Ukrajinski ministar se onesvijestio nakon prijetnji američkoj veleposlanici (VIDEO)

zastava ukrajine
25 komentara

Ministar informacijske politike Ukrajine Jurij Stec se onesvijestio nakon govora u kojem je prijetio američkom veleposlaniku, izvještava “Polit  Navigator”.

Incident se dogodio na forumu u Kijevu. Prije govora je Stec obećao da će biti iskren i govoriti diplomatski što je više moguće. U svom kratkom govoru je ministar podsjetio na presudu kojom je kažnjen Ahmet Čijgoz, a zatim se obratio američkoj veleposlanici u Ukrajini, Marie L. Yovanovitch, te europskoj zastupnici  Rebecci Harms.

“Pogledajte Ahmeta Čijgoza i Zašto je zatvoren. Vi ste sljedeći”, rekao je Stec.

Nakon toga je ministar je napustio govornicu, ali nije uspio otići jer se nakon nekoliko koraka onesvijestio.

Podsjetimo, zamjenik čelnika Medžlisa krimsko-tatarskog naroda, organizacije zabranjene u Rusiji, Ahmet Čijgoz, osuđen je 11. rujna prošle godine na osam godina zatvora zbog organiziranja nereda ispred parlamenta Krima u veljači 2014. Ruski predsjednik Vladimir Putin je Čijgoza pomilovao 25. listopada 2017. i preko Turske je odmah otputovao u Ukrajinu. Ukrajinska Pravda je izvijestila kako su pomilovanje i prijevoz Ahmeta Čijgoza posljedica dogovora Putina i Erdogana.

https://www.youtube.com/watch?v=xp3ewhTY5Mw

 

donbasJurij StecNATO
Pretplatiti se
Obavijesti o
25 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Son of Alerik
6 godine prije

Ukrajinski ministar je još dobro i prošao. Sreću da se samo onesvijestio nakon krivog pogleda na američke dužnosnike nisu imali redom Šušak, Tuđman, Milošević, Chavez..
Prečesto zaboravimo da oni koji su nam u ruke gurnuli smartphone zasigurno imaju i tehnologije o kojima ništa ne znamo. Pojavi li se kakva priča o tomu, vrlo brzo će završiti pod etiketom teorije urote, a oni koji je spominju, bit će ismijani.
Previše novca se ulaže u informiranje i dezinformiranje da bismo mi obični ikad bili u toku s njihovim vremenom.

Ivo
6 godine prije

Sad su prešli na instant ozračivanje, prije bi nesretnik poživio još koji mjesec nakon što bi iskritizirao amere.

EU dismr
6 godine prije

E hebaj ga, u moru ukrainskih nato-podrepaša, jedan se odvaži na par riječi kritike i pljus, kolabira. Ni za smijeh ni za plač. Toliko si je, izgleda, tenzija nabio pripremajući se, da se jadnik “samonokautirao”.

Laki Topalović
6 godine prije

Ma jel pao sam ili ga je netko udario toljagom po blentari?

Undertaker
6 godine prije

Ahahahahahahahahahahaha ? LMFAO

Ivo
6 godine prije

Da je kojim slučajem pljuckao ruskog ambasadora pa kolabirao, odma bi bilo u MSM-u: Putin ubija sve kritičare na daljinu tajnim oružjem. O onim hrabrim novinarima koji su ubijeni kad su namirisali gdje vodi trag pranja novca da ne pričamo. Ali ovako, sve je u redu. Oni će pokrenuti sveobuhvatnu istragu kojom neće riješiti ništa.

Cijelo to lažno zapadno društvo je bazirano na strahu o kojem nitko javno ne priča i fizičkim likvidacijama onih koji se usude otkrivati istinu.

čitatelj portala
6 godine prije

Blesava vijest.

17 novembar
6 godine prije

tehnologija cuda radi sjetimo se legendarnog din varvika koji je preminuo na bini . a tragao je ubistva i nestanke djece

davor
6 godine prije

ŠTA STRAH RADI !!!!!!!!

Majk Majers
6 godine prije

Uvatila ga debuleca? Nije bas zdravo kritizirat fasiste Mozda je treba samo bacit postole na doticnu

ZЪVЪNIMRЪ
6 godine prije

opet neka nova oružja

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI