Rothschildi planiraju otkup obiteljske banke

Rothschild
27 komentara

Objava je dovela do skoka dionica Rothschild & Co za 17 %

Obitelj Rothschild planira preuzeti Rothschild & Co, svoju istoimenu grupu za financijske usluge i jednu od najprestižnijih svjetskih investicijskih banaka, privatnom, obiteljska holding kompanija Concordia, objavila je u ponedjeljak. Prema izjavi, obitelj privatno vlasništvo nad Rothschild & Co smatra “prikladnijim od javne kotacije”. “Niti jedno od poduzeća grupe ne treba pristup kapitalu s javnih tržišta kapitala. Nadalje, svako od poduzeća bolje se procjenjuje na temelju njihove dugoročne uspješnosti, a ne kratkoročne zarade,” izjavila je Concordia.

Concordia, koja je najveći dioničar u Rothschild & Co s 38,9 % dionica i 47,5 % glasačkih prava, rekla je da će predati ponudu za preostale dionice banke po 48 eura svaka. To će biti premija od 19 % u odnosu na prethodnu cijenu banke na zatvaranju od 40,25 eura, a vrijednost grupe bi bila otprilike 3,7 milijardi eura (4 milijarde dolara), prema procjenama Bloomberga.

Concordia planira podnijeti plan privatnog vlasništva dioničarima na svojoj godišnjoj skupštini 25. svibnja, a službeno podnošenje ponude očekuje se do kraja prve polovice 2023.

Vijest o predloženom otkupu dovela je do skoka dionica Rothschild & Co za 17 %, prema podacima trgovanja. Rothschild & Co trenutačno je uvršten u Pariz. Riječ je o multinacionalnoj investicijskoj banci i jednoj od najvećih svjetskih neovisnih tvrtki za financijsko savjetovanje. Sastoji se od tri odjela: svjetskog savjetovanja, upravljanja bogatstvom i imovinom te trgovačkim bankarstvom. Sadašnja struktura Rothschild & Co datira iz 2012. godine i spajanja njegovih francuskih i britanskih ogranaka.

Rothschild & Co radili su na nekim od najznačajnijih europskih poslova prošle godine, uključujući Volkswagenov IPO Porschea i nacionalizaciju njemačkog energetskog diva Uniper.

ConcordiaDioniceRothschild
Pretplatiti se
Obavijesti o
27 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
KISIK
1 godina prije

Koja incestno – degenerično ,psihopatska njuška.
Eto,tko misli da nikad prije
psihopata vidio nije
nek baci opet oko na crte lica ,lika na vrhu članka.

1 godina prije

“Obitelj Rothschild planira preuzeti Rothschild & Co” Naizgled trećarazredna vest a govori tako mnogo… Naime, Rotšildi ne da nisu autonomno upravljali “svojom” bankom, oni nisu imali ni većinski glas u njoj! Kako je moguće da čak najmoćnija jevrejska porodica nema samostalno upravljanje nad svojom bankom – kad se ovde non-stop priča kako oni ne vladaju samo svetskim finansijama već vladaju kompletnim svetom zajedno sa Rusijom i Kinom??? Nadam se da će ova vest početi da otvara oči onima pokrivenim mantrom “Jevreji stoje iza svega”. A onda je vreme za pitanje: “Ako Rotšildi nisu većinski upravnik svoje banke… ko jeste???” ——————————- Još jedno bitno pitanje je ovim otvoreno: zašto Rotšildima ne odgovara dosadašnja organizacija poslovanja, šta se promenilo? Tu ulazimo u spekulacije ali ako se sećate od korone pričam da dolazi vreme promene ideologije na Zapadu, da će sadašnji “najmoćniji” (Gejts, Soroš, Rotšildi…) biti odbačeni, da se pripreme za to vide… Čitaj više »

Max
1 godina prije

Središte zla.

C.F.
1 godina prije

Concordia je u vecinskom vlasnistvu Rotchilda…ovo je samo pretakanje…dali slijedi krah investicijskih fondova ili mozda neko big kreditiranje…infrastrukturnih ulaganja..npr. ratom ili potresom porusenih drzava tko ce li ga znati.

Daleko Zôr
1 godina prije

Sve piše: Prema izjavi, obitelj privatno vlasništvo nad Rothschild & Co smatra “prikladnijim od javne kotacije”. “Niti jedno od poduzeća grupe ne treba pristup kapitalu s javnih tržišta kapitala. Nadalje, svako od poduzeća bolje se procjenjuje na temelju njihove dugoročne uspješnosti, a ne kratkoročne zarade,” izjavila je Concordia.

Narodski, dok je tržišta bilo, trgovalo se i zarađivao je tko je trebao, kad nestaje tržišta okupi ovce kod sebe. kakve implikacije to nameće promoćurnom umu neka svatko zaključi po vlastitoj pameti.

goran
1 godina prije

tu obitelj treba riješit ko romanove

Perun
1 godina prije

Fukare iz obitelji ( citaj kibuca )Rothschild planira preuzeti Rothschild & Co( incestno lihvarsko drustvo), svoju istoimenu grupu za financijske usluge ( citaj reket pljackaska ekipa)…platice dolarima tj. uptrijebljenim polovnim toaletpapirom u rolama ( prevedeno sa engleskog platice to tariguzom u ratama tj, americkim obveznicama )….SFSN

komšija
1 godina prije

Ovu bagru treba istrebiti,sve do jednog njihovog bogataša.

Leo
1 godina prije

Propast je neizbjezna.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI