UN obećavaju skoro ukidanje sankcija ruskog izvoza žitarica

Izvoz zita
8 komentara

Stalna misija Ruske Federacije pri međunarodnoj organizaciji istakla je da “UN ima vremena da ispuni svoje obaveze do 18. novembra”

UN su obećale Rusiji da će moći ukinuti ograničenja na izvoz ruske hrane u skladu sa dogovorom o žitu, rekao je prvi zamjenik stalnog predstavnika pri UN-u Dmitrij Poljanski za list Izvestija.

“UN nam obećavaju da će rezultat biti vrlo brzo”, istakao je diplomata. “Procijenićemo efikasnost izvršavanja ruskog dijela posla i rezultate relevantnih napora UN-a prilikom donošenja odluke [o produženju sporazuma o žitu – TASS”, rekao je Poljanski.

“UN imaju vremena da ispoštuju preuzete obaveze do 18. novembra – ovaj datum je određen kao ‘logični rok’ trenutnog sporazuma”, rekao je diplomata, a citirao list.

rusijaUNŽitarice
Pretplatiti se
Obavijesti o
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Umpah Pah
1 godina prije

UN

prevarantifašisti ?

tata mata
1 godina prije

imaju vremna za obecanje izvsenja obaveza ,ali za provedbu obaveza nema ,, ko da je to nesto sto treba stvoriti iz nicega i zahtjeva mjesece rada

Sir Oliver
1 godina prije

Prazan stomak ne pita odakle je hrana-provjereno u ratovima bivše Jugoslavije.

petar schroder
1 godina prije

KADA CE UNO ZABRANITI GEOINGENJERING KOJEG SU ONI ODOBRILI DA NAM MJENJA KLIMU I DA NAS TRUJE I SVE ZIVO NA ZEMLJI- MALO SAM PROUCAVAO TKO STOJI IZA TOGA I DOSAO SAM DO SAZNANJA DA STOJI BILL GATES KOJI JE IMAO IDEJU DA NAM PREKRIJE SUNCE NEKAKVOM MLIJECNOM PAUCINOM :TO TREBA ZABRANITI JER JE JEDINA ZEMLJA KOJA JE TO ZABRANILA SVETSKA; JER SU DOSLI DO SAZNANJA DA TO NIJE ZDRAVO ZA LJUDE NA ZEMLJI

Ico
1 godina prije

Afrika gladuje – UN likuje!

Max
1 godina prije

Zajednički interes.

Klica
1 godina prije

Ja da sam na mjestu Rusa, ne bi jedno zrno dozvolio da ide u EU. Pa da bude show program

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI