FDA je znala: 44 % trudnica pobacilo je nakon cijepljenja protiv Covida, ali su cjepiva svejedno dobila hitno odobrenje

Cijepljenje trudnica
16 komentara

Pri donošenju odluke o odobrenju hitne uporabe (EUA) “cjepiva” protiv koronavirusa (Covid-19), američka Uprava za hranu i lijekove (FDA) u to je vrijeme dobro znala da će gotovo polovica svih trudnica završiti spontanim pobačajem kao rezultat injekcija.

Najnoviji dokument Pfizera pokazuje da je 44 posto svih trudnica koje su sudjelovale u Pfizerovim ispitivanjima injekcije mRNK (glasnička RNK) završilo gubitkom svoje nerođene bebe. Za FDA, ovo još uvijek predstavlja “siguran i učinkovit” lijek.

Nakon što su te žene izgubile svoju djecu, Pfizer je pokušao tvrditi da smrt nema nikakve veze s njegovim hicima. FDA je očito vjerovala Pfizeru na riječ i odobrila, a kasnije i odobrila injekcije kao lijek za Faucijevu gripu.

Tisuće i tisuće stranica dokumenata koje su Pfizer i FDA pokušavali prikriti 75 godina pokazuju šokantan obrazac namjerne prijevare od strane dva entiteta. I Pfizer i FDA radili su prekovremeno kako bi pokušali sakriti istinu od javnosti, ali ta istina sada izlazi na vidjelo.

Velike farmaceutske kompanije i FDA su lažljivci

Nažalost, za milijune žena koje su već primile ubode, šteta je već učinjena. Mnogi su već naučili na teži način da je Operacija Warp Speed (”Warp brzina”) zapravo samo Operacija Death Speed ”Brzina smrti”), uključujući i za nerođene bebe.

Sve žene koje su sudjelovale u ispitivanju Pfizera primile su između jedne i četiri injekcije Pfizerove mRNK mješavine. Četrdeset i dvoje je odmah primilo lijek, dok je osam primilo placebo, nakon čega je kasnije uslijedio pravi lijek.

Do 31. ožujka 2021. sve trudnice u ispitivanju, ukupno 50, uzele su barem jednu dozu Pfizerove eksperimentalne injekcije BNT162b2. Slijedi objašnjenje kako je Pfizer svjesno skrivao katastrofalne rezultate.

“Pfizer bilježi pobačaje kao ozbiljne nuspojave (SAE) s ‘umjerenim’ (2) ili ‘teškim’ (3) ocjenama toksičnosti. Međutim, svi su pobačaji prijavljeni kao nepovezani s probnim cjepivom tj. s „drugim” uzrocima i označeni kao „oporavljeni/riješeni” štetni učinci. Da ponovimo, ne samo da Pfizer negira bilo kakvu uzročnost povezanu s cjepivom i tvrdi da su gubici života bili uzrokovani drugim uzrocima, već također kategorizira gubitak djeteta kao ‘riješenu nuspojavu’, poput glavobolje koja je nestala.”

Drugim riječima, gubitak trudnoće samo je kolateralna šteta – “nuspojava” koja se brzo “riješi” nakon što su bebe umrle. Usput, ovako radi Pfizer: samo sakrijte istinu, ponovno je kategorizirajte ili lažete o tome, a FDA radi potpuno istu stvar.

Do 1. travnja FDA je bila potpuno svjesna činjenice da “značajan postotak” trudnica koje su dobile injekciju za Faucijevu gripu pati od “spontanog pobačaja”. Unatoč tome, agencija nije učinila ništa, dopustivši mnogo većem broju trudnica uzimanje cjepiva.

FDA “nije ispunila svoju dužnost proučavanja podataka i istraživanje kakvu je osnovu Pfizer imao za označavanje smrti fetusa kao nepovezane s cjepivom i kao uzroke ‘drugih’”, objašnjavaju izvješća.

FDA je također propustila barem reći javnosti da postoji ozbiljan rizik za nerođene bebe, koje su preko svojih majki izložene cijepljenju protiv Covida. Bez te informacije, primjećuje Daily Clout, “žene nisu mogle dati informirani pristanak za primanje Pfizerovog mRNK COVID cjepiva.”

Reći da FDA nije uspjela implicira da je jednostavno pogriješila, što nije slučaj. Korumpirana savezna agencija lagala je u ime Pfizera skrivajući istinu od javnosti, što je zločin protiv čovječnosti, kao i zanemarivanje dužnosti.

CjepivaCovidFDAtrudnice
Pretplatiti se
Obavijesti o
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Rudar
1 godina prije

Da sad vidimo te slavne američke odvjetnike-advokate, znali su i doveli u stradanje žena, tužbe i neka FDA-država plati milionske odštete, možda će drugi puta razmisliti što rade.
Još bi najbole bilo da država ne plati već odgovorne osobe, nije država kriva što joj zaposlenici rade gluposti, recimo.

Ivan
1 godina prije

Molim vas navedite ispod teksta pravog autora ako je tekst preveden, a postavite i linkove na dokumente u kojima su podaci koji potvrđuju navode u tekstu. Bez toga tekst nema veće vrijednosti od rasprave znalaca ispred kvartovske trgovine (uz žuju).

Dupla Kamilica
1 godina prije

Šta će im pravo pobačaja pored ovog?

Fallout Boy
1 godina prije

BTJ dragi, to fakat moraš bit dobro zviznut u glavu da se kao trudnica ideš piknut s tom sotonskom supstancom za sterilizaciju, kaj je tim ženama u glavi?

Probuđeni
1 godina prije

75 godina proucavaju covid ?

Nitko nije uocio da americi nedostaje par milijuna djece koja su se trebala raditi a nisu?

Krah civilizacije
1 godina prije

Upravo zato je i hitno odobren.

Max
1 godina prije

Zločin protiv čovječnosti.

Lucija, prva
1 godina prije

A nitko da primijeti da je bio bar jedan pošteni sudac koji je to naredio Pfizeru…

Postoji li neki portal koji barem na tjednoj bazi prati ove izvještaje što izlaze?
Trebao bi biti jedan takav u svakoj zemlji.
I to organizirano.
Pri institucijama koje u nazivu imaju “javno zdravstvo”.

DEDA
1 godina prije

JOŠ VIŠE KATOLIBANSKOG VJERONAUKA U OBAVEZNE DEBILNE ŠKOLE.SAMO NAS VJEROVANJE MORE SPASIT DEBILI DEBILNI.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI