Čini se da slike elektronskim mikroskopom pokazuju ugljičnu nanotehnologiju, aluminij, tulij u Pfizerovim i Moderninim cjepivima protiv Covida-19

Pfizer i Moderna
8 komentara

Kanadski istraživač i liječnik hitne pomoći nedavno je pod mikroskop stavio Pfizerova i Modernina cjepiva protiv Covida-19, kako bi vidio od čega su napravljena. Slike elektronskog mikroskopa ne pokazuju znakove biološkog materijala, ni DNK ni glorificiranu mRNK, koju je eksperimentalna injekcija trebala dati.

Vodeći istraživač, dr. Daniel Nagase bivši je liječnik hitne pomoći koji je bio proganjan zbog korištenja ivermektina za liječenje pacijenata oboljelih od Covida-19 u Kanadi. Na prisilnom dopustu od 2021. godine, dr. Nagase putuje kroz Albertu i Britansku Kolumbiju kako bi educirao druge o mogućnostima liječenja za Covid-19.

Kanadski istraživač tvrdi da je pronašao nebiološke nanočestice aluminija i ugljika u cjepivima Moderne

Kada je sadržaj cjepiva stavio pod elektronski mikroskop, dr. Nagase je uspio identificirati osnovne elemente poput ugljika i kisika. “Očekivali biste vidjeti ugljik, kisik, dušik i fosfor, sve ono što biste inače vidjeli u proteinu”, rekao je Nagase. Međutim, niti jedan od uzoraka nije sadržavao dušik ili fosfor, niti na slikama rendgenske spektroskopije ili elektronskog mikroskopa.

“Rentgenska spektroskopija nije otkrila ni dušik ni fosfor. Dakle, ako su ti složeni oblici; taj pravokutnik sa svim točkama raspoređenim u mreži, rezultat nekakvog biološkog procesa, onda bi tu trebali biti dušik i fosfor osim ugljika i kisika. Jer, svako biće, bilo da je virus, biljka ili životinja, sastoji se od proteina koji sadrže dušik, ugljik, kisik i fosfor”, rekao je.

Dr. Nagase je pronašao neke vrlo zanimljive oblike unutar sadržaja tzv. cjepiva. Jedan od nebioloških oblika života (u cjepivu Moderne) sadržavao je neurotoksični aluminij i izgledao je poput “loptice iz koje su izrasle noge”. Predmet nije bio biološki kontaminant, jer nije sadržavao dušik ni fosfor. “Dakle, ova stvar koja raste nije biološka”, zaključio je Nagase.

Nije našao ni mRNK u uzorcima. Sastojak mRNK je glavni sastojak cjepiva čiji je cilj ometati biološki proces transkripcije proteina u ljudskim stanicama. Uz to,  mRNK je prijenosnik kojim se kodiraju toksični, laboratorijski proizvedeni šiljasti proteini. Prema ovom otkriću, sa sigurnošću se može reći da nisu sve serije cjepiva protiv covid-19 iste, a neke možda uopće nemaju mRNK jer se lako razgrađuje i možda se neće pravilno sačuvati. Nagase je upozorio da ne postoji način da se osigura da je ova serija cjepiva pravilno ohlađena kako bi se sačuvala mRNK.

Čini se da Pfizer cjepivo sadrži rijetki metal, tulij

Pfizerov uzorak sadržavao je neobičnu strukturu nalik vlaknima koja je sadržavala element rijetke zemlje nazvan tulij, kaže istraživač. Tulij je jedan od visoko-reaktivnih elemenata u nizu lantanida periodnog sustava. S ovim rijetkim metalom lako se obrađuje i koristi se kao izvor zračenja u prijenosnim rendgenskim uređajima. Pod elektronskim mikroskopom, ovi uzorci tulija pronađeni su u različitim polimorfnim oblicima, uključujući kristale, čips, niti, žarulje, kuglice, vlakna i kuglice iz kojih izrastaju noge.

Poljski biolog dr. Franc Zalewksi prethodno je otkrio ove jednoglave, tronožne objekte 2021. Pronašao je brom, ugljik i aluminij u posebnim strukturama i nazvao ih “nano-hobotnice”. Patolozi su također pronašli nepoznate tvari u krvi cijepljenih Nijemaca.

“Čak i ne znam je li ova ugljična tehnologija u svakoj seriji ili je samo u serijama koje su poslali u Kanadu?” upitao je dr. Nagase. “Je li Kanada jedna polovica eksperimenta i određene države u SAD-u dobivaju malo drugačiju seriju bez ugljične nanotehnologije?” Kako se broj smrtnih slučajeva nakon cijepljenja gomila, sve više liječnika postavlja pitanja.

Informirani pristanak izbačen je iz medicine u posljednje tri godine, pa dr. Nagase pita: “Da li se zemljama diljem svijeta daju različite injekcije, a nas se promatra da vidimo, pa, tko najbrže umire, tko dobiva najbolesnije ili kakve bolesti proizlaze iz toga što se eksperimentalni sastojci neselektivno i bez otkrivanja daju ljudima?”

NanotehnologijaSADvakcine
Pretplatiti se
Obavijesti o
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tihobl
1 godina prije

Руска армија (ВКС и ВМС) ноћас извела масивни удар по земаљским циљевима на западу Украјине. Употребљене крстареће ракете “Калибр” као и Х101. Процена је да су погођени објекти у којима се складишти техника која је стигла са Запада, као и саобраћајна чворишта (железничка и путна инфраструктура). Ваздушна опасност је проглашена у практично свим деловима Украјине. На небу регистрована појачана активност руске ловачко-бомбардерске авијације.

Vedran
1 godina prije

Kruz kompanija cizdrila o bankrotu svaki dan, kredita 12 bilijuna dolara, bankrot za par mjesec itd…pojavila se tzv vakcina, najavljeni bankrot je nestao iako su jos jako dugo nakon najavljenog datuma radili bez gostiju, grade nekoliko novih brodova itd… interesantno da su ljude boli sa svime…nekoliko brodova Pfizer, nekoliko Moderna,nekoliko Astra i nekoliko J&J… nakon toga, konstantna testiranja puno ucestalija od razdoblja prije vakcine.
Broj zatvorenih u karanteni se povecavao, svi zeleni u faci, pa bljedoliki, smrcanje i kasalj non stop …totalni zombie brod. Fuj.
Svaki dan sam iskasljavao zelembace (ispricavam se), koji su cudom prestali nedugo nakon sto sam namirisao slobodu.
Bljak stakori

Zoran
1 godina prije

Na jesen Jovo nanovo, brnjice, distanca, karantena i Ovce u redu za novi pelc.
Jebenim idiotima ne vredi pričati i crtati.

1 godina prije

Diktator Trudeau je već izdao naredbu za dr. Daniel Nagase da ga se locira, identificira, uhiti i transferira u najbliži zatvor!

Max
1 godina prije

To ili je nano tehnologija ili hidre.

Sasulja
1 godina prije

Ovaj dr. Nagase ce brzo zavrsiti,kao i onaj biolog Andreas Noack austrijanac,koji je jos detaljnije opisivao sastave vakcina,iznenada preminuo.

Lucija, prva
1 godina prije

Prvi realni pogled kroz mikroskop.
Pazi ovo.
Nema elemenata potrebnih za bilo što organsko.
Čak i da se mRna raspala, što jest za očekivati, morali bi biti prisutni.
Treba još analiza.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI