Skandalozni intervju – Trumpovom savjetniku i CNN-u se smije cijeli svijet (VIDEO)

Stephen Miller
9 komentara

U popularnoj nedjeljnoj emisiji “State of the Union” američke kuće CNN je došlo do skandala i sukoba između voditelja Jakea Tappera i višeg savjetnika u Bijeloj kući Stephena Millera.

Novinar je Milleru postavljao pitanja koja se odnose na novu knjigu novinara Michaela Wolffa “Vatra i bijes – Unutar Trumpove Bijele kuće”, koju je američki predsjednik nazvao “punom laži, iskrivljenih činjenica i temeljenoj na nepostojećim izvorima”.

Televizijski voditelj je htio razgovarati o mentalnom stanju Trumpa i njegovoj profesionalnoj sposobnosti, citirajući jednu od najnovijih objava američkog predsjednika na Twitteru u kojoj je  Trump sebe nazvao “vrlo stabilnim genijem”.

Savjetnik Donalda Trumpa je rekao da je američki predsjednik sposoban obavljati svoju dužnost i nastavio kritizirati CNN.

Prema riječima Stephena Millera je CNN stvorio “otrovnu atmosferu” i objavljuje krivotvorine o američkom predsjedniku.

Tapper je pokušao postaviti pitanje, ali Miller je nastavio kritizirati CNN, rekavši kako mu nije dano ni tri minute da govori o postignućima čelnika američke države.

Tada je profesionalni novinar Jake Tapper izjavio je kako se Stephen Miller “ponaša kao poslušna osobna tajnica koja pokušava ugoditi Trumpu”.

“Potrošio sam dovoljno dragocjenog vremena naših gledatelja”, rekao je voditelj i iznenada prekinuo intervju.

Kao što je izvijestio The Business Insider, od Millera je više puta zatražio da napusti studio, ali je Trumpov savjetnik ignorirao zahtjeve i Jake Tapper je morao nazvati osiguranje.

Prije toga je Trump CNN nazvao glavnim izvorom lažnih vijesti u svijetu, optužujući kanal da stvara negativu sliku o Sjedinjenim Državama u svijetu.

Ovaj intervju je samo jedan od primjera kako je CNN transformacijom iz medija u propagandni alat uzrokovao vlastitu propast i pretvorio se u predmet ismijavanja u cijelom svijetu.

VIDEO – Jake Tapper i Stephen Miller u nedjeljnoj emisiji “State of the Union” 

 

Bijela kućaCNNState of the Union
Pretplatiti se
Obavijesti o
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nonwo
6 godine prije

CNN ova antitramp histerija je degutantna.Voditelj je odvratno antipatičan,naporan -pogotovo kada je poznato da ne brani svoja iskonska novinarska uvjerenja već interese najvećih ljiga na kugli zemaljskoj za koje radi…A koliki je psihopata (na egotripu)govori činjenica da vrijeđa sugovornika za poltronstvo a sam je NAJVEĆI poltron….CNN su bolesnici..

ime
6 godine prije

smiju se cnnu. osim librtarda.

Prolaznik
6 godine prije

Ovaj tzv. novinar je ispao smeće, Miller se još dosta dobro i ponio

Lennon
6 godine prije

Rotary news kaze baba moga prijatelja.

logo
6 godine prije

ako ikad dodje do medjunarodnog suda za ratne zlocine usa cionisticko svjetske vlade CNN ce biti osudjen kao clan udruzenog zlocinackog pothvata na najvecu mogucu kaznu a svaki medij koji drzi do sebe u potpunosti bi ignorirao taj gebelsovski medij obicno propagandisticko smece zla koje vlada svijetom

alan ford
6 godine prije

Autor ove trač knjige o Trump, Michael Wolff je cionistički hazar i prooagandist “duboke države”. Dalje ne treba objašnjavati

davor
6 godine prije

A . M . E .R .I .K .U .R .C .I ……..(bilo šta drugo dodati je nepotrebno i suvišno)

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI