Američki ženski časopis dijeli savjete o ‘satanističkoj ceremoniji abortusa’

Kult
32 komentara

Cosmopolitan je informisao svoje čitaoce o tome kako je izvršiti abortus u ritualizovanoj ‘sotonističkoj’ ceremoniji putem usluga onlajn klinike nazvane po majci sudije Vrhovnog suda Samjuela Alita.

U postu za svojih 4,2 miliona pratilaca na Instagramu prošlog mjeseca, Cosmopolitan je predstavio niz slajdova o tome kako izvršiti medicinsku proceduru prema uputama učenja The Satanic Temple (TST) – grupe koja se na svojoj web stranici navodi kao ” primarna religijska Satanistička organizacija u svijetu.”

Takođe se izričito pominje „svečana“ usluga koju je sprovela „Satanska klinika za abortus mame Samuela Alita“. Sudac Vrhovnog suda SAD Alito napisao je presudu u slučaju Dobbs protiv Jacksona kojom je prošle godine poništen Roe protiv Wadea, čime je okončan skoro pet decenija pravnog presedana koji je regulisao abortus u Sjedinjenim Državama.

U svom postu na društvenim mrežama od 16. novembra, Cosmopolitan je pomenuo 37-godišnju ženu, Jessicu, koja je obavila proceduru. „Iako nije satanistica, Džesika odlučuje da ugradi nekoliko ceremonijalnih elemenata u svoje iskustvo solo abortusa“, piše časopis.

U postu se također nalaze detaljni savjeti o tome kako se pridržavati učenja Sotonskog hrama tokom ‘ceremonije abortusa’. To je uključivalo gledanje u ogledalo dok uzimate pilulu za abortus i govorenje: “Jedno tijelo je nepovredivo, podložno samo vlastitoj volji.”

Ritual završava tako što subjekat kaže: „Moje telo, moja krv; mojom voljom to je učinjeno.” Cosmopolitan je u svom postu također predložio da pozove svoje voljene da prisustvuju ceremoniji i da “zapale svijeće ili se čak obuče – šta god da ih osnaži”.

Sotonski hram je službeno priznat kao religija od strane američke vlade i kao takav tvrdi da njegovi pacijenti sudjeluju u vjerskom ritualu. „To je ključna pravna razlika“, primetio je Cosmopolitan. „TST se nada da će iskoristiti svoj istorijski napor da proširi svoj model klinike… u države u kojima je abortus inače zabranjen.”

Odvojeno, Satanski hram je također rekao da će pružiti podršku svojim članovima koji bi možda željeli da se podvrgnu terapiji promjene spola, ali se suočavaju s “kršenjem njihove tjelesne autonomije od strane vladinih subjekata na lokalnom, državnom ili federalnom nivou”.

Dodaje se da bi “zaređeni ministri Sotone” bili dostupni da svjedoče u ime članova koji žele tranziciju, i da to potpada pod “Treće načelo” koje kaže da je vlastita tjelesna autonomija osnovno i temeljno vjersko pravo.

AbortusSADSatanisti
Pretplatiti se
Obavijesti o
32 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
2 mjeseci prije

Gorite u paklu bando sotonistička.

tihobl
2 mjeseci prije

Marina Abramovic (mentorica H. Klinton i Ledi Gaga) imenovana je za viskog povjerenika za djecu. Bice djece za obrede.

opančar
2 mjeseci prije

rasturit će vas bog kad tad, vi sotonosti ste stvarno prešli sve mjere.

Valter
2 mjeseci prije

Sjećam se da sam u ranim 2000s počeo razmišljati o “oslobođenim ženama” kao o korozivnom društvenom otrovu.

Naravno, tako upregnute preko židovskog financijsko-medijskog kompleksa, koncentracija tog otrova je daleko potentnija.

Zahvaljujući židovskog feminizmu, od Južne Koreje do Hrvatske, danas imamo tako rekordan natalitetni kolaps.

To je židovima dodatni booster za razne agende, gdje onda preko stotine židovskih NGO-a idu opravdavati masovno miješanje rasa.

Darko
2 mjeseci prije

Amerika ne zaslužuje zrak i vodu koju troše na taj ljudski otpad koji se tamo nakotio..

Ivan Bgd
2 mjeseci prije

Amerika ce davati mesecne novcane dodatke transrodnim osobama i migrantima!
Eldorado za lgbtq+ trans. Budite izopaceni i gradjani amerike ce to da finansiraju!
Propast u koju satanisti (hazari) guraju ameriku, i ovce se ne bune!
EU je sledeca!
Sta jos treba da se desi da se ljudima upale crvene lampice i shvate da im zlo radi o glavi?

Biti-ili-ne-biti
2 mjeseci prije

O pobačaju Erotika je određena lakoćom. Čovjek međutim mora biti vrlo jak da bi mogao izdržati tu lakoću. Mnogi nemaju tu snagu. Oni tada pokušavaju dohvatiti nedohvatljivo, zadržati neopterećeno. Jedan od puteva da to učine jest taj da erotiku pretvore u seksualnost. To naravno u igru dovodi posve drukčiju energiju. Igra postaje ozbiljnošću, od lakoće nastaje jasna stvarnost. Nasuprot erotici, seksualnost je uvijek povezana sa životom i smrću. Sjedinjenje muškarca i žene stvara mogućnost da se sjemena i jajčana stanica spoje, čime nastaje novo tijelo. Ako ga roditelji ne žele, to može značiti i njegovu smrt, tj. napravi se pobačaj. Shvaćam da postoje situacije, npr. nakon silovanja, gdje nošenje djeteta koje je nastalo na takav način pretpostavlja posjedovanje golemih unutarnjih snaga. Ali u većini se drugih slučajeva kao muškarac i kao žena trebaš pitati jesi li uvijek imao pred očima povezanost između seksualnosti i trudnoće. Stajalištu da će „već sve… Čitaj više »

Biti-ili-ne-biti
2 mjeseci prije

Tema o pobačajima vrlo je nabijena emocijama. Jedni smatraju pobačaj nečim sasvim normalnim, drugi u paru koji izvrši pobačaj vide ubojice bez savjesti. Zbog tih emocionalnih pretjerivanja moramo o svemu razmisliti mirno i otvorena srca. Kao prvo, moramo pojasniti jedno: postoje dva oblika pobačaja. Prvi je kada se duši oduzima mogućnost da se inkarnira. To se događa do 70. dana nakon začeća. Do tog dana može se govoriti o pobačaju. Od 71. dana nakon začeća to više nije pobačaj, nego ubojstvo. Tu izjavu smatraš krutom, a naravno i moralnom. Mogu ti samo odgovoriti da nemaš pojma što se u nekim klinikama radi. Obavlja se pobačaj kada bi plod već bio sposoban živjeti i izvan majčina tijela. Jednostavno ih se pušta da umru ili ih se ubija s pomoću injekcije, gušenja ili na neki sličan strašan način. Osim toga, ti ne pomišljaš na to da dijete nakon 71. dana razvija svoju… Čitaj više »

Biti-ili-ne-biti
2 mjeseci prije

Sada želim s još jednog gledišta govoriti o tome zašto pobačaj može dovesti do karmičkih zapetljaja. Duša, koja bi kroz trudnoću trebala dobiti tijelo, može to sprečavanje inkarnacije jako zamjeriti. Pri ponovnoj trudnoći čest je slučaj da se ponovno inkarnira ista duša. Zbog toga što se inkarnirajuća duša još točno sjeća doživljenih povreda i u skladu s š time se ponaša, može doći do znatnih problema, nemira i strahova u majke. Majka i otac obvezno se moraju preko Najvišeg i Sebstva toj duši ispričati. To traženje oprosta katkad je jedino što toj duši može opet vratiti nužan mir koji joj je potreban da bi roditeljima, a naravno posebno majci, bila omogućena mirna trudnoća. Može se dogoditi i to da trudnoća protekne dosta mimo, ali da problemi nastanu nakon poroda. Dijete je glasno, nemirno, nesretno. Takvo stanje može potrajati godinama. Ovdje može jedna molba za oproštenje – kao i inače u… Čitaj više »

Darko 7
2 mjeseci prije

“Jessica odlučuje da ugradi nekoliko ceremonijalnih elemenata u svoje iskustvo solo abortusa“ – sada abortus postaje neki oblik samoizražavanja. Gura se sotonizam kao novu religiju. Jadni ovi mladi naraštaji. Tako npr. mi u Hrvatskoj imamo ljude koji se mole po trgovima i umjesto da ljudi to podrže u borbi protiv ovih sotonista, oni ih prozivaju klečavcima i ostalim pogrdnim imenima. Moramo biti svijesni da crkva bez obzira na sve mane koje ima, opet je bolja od ovih sotonista i LGBT agende.

Fuj
2 mjeseci prije

Zlo i napako dolazi iz zemlje nastale na genocidu indijanaca.

roberto
2 mjeseci prije

Pa ne mre bolje..hehe

eks
2 mjeseci prije

USA je izvor zla. Žao mi je Amerikanaca, koji su takodje žrtve psihopata koje vladaju Amerikom.

Istina
2 mjeseci prije

To je tamo sve bolesno i živi u svom izopačenom svijetu. Taj vulkan nikako da rokne tamo.

Emiliano Zapata
2 mjeseci prije

Istovremeno Vatican pun satanistickih i pedofilskih simbola koji na celu ima papu koji je nagovarao odrasle i djecu na kovid bocku, a zadnji potez mu je bio izdavanje ni manje ni vise nego “10 zapovjedi sto ciniti zbog klimatskih promjena!”???

Lucija, prva
2 mjeseci prije

Koji je ovo k*?

Samo naprijed, BOODALE.

Integritet osobe se odjednom predstavlja kao sotonska izmišljotina?

Tjelesni i svaki drugi integritet definiran je od Nürmberga na dalje, u svim pravima čovjeka.

Tko ga negira priziva OBAVEZNO CIJEPLJENJE.

Rimtutituki
2 mjeseci prije

Moje tijelo,moj isobni izbor to je zapadna ateisticka propaganda, Nietzsche ” bog je mrtav” itd,a ima jedna iznad toga” i Bog bacini covjeka na sliku svoju,tvoje tijelo je htmram Boziji” znaci hram Boziji prvo pa onda ostalo. Jako je zanemarena teologija na zapadu. Zadnji pravi teolog je bio Ratzinger. Ovo ostalo je Mischmasch new age,lgbtq, wegan,cancelwoke,klimamajmun kulture. Jadne ove nove generacihe,kad nemas pojma kako je bilo prije.

Rat i Mir
2 mjeseci prije

Hahaha, ajme vijesti za crnu kroniku, koga briga šta se u Americi događa, osim naravno sudeći po komentarima, velike vjernike iskrene u službi, koji bi da se njih pita crkvi vratili inkviziciju i dali joj sva prava srednjeg vijeka. Počnite se baviti ozbiljnim novinarstvom jer prijenos 5-6 vijesti dnevno iz svijeta punog događanja je jadno

DEDA
1 mjesec prije

VJERNICI MI NIKAD NISU BILI JASNI.AKO VAM TAJ BOG POSTOJI DAJ BRATE NEK DOJDE NA KAVU DA GA VIDIM.ZAKAJ JE VEĆINA VJERNIKA 90% SIROMAŠNA A BOG JE SVEMOGUĆ.ZAKAJ JE NA GODIŠNJEM U SVIM SVIJETSKIM RATOVIMA A POSLE SI ZEME I BOLOVANJE.TREBATE MALO DOJTI SEBI VI VJERNICI I PRESTAT VJEROVAT.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI