Fantastični akademik Vladimir Paar jednostavno objašnjava probleme klime, energije, obmana i istine – Obvezno za pogledati.

Vladimir Paar objašnjava problem klimatskih promjena

Od medija, lobista i manipulatora stigmatizirani akademik Vladimir Paar jednostavno i objektivno odgovara na pitanja koja sve muče. Tko želi obogatiti svoje osobno znanje i razumjeti kako nas manipuliraju, neka pogledaju ovaj intervju. Akademik Paar govori i Milankoviću, pošumljavanju kao rješenju i ITERu (fuzijskoj elektro centrali) o kojoj smo već pisali.


Energijaklima
Pretplatiti se
Obavijesti o
18 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
PPP
4 godine prije

Svaki renomirani znanstvenik prirodnih znanosti je vjernik, jer u datom momentu shvati da fragment svijeta kojeg je spoznao nije mogao nastati spontano i iz ničega.

Copernic, Kepler, Galilej, Harvey, Boyle, Ray, Newton, Pasteur, Kelvin, Einstein,… su bili vjernici.

Ako oni nisu vjerodostojni, onda nije ni Paar.

Miki maus
4 godine prije

Yxz, e to, ti si vjerodostajan, rodjen si za HDZ ili nesto slicno.

zoran
4 godine prije

Svaka cast gospodinu Akademiku na odlicnom naucnom objasnjenju. Mamic bi ovo sve sazeo u jednu recenicu – nabijem malu Gretu na…

Lurker
4 godine prije

Ne slazem se, u drzavi gdje je na snazi sloboda vjeroispovjesti svatko moze odabrati da li slijedi ili ne religisku dogmu (i koju) , isto tako, svatko (pa i Paar) moze slobodno odabrati vjeru (ili ateizam). Tvoj komentar je protiv slobode vjeroispovjesti.

konrad
4 godine prije

treba malo bolje poslušati i proučiti akademika Paara pa se ne bi došlo do ovakvih moram reći krivih zaključaka. On često u svojim izlaganjima spominje Einsteina koji je kao veliki znanstvenik spoznavši kako funkcioniraju prirodni zakoni koji su tako savršeni da ih je mogao stvoriti samo Bog. Uopće nije bitno je li to Kršćanski, Islamski, Budistički … bitno je da spoznavši te zakone ne možeš izbjeći da iza njih stoji savršenstvo. Znao je reći da ateisti misle odnosno vjeruju da je za to zaslužna neka nadnaravna inteligencija, zar i to nije religija?!

Perun
4 godine prije

Akademik Vladimir Paar…Je jedini akademik iz hrvatske akademske zajednice koji se ne boji medija i nastupa otvoreno ….Taj covjek je jos uvijek pojam inteligencije za neke podkapacitirane koji se pjene na njegove komentare i poglede na svijet koji nas okruzuje ….

Slavonac
4 godine prije

Ti kao zidar Berlinskog zida,pricas takve budalastine o akademiku.Jeli te nije stid nesto napisati.

Mikojan
4 godine prije

U redu, vjernik, njegov odabir, sada neka nam kaže tko je taj Bog, jel muško, jel žensko, da li je sa ove planete, da li je osoba, biće. Logično bi bilo da je naš Bog ono što vidimo svaki dan, zvijezda zvana Sunce.
I sad jedna anegdota iz mračnog doba socijalizma kada su djeca išla na vjeronauk u crkvu a nije im nametan u školama.
Nakon par tjedana pita jedan klinac velečasnog, velečasni, dajte vi meni nešto bolje objasnite, evo tu na vjeronauku upoznali smo život i uskrsnuće Isusa, vidimo ga svaki dan tu razapetog na križu a tvrdite da je uskrsnuo, dajte vi meni pokažite ko je taj Bog, ja bi želio vidjeti Boga. Velečasni poponja je ekspresno izjurio klinca iz crkve i rekao mu da više ne dolazi na vjeronauk.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI