Prisiljene na uzimanje mRNA cjepiva protiv COVID-19, medicinske sestre razvijaju napredne turbo karcinome

81 komentar

Predstavljam 30 medicinskih sestara i njihove tragične priče

29. srpnja 2023. – Bossier, LA – 56-godišnja medicinska sestra Yvette Monique Heiman umrla je 29. srpnja 2023. od rijetkog raka srca koji se proširio na njezin mozak. Borila se s ovim rijetkim turbo rakom godinu dana.

24. srpnja 2023. – El Dorado Hills, CA – medicinskoj sestri Amy Cooney dijagnosticiran je stadij 4 raka debelog crijeva u studenom 2021. Još uvijek se bori pomoću eksperimentalnim tretmanima.

23. srpnja 2023. – Columbus, GA – medicinska sestra Sabrina radi u bolnici St. Francis, ima 8-mjesečnog dječaka i upravo joj je dijagnosticiran stadij 4 metastatskog raka.

22. srpnja 2023. – Trinity, NC – medicinskoj sestri Lindsey Brim dijagnosticiran je agresivni stadij 4 raka dojke koji je izuzetno brzo rastao (do 10 cm).

26. srpnja 2023. – Kansas City, KS – Amanda Sprinkle je medicinska sestra i sestra bejzbolaša Astrosa Jonathana Sprinklea. Nedavno joj je dijagnosticirana AML leukemija.

17. srpnja 2023. – Kamloops, BC – medicinskoj sestri Brandy Schmidt dijagnosticiran je stadij 4 metastatskog melanoma.

8. srpnja 2023. – Grand Rapids, MI – medicinskoj sestri Evonne dijagnosticiran je agresivni difuzni velikostanični limfom B stanica.

29. lipnja 2023. – Louisville, KY – medicinskoj sestri Shannon Mackin dijagnosticiran je stadij 2 Hodgkinovog limfoma u rujnu 2022. Otporan je na kemoterapiju.

28. lipnja 2023. – Malden, MA – Medicinska sestra Sylvia Brienza McEwen u svibnju 2022. razvila je rak debelog crijeva u stadiju 4 koji joj se proširio na jetru.

20. lipnja 2023. – Gates, TN – 26-godišnjoj Jordan Mitchell, medicinskoj sestri hitne pomoći, dijagnosticiran je stadij 4 raka dojke s metastazama u jetru, pluća i kosti.

18. lipnja 2023. – Dallas, TX – medicinski brat Eber Delgado je medicinski brat u kućnoj medicini kojem je nedavno dijagnosticiran stadij 4 raka slijepog crijeva.

17. lipnja 2023. – Santa Monica, CA – 40-godišnjem medicinskom bratu Bradyju Hicksu na pregledu su dijagnosticirane velike mase – 3. stadij DLBCL ne-Hodgkinovog limfoma.

16. lipnja 2023. – Los Angeles, CA – medicinskoj sestri Claudii Lizarraga dijagnosticiran je rak dojke u siječnju 2023. Nakon operacije liječnici su otkrili da je već u 4. stadiju.

13. lipnja 2023. – Covington, LA – medicinskoj sestri Shani Thomas dijagnosticiran je DLBCL limfom.

12. lipnja 2023. – Brandon, FL – medicinskoj sestri Heidi Rogers upravo je dijagnosticiran stadij 4 kolangiokarcinoma (žučni kanali).

Lipanj 2023. – New York – medicinskoj sestri Eleni Mandelbaum dijagnosticiran je rijedak oblik leukemije.

31. svibnja 2023. – Frenchman Bay, WA – Medicinska sestra Sam Lynch rodila je djevojčice blizanke u rujnu 2022., a manje od tjedan dana kasnije dijagnosticiran joj je 4. stupanj raka crijeva. Još uvijek se bori.

31. svibnja 2023. – Hamilton, TX – medicinskoj sestri Lisi Newby dijagnosticiran je rijedak metastatski stadij 4 leiomiosarkoma.

28. svibnja 2023. – Syracuse, NY – 39-godišnja onkološka medicinska sestra Tera Schilling umrla je 28. svibnja 2023. nakon “kratke borbe s rakom”.

21. svibnja 2023. – Maui, Havaji – medicinskoj sestri Courtney Tsark dijagnosticiran je stadij 4 raka debelog crijeva u studenom 2022.

16. svibnja 2023. – Edmonton, Alberta – pedijatrijskoj sestri Kristini Garbaria-Youb dijagnosticiran je stadij 4 metastatskog raka na mozgu i plućima.

10. svibnja 2023. – Sparks, NV – medicinskoj sestri Sari Carolla-Volk 1. listopada 2022. dijagnosticiran je melanom u stadiju 4 s metastazama na mozgu.

8. svibnja 2023. – Wolcott, CT – 39-godišnja medicinska sestra Heather Podzunas Hogaboom umrla je 8. svibnja 2023. Prvu Moderna mRNA dobila je 24. prosinca 2020., drugu 21. siječnja 2021. 4 mjeseca kasnije dijagnosticiran joj je Stage 4 Rak debelog crijeva.

5. svibnja 2023. – Laguna Hills, CA – studentici medicinskih sestara Sofie dijagnosticiran je limfom zbog čega je morala napustiti školu za medicinske sestre.

2. svibnja 2023. – Santa Cruz, CA – 20-godišnjoj Shyami Mohini, studentici s planovima za školu za medicinske sestre, upravo je dijagnosticiran stadij 4 Hodgkinovog limfoma.

1. svibnja 2023. – Milwaukee, WI – Medicinska sestra na neonatalnoj intenzivnoj njezi Sherry Zych dijagnosticiran je stadij 4 bilateralnog raka pluća.

Ožujak 2023. – Montgomery, AL – 36-godišnjem Reidu Williamsu, medicinskom bratu, dijagnosticiran je stadij 4 raka debelog crijeva koji se proširio na njegovu jetru.

Veljača 2023. – Hamburg, NY – medicinskoj sestri Kelly Englert prije 3 godine dijagnosticiran je rak pluća koji se upravo proširio na njezin mozak.

Siječanj 2023. – 32-godišnjoj onkološkoj medicinskoj sestri April Addison dijagnosticiran je rak dojke dan nakon što je rodila sina carskim rezom. Nije imala obiteljsku povijest raka dojke.

Siječanj 2023. – Bellingham, WA – medicinskoj sestri Devyn Nixon dijagnosticiran je rak dojke i nedavno je bila podvrgnuta kemoterapiji.

Moje mišljenje…

Ovaj članak sadrži 30 medicinskih sestara s nedavno dijagnosticiranim agresivnim karcinomom.

Neke od njih otkrio je korisnik Twittera Janiesaysyay koji zaslužuje priznanje.

Ovako se rakovi razgrađuju:

  • limfom – 6
  • debelo crijevo – 6
  • grudi – 5
  • pluća, leukemija, melanom – po 2
  • srce, mozak, slijepo crijevo, bilijarno stablo, leiomiosarkom – po 1

MRNA cjepiva protiv COVID-19 uzrokuju agresivne turbo karcinome koji se često javljaju u kasnoj fazi (obično stadij 3 ili 4), rastu vrlo brzo, šire se ili brzo metastaziraju i općenito su otporni na konvencionalne tretmane raka (kemoterapija, zračenje).

ZAKLJUČAK: Šokantno je vidjeti da toliko mladih medicinskih sestara obolijeva od tako agresivnog karcinoma u završnoj fazi.

Kada sam prvi put počeo primjećivati turbo karcinome kod cijepljenih, bile su to leukemije, limfomi i glioblastomi (rak mozga) koji su ubijali cijepljene ljude u roku od nekoliko tjedana, dana, ponekad čak i sati.

No, kao onkolog, posebno sam užasnut kad vidim toliko mnogo karcinoma dojke i debelog crijeva u završnoj fazi koji se javljaju “niotkuda”.

Nešto tu jako nije u redu.

Bojim se da ćemo ovaj obrazac vidjeti u svim profesijama koje zahtijevaju mRNA cjepivo protiv COVID-19.

A odavde postaje samo gore.

Autor: Dr. William Makis

cjepivoCovidMedicinske sestremRNAvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
81 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Svemir
3 mjeseci prije

Kolegica i prijeteljica 30 god prije god i pol bila na uzv i mamografji dojke sve u redu nigdje nista iza toga 2 cjepiva pfizera i u 7mj 2023 dijagnoza 4 stadij rak dojke sa metastazama u limfi. Od cega? Ona ne vjeruje da je od cjepiva. Ima li smisla ista komentrirati, nema. Nek nam je Bog i zdravi razum na pomoći

R M
3 mjeseci prije

To je užas! Pogotovu ove koje su radile u domovima za starce, ove u običnim domovima zdravlja su se i izvukle dosta, jer ni sami lekari nisu hteli da se bockenzi, a ni maske većina nije nosila

Tupko Glupko
3 mjeseci prije

Ogromna većina ovih žena je u dvadesetima i tridesetima, i svima je naglo nađen rak u poodmaklim i završnim fazama. Mnoge će ostaviti maloljetnu djecu bez majke. I sada će netko reći da je ovo normalno. A jedino što se generalno promijenilo u njihovim životima je primitak mRNA genetski modificiranih cjepiva. U Hrvatskoj nema takvih problema – HALMED je do sada priznao jednu moguću i jednu vjerojatnu smrt od mRNA cjepiva.. Čekaju medicinsku dokumentaciju za njih 38 koji su prijavljeni kao moguća posljedica Covid cjepiva, za neke i po dvije godine, a i to je vrh sante leda što su doktori prijavili. DORH i policija spavaju svoj uobičajeni zimski san da to istraže. A sve ovdje napisano im piše na službenoj web-stranici HALMED-a. Sve to ukazuje da službene institucije Hrvatske pripremaju teren (Vlada, Ministarstvo zdravlja, saborski zastupnici, Stožer CZ i HLK svjesno; a DORH, USKOK, policija svojim nečinjenjem) da će… Čitaj više »

Tupko Glupko
3 mjeseci prije

Predsjednik Hrvatske liječničke komore (HLK) Krešimir Luetić, naslov teksta “Luetić: Nemam opravdanja za nekog zdravstvenog djelatnika koji se nije cijepio”, N1 portal, 13. rujna 2021. Nekoliko citata izjava Luetića iz ovog teksta kojeg lako nađete na netu: “Mi zagovaramo i dalje uvođenje obaveznog cijepljenja u zdravstvenom sustavu. Svatko tko je izabrao zdravstveni poziv, izabrao je da mu je sigurnost bolesnika na prvom mjestu.” “Više puta sam rekao da nemam opravdanja za nekog zdravstvenog djelatnika koji se nije cijepio. Ponavljam, samim izborom profesije, izborom poziva, mi zdravstveni djelatnici izabrali smo da nam je zdravlje i sigurnost pacijenata na prvom mjestu. Ako imamo cjepivo protiv bolesti covid-19, ako ono smanjuje i transmisiju virusa, a samim time obolijevanje i prenošenje dalje onda je jasna, racionalna i logična odluka da se cijepimo” Luetić, tri mjeseca kasnije, za HRT portal, naslov teksta “Luetić: Sigurno slijedi peti val koronavirusa, svi trebamo uzeti booster dozu”, par citata… Čitaj više »

Hahahaha
3 mjeseci prije

Toliko je kemije, virusa, stresa i nezdravih životnih navika oko nas da je okrivljavanje cjepiva za bolesti i smrti poprilično neozbiljno no donosi klik bajt. Čovjek je u doba Babilona živio oko 30 godina ako je vjerovati naj večem broju kostura nađenih iz tog doba. Mi smo danas povlašteni, nažalost ne svi, da živimo duže.

Max
3 mjeseci prije

Mi ovdje smo na to upozoreni.

ime
3 mjeseci prije

šteta šta su političari dobili placebo… i novinari. i da vos bagra.
šteta.

Mel Gipson
3 mjeseci prije

I što će mo poduzeti da se ovo zlo ne ponovi?!

Darko
3 mjeseci prije

Ovaj članak sam samo letimično pročitao jer je stvarno srceparajući. Po slikama se vidi da su to mlade familijarne žene, osobe u punoj životnoj snazi. Pre strašno što im se takoreći preko noći dogodilo. Vidim da je članak potpisao onkolog, znači stručnjak koji zna ovu materiju, a kojeg će vjerojatno neki nemoralni novinar (ili Faktograf) proglasiti za širitelja dezinformacije.

Ivek
3 mjeseci prije

zločinci kojima svejedno mase ispranih mozgova daju djecu da im cijepe.

Analea1
3 mjeseci prije

Danas mi kolega govori, 30 god.( iz jedne je zemlje koja je prisilila 90% stanovništva da se cijepi), odkad je primio 3 cijepiva, prvo srčani, a sad ima toliko problema sa srcem, da noćima ne spava, bio je kod kardiologa koji mu je prepisao antidepresive, na šta on nije pristao. I otvoreno priznaje da je sve ovo nakon cijepljenja.

Lucija, prva
3 mjeseci prije

🤨 Autor ovog teksta je liječnik.
Ako niste primjetili.
Vrlo istaknuti onkolog i radiolog.

Lucija, prva
3 mjeseci prije

“…Makis said they have “aggressively and unethically” promoted the use of “experimental” COVID-19 vaccines. Makis said the vaccines were pushed onto populations where the risk of serious outcomes are less than the risk of serious vaccine injuries.

“CMA also supported illegal and unscientific COVID‐19 vaccine mandates that were FORCED upon Canada’s 92,000 doctors by CORRUPT HEALTH BUREAUCRATS,” Makis said, adding that the CMA violated its own Code of Ethics.

“You BETRAYED not only your PHYSICIAN MEMBERS but the CANADIAN PUBLIC that CMA serves.

This is unprecedented in CMA’s 155‐year history,” Makis said.”

Emiliano Zapata
3 mjeseci prije

30 njih na 3-4 milijarde bockanih? Zar DeBill nije najavio 15%?

Patak
3 mjeseci prije

Nekako imam osjećaj da ti je, kao uostalom i mnogima drugima na ovom portalu, teško osjetiti sućut prema ikome.

Biti-ili-ne-biti
3 mjeseci prije

Ma ne – toga nema, jer službeni mediji nigdje nisu objavili da je hrpa cijepljenih dobila brzogalopirajuće rakove, tumore, karcinome i slično zbog onkogena ubačenih preko cjepiva.
Mi moramo vjerovati “službenim medijima” da oni pišu za našu najveću dobrobit i blagostanje!
Po njima je ona medicinska sestra iz Slovenije lagala kada je rekla da kod 01 na Pfizer cjepivu označava placebo, kod 02 mRNK, a kod 03 mRNK + onkogen za izazivanje raka.
Ja provjerio kod fact checkera zvanih Faktograf i oni kažu jok, nije istina!

šparuga
3 mjeseci prije

Zašto,pobogu zašto nitko ne podiže kaznenu i krivičnu prijsvu-tužbu protiv Svjetske zdravstvene organizacije i njenoga odgovornoga čelnika zbog genocida nad čovječanstvom upotrebom eksperimentalnoga i suspektnoga cjepiva, kojega su bili dužni provjeriti i utvrditi da je neškodljivo za ljude. Tužba pred međunarodnim kaznenim sudom razotkrila bi svu kriminalnost od strane Svjetske zdravstvene organizacije u koruotivnoj sprezi sa Farmaceutskim mafijaškim korporacijama na štetu zdravlja čovječanstva.
Imamo paradoks Rusija nije proglasila rat sa Ukrainom, niti je formalno pravno rat u ukraini po međunarodnom pravu, a ipak je Zapad ??? podigao kaznenu prijavu protiv Putina za t.z. ratni zločin!!!

Samuraj
3 mjeseci prije

Pozdrav svim ljudima dobre volje. Ispričavam se što se nisam javio neko vrijeme. Kao što znate pitao sam jednom dali cijepiti dijete ili ne? Pitanje nije bilo baš tako pojednostavljeno. Zašto? Pročitao sam jednom ovdje informaciju da nam djecu cjepe sa mRNA dječijim cjepivima. To je za mene bio trenutak preokreta. Šok. Odmah da kažem da se nisam cijepio u pLAndemiji u projektu 19. Ispočetka mi je to sve bilo tako prozirno, odvratno i žao mi je ljudi koji su popili priču. Ne budi lijen, krenuo sam istražiti koje tvrtke proizvode redovna dječja cjepiva sa kojom nam cijepe djecu. Za dvije firme smo saznao ovdje. Ono što sam saznao to su Sanofi I Gsk – GlaxoSmithKline i one koriste mRNA tehnologiju u svojim cjepivima. Ne znam ima li još koja, ali cjepivo ove dvije firme piše i u našoj knjižici cijepljenja našeg djeteta. Znači koriste mRNA tehnologiju. To piše i… Čitaj više »

Zoro
3 mjeseci prije

ne smijemo sebi dozvolit stav, one su same to htjele prisiljavale druge i ne pokazat sućut zbog zla koje ih je zadesilo, možda samo nisu bile dovoljno inteligentne, neko drugi ih je naveo na zlo, ne trebaju zbog toga umrijeti, kada bi se umiralo zbog glupisti koje radimo odavno nas ne bi bilo pomoći im se može samo tako da se uđe u zmijsko gnjezdo (tvornice instituti cjepiva) sa pravim argumentima (tenkovi mitraljezi borna kola) i sve koji su sudjelovati priupitati koji je protuotrov za ono šta su proizveli, kod ispitivanja koristit srednjovjekovne metode, one su se pokazale dosta učinkovite, tako bi se možda moglo pomoći postradalim ljudima, ko je proizveo cjepivo zna i kako ga poništiti, jedina kazna za proizvođače da sami nastave redovno koristiti svoja cjepiva, kao i sve ostale što rade štetne proizvode bilo ljekove ili gmo hranu meso puno nezdrave kemije, redovno moraju konzumirat svoje proizvode,… Čitaj više »

xxx
3 mjeseci prije

sta su stavili u to cjepivo da ovi cjepani ne mogu povezati ocito

witchie
3 mjeseci prije

Treba znati da se posljedice mRNA otrova mogu iznenada javiti i do 5 godina nakon samog trovanja. Isto tako treba znati da mnogi nisu cijepljeni ispravno čuvanim i ispravno primjenjenim cjepivom. Molekuke mRNA su jako nestabilne, brzo ih ubija malo veća toplina kao i trešnja. A mnogi cjepni timovi kod nas nisu baš previše pazili koliko dugo izlažu cjepiva toplini, kao što su ih mnogi kod uzimanja doza i dobro protresli. Uz malo sreće cjepci su dobili neispravno ili vrlo oslabljeno cjepivo i takvi vjerojatno ni neće imati posljedica.

Ivan
3 mjeseci prije

Narod se mora osvijestiti i poceti sam kaznjavati zlocince. Ne mogu vjerovati da nitko i nikada ne sretne u javnosti na primjer Bill Gatesa i nema priliku napuniti to smece s olovom. Da ne pricamo o Swabu i ostalim fosilima koji su svijetu prouzrocili nevideno zlo. Zasto obitelji svih ostecenih sute, zasto sami ne uzmu zakon u ruke i ne pocnu dijeliti pravdu pocevsi od svojih korumpiranih politicara?

Jomla
3 mjeseci prije

Plačaju cijenu svog osobnog oportunizma i odbijanju da se barem pobune, ako ne bore. Sažaljevam ih, ali ne osjećam sućut!
Eto, dotle su me natjerali! Jednostavno nemam sućuti dovoljno za milijarde s pihtijama u glavi… jbjg

ante
2 mjeseci prije

Sinoć u Dnevniku izražavaju zabrinutost zbog sve većeg broja mladih ljudi oboljelih od raka? Kao nikada do sada. Sad naravno ide povezivanje sa klimatskim promjenama i prehranom?!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI