Procurile e-poruke pokazuju “Rachel” Levine, Bidenovu pomoćnicu tajnika HHS-a, kako govori o “potencijalnom prihodu” zarade od postupaka promjene spola djeteta

Rachel Levine
33 komentara

E-poruke koje su dobili i pregledali neovisni mediji pokazuju da je pomoćnica tajnice Ministarstva zdravstva i društvenih usluga (HHS) “Rachel” Levine, istaknuta transrodna osoba, bila zauzeta smišljanjem novih načina podvrgavanja male djece postupcima “promjene spola” prije nego što ju je zaposlio Bidenov režim da uvede takvu pokvarenost na saveznu razinu.

Pedijatrica dr. Rollyn Ornstein, koja radi u dječjoj bolnici Penn State Hershey, razgovarala je s Levineom o tome kako bi bolnička rodna klinika mogla generirati mnogo novih “potencijalnih prihoda” za plaćanje novog socijalnog radnika samo ako bi više djece rezalo dijelove tijela i uzimalo lijekove za promjenu spola.

Čak i uz dobna ograničenja, navodi se u e-porukama, djeca bi se mogla tjerati kroz trans cjevovod što je moguće mlađa za svaki zahvat za koji imaju pravo, a kasnije dobiti još više zahvata nakon što postanu punoljetni u dobi od 18 godina.

Ti su e-mailovi razmijenjeni još 2018. prije nego što ih je dobila aktivistica za roditeljska prava Megan Brock, koja ih je proslijedila Zakladi Daily Caller News Foundation (DCNF). Oni otkrivaju zlokobni plan prema kojem se socijalni radnici obučavaju da mladoj djeci prilagode transrodnost, što je stroj za visoke prihode za sakatelje poput Ornsteina i Levinea.

“Levine je Ornstein preporučila kontakt s kojim bi se mogla obratiti i rekla da, iako bi kirurške preporuke mogle biti ograničene samo na mastektomiju za maloljetnice, pozicija bi se ipak isplatila”, objašnjava izvješće DCNF-a.

Dotjerivanje djece da postanu transrodne osobe donosi mnogo novca klinikama za rodna pitanja

U to je vrijeme Levine još uvijek bila vršitelj dužnosti ministra zdravstva u Pennsylvaniji. Ornstein je pisala Levineu objašnjavajući da je agresivno pokušavala zaposliti nekoga s magisterijem socijalnog rada (MSW) kako bi pomogla usmjeriti više posla u kliniku za rodna pitanja.

“Podaci iz izvješća iz 2015. su sjajni, ali vjerujem da se osiguranje od tada promijenilo, s više pokrića (? Za operaciju) nego prije”, napisala je Ornstein, ponovno referirajući se na novac i njezinu želju da ga unese više sakaćenjem dječjih tijela.

Levine je odgovorila da je “ona” bila uvjerena da će bolnica moći financirati socijalnog radnika na takvom položaju, napominjući da bi dobna ograničenja za rodne operacije ograničila prihvatljive postupke na “FtM [od žena do muškaraca] vrhunske operacije”, također poznate kao samo mastektomije.

“Trebali biste moći financirati MSW za procjenu i terapiju za pedijatrijske i adolescente u programu kao što to radite za ED program i provodi se u CHOP-u”, napisala je Levine.

“Preoperativno savjetovanje za pacijente mlađe od 18 godina najvjerojatnije će biti ograničeno na FTM Top operaciju i to bi mogla biti prilično ograničena skupina pacijenata.”

Ornstein je odgovorila da je to u redu jer bi se ta djeca mogla pripremiti za više zahvata kasnije nakon što navrše 18 godina – zahvate koji bi njezinoj klinici za rodna pitanja donijeli gomile novca.

“Pokušavam im dati neke brojke kako bih im pomogla ostvariti mogući ROI (povrat ulaganja) za ovu potrebnu poziciju”, rekla je Ornstein.

“Čak i ako bi pacijenti mlađi od 18 godina koji idu na operaciju mogli biti ograničeni, pacijenti s kojima počinjemo na kraju će biti stariji od 18 godina… tako da i dalje mislim da se isplati. Naravno, mislim da se isplati bez obzira na sve.”

Johns Hopkins Medicine navodno također pokušava generirati više prihoda lobiranjem države Maryland da proširi pokrivenost Medicaidom na transrodne kozmetičke postupke. Profesionalna udruga plastičnih kirurga također se bori da maloj djeci omogući promjenu spola uz “pojačano” osiguranje.

DjecanovacRachel LevineSADTransrodnost
Pretplatiti se
Obavijesti o
33 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
1 godina prije

Odvratni profiteri.

NeBudiOvca
1 godina prije

Kad je specijalist za emotivnu stabilnost i poremećaje u prehrani, debeli muškarac koji misli da je žena.
Neprocjenjivo… Vjeruj struci😂

Valter
1 godina prije

“Pedijatrica dr. Rollyn Ornstein, koja radi u dječjoj bolnici Penn State Hershey, razgovarala je s Levineom ”

Detektiram dva židova u uvodnoj rečenici. Ako niste znali, cijeli divljački feminizam je takav zbog židova. Samo unesite “Jewish Feminism” u bilo koju tražilicu za knjige.

Također, agresivni napad sa trans agendom možete zahvaliti židovskim Pritzker milijarderima, koji su trans verzija Sorosa.

Selena
1 godina prije

Papa Francisko je skandalizovao žrtve seksualnog zlostavljanja proglasivši da je pedofilija misteriozna bolest i da ne smemo osuđivati one koji od nje pate. Umesto toga, prema papi, moramo prihvatiti da Bog voli pedofile, stvorio ih je s razlogom i za njih je rezervisao posebno mesto na nebu.
Prema Francisku, moramo prihvatiti pedofile jer su postojali kroz istoriju, u svim kulturama i društvima. „Seksualno zlostavljanje maloletnika je, i istorijski je bilo, rasprostranjena pojava u svim kulturama i društvima“, rekao je on. „Sećam se okrutne verske prakse, nekada rasprostranjene u određenim kulturama, žrtvovanja ljudskih bića – često dece – u paganskim obredima“.

Marko
1 godina prije

zanima me koji je podmičeni psihopat prvi dopustio da se ovakva bolest gdje si ljudi idu MJENJATI JEB*** SPOL, alooooooo eee… nije to promjena frizure, auta.. dopustit to, a kamoli jos gurat u društvo ljudima koji nisu bolesnoumni… tim ljudima treba pomoc, a ne ih jos poticati na takve boleštine.. počet ce si taj K što su odrezali stavljat na čelo, paa ce i to postat normalno

Dokurčilomi
1 godina prije

Sva sreća pa je Putin lud i takvo šta ne postoji na zapadu i demokraciji.

Don Piškot
1 godina prije

Kod blackrock,vanguard,statestreet tria nema da nema.Skalpeli za rezanje sisa i onih stvari,hormonalne tabletice muško ženske,žensko muške,stentovi i premosnice svih vrsta,vrećice i pomagala za one bez komada crijeva,cjepiva i eliksiri mladosti svih vrsta,tabletice za kemoterapiju,vojni avioni,tenkići,topići,vbr-i,raketice i bombice svih vrsta.Proizvode sve potrebno za zatiranje novog i prestanak postojećeg ljudskog života .Mogli bi to sve skupa nazvati proizvodima za depopulaciju.Samo čujem da im jedino slabo ide istraživanje u sferi umjetne oplodnje.To istraživanje vjerojatno vodi herr đikić u paketu sa pronalaskom lijeka protiv raka (dakle rezultati istraživanja na sveto nigdarijevo)

onajnajglu...Dalton
1 godina prije

Jel to Putin zapadnu elitu nazvao hrpom degeneriranih gay pedofila…

“Uništavaju instituciju obitelji, njihov kulturni i povijesni identitet, te razne perverzije prema djeci; pedofilija je prihvaćena kao nova norma” – Putin

Pa jebate, predsjednik Rusije a nema pojma šta su naše demokratske vrijednosti.

P.S.
U novoj europskoj adaptaciji ”Tri mušketira”, Athos vara D’Artagnana s Porthosom, a svi mrze kardinala jer je heteroseksualac.

Nu ti kardinala… prostitutak jedan…

Oli
1 godina prije

Jebente,bolesti

goran
1 godina prije

dovedite nju u rusiju da odmah produži za gulag na rehabiltaciju hahahahahaha.
Yahuah dragi šta je došlo na ovaj svijet.
sav najgori šljam koji se može naći u toj bolesnoj državi zvana SAD.

cool
1 godina prije

Strašno.

nessy
1 godina prije

Bas ima simpa osmjeh, ovaj… ova… zapravo, ovo stvorenje. Mogu samo zamislii kako su potomci (ako ih kojom nesrecom ima), sretni.

Levin
1 godina prije

Važno za napomenuti da je ova spodoba “Rachel” Levine hazarka ili bolje reči lažni zidov.
Ovo je najbitniji detalj u cijeloj priči.

tatamata
1 godina prije

e sad zamislite kako to izgleda da joj(mu ) mladen gurne jezik

Schroder
1 godina prije

Ovo je Davos Sada hoce ovi DEMONI da vladaju svijetom.To su psihopati -reptili jer normalan covjek se ovako ne oblaci Kada vidim ovoga onda znam da dolazi kraj svijeta.Tako nam pise u Bibliji u Bozijoj rijeci Bitno je da sacuvamo dusu, da nam ovi reptili ne uzmu dusu Molitva GOSPODIN JE POMOCNIK MOJ STA MI MOZE UCINITI OVAJ COVJEK NISTA .Bog je jaci od Demona

Зунзара
1 godina prije

Са оваквим изгледом противзаконото је изјаснити се као мушко или женско

R M
1 godina prije

Što bi Štulić rekao: Dovoljno je da je(ga) vidim. Mada on je to pevao u drugom kontekstu

Reis
1 godina prije

Ta gospođa ili gospodin,ne znam šta je ,sazrio je ili je sazrela za instituciju zatvorenog tipa,bez mogućnosti prijevremenog izlaska.Dakle,doživotni boravak u instituciji.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI