WikiLeaks: Macrona na vlast doveli Soros, Rothschild i Goldman-Sachs

wikileaks
135 komentara

Nakon nešto više od godine dana se moramo vratiti na predsjedničke izbore u Francuskoj, na kojima je u drugom krugu čelnicu Nacionalnog fronta Marine Le Pen pobijedio kandidat koji se pojavio niotkuda Emmanuel Macron.

Kako smo ga tada nazvali, sintetički politički proizvod koje je umislio da je “vladar Europe”, reinkarnacija Napoleona Bonapartea, pobijedio je nakon što je u skandalom “Penelopegate” uništen republikanski kandidat François Fillon, a Benoit Hamon i Jean-Luc Mélenchon nisu imali većih izgleda za ulazak u Elizejsku palaču.

U predizbornoj kampanji, očito dirigiranoj, odjednom se pojavljuje Emmanuel Macron, koji je u drugom krugu pobijedio Marine Le Pen glasovima svojih birača, koliko ih uspio prikupiti u nekoliko mjeseci, ali prije sve glasovima republikanaca, navodnih socijalista i pristaša Mélenchon, koji su progutali gorku pilulu u glasali za Macrona samo kako ne bi vidjeli uspon Marine Le Pen na vlast.

Ključni ljudi u odabiru Emmanuela Macrona za predsjednika su bili njegov mentor Jacques Attali, po vlastitom priznanju mason, a prema riječima njegovih kolega “rafinirani intelektualac posebnog kalibra” koji mahnito djeluje na putu izgradnje ove Europe, te klan Rothschild, kod kojih je Macron služio kao bankar.

Ono što je bilo nepoznato su izvori financiranja i uplaćeni iznosi. Nakon provjere zaprimljene hakirane dokumentacije WikiLeaks potvrđuje da je ključnu ulogu u postavljanju takozvanog francuskog predsjednika odigrao i američki milijarder George Soros. To je posebno važno napomenuti u trenutku dok se na summitu EU mora donijeti odluka o novoj migracijskoj politici Europske unije, za koju Emmanuel Macron, predstavnik Francuske, jer bi bilo netočno tvrditi da on kreira unutarnju i vanjsku politiku službenog Pariza, želi da bude takva da se imigranti prime, ali da to ne bude na teritoriju Europske unije.

“Predlažemo stvaranje prihvatnih centara financiranih od strane Europe u najbližoj i najsigurnijoj državi od izvora migracija”, rekao je Macron nakon ovomjesečne žestoke rasprave o brodu Aquarius, a za zemlje koje se ne slože s “njegovim” prijedlogom je najavio sankcije i zabranu pristupa europskim fondovima.

To što je najnoviji val migranata proizvela višedesetljetna neoimperijalistička vanjska politika Pariza u subsaharskoj i sjevernoj Africi, Macron nije spomenuo.

Tko je i zašto financirao uspon “gospodina” Macrona na vlast?

Što će biti nakon Macrona

Stog se, kao što smo rekli, moramo vratiti na početak. Sada je službeno poznato da, osim spomenute “gospode”,   iza Macrona stoji i George Soros.

Legitimno se pitati što su financijski magnati koji su od političke nule stvorili predsjednika Francuske tražili u zamjenu, jer sigurno nisu djelovali iz čisto “patriotskih” pobuda.

Među “skrivenim” sponzorima izborne kampanje Emmanuela Macrona su također bili Soros i Rothschildi. Francuska je dobila dobrog predsjednika, punog empatije koji otvara vrata imigrantima, ali u drugim zemljama.

Nakon što je WikiLeaks obradio više od 20 tisuća hakiranih e-mailova povezanih s francuskom predsjedničkom kampanjom, objavio je njihov sadržaj.

Iako još uvijek treba govoriti o uvjetnom sponzorstvu, budući da pravosuđe nije provjerilo autentičnost dokumenata, malo je vjerojatno da bi WikiLeaks objavio podatke s gotovo stopostotnom sigurnošću nije siguran da su točni.

Dakle, rijeka novca koja se slijevala u izborni stožer Emmanuela Macrona je došla iz kuće Credit Agricole, koja je Macronu dala 8 000 000 eura, George Soros mu je dao 2 365 000 eura, David Rothschild  976 126 eura i Goldman-Sachs 2 145 000 eura.

Nakon objave ovih podataka je glavno pitanje što su zauzvrat tražili za navedeni financijski tajkuni, koji definitivno ne djeluju iz čistih “patriotskih” pobuda? Uostalom, oni ih i nemaju, ni prema Francuskoj, niti Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj zemlji. Drugo pitanje je koliko je ovaj novac utjecao na izbor Emmanuela Macrona za francuskog predsjednika, ulogu u koju se toliko uživio da pokušava diktirati uvjete svim zemljama Europske unije, bilo da govorimo o migracijskoj, fiskalnoj, proračunskoj ili sigurnosnoj politici EU?

Supermason Macron je političko mrtvorođenče

Migranti, brod Aquarius i plan Francafrique – Ono što ne znamo ili ne želimo znati

WikiLeaks – Macron e-mails

Credit Agricolegoldman sachsRothschild
Pretplatiti se
Obavijesti o
135 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
cool
5 godine prije

To smo znali i bez W. Leaksa i njihove objave i ovih novina. To me je kao “iznenadilo”?

shumadinac
5 godine prije

Lupaju – zna se ko je “zadužen” za tuđe izbore.

Ali treba razmisliti o interesantnoj paraleli: Makron “se pojavljuje niotkuda” i dobija izbore – zar ne liči na situaciju sa “neozbiljnim kandidatom” Trampom? Ne bih rekao da je Francuska bitnija “onima” od SAD (mada je itekako bitna, posebno sada kada Merkel gubi pozicije).

IVE IZ PECALBE
5 godine prije

Jeli Makaranova bakica na dragovoljnoj osnovi popusila nekome od doatora te silne love?

otpisani
5 godine prije

ALOOO! Zar ga nisu (demokratski) izabrali građani Francuske ???

Rokokoko
5 godine prije

Macrona na vlast dovela Kosher Nostra.Zelim mu ugodan dozivljaj na giljotini jer to i zasluzuje.

minimoris
5 godine prije

Koliko se secam citanja nekih tekstova i Cipras je bio jedan od glavnih clanova i pripovedaca na Sorosevim panelima,sumnjam da nije vrbovan i spreman za premijersko mesto u Grckoj,sada Makron…verovatno i veliki broj Predsednika i Premijera banana drzava,kao Estonija,Letonija,Poljska,Litvanija i naravno nase balkanske papaja drzavice…u principu metodama koje je smislio Gebels danasnje narodne mase se navedu da glasaju za njihovog kandidata,takav je primer naravno Vucic,koji je do juce bio sve najgore i odjednom je postao super. Sto se tice Hitlera ima tu mnogo da se cita i sagledava ali je po meni i on bio Rotsildov poslusnik,i kako je Rotsild maltene vlasnik Velike Britanije,misljenja sam da su dosta bitaka glumatanje Britanaca i Nemaca,tj velikani su dogovorili tucu,a nesrecni narod je nastradao. Rotsild je misljenja sam naterao Hitlera da napadne Rusiju,jer glavni i vodeci strateg zapadnog sveta(sve ostalo su prepisivaci i nadogradjivaci te teorije) u modernom dobu je Mekinder,cija je teorija… Čitaj više »

fbslo
5 godine prije

I Gadafi mu stisnuo u koferima otprilike 3 Mio euriča

fbslo
5 godine prije

Sve o svemu, pričamo o marionetama.
Ima ih i kod nas u Slo, pa u Cro i kako vidim, i u Srb. Samo su dosta manje težine kao nekrofil i crvenožuti..

Grdi
5 godine prije

Moglo bi se pitati koja ekipa postavila i kitarovicku !? ….

Mucke
5 godine prije

Koje tupilo,ovdje bi neki htjeli da povijest pisu oni koji su opravdano dobili po tamburi i to radi vlastite nakaradnosti i
necovjecnosti.Cijelu ljudsku povijest su napisali pobjednici a ne gubitnici i to zato sto u bili u pravu inace ne bi bili pobjednici!

Sele
5 godine prije

Hitler je samo zarobljenike iz vojske Kraljevine Jugoslavije slao u radne logore.
Uzasavajuce prekrajanje istorije i ispiranje mozgova.
Naravno da su mnoge istorijske licnosti postavljene od strane cesto neocekivanih udruga i osoba, ali to je uvijek tako bilo.
Narod je bio i ostao stoka sitnog zuba,tu nema pomoci.
Komentari koje citam to najbolje potvrdjuju.

Siniša
5 godine prije

Nesvrstani@@ ono kad se hoće,naletim na Dejvida Irvinga i Ron Unza…valja malo prosiriti vidike,vidjeti cime vi razpolazete.

shumadinac
5 godine prije

@Nesvrstani Vidiš kolega, ponekad se koristi provokacija da bi se izvuklo iz sagovornika ono što inače ne bi rekao. Izbacio si gomilu primera kako je Nemcima namešteno nešto zašta nisu krivi ali u odbrani svoje teze (čije god ali najviše liči na pranje krivice) potpuno si odbacio logiku. “Za izgladnele logoraše Aušvica krivo je savezničko bombardovanje”? Da li je to opravdanje što su ih i dalje držali u žici iako su umirali gladni? Ili (što bi ti rekao malo patetike) su se plašili da ne stradaju od savezničkog bombardovanja pa su ih držali na sigurnom? Ali da kažemo da im je tamo namešteno: šta je sa Šumaricama? Ako ne znaš tamo su streljali decu – da li im je i to namešteno? Ili “nisu oni krivi, pokupili su prvo što im je došlo pod ruku”? Da, “ogradio si se” da su pravili zločine ali uvek ima “ali”. Pravili su zločine… Čitaj više »

Kurjaca
5 godine prije

Svi ovi pacijenti sto brane Hitlera i nazivaju ausvic radnim logorom.Posljednji zatvorenik koji je napustio ausvic je gospodin Oleg Mandic rodeni Opatijac koji je tad imao 7 godina i da bio je tetoviran i oznacen kao sto se danas marva oznacava.
ljudska djubrad sto brane nacizam neka se zapitaju dali bi imali isto misljenje da netko njihovo dijete tetovira kao stoku i odvede u radni logor

Zen
5 godine prije

Vidim prica o Adolfu i opet postoje oni koji misle da.nije sve planski dogovoreno i iscenirano. Adolf je.bio zlocinac, tu nema sumnje ali 6 miliona Zidova na temelju kojih su ovi dobili drzavu je notorna laz. Broj Zidova prije 1939 u europi 16 000 000 broj zidova poslije 1945 u Europi 14 500 000 cca. Ovo su demografski podatci. Prica o 6 miliona pije.vodu samo ako su se Zidovi doseljavali u to vrijeme u Europu u kojoj su ih masakrirali. GLUPOST. Najveci sponzori nacista su bili Zidovi. Imali su 2 plana. 1. Napad na Rusiju kao vjekovnog neprijatelja 2. Iscenirati masakr nad Zidovima kako bi isti oteli palstinku zemlju i dobili svoju drzavu.
Hitler je bio zlocinac, ali ubijeno je vise Slavena i Poljaka nego Zidova.

Ana
5 godine prije

Stvarno?

Ivo Lola
5 godine prije

“Macrona na vlast doveli Soros, Rothschild i Goldman-Sachs”… Zar je netko sumnjao?

palermo
5 godine prije

A da su Katarani uložili u njega samo stoti dio koliko ulupaju godišnje u igračku PSG postali bi vladari Francuske. Ovo nisu baš iznosi od kojih boli glava, tako da mi nije jasno zašto netko drugi ne bi uložio “siću”, a dobio puno više natrag. Da su htjeli zametnuti tragove ne bi se doznalo niti za ove sponzore, koji su blago rečeno ozloglašeni. Pa onda ostaje jedino zapitati se zašto i drugi nisu uložili pare u predsjedničku utrku? Ili su se tajkuni pobojali da ne završe kao Gadafi.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI