Kina daje zeleno svjetlo Sinopharmu za korištenje cjepiva Covid-19 za djecu u dobi od 3 do 17 godina

Djeca Cijepljenje
24 komentara

Peking je odobrio Sinopharmu da se jedno od njegovih cjepiva daje djeci u dobi od tri do 17 godina, nakon što je Sinovacovo cjepivo dobilo zeleno svjetlo za uporabu kod mladih prošlog tjedna.

Obraćajući se novinarima u petak, Shao Yiming, istraživač iz Kineskog centra za kontrolu i prevenciju bolesti, rekao je da je podružnica Sinopharmovog Pekinškog instituta za biološke proizvode dobila odobrenje za upotrebu svog cjepiva za djecu i adolescente.

Odobrenje znači da se cjepivo, koje se daje u režimu dvije doze, može dati osobama u dobi između tri i 17 godina. U svibnju mu je Svjetska zdravstvena organizacija odobrila hitnu akciju kojom je uklonjena preostala sumnja u njegovu učinkovitost i sigurnost.

Sinopharmova druga doza, koji je proizveo njegov Institut za biološke proizvode Wuhan, također čeka odobrenje za upotrebu na djeci.

Odobrenje dolazi nakon što su kineske vlasti prošlog tjedna još jednom kineskom proizvođaču cjepiva Sinovac dali zeleno svjetlo za Covid-19 cjepiva, koja će se dati djeci od tri do 17 godina.

Od 10. lipnja Kina je primijenila ukupno 845,30 milijuna doza cjepiva Covid-19, ali još uvijek postoji neki način kako Kina želi cijepiti svih svojih 1,4 milijarde ljudi. Iako Peking nije precizirao brojeve prvih i drugih doza cjepiva koje su primili ljudi, vjeruje se da je tek oko četvrtina stanovništva cijepljena.

Pretplatiti se
Obavijesti o
24 Comments
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Vinčenso Sorok
1 godina prije

Psihopati maknite ruke od naše dice!!

govor
1 godina prije

Prorjeđivanje pučanstva je odlična stvar za pokretače pandemije.

Stara kuka
1 godina prije

Sa zanimanjem očekujem komentare portalskih štovatelja Kine.

Šele
1 godina prije

Zna gamad, koji se god roditelji bockaju, radi mora i putovanja da će i djecu povesti sa sobom, više potrošača, ili kupaca, bolja zarada

Legendarni Grk
1 godina prije

Srećko Sladoljev na svom FB profilu, 7. lipnja 2021. Često pitanje koje mi postavljaju je kako poništiti ili barem ublažiti učinke postupka genske terapije (koja se u PLANdemiji ne koristi za liječenje rijetkih genetskih bolesti već autoprodukciju imunoprovokatora!). Jer mnogi su dovedeni “pred zid”. Primorani su je primiti. Pogledajte, aktivna tvar u mRNK “cjepivu” je informacijska molekula koja mora U CIJELOSTI biti isporučena stanicama. Djelomična informacija nije informacija. Slaba točka aktivne tvari (mRNK) su SVUDA PRISUTNI enzimi nukleaze koji je uništavaju. Budući su enzimi aktivni čak i kod temperatura ispod ništice (riba nakon dužeg vremenu u zamrzivaču na – 20 mijenja zbog djelovanja enzima i miris i okus!), ova cjepiva s razlogom se moraju čuvati na -70, ali to nije sve. Da bi se mRNK informacijske molekule dodatno zaštitile od nukleaza, uklapa ih se u vodoodbijajuće tvari (PEG) da bi u tijelu “preživjele” od trenutka injektiranja do ulaska u stanice.… Čitaj više »

Zvrk
1 godina prije

Slične članke vode Hina, n1 i Reuters. Dovoljno da se vijest uzme s rezervom.

Max
1 godina prije

Svi rade isto.

ledeno doba
1 godina prije

uzalud je, sinofili i dalje vjeruju da se Kina bori protiv NWO-a i kabale
iako su sve činjenice brutalne, da je kineska okultna crvena kabala, zajednički organizirala plandemiju zajedno sa onom američkom (cio) kabalom

Jadranka S.
1 godina prije

Jadna djeca svijeta!!!!
Naklon svoj djeci!

Tupko Glupko
1 godina prije

Koliko znam, i Sinopharm i Sinovac u cjepivima ne koriste ni mRNA tehnologiju (Pfizer, ModeRna) niti vektorska cjepiva sa genetski modificiranim virusom čimpanze (AstraZeneca) ili ljudske gripe (Sputnik V), već koriste klasičan način izrade cjepiva, tj. uštrcava se oslabljeni virus u tijelo, te u medijima (barem zapadnim) prikazuju da je njegova učinkovitost zbog toga znatno manja nego kod drugih cjepiva.
Je li tako? Imamo li ikakve informacije o tome?

I čemu Kinezi toliko masovno cijepe svoje stanovništvo kada službeno imaju tek nekoliko umrlih od Covid-19 u zadnjih godinu dana?

Možda svima daju samo placebo?

Nitko da krene ispitivati ove vrlo zanimljive činjenice koje su možda i ključ svega.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI