Školski okrug u Minneapolisu ugostit će ravnateljicu Klinike za rodna pitanja koja kaže da trogodišnja djeca mogu biti ”transrodna”

Dr. Angela Kade Goepferd
33 komentara

Dr. Angela Kade Goepferd, lezbijska ravnateljica ‘isključivo pedijatrijske’ rodne klinike u Minneapolisu, trebala bi održati govor u Osnovnoj školi Loring 13. travnja.

Državne škole Minneapolisa (MPS) planiraju ugostiti obiteljski događaj koji će uključivati sat ”drag” priče i govor ravnateljice pedijatrijske klinike za rodna pitanja koji je prethodno tvrdio da se djeca od tri godine mogu “identificirati kao transrodna”.

“Sajam rodnih resursa” na rasporedu je u četvrtak, 13. travnja, u Osnovnoj školi Loring. Školski okrug Minneapolisa reklamira događaj kao “okupljanje za obitelji i njihovu rodno kreativnu mladež”.

Dr. Angela Kade Goepferd, ravnateljica “programa za rodno zdravstvo” u dječjoj bolnici u Minnesoti, bit će predstavljena kao gošća govornica koja će nazočnim roditeljima progurati rodnu ideologiju i postupke “tranzicije” za rodnu zabunu. U međuvremenu, njihova će djeca biti izložena satu ”drag-queen” priče.

Ured za pravednost javne škole Saint Paul također promovira događaj, moleći ljude da “svakako prošire vijest” o pro-LGBT okupljanju. Školski okrug opisuje Goepferd kao “zagovornicu i liječnicu” koja će “govoriti o podršci mladoj transrodnoj djeci”.

“Postojat će kućica za djecu, grickalice i mnogi lokalni resursi usredotočeni na transrodnu i ne binarnu djecu”, nastavlja se u reklami.

Goepferd je ranije izjavila da “neka transrodna djeca tvrde da su njihovi identiteti bili jasni već u dobi od tri ili četiri godine” i da informiraju svoje roditelje o toj “istini”. Tijekom viralnog segmenta govora na TED-u 2020., rekla je da “način na koji vide sebe nije u skladu s očekivanjima drugih ljudi”. Aktivisticu za “afirmaciju” rodne konfuzije sa sakaćenjem djece Children’s Minnesota opisuje kao “vođu u LGBT zajednici, vodi ravnopravnu skrb za LGBT mlade, posebno transrodne i rodno raznolike mlade i ona je tražena govornica i trenerica na ove teme.”

“Isključivo pedijatrijski” centar “pruža suosjećajnu i sveobuhvatnu skrb za transrodne i rodno različite mlade” i kaže se da je “predana tome da služi kao ključni medicinski partner i izvor” za djecu zbunjenu spolom, kao stoji na stranicama bolnice.

Blokatori puberteta, supresija menstruacije i hormoni međuspolnih odnosa navedeni su kao “tretmani” kojima se podvrgavaju maloljetnici koji su zbunjeni u vezi svoga spola. Za distribuciju međuspolnih hormona potrebno je “pismo spremnosti i potpore stručnjaka za mentalno zdravlje” koji “ima iskustva s rodnim identitetom”. Bolnica također dodaje da će “kako pacijenti budu starjeli”, davati preporuke za “rodnu njegu odraslih” i kirurške zahvate.

Dokazano je da hormonska intervencija za mlade, koji su zbunjeni u vezi svoga spola uzrokuje ozbiljne nuspojave. Nedavna studija pokazala je da se oni koji primaju hormone suočavaju sa “znatno povećanim rizikom” od srčanih problema, uključujući srčani i moždani udar. Promicanje takvih nepovratnih radnji također ima tendenciju ignoriranja ili umanjivanja povećane suicidalnosti koju često doživljavaju pojedinci koji traže hormonsku intervenciju.

Nažalost, dječja bolnica u Minnesoti nije jedina vodeća pedijatrijska ustanova koja promiče transrodnu ideologiju.

Bostonska dječja bolnica (BCH) privukla je nacionalnu pozornost i oštru reakciju zbog guranja takozvanih transrodnih operacija, uključujući histerektomiju za mlade djevojke. Institucija je također izjavila da neke bebe znaju da su “transrodne” dok su još u utrobi svojih majki.

U listopadu je LifeSiteNews izvijestio da su Američka liječnička udruga (AMA), Američka pedijatrijska akademija (AAP) i Udruga dječjih bolnica (CHA) pozvale državnog odvjetnika SAD-a Merricka Garlanda neka procesuira novinare koji su izvještavali o skandaloznim postupcima, koji su bili provedeni nad maloljetnicima koji su bili zbunjeni u vezi svoga spola.

Kako je otkriveno da sve više medicinskih praksi i organizacija sudjeluje u kemijskom i kirurškom sakaćenju djece, konzervativni čelnici odgovorili su donošenjem zakona za zabranu takve prakse u mnogim državama.

Nekoliko saveznih država, uključujući Mississippi, Južnu Dakotu, Utah, Arkansas, Tennessee i Iowu, donijele su zakone koji ili ograničavaju ili potpuno zabranjuju hormonalne i kirurške intervencije za maloljetnike.

Autor: Jean Mondoro
DjecaDragLGBTŠkolatransrodne osobe
Pretplatiti se
Obavijesti o
33 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Гавран
1 godina prije

Kada deca u kasnijoj dobi shvate da su im životi nepovratno uništeni, legalno i legitimno je da zapale i školu sa nastavnicima i bolnicu sa lekarima.

eks
1 godina prije

American Dream se pretvorio u Transrodni – LGBT -satanistički Dream . Amerofili se imaju čime “ponositi” .

Tupko Glupko
1 godina prije

Nije bolest sve što boli.

Gledam ovu prvu sliku razmišljajući je li muškarac ili žena.

Što se ima propagirati djeci koja nisu niti ušla u pubertet (a ako i jesu, nisu još ni sama sigurna što žele) promjene spola?

Davati spolno, fizički i duševno nezrelim osobama (što maloljetnici i maloljetnice jesu) hormonalne terapije i fizički ih sakatiti da im se omogući promjena spola je zločin protiv djece koji se po meni može usporediti sa pedofilijom što se tiče utjecaja na dječju psihu.

BanOvan
1 godina prije

Da onoj gore (ko zna sta u gacama ima) posaljemo “Dodu” da joj napravi jedno drag ‘n’ drop.

Motorola
1 godina prije

Ovu zločinku što mentalno i fizički sakati zdravu djecu, treba što pre staviti iza rešetaka.

Ivan
1 godina prije

Nema za to ludilo vise drugog rjesenja nego to sve pobiti..

Max
1 godina prije

Slika govori sve.

JozoO
1 godina prije

Ne znam da li ste ovdje komentirali pa me zanima…
Na HR i SLO televiziji vidim stalno ponavljanje one ZALANDO reklame….no meni se čini da je onaj koji se stalno vidi Trans. Da li sam nešto krivo primjetio?
Ako nisam, da li je vama uobičajeno toliko često pojavljivanje reklame? Koliko to košta?

abc
1 godina prije

Ova žena/muško je mentalni bolesnik, kome je glava puna raznoraznih kompleksa i seksualnih deviacija.. Takvi nebi smeli učiti djece a kamoli odlučivati o njihovoj seksualnoj orintaciji.
Priroda je stvorila dva ljudska spola i kao takva če u tom smjeru nastaviti. A izuzetci su samo prolazne prirodne greške, koje če svoj život odživjeti i iza sebe neče zapustiti svoje potomce. A njihove ideologije i izmišljotine če biti brzo zaboravljene.

Emiliano Zapata
1 godina prije

Jedna od kuca mi je daleko na osami. Ondije bi ju i ja rado ugostio…

abc
1 godina prije

Pola ptica pola čovjek.

Slow motion
1 godina prije

Za takve spodobe ni masta ne moze izmislit primjerenu kaznu..zatrlo joj se sotonsko sjeme..fuj

Гавран
1 godina prije

Ra, vehovni bog, simbol sunca, prikazivan u liku sokola.
Teže da svome ništavilu daju lažnu dubinu.

mirko
1 godina prije

Svaka cast! Ja uopste to nijesam primijetio. Oko sokolovo!

Novak
1 godina prije

Dr Angela me baš podsjeća na Matoru iz Zadruge!

Гавран
1 godina prije

Da, Svaka cast! Ja uopste to nijesam primijetio. Oko sokolovo!

Euro
1 godina prije

pa sta se dogada sa roditeljima? ne mozete vlastite djece da zastitite. Ovaj svjet je vec propao.

Mag
1 godina prije

Horus

nonwo
1 godina prije

Bog Horus-staroegipatski.
Horusovo oko,u današnje vrijeme može biti i “novosotonjarsko”.Svevideće oko koje “bdije” nad svima nama i nagovještava veće i zlokobnije planove koji su pred nama…Ima ga posvuda,dolarskoj novčanici,logotipovima korporacija,amblemima “tajnih grupa” itd..
Za skučene umove-to su samo simboli,bez posebnog značaja,i crtaju ih eto tako,”iz razbibrige”.

Franjo Vinkovski
1 godina prije

To su te zapadnjačke moderne vrijednosti…..
Fuj. Treba sve te vampire spaliti na lomači.

tatamata
1 godina prije

lako sto je ovo stvorenje bolesno ,nego najgore je to sto sebi daje za pravo odredivati za druga ziva bica u ovom slucaju bebe ,koje nisu ni svjesne kojem spolu pripadaju a kamoli su seksom opsjednute ko ova pacijentica

Ivan Bgd
1 godina prije

Sluge satanske, cisto zlo, sa sirokim osmehom.

Rimtutituki
1 godina prije

.anijaci,degenerici,pocece strojit đecu.ne treba radpravljat,to treba pobit.usa najveca sila izgubise na svim frontovima odkad su im admirali,generali u suknjicama,fujjj

Гавран
1 godina prije

Bajden je dao svoje zaključke o tragediji.

“Samo četiri dana nakon što je transrodni ubica oduzeo šest života u školi u Tenesiju, američki predsednik Džozef Bajden objavio je tradicionalni proglas povodom Dana vidljivosti transrodnih osoba koji se danas obeležava.

Ovaj dan slavi “radost, snagu i apsolutnu hrabrost nekih od najhrabrijih ljudi koje poznajem”, poručio je Bajden, dodajući da “transrodni Amerikanci oblikuju dušu nacije”.

“Pozivam sve Amerikance da nam se pridruže u veličanju života i glasa transrodnih osoba širom naše nacije i da rade na eliminisanju nasilja i diskriminacije svih transrodnih, rodno nekonformističkih i nebinarnih ljudi”, zaključio je Bajden, zaboravljajući ili ignorišući tragediju koja se desila početkom ove nedelje.

I sekretarka za štampu Bele kuće Karin Žan-Pjer izjavila je da su srcem uz trans zajednicu “jer su oni trenutno na udaru”.

Filip
1 godina prije

Kako da čovjek ne vjeruje u vladavinu đavla na ovom svijetu kad živimo u svijetu di je postalo normalno da nam bolesne osobe pričaju horore kako trogodišnja djeca mogu biti transrodna i još ima gomila idiota koji to podržavaju.
A problem su oni koji prozivaju ludost…

Гавран
1 godina prije

Popularni voditelj “Foks njuza” Taker Karlson je pre svega nekoliko dana upozorio da bi SAD mogao da zadesi ovakav scenario, budući da sve vodi ka tome da se trans zajednica naoruža.

Lucija, prva
1 godina prije

Samo raspravljajte…

Ovu spodobu bi zatukli na cesti još prije 100 ili 150 godina…

Gregorij
1 godina prije

Kamo ide ovaj svijet, ustani Staljine ili Adi vrijeme je za još jedan posao.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI