Djeci koja su iskasapljena kako bi postala “trans” potrebno je VIŠE antipsihotika, otkriva studija

Transseksualnost simbol
27 komentara

Jedna od tvrdnji koju često ponavljaju LGBT osobe i njihovi “saveznici” navodi da djeca s rodnom disforijom koja su podvrgnuta operacijama koje mijenjaju život i hormonskim “liječenjima” završavaju bolje nakon operacije s mnogo manje mentalnih problema i poboljšanim zdravljem. Nauka, međutim, priča mnogo drugačiju priču .

Zgodno zanemarena studija objavljena u Journal of Sexual Medicine otkrila je da su djeca s mentalnim problemima koja su pokušavala da se izbore s njima odsijecanjem dijelova tijela i uzimanjem lijekova koji sklone spolu na kraju imala potrebu za dodatnim receptima za antipsihotike nakon što delo je djelo učinjeno.

Istraživači su pregledali medicinske kartone Ministarstva odbrane (DoD) o 3.754 transidentificiranih adolescenata i 6.603 njihove braće i sestara koji se ne identifikuju kao transrodni. Svi zapisi potiču iz vojne omladine.

Otkrili su da nema poboljšanja mentalnog zdravlja nakon operacije – i, zapravo, čini se da se mentalno zdravlje znatno pogoršava nakon što dijete pređe u trans zbog odsijecanja dijelova tijela, nošenja odjeće suprotnog spola i raznih drugih dominantnih odjeća. transrodnost ne pruža  iscjeljenje koje transrodna industrija tvrdi da čini.

“Među 963 [transrodnih/rodno raznolikih] mladih koji su koristili lijekove za afirmaciju spola, zaštita mentalnog zdravlja se nije značajno promijenila, a psihotropni lijekovi su se povećali nakon pokretanja lijeka za afirmaciju spola; starija životna dob bila je povezana sa smanjenom njegom i receptima”, navodi se u studiji.

Uprkos tome što su dobili sve što su tvrdili da su ikada željeli, uključujući nove “rodne zamjenice”, možda veću sljedbenost na TikToku, i dosta medijske pažnje, mladi koji se identifikuju sa transidentifikacijom koji su završili svoju tranziciju i dalje nisu sretni – i to pokazuju njihovi podaci o receptima.

U poređenju sa svojom braćom i sestrama koji nisu trans, mladi koji se identifikuju sa trans-identifikacijom imaju veću vjerovatnoću da će patiti od dijagnoze mentalnog zdravlja; veća je vjerovatnoća da će im trebati usluge zaštite mentalnog zdravlja; i veća je vjerovatnoća da će im biti propisani psihotropni lijekovi.

„Najizraženiji porast u zaštiti mentalnog zdravlja bio je za prilagođavanje, anksioznost, raspoloženje, ličnost, psihotične poremećaje i suicidne ideje/pokušaj samoubistva“, dalje se objašnjava u studiji.

“Najizraženije povećanje psihotropnih lijekova bilo je kod SNRI, lijekova za spavanje i antipsihotika.”

Iznenađujuće, i možda da bi sačuvao obraz među transrodnim lobijem, dr. David Klein iz medicinskog centra David Grant u zračnoj bazi Travis, jedan od koautora studije, tvrdi da još uvijek vjeruje da postojeći problemi mentalnog zdravlja mogu samo “ otopiti” nakon što dijete promijeni spol.

Kao i drugi zagovornici transrodnih osoba, Klein tvrdi da je razlog zašto ova djeca koja se identifikuju sa toliko problema mentalnog zdravlja to što se osjećaju kao da su zarobljena u pogrešnom tijelu. I jedini način da se to riješi je da se ova djeca podvrgnu skupim, trajnim i užasnim hirurškim zahvatima koji ostvaruju veliki prihod za transrodne hirurge i druge u profitnoj trans industriji.

Klein je isti zagovornik transrodnih osoba koji je koautor drugog rada u kojem se insistira da su djeca od sedam godina u potpunosti sposobna pristati na promjenu spola. Klein upozorava da se ne treba koristiti pristup “budnom čekanju”, umjesto toga tvrdeći da roditelji trebaju prijaviti svoje bebe za promjenu pola što je prije moguće.

“Neki dobronamjerni kliničari povezani s vojskom možda nisu svjesni da pristup ‘budnog čekanja’ ima drugačiji profil rizika od rodno afirmativnog pristupa (koji omogućava istraživanje rodnog identiteta), te da je ‘terapija konverzije’ neetička, štetna , i općenito nezakonito”, kaže Klein.

“Pacijenti se mogu suočiti sa velikim kašnjenjima u njezi, uključujući dugotrajne i patološke psihijatrijske procjene koje dovode u pitanje motive pacijenata.”

Pretplatiti se
Obavijesti o
27 Comments
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
19 dana prije

Sasvim logično.

Schwarze Hunderte
19 dana prije

Njihov problem ….

tuf
19 dana prije

Čujem neki dan od jedne gospođe u parku kako su joj se u Zagrebu izjadali jedni roditelji kojima je dijete došlo iz škole i reklo da hoće promijeniti spol. Dakle, došlo je, itekako je došlo na naše prostore. Nije samo došlo, nego je i instalirano i implementirano u podložne mlade umove.
Pa si sad vi zamislite situaciju tih roditelja. Bilo kakva njihova zabrana kao roditelja, obzirom na postavljenu transhumanističku infrastrukturu, rezultirati će aktiviranjem NGO-ova, pravobraniteljice, medija, ako treba i Plenkovića osobno jer je on prvi bio spreman prodati svoju dušu sotoni.
Ako mislite da je bilo spontano / slučajno urušavanje snage tradicije, folklora, religije – valjda sad vidite da su to bili preduvjeti kako bi ove stvari bile moguće.

Emiliano Zapata
19 dana prije

Dobro je dok spol mjenjaju dobrovoljno i dok nas me pocnu raznim ucjenama i na to tjerat…

KISIK
19 dana prije

Realnost na pilulama
Nekidan Email iz škole…
Dica idu na ekskurziju,u ruralnu sredinu na sj.švabije.
U mailu pišeda je prijašnja ekskurzija iz Berlina bila verbalno napadnuta od strane lokalnih tinejdžera,i taj rasizam zadaje brige šk.osoblju,
dok ispred supermarketa pored škole svakodnevno cuga skupina društvenih parazita(njem.Pennas)- jedn0 od njih sam zadnji put vidio u centru,pre 4 tjedna,okružen0 sa 6drotova,koji mu pokušavaju oteti nož,noch, je prijetio nekome…
Meni ,kao roditelju,ove spodobe/nakaze,djeluju agresivnije, i opasnije po dicu.
Prije su bile ustanove za takve,sad bi trebali svi biti takvi,Taktik, u krajnju ruku dudlati njihov teror.
P.S.
Kad smo već kod dudlanja,
moga bi bin Maden St,
uzet TO kod sebe na konak,pa u naturi konak naplatit, da ne prokida samo online?!
Nadam se da će komentar proć’do ponediljka.

Keki
19 dana prije

Ma nemoguće.

nonwo
18 dana prije

Parental Trauma in a World of Gender Insanity | Miriam Grossman MD | EP 347
youtube

Rijedak video na kojem stručnu pomoć mogu pronaći roditelji djece uhvaćeni između nerealnih ,nezrelih zahtjeva za gender tranzicijom svoje djece i strahovitim pritiskom sustava(više u usa itd,ali stići će i ovdje).
Što raditi kad ti “stručnjak” kaže-morate to dozvoliti svome djetetu jer se u protivnom može ubiti.Kad je roditelj suočen s emocionalnom ucjenom.

Dr. Jordan B. Peterson i Miriam Grossman raspravljaju o tuzi i traumi povezanima s pokretom transrodnih osoba, ne samo za one koji prolaze kroz tranziciju, već i za roditelje i obitelji koji se osjećaju izolirani i otuđeni ako odbiju potvrditi zabludu vlastitog djeteta.

tatamata
18 dana prije

zar je za ocekivati da ce izjaviti da su se ta djeca uvalila u dozivotne probleme …… nepovratno ????? Nahhhhh ,, svi pucaju od srece kad promijene spol

Ivan Bgd
18 dana prije

Satanisti rade svoj posao na unistenju covecanstva, a mi spavamo, ko veruje u te glupe teorije zavera.

Marko
18 dana prije

sa 18 si punoljetan, nesmijes nista skoro prije toga.. ali s 7 mozes odlucit da ti doktor osjece pišu i napravi rupicu… pa je*** ti zdrav razum kojeg nema

Analea1
18 dana prije

Pricamo kako su za to krivi mediji, drustvene mreze… Jesu! Ali nitko ne spominje djecja cjepiva, sta je u niima, kolikp hormona je u njima,imaju tehnologiju 50 godina unaprijed, da nismo ni svijesni. Cijepiva su 99% kriva za transrodnost! Molila bih portal da od rodjenja djeteta sve do kraja skole napise sva cijepiva koju djeca prime. Proizvodjace tih cijepiva. Jer najlakse je preko njih unistiti covjecanstvo!

Rimtutituki
18 dana prije

Jadni su ti u nikakvi roditelji cije dijete trazi promjenu spola znaci ne postoji u kuci ni ženska ni muska figura. Vjerojstno je neki toksicni brak

Tim
17 dana prije

Pošto im treba operacija i doživitno gutanje hormona i antidepresiva nedvojbeno se radi o bolesti. To treba liječiti još dok je smo ideja, a one koji djecu zaraze tom bolešću, nagovaraju ih i sugeriraju im da je ta bolest nešto sasvim normalno, treba omogućiti na duuugo vremena ogromnu količinu nasilnih kurčeva pod tušem jedne od kaznionica.

Wraith
17 dana prije

Simbolika je najbitnija. Ovdje vidimo naopaki križ, što znači suprotno prirodnom.

kixmix
16 dana prije

Psihijatrija prodaje ulaznice za Zombiland i stvara građane drugog reda. Promovira legalno drogiranje s kojeg se teško skida. Pored inkvizicije i cjepiva jedan od naj većih zločina u povjesti čovječanstva.

goran
15 dana prije

sta znaci to lgbt ima li domaca rijec za to

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI