je po službenim podacima HZJZ-a od 16.031 umrlih od/sa Covid-19 u zadnjih dvije godine i tri mjeseca (otkada je zabilježen prvi Covid slučaj u nas) tek njih 12 bila djeca od 0-19 godina (tj. čine 0,07% umrlih) i da je veća šansa da djeca poginu u prometnoj nesreći nego od/sa Covid-19. Sredinom prosinca prošle godine stiglo je 48.000 Pfizerovih Covid cjepiva u Hrvatsku za cijepljenje djece od 5 fo 11 godina. Citiram dio teksta iz članka naziva “Vakcine za djecu u Hrvatskoj: Struka za, roditelji većinom protiv” objavljen na portalu Aljazeera Balkans 15. prosinca 2021., lako ga nađete na netu: “Prema riječima Ivane Pavić Šimetin iz HZJZ radi se o cjepivima za djecu od pet do 11 godina. Cjepivo je proslijeđeno ambulantama širom Hrvatske na kojima je onda da organiziraju cijepljenje djece. „Cjepivo za najmlađe primjenjuje se u… Čitaj više »

Tupko Glupko
1 godina prije

Meni je fascinantno medicinsko osoblje na punktovima koje masovno ubrizgava eksperimentalnu genetsku terapiju u svoje sugrađane. Kako nemaju grižnju savjesti? Naročito kad cijepe ove mlađe od 50 godina za koje je Covid praktički bezopasan. NITKO do sada nije dao prigovor savjesti od medicinskog osoblja da ne želi cijepiti ljude Covid cjepivima. Za npr. abortuse to rade masovno, Jednostavno ne shvaćam – primaju li možda novce za svakog cijepljenog? Isto tako ne shvaćam zašto uporno Covid pacijentima u bolnici daju (jako skupi) lijek Remdesivir za kojeg je i sama Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) još u listopadu 2020. godine (dakle, još prije cjepiva, a prije 18 mjeseci!) rekla da je neučinkovit u liječenju Covida. I NITKO od medicinskog osoblja da se pobuni ili izađe s time u javnost. Ima li uopće neki znanstveni rad domaćih liječnika koliko taj Remdesivir stvarno pomaže Covid pacijentima ili se svi prave mutavi? Da se možda i… Čitaj više »

Max
1 godina prije

Mojima je stalno vruće.

Keki
1 godina prije

Nisu to reakcije na cjepivo. To je jednostavno ono za sto je cjepivo programirano. Da osteti sve sto moze.

Dosadni Tuđinac
1 godina prije

Ivanu Hernandezu i njemu sličpnima treba oduzeti liječničku licencu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI