Pfizerova istraživanja pokazala da su sve majke, koje su uzele Pfizerovo cjepivo, izgubile svoje nerođene bebe

Pfizer istrazivanje cjepiva
78 komentara

Prisjetite se objave od 23. studenog 2021. pod naslovom “FDA i Pfizer su spoj napravljen u paklu”.

Ondje smo opisali kako je FDA-u trebalo samo 108 dana za odobrenje Pfizerove injekcije, ali je željela 55 godina za izradu dokumenata! Srećom, javnozdravstveni i medicinski profesionalci za Transparency podnijeli su tužbu nakon što je FDA odbila njihov zahtjev za ubrzanjem objavljivanja zapisa, a zapisi se objavljuju, iako još uvijek presporo.

Među prvim izvješćima koje je Pfizer predao bila je “Kumulativna analiza izvješća o štetnim događajima nakon odobrenja” koja opisuje događaje prijavljene Pfizeru do veljače 2021. Cijelo ovo izvješće možete preuzeti ovdje.

Pogledajte tablicu 6 iz ovog Pfizerovog izvješća. Naziva se “Informacije koje nedostaju”. Njegov prvi naslov pod temom “Informacije koje nedostaju” je “Primjena u trudnoći i dojenju”. Uključuje ovaj stavak:

“Rezultati trudnoće za 270 trudnoća prijavljeni su kao spontani pobačaj (23), ishod na čekanju (5), prerano rođenje s neonatalnom smrću, spontani pobačaj s intrauterinom smrću (svaka 2), spontani pobačaj s neonatalnom smrću i normalan ishod (po 1). Za 238 trudnoća nije naveden nikakav ishod (imajte na umu da su prijavljena 2 različita ishoda za svakog blizanca, a oba su uračunata).“

Na površini to govori da su od 270 trudnoća bila 23 spontana pobačaja, 5 „ishoda na čekanju“, 2 prijevremena poroda s neonatalnom smrću, 2 spontana pobačaja s intrauterinom smrću, 1 spontani pobačaj s neonatalnom smrću i 1 normalan ishod. No, također imajte na umu da “nije osiguran ishod za 238 trudnoća”.

Dakle, stvarno nemamo pojma što se dogodilo s 243 (5+238) trudnoća ovih cijepljenih žena; jednostavno nisu uključene u izvješće. Ono što znamo je da od 27 prijavljenih trudnoća (270 oduzmi 243) postoji 28 mrtvih beba! Čini se da to znači da je netko bio trudan s blizancima i da je 100 % nerođenih beba umrlo.

Evo izvrsnog članka LifeSite Newsa koji ulazi u dubinu ovih šokantnih otkrića. LifeSite News malo zapušta Pfizer u vezi s 5 “ishoda na čekanju” što stvara mogući dojam da je 87,5 % beba žena koje su dobile injekciju umrlo. Uz sve poštovanje prema LifeSiteu, osjećam se ispravnim što ne računam 5 “ishoda na čekanju” i stoga dolazim do zaključka da je 100 % nerođenih beba umrlo kod cijepljenih žena za koje su predstavljeni rezultati.

Članak LifeSite News također otkriva varljive igre brojeva u drugom članku pod naslovom “Sigurnost i učinkovitost cjepiva BNT162b2 mRNA Covid-19”, koji je objavljen u New England Journal of Medicine 31. prosinca 2020. Te obmanjujuće prakse pokušavale su se prikriti činjenica da je u trudnoći u prvom tromjesečju, Pfizer injekcija dovela do 82 % pobačaja.

Dana 12. siječnja podijelili smo izvrsnu analizu ovog istog članka “Sigurnost i učinkovitost” od strane Canadian Covid Care Alliance iz New England Journal of Medicine. Ova studija prilagođena Pfizeru potpuna je laž; prepuna je lažnog predstavljanja i obmanjujućih metoda. Prijevara i istina detaljno su razotkriveni u ovom videu i članku CCCA.

Sažetak dr. Trozzija i izvrstan intervju dr. Nagasea koji raspravlja o ovom lažnom članku nalazi se ovdje.

Ubijaju bebe. Što možemo učiniti?

Ova cjepiva su zlonamjerna, točka. Pomozite nam poslati Deklaraciju o prekidu i odustajanju Svjetskog vijeća za zdravstvo svim vladama, klinikama, bolnicama, medicinskim regulatornim tijelima, liječnicima, medicinskim sestrama, političarima ili bilo kome tko na bilo koji način sudjeluje u proizvodnji, otpremi, distribuciji, promociji ili primjena ovih injekcija. Poruka svima koji su uključeni u ove kampanje injekcija je “Stani sada. Ovo je zločin. Bit ćete kazneno i građansko odgovorni. Duh je izašao iz boce. Pravda dolazi.”

Izjava se također može pronaći ovdje, sa informacijama i uputama za njezino uručenje.

Molimo čuvajte fotografije i bilješke o tome kome, kada i gdje se uručuje izjava i obavijest. Dovršavamo dodatne resurse na web stranici Svjetskog vijeća za zdravlje kako bismo učitali ove fotografije i detalje. Ovi će resursi biti fino podešeni i vrlo brzo će se naći ovdje.

Postoji najmanje pet milijuna Kanađana i milijarde građana svijeta koji su odoljeli injekcijama. Mi, kao i mnoge žrtve prisilnog cijepljenja, koje se budi s grižnjom savjesti korisnika, moramo biti vojska koja će to zaustaviti i našim društvima vratiti ljudska prava i pravu zdravstvenu zaštitu.

Ne podčinjavajte im se! Ujedinimo se!

Autor: Dr. Mark Trozzi
bebePfizerPobačajtrudnice
Pretplatiti se
Obavijesti o
78 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Itd
2 godine prije

Umori me naslov …

radoznalo_mače
2 godine prije

Poznajete li neku ženu šta se cijepila dok je bila trudna i kako je to prošlo? U ovo mi je ipak teško povjerovat pa me zanimaju primjeri iz naše okoline.

Incog
2 godine prije

Esad ja pitam logično(i ne pitam prvi put): zašto osobe koje sam naveo na znase com, a koje su u Hr javno pozivale na cijepljenje trudnica, imenom: Pavić-Šimetin i Ćorušić i priložio sam linkove kao dokaz, nikad niste odobrili ni objavili na dotičnoj stranici. Baš me zanima (pod uslovom da ovaj moj komentar bude odobren), pa eto pitam opet?!

ledeno doba
2 godine prije

“FDA i Pfizer su spoj napravljen u paklu”.

FDA i Pfizer oduvijek pripadaju istoj bandi. Kao i CDC, ECDC, EMA, RKI, PEI, HZJZ, HALMED i sve ostale držvane organizacije i sve ostale farmaceutske firme
sve je u istom krugu

rade iz niša
2 godine prije

inače cijenim ovaj portal ali članak smrdi na žutilo i neprovjerenost.

onaj najglu...Dalton
2 godine prije

Vijesti iz povjesti…

Farmaceutski div Pfizer podmićivao je hrvatske liječnike da njegovi lijekovi uđu na listu HZZO-a…

Od onda to više ne radi…

Yugo 45
2 godine prije

Žene a posebno mlade buduće majke će biti najveće žrtve ovog ludila,ništa niko nije napravio da se zaštiti ova skupina o kojoj ovisi naša budućnost,bojim se da je kasno

Šele
2 godine prije

Što je sa onim, 75godina zabrane tuženja odgovornih farmaceuta u USA, je li to usvojeno, e ako je, onda će biti ko ono sa onim osiguranjem što sam nedavno proči

Vladimir
2 godine prije

Neka svi koji su reklamirali cjepljenje trudnice u Hr od Markotic do Corusica daju podatke kako je stanje u Hr

Klopotec
2 godine prije

Jok nista ne kuze …ali su skuzili da si se prestala baviti najstarijim zanatom …

Nije obavezno
2 godine prije

Jedna cinjenjica oko obaveznog cijepljenja u Austriji:

“Corona Impfpflicht – warum Schwangere davon ausgenommen sind?”

u prijevodu: Corona obavezno cijepljenje – zasto su trudnice izuzete od njega.

Cudno zar ne?

Don Piškot
2 godine prije

Godišnji broj mrtvorođenčadi 5-6 nakon cijepljenja budućih roditelja skočio na 86 u 6 mjeseci.Koji bi razlozi mogli biti,pitam se,pitam se?
progugla ti ,ne prolaze linkovi.:sok-u-kanadi-dr-daniel-nagase-bez-rukavica-objavio-statistiku-26693/

2 godine prije

Zamolio bi redakciji da smisli pametniji naslov za ovu važnu temu!
Ovo je…kako da kažem…evo sami recite…
“Pfizerova istraživanja pokazala da su sve majke, koje su uzele Pfizerovo cjepivo, izgubile svoje nerođene bebe”

Max
2 godine prije

Ja se još držim a i mnogi drugi.

tihobl
2 godine prije

Banjalucki ginekolozi su svim trudnicama i mladjim zenama koje planiraju porodicu savjetovali da se ne vakcinisu. I u Srbiji su neki ljekari to radili pa su dobili po usima.

Vec sam pisao o ovome i obe informacije su provjerene. Nacuo sam nesto o pobacajima, ali jako je malo vakcinisanih kod mene (uglavnom su starije dobi) da bi mogao znati pouzdane informacije.

radoznalo_mače
2 godine prije

Ne znam jeste li pogledali video od La Quinta Columna koji prikazuje novorođenčad od cijepljenih roditelja sa crnim očima. Ta djeca se jako brzo razvijaju, propužu puno ranije nego normalna djeca. Sada je Stock u komentaru potvrdio da i on zna za takav slučaj.

Ljudi moji, ovo je katastrofa. Zna li tko nešto više o tome, istražuju li neki znanstvenici tu djecu i šta se tu sa genima dogodilo?

Je li se to rađa nova vrsta? Jesu li to ljudi?

mamarsh
2 godine prije

…istina. kupljeno!

Kobac
2 godine prije

A sve te mrtve bebe završavaju gde?Pa u novim cijepivima.

Pretužno
2 godine prije

Valter stvarno si uporan!! Zar se ne bojiš nimalo odgovornosti a polako te stiže.

ljeto64
2 godine prije

A ti da kužiš koje gluposti pišeš ne bi iz kuće izišla.

Keki
2 godine prije

Kada crv sumnje im proradi…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI