CIJEPLJENI (vakcinirani) – Dokumentarac kojeg ne žele da pogledate (Cijeli – preveden)

Cijepljeni - Film kojeg ne žele da vidite

Vaxxed ili u prijevodu Cijepljeni (vaksinirani) je američki dokumentarni film realiziran 2016. godine koji, po autoru, otkriva najveći skandal gleda cjepiva i nuspojava koje je prikrio CDC (Centers for Disease Control and Prevention  / Američki centar za kontrolu i prevenciju bolesti).

Realizator ovog filma je Andrew Wakefield, koji je lažano optužen za neetičnost. Više detalja o lažnoj optužbi možete pročitati na stranicama udruge roditelja Cijepljenje.info (pri kraju članka). Iako planiran da bude prikazan, dokumentarac je zabranjen na Filmskom festivalu Tribeca, da bi ipak 2017. diskretno bio prikazan na Festivalu u Cannesu. Projekciju dokumentarca u Parlamentu Europske unije spriječili su britanski parlamentarci, što je uzrokovalo momentalnu zabranu. Pored mainstream informacija, koje tvrde suprotno onome što se govori u filmu, bitno je čuti što kaže i druga strana. Znanost bez propitivanje je manipulacija koja nikome ne čini dobro.

Ako vam se članak svidio, podijelite ga ->

8
Ostavite komentar

avatar
10000
 
3 Grupirani komentari
5 Odgovori unutar grupe
0 Pratitelji
 
Komentar koji izaziva reakcije
Najaktivniji komentar
8 Komentatori
AlanisURASilencePPPStajerc Zadnji aktivni komentator
  Pretplati se  
Obavijest
Stajerc
Gost
Stajerc

Ja nisam protiv vakcinisanja ali jesam za to da doktori preuzmu odgovornost kod komplikacija.
Kod nas u familiji imamo skorasnji primjer, gdje su doktori potvrdili da je dijete od 1 god pocelo zaostajati u razvoju zbog vakcine koju je primilo. Jos nisu potvrdili da je rijec o autizmu ali jesu potvrdili crno na bijelo da je do komplikacija doslo zbog vakcine. Najprije je djetetu poplavila citava noga a nakon toga mali je postao osjetljiv na buku, svijetlo, ima probleme sa fokusom, tj. ne odaziva se na poziv imenom i ne reagira na desavanja oko sebe. Dijete neumorno place po citave dane i jako je razdrazljivo. Roditelji se tesko nose sa tim. To im je trece dijete.

Po meni je najveci problem taj sto se cijepe djeca u ranoj dobi dok imunski sistem jos nije razvijen tj. pre trece godine starosti. Svi znaju da se imunski sistem razlikuje od covjeka do covjeka i nije mi jasno kako na osnovu tog fakta doktori ipak svoj djeci pristupaju na isti nacin bez da se predhodno istrazi osjetljivost djeteta.

PPP
Gost
PPP

Točno je to problem. Do tri godine dijete nema oformljen imunitet, a oni mu u tijelo ubrizgavaju cjepiva protiv Hepatitisa B i drugih bolesti s kojima dijete nikada neće doći u dodir osim ako majka nije bolesna. Ako se ne varam, to mu cjepivo daju prvi dan, nakon rođenja.

Stajerc
Gost
Stajerc

Ovo je cjepivo dobio oko godine … pre toga dijete je bilo (ajmo reci) normalno. Smijalo se, odazivalo na pozive i slicno. Posle tog cjepiva sve se promjenilo. 🙁
Obzirom da su dobili potvrdu, crno na bijelo da je to posljedica vakcine, bice i neka tuzba sigurno, no nikakva odsteta ne moze povratiti izgubljeno djetetovo zdravlje.

PPP
Gost
PPP

Dva slična slučaja imam oko sebe i roditelji tog djeteta su osuđeni na velika odricanja i strašnu muku. Samo oni koji imaju autističnu djecu znaju o čemu se radi.

Silence
Gost
Silence

Na kongresu u Simpsonwoodu, u organizaciji američkog CDC, još 2000. su iznijeli zapažanje kako svako sljedeće cijepljenje povećava zaostajanje kod djece kod kojih su se javili problemi (potražite “Simpsonwood transcript”). Dakle, ta činjenica nije nova, ali o njoj se ne govori i ne obraća se pažnja na “mala” zaostajanja i znakove oštećenja nego se nastavlja s cijepljenjem sve dok posljedice ne postanu izuzetno ozbiljne.

URA
Gost
URA

autoimune bolesti kod djece su uglavnom posljedica cijepljenja
izbjegavati cijepljenja od gripe
jer cijepia jako teško poode koji je soj virusa aktivan a i ijepivo nema vremena da se ispita
prema tome mućak

Ante
Gost
Ante

Oni nikako da priznaju da ima djece koji jednostavno ne reagiraju na cjepivo kako reagira ostatak cijepljene djece. Ta djeca koja reagiraju loše na cjepivo su u manjini, pa se po doktorima smatraju prihvatljivim žrtvama. Da bi se to spriječilo treba uložiti dodatne pare u zaštitu takve djece. Zato dolazi do problema, jer se gospoda ne žele odreći profita.

Alanis
Gost
Alanis

Još jedan jako dobar dokumentarac je “Trust WHO?”
Nažalost, nema ga za online gledanje. Ja sam ga slučajno uhvatila na Al jazeeri Balkan.
Potražite, iznjmite, pogledajte, vrijedi.
Ukazuje na strukturu financiranja UNa – WHOa i nuss pojave takvog financiranja.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=fB-VQ-dNxxs

POVEZANE VIJESTI

Izbornik