2.433 mrtve bebe u VAERS-u dok još jedna studija pokazuje da mRNK cjepiva nisu sigurna za trudnice

Smrtnost beba od vakcina
21 komentar

Sada je zabilježeno 2.433 smrtnih slučajeva fetusa u VAERS-u (Sustav za izvješćivanje o nuspojavama cjepiva) kod trudnica kojima je ubrizgano jedno od cjepiva protiv COVIDA-19.

Velika većina njih je iz Pfizera (1.862 smrtna slučaja) i Moderne (656 smrtnih slučajeva).

Bilo je više fetalnih smrtnih slučajeva u posljednjih 11 mjeseci nakon cijepljenja protiv COVIDA-19 nego što je bilo u posljednjih više od 30 godina bilježenja cjelokupnog razdoblja cijepljenja.

Prošlog mjeseca (listopad 2021.) New England Journal of Medicine priznao je da je izvorna studija korištena za opravdanje preporuke CDC i FDA koji su forsirali cijepljenje za trudnice, prepuna nedostataka.

Od tada su istraživači na Novom Zelandu proveli novu studiju o izvornim podacima i zaključili:

Ponovna analiza ovih brojki ukazuje na kumulativnu incidenciju spontanog pobačaja u rasponu od 82 % (104/127) do 91 % (104/114), 7-8 puta više od rezultata izvornih autora.

Ipak, CDC i FDA i dalje preporučuju cijepljenje protiv Covida-19 za trudnice, iako točna analiza izvornih podataka pokazuje da će 82 % do 91 % trudnica doživjeti pobačaj ako je njihovo nerođeno dijete mlađe od 20 tjedana.

VAERS je pasivni sustav o kojem se jako malo prijavljuje. CDC i FDA nikada nisu proveli studiju kako bi utvrdili što je ovaj nedovoljno prijavljen čimbenik, ali neovisni znanstvenici jesu, a mi smo prethodno objavili analizu koju je provela dr. Jessica Rose, koja je utvrdila da bi konzervativni faktor nedovoljno prijavljen bio X41. Pogledajte: STUDIJA: Vlastiti podaci vlade otkrivaju da je najmanje 150.000 vjerojatno MRTVIH u SAD-u nakon uzimanja cjepiva protiv COVIDA-19.

To znači da je do sada vjerojatno bilo najmanje 99.753 smrtnih slučajeva fetusa nakon injekcija protiv COVIDA-19.

Na internetskoj stranici https://www.globalresearch.ca/2433-dead-babies-vaers-another-study-shows-mrna-shots-not-safe-pregnant-women/5760969 postoji videozapis koji je snimljen prošlog mjeseca s nekim vrlo nesretnim i jezivim primjerima onoga što Covid-19 cjepiva čine nerođenim bebama.

 

Autor: Brian Shilhavy
bebecjepivoCovidtrudniceVAERSvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
21 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mali Čovjek
2 godine prije

Priručnik Kako Organizirati Otpor (Nadopunjeno izdanje) Psihološko-Informacijski Rat   Istina će te/nas osloboditi. U ratu smo za srca, duše, i umove naših sugrađana, kojih je po naučnoj literaturi iz psihologije, okvirno 60%. Oni spadaju u sredinu i smatrajmo ih neodlučnima. Na svakom od dvaju polova nalazi se 20% onih koji, ili slijepo vjeruju vlasti i uradit će sve što se od njih traži (takvi su izgubljeni i ne vrijedi se za njih boriti), ili onih koji misle svojom glavom i neupravljivi su što se vlasti tiče. Zapamtite, samo 3% američkog žitelja aktivno je sudjelovalo u vojnom sukobu protiv Britanaca. Dakle, naš cilj je nastaviti se obrazovati po trenutnom pitanju i širit informacije koje prikupimo ovom velikom dijelu populacije koji je naveden (60%). Otpor mora postati vidljiv i to širok puk mora znati kako se ne bi prepustio beznađu. – Ne dozvolite međusobne podjele! Dokažite sebi i drugima da ste evoluirali na višu razinu – razinu u kojoj… Čitaj više »

Mali Čovjek
2 godine prije

– Budite vidljiva opozicija. Kod lokalnog krojača izradite bedž ili zakrpu (dovoljno je donijeti vašu skica na papiru) koju ćete nositi u javnosti u slobodno vrijeme. Davidova zvijezda je najbolji izbor jer je najprepoznatljivija i svakako u sredinu nje ne zaboravite napisati poruku (npr. Cjepivo Oslobađa/Necijepljen/Slobodan i Zdrav). Cijena? Prava sitnica – 4 eura. Pukom simbolikom nošenja oznake, vaše djelo postaje okidač da se i netko drugi, a manje odlučan i hrabar, opredijeli za nošenje iste. Zapamtite, nesigurnim ljudima je potreban poguranac, a to vi upravo tako činite.    – Ne nasjedajte na vijesti koje vam servira službena politika. Zapravo, ne gledajte vijesti uopće. Zapamtite, oni vas žele uvjeriti da ste sami u svojoj borbi i kao takvi nemate šansu u borbi. To je velika laž – ne nasjedajte na nju. Na stranicama masovnih medija , a koji imaju opciju komentiranja članaka, ostavljajte svoje komentare, raskrinkavajte članke koje komentirate, ali se nikako… Čitaj više »

Davor
2 godine prije

Ispričat ću vam kako u Africi love majmune. Zakopaju posudu do pola u zemlju. Grlo posude je dovoljno široko da majmun provuče šaku. Na dnu posude je banana. Majmun dođe i zgrabi bananu ,ali sad ne može izvući šaku. I tako čeka lovca da ga pokupi. Sve što pohlepni majmun treba ,a to je pustiti bananu i izvući šaku i pobjeći. Međutim pohlepa mu ne dozvoljava da to učini. Za njega je ta banana zadnja radost… Što mi ljudi učimo iz primjera nerazumnog majmuna? Ponekad treba znati prepoznati opasnost i koliko god nam se neka stvar činila nužnom, odbacimo je da ne izgubimo glavu. Danas mnogi žude za povratkom na staro normalno, zato zanemaruju lovca i zamku. Te mRNK injekcije dokazano svakih 6 mjeseci traže novu i opet novu dozu, jer se tim ljudima imunitet nepopravljivo urušio. Oni sad ovise o lovcu hoće li im opet pružiti šansu kroz injekciju… Čitaj više »

Tupko Glupko
2 godine prije

Markotić o cijepljenju trudnica: “Nije službeno odobreno, ali bi bilo dobro da to prije ili poslije naprave” – Novi list

Na kraju ovog teksta citiram njezine riječi:
“Sve ide u smjeru da cijepljenje djece mora ići”

apa khabar
2 godine prije

i inače me ne zanimaju posljedice za mene, snaći ću se. ali kad god naletim na vijest u kojoj se u temu covid ludila upliću djeca, kao objekti interesa to izaziva ,malo je reći-nelagodu. prvo mi pada na pamet ona da je put u pakao popločan dobrim namjerama.
da li je moguće da živim u vremenu kad se više brige pridaje nekakvim kućnim ljubimcima nego djetetu?

Tupko Glupko
2 godine prije

“Bilo je više fetalnih smrtnih slučajeva u posljednjih 11 mjeseci nakon cijepljenja protiv COVIDA-19 nego što je bilo u posljednjih više od 30 godina bilježenja cjelokupnog razdoblja cijepljenja.”

Slična situacija je i kod ljudi.

Max
2 godine prije

To je i bio plan

Legendarni Grk
2 godine prije

Ovo je praktički zabrana rađanja djece, jer je više od 80 % cijepljenih trudnica imalo “spontani pobačaj”, a one koje su uspjele roditi sada imaju deformiranu djecu – zaista fantastičan izbor za novopečene roditelje koji im nude eugeničari.

Grozomorni
2 godine prije

Ti mRNA testovi nisu za nikoga sigurni, ukoliko ste imali srčani ili moždani udar što je rezultat ugrušaka, ili imate plumuloloških problema ne pristajete na cijepljenje ni za milion eura unaprijed. ZLOČINCI I KORUMPIRANE VLADE ne biraju sredstva da vas pobiju i da vaša stečevina njima pripadne.

Ole
2 godine prije

Jeli tako teško staviti link na službene stranice?
Hrpa navoda po komentarima a niti jedan link gdje se povezuje istraživanje koje se spominju.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI