”Linjanje” Covid-19 cjepiva ima katastrofalne posljedice na trudnice

Covid cjepiva uticaj na trudnice
38 komentara

Otkako su odobrena cjepiva protiv COVID-a, MNOGE su žene objavile izvješća o poremećenim i neuobičajenim menstrualnim ciklusima, obilnim krvarenjima i pobačajima.

Štoviše, neke od ovih žena navode kako nisu primile cjepivo protiv COVID-a, ali su bile u bliskom kontaktu s drugima koji su cijepljeni, što dovodi do pitanja:

Može li RNK cjepivo protiv Covid-19, koje je zapravo eksperimentalni genetski tretman, “izbaciti” nešto štetno što se može prenijeti s osobe na osobu?

Što Pfizer govori o rizicima za trudnice?

Razmotrimo ključni Pfizerov dokument, koji opisuje postupke koje treba slijediti u njegovom kliničkom ispitivanju cjepiva protiv COVID-a. Dokument nosi naslov:

“FAZA 1/2/3, PLACEBO KONTROLIRANA, NASUMIČNE, NE UPOZNATE S PROMATRANJEM, STUDIJA OTKRIVANJA DOZE ZA PROCJENU SIGURNOSTI, PODNOŠLJIVOSTI, IMUNOGENOSTI I UČINKOVITOSTI SARS-COV-2RNK KANDIDATA ZA CJEPIVO PROTIV COVID-19.”

Na stranici 67 nalazimo upozorenje o mogućim štetnim učincima cjepiva. Pojavljuje se nejasan izraz “intervencija studija”. To sigurno znači “cijepljenje”. „Izloženost iz okoliša” znači kontakt s elementima cjepiva osim injekcijom.

Upozorenje o nuspojavama:

“Utvrđeno je da je žena trudna dok je bila izložena intervenciji studije zbog izloženosti okolišu. U nastavku su primjeri izloženosti okolišu tijekom trudnoće:”

“Član obitelji ili zdravstveni djelatnik izvijestio je da je bila trudna nakon što je bila izložena intervenciji studije udisanjem ili kontaktom putem kože.”

“Muški član obitelji ili zdravstveni djelatnik koji je bio izložen intervenciji studije udisanjem ili kontaktom s kožom tada izlaže svoju partnericu prije ili oko vremena začeća.”

Ova upozorenja proizvođača cjepiva, Pfizera, šokiraju. Oni impliciraju da trudnice mogu pretrpjeti nuspojave udisanjem cjepiva ili dodirom putem, dok se kreće od osobe do osobe. Što bi bilo “linjanje”.

Što se prenosi s osobe na osobu? Što je u cjepivu? Genetski materijal. RNK. RNK inkapsulirana u toksične nanočestice lipida.

U dokumentu Pfizera stoji da, ako se tijekom kliničkog ispitivanja cjepiva pojavi bilo koja od ovih “nuspojava” koja uključuje trudnice, mora se prijaviti.

Uznemirujuće.

Autor: Jon Rappoport
cjepivoCovidtrudnicevakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
38 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
ledeno doba
2 godine prije

uzalud…
goyimski religijski fundamentalsiti religije koronini svjedoci, i dalje će prkositi i lijepo se fuckcinisati ili sjebiti sa svakom novom dozom:
njihova prkosna krilatica je:
“što se više kleveće i laže, cjepivo nam je milije i draže”

ledeno doba
2 godine prije

prema zadnjem službenom izvještaju njemačkog PEI-a (institut Paul Ehrlich– njihov “HALMED”)– 2255 osoba je dosada umrlo u Njemačkoj, u “vremenskoj koleraciji sa cjepivom”

kako je poznato da se prijavljuje tek 1% svih smrtnih slučajeva,
stvarni broj je 2255×100=225.500 mrtvih od cjepva, pardon, “u vremenskoj koleraciji sa cjepivom”

Žena
2 godine prije

Sada je svejedno , linjanjem će svi biti cijepljeni .

Max
2 godine prije

Ujak i majka tjeraju ujnu da se cijepi. ako joj se nešto dogodi objavit ću imena.

Nena
2 godine prije

Može se preneti putem sexsualnog kontakta.
Imam video jednog doktora koji govori o tome!
I ne samo to takođe imam i video koji svedoči rađanje dece u Turskoj sa raznim deformitetima a čiji su roditelji pre toga naravno primili tzv.pelc..

Samuraj
2 godine prije

Žao mi je svake osobe koja je napustila ovaj svijet to neka je jasno, no ljudi, vrlo jednostavno, postoji zlo. Čovječe trebate se odlučiti na koju ćete stranu. Nema srednje odluke, sredina je farizejština i hipokrizija. Tko je bez grijeha neka baci kamen prvi. Može se krenuti krivim putem, ali čovječe ne trebaš ostati na tom putu. Dobro znaš kome se uvijek možeš obratiti, tko te uvijek čeka raširenih ruku. Gospodin je jasno rekao – “Ne boj se. ” Kad je On uz tebe, ma tko se usudi biti protiv tebe!!! Zdrav način života je tu, uvijek je bio kraj tebe samo si zaboravio na to zbog “modernog” načina života. Sve oko tebe je koncipirano na taj način da ti zamagli pogled, da te udalji od (Izvora), a ti dobro znaš duboko u sebi Tko je Izvor, o da. Dođi k sebi. Zdrava organska domaća hrana, tjelovježba, te pored tjelesne ne… Čitaj više »

Peter Tosh
2 godine prije

Ne pada jabuka daleko od stabla. Ako mama misli da se najbolje ubost,onda je vjerojatno u pravu. Teladi je svakako na kubike

Ana7
2 godine prije

Kako ovo izbjeci, ukoliko je istina? Ne mogu utjecati na to pored koga cu stajati u busu ili u ducanu. Strasno.

Kobac
2 godine prije

Ukida se izolacija za pozitivne na kovid u Britaniji, virus se tretira kao grip
20. feb. 2022
21:03

Ljudi inficirani koronavirusom neće biti zakonski obavezni da se samoizoluju u Engleskoj od naredne nedelje, objavila je danas vlada Velike Britanije. Vlada je u januaru ublažila mere, ukinute su kovid propusnice za lokale i obaveza nošenja maski u svim okruženjima osim u bolnicama.

Blaži omikron soj doveo je do toga da popuštanje mera nije dovelo do porasta broja hospitalizacija i smrti.

Premijer Boris Džonson rekao je da će ukidanje svih zakonskih mera borbe protiv širenja koronavirusa omogućiti ljudima u Velikoj Britaniji da se zaštite bez ograničavanja sloboda.

Izvor nova . rs

Hahahaha
2 godine prije

Jon Rappoport reporter. Rođen16.04.1938. Star 83 godine.

Malek
2 godine prije

Ne vjerujem u ovo jer znam da bi gates, soroš i ekipa drkali na ovo i svršavali od sreće na pedeset posto cijepljenih, a ne trčali okolo sa špricom i dalje.

Kit
2 godine prije

jbt vi bi trebali malo to detaljnije istraziti, malo sa strucnim ljudima porazgovarati, pa onda pustiti clanak javnosti

Kakvo linjanje, nek se oni linjaju ta svakako su zivine.

Tako su isto za sidu govorili, pa popusivsi pricu raja i dan danas tripuje da od toga obole i zaista obole. Manite se indoktrinacije (svjesno ili nesvjesno), rekao sam vam u pocetku komentara kako cete

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI