Broj slučajeva COVID-19 u Delhiju opao nakon masovne distribucije ivermektina

Ivermektin
12 komentara

Čini se da masovna distribucija ivermektina stoji iza dramatičnog pada slučajeva COVID-19, kako u Indiji, tako i u Meksiko Sitiju.

Indija strašno pati od COVID-19 u posljednje vrijeme i možda nikada neće biti poznat potpuni broj mrtvih. Ali u glavnom gradu Delhiju počela je masovna distribucija ivermektina i rezultati su zapanjujući.

Stephen McIntyre iz Climate Audit objavio je na Twitteru nit koja uključuje ovaj izvanredan grafikon:

Ovaj rezultat je u skladu sa rezultatima masovne distribucije ivermektina u Meksiko Sitiju, kako je izvjestio James V. DeLong na ovim stranicama 21. maja 2021:

Ipak, većina ljekara u ovoj zemlji odbija da prepiše Ivermektin, a većina bolnica u ovoj zemlji odbija da ga daje čak i ozbiljno bolesnim COVID pacijentima, navodeći nedostatak dvostrukih slijepih studija – koje su skupe i dugotrajne i koje ne donose veliku korist za svakoga jer je ivermektin generički lijek bez patentne zaštite.

Žena iz Buffala, New York, morala je da podnese tužbu da bi primila terapiju ivermektinom dok je bila u bolnici, i primorana je da plati značajne pravne takse. Nakon što joj je sudija odobrio da primi ovaj lijek, oporavila se i napustila bolnicu.

U siromašnijim zemljama, gdje su vakcine nedostupne i preskupe za masovnu upotrebu, bili su primorani da posegnu za ivermektinom. Ovo je imalo za posljedicu sprovođenje masovnog eksperimenta (mada ne dvostrukog slijepog, randomiziranog, u kontrolisanim uslovima koje zahtjevaju medicinska istraživanja sa „zlatnim standardom“). Možda će to omogućiti poricaocima ivermektina da zadrže svoje samopouzdanje.

Imajte na umu da odobrenje za hitnu upotrebu pod kojim su eksperimentalne mRNK vakcine odobrene za masovnu upotrebu ne bi bilo dato ako postoji prihvaćena efikasna alternativna terapija. Ne bi se milijarde dolara slile u ruke proizvođača vakcina.

Izjava o odricanju odgovornosti: Naravno, nisam ljekar i nisam kvalifikovan za pružanje medicinskog savjeta. Ovaj post je namijenjen samo pružanju informacija, a ne preporučivanju bilo kakvog medicinskog tretmana čitaocima.

Pretplatiti se
Obavijesti o
12 Comments
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Realno
1 godina prije

Opet se majmuni igraju sa bojicama i crtaju grafove ne postojećih izmišljotina.

AbuDabi
1 godina prije

Naravno da je pao broj premiinulih, za učinak Hidroksiklorokina, a naročito Ivermektina zna se desetlječima. Defakto, oba su izvrsni kod ranog liječenja respiratornih bolesti. Kako nikakav dokaz za Covid 19 ne postoji, bilo bi tragično priznati kako je postojao uspješan način za liječenje gripe. Kako sada nakon svih laži i obmana to prihvatiti od CDC-a, WHO-a i drugih kriminalnih organizacija. Morali bi biti odgovorni, pa nastavljaju obmanu.

1 godina prije zadnji put uredio AbuDabi
Jomla
1 godina prije

Moje povjerenje u liječenje “covid-19” Ivermektinom i Hidroksiklorokinom nikada nije bilo upitno.

Guro
1 godina prije

Gdje kupiti to čudo, da se spremi za svaki slučaj

Mikojan
1 godina prije

Za tkz. antimalarike znali smo da su pouzdani još prošlo proljeće a to su lijepo zamskirali i doslovno zabranili. Ako pedpostavimo da je virus ili što god to je, bakterija, česica itd. stvoeno u laboratoriju tada moramo znati da za to lijek postoji. Nitko nije baš toliko lud da pusti nešto u okolinu a da on sam nema pouzdanu zaštitu. To što neki liječnici misle svojom glavom i problem riješavaju svojim znanjem nije baš bilo u planu pa ih na sve moguće načine pokušavaju sakcionirati ili na neki način izbaciti iz igre samo pokazuje podlost plana trovanja cijeog svijeta.

duki
1 godina prije

Naravno !
Još nije dovoljno umrlih ! A pelcovanje (koje je u 3 puta većoj “”magli”)može a jeftini lijek nemože!???? OVCE ?? BLEJANJE ??? PA DOKLE???
🙈🙉🙊
ne vidim,ne čujem-se..m !!

Joe
1 godina prije

Malo jos informacija o djelotvornosti lijeka:
https://www.youtube.com/watch?v=NJSUKDng_Ww

klara
1 godina prije

da da DR. PIERRE KORY, DA JE LIJEK NAJUČINKOVITIJI I NE SAMO U PREVENCIJI , SNAŽAN ANTIVIROTIK U P R A V O OVAJ IVERMEKTIN , SVEUČILIŠTE WISCONSIN DR. KORY JE PREDSJED. SAVEZA ZA INTENZIVNO LIJEČENJE OD COVIDA , T.J. OD GRIPE , INTENZIVIST , PULMOLOG SPECIJ.INTERNE MED., JAKO DOBAR I KAO ČOVJEK I DOKTOR. SVAKA ČAST DOKTORE, TO SU PRAVI LJUDI A NE GRADSKI LEŠINARI.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI